Câştigătorii Freshhh 2015 vin din Cehia

Câştigătorii ediţiei de anul acesta a competiţiei internaţionale online Freshhh vin din Cehia: echipa „Just Ask Siri”, formată din trei studenți ai Universității de Economie din Praga și ai Universității Cehe de Tehnologie. Cei 3 au primit 12.000 de euro, premiul întâi, şi oferta de a se înscrie în Growww, programul profesional dedicat absolvenţilor în MOL Group. Pe locul 2, cu un premiu de 8.000 de euro, s-a clasat „Oil’s Creed”, de la Universitatea de Tehnologie și Economie și Universitatea Corvinus, ambele din Budapesta, iar pe 3 echipa „Decor” de la Universitatea de Chimie și tehnologie Chimică a Universității din Ljubljana, care a încasat un cec de 5.000 de euro.

Toţi membrii primelor 5 echipe au fost invitaţi să se alăture programului Growww, care deschide oportunitatea unei cariere în Grupul MOL, şi care a dus la angajarea a 1.570 de tineri absolvenţi începând din 2007.

Anul acesta Freshhh a înregistrat un record de înscrieri: 2.210 echipe internaţionale, din 70 de ţări. Din România au participat 120 de echipe – câteva dintre ele s-au clasat în top 8 la unele probe.

Freshhh este un proiect prin care MOL Group caută, selectează şi angajează cei mai talentaţi şi creativi tineri din domeniul industriei de petrol şi gaze. Cine crede că poate câştiga anul viitor acest simulator online de business, poate urmări fie pagina oficială a competiţiei, fie pagina de Facebook Freshhh. Cândva, anul viitor, vor reîncepe înscrierile. Baftă!

Articol din categoria: ADVERTORIAL