O bandă de tâlhari a ocupat România. Rezistența e o datorie patriotică!

#rezist

Țineți minte: singurul obiectiv al bandei de tâlhari care a pus mâna pe putere în România este să mutileze legile Justiției, mai ales cele anti-corupție, în așa fel încât să-și asigure impunitatea pentru infracțiunile comise și pentru cele pe care urmează să le comită.

Nu doar teama de pușcărie îi animă, ci mai ales hotărârea implacabilă de a-și păstra accesul la putere și la resursele țării, pe care să le spolieze în continuare în propriul beneficiu.

Pentru a-și atinge obiectivul de a mutila Justiția, au nevoie măcar de tăcerea complice a societății, dacă nu pot obține colaborarea ei. De aceea, vor mitui populația pe orice căi, indiferent dacă astfel vor scufunda economia.

Nu au în plan să rămână la guvernare după ce-și ating obiectivul. Criza provocată de politicile economice iresponsabile va trebui rezolvată de alții, eventual de un nou guvern „independent”, controlat din Parlament de aceeași coterie politică ce se-mbogățește prin sărăcirea țării de zeci de ani încoace. De aceea se și grăbesc așa, pentru că economia nu va mai putea susține prea mult populismele propagandistice la care este supusă.

Este datoria fiecărui cetățean onest să se împotrivească acestei ocupații infracționale a României. E, practic, o obligație patriotică.

Articol din categoria: REVOLTĂ

90 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  „…datoria fiecărui cetățean onest să se împotrivească…”
  Cum?

  0
  0
  • Fii inventiv.

   0
   0
  • #3 Comentariu nou

   @Blegoo
   Pai de împotrivit este simplu, de suportat consecințele ar fi mai greu 😉

   0
   0
  • Veniti în piata Victoriei ; poate nu vom învinge, poate Iar ne „duc cu zāhārelul”, dar dacā nu încercām, n-avem chiar nici o sansā.
   Mācar sā-i „încurcām” un pic.

   0
   0
  • #5 Comentariu nou

   Impotrivindu-se!

   0
   0
  • #6 Comentariu nou

   ‘Esi la miting protestand impotriva a ce? A unor propuneri de modificare a unor legi? Pai alea se dezbat in Parlament, nu in strada, ca nu esti tu indrituit sa-ti dai cu parerea, ci deputatul/senatorul ce l-ai ales!
   Asa merge democratia, reprezentantul/alesul tau, dezbate si voteaza pro sau contra! Iesirea in strada fara autorizatie inseamna incalcare a legii, anarhie, si se pedepseste grav! Ca si cu dronele-c-au inceput unii sa se planga ca se aplica legea. Ce bine!
   Exista cetateni cu amenzi de 20.000 lei obtinute in ianuarie-februarie, pt. participare la miting neautorizat😂
   Adminul a fost p-acolo macar 5 secunde, de indeamna la revolta anti-statala? Io unul nu l-am vazut!
   Deci, la miting ,zhastagilor, ca bugetul are nevoie de venituri , chiar si din amenzi!!

   0
   0
  • #7 Comentariu nou

   @Cornel

   Da, dar de fapt nu. Susţinerile tale de mai sus (alea cu „dezbateri în Parlament”, cu „nu eşti îndrituit”) sunt greşite pe atât de multe planuri încât nici nu ştiu de unde să încep ca să acopăr pe scurt măcar priorităţile conceptuale cel mai importante.

   1. „Asa merge democratia, reprezentantul/alesul tau, dezbate si voteaza pro sau contra”. Încep cu asta pentru că e de bază şi trădează o gravă, profundă neînţelegere a lumii în care trăieşti. România NU este „democraţie” (adică democraţie pură). Este o republică (semiprezidenţială) cu elemente de conducere democratică. N-ai vrea să trăieşti într-o democraţie pură, în care „minoritatea se supune majorităţii” (alt clişeu periculos). Ai citit despre linşajele din SUA? Când sclavii fugiţi, hoţii şi în general cei pe care comunitatea îi definea ca meritând moartea erau ucişi prin spânzurare, bătaie cu pietre, ardere etc? Aia e democraţia pură: majoritatea sătenilor decidea că meriţi să mori, iar tu mureai. Ştii de ce nu mai găseşti aşa ceva prin ţările cu apă caldă la robinet şi WC-uri curate? Pentru că „democraţia” trebuie temperată, astfel încât drepturile omului (de exemplu) să fie respectate, întreaga comunitate să prospere etc. Asta se numeşte „republică” – o organizare statală în care direcţia generală e dată de majoritate, dar voinţa acesteia este ţinută în frâu, regularizată sau blocată (în funcţie de situaţie) de reguli clare care transced interesele de gaşcă.

   2. „Pai alea [legile] se dezbat in Parlament, nu in strada, ca nu esti tu indrituit sa-ti dai cu parerea, ci deputatul/senatorul ce l-ai ales!” Oooff, că tare adânc ţi-a rămas comunismul înfipt în creier! Nu doar că eu, alegătorul, sunt îndrituit să-mi dau cu părerea; asta este treaba mea principală. Alesul meu nu e cu nimic mai breaz ca mine; l-am ales ca să îmi reprezinte interesele, nu l-am numit stăpân de sclavi peste circumscripţia electorală. Nu mă bag, eu cetăţeanul, peste lucruri tehnice decât după ce unii mai deştepţi sau citiţi îşi dau cu părerea (Cristi Danileţ, sau Augustin Lazăr, de exemplu). Dar parlamentarul NU a căpătat ştiinţă sau puteri miraculoase prin alegeri. El este acolo pentru mine, nu invers. Tu-i vezi ca stăpâni; ei sunt, de fapt, slujbaşi. Ai noştri, mai exact.

   3. „Asa merge democratia, reprezentantul/alesul tau, dezbate si voteaza pro sau contra! Iesirea in strada fara autorizatie inseamna incalcare a legii, anarhie, si se pedepseste grav”
   Ai absolvit şcoala Securităţii de la Băneasa înainte de ’89? Nu, nu aşa merge „democraţia” (vezi mai sus chestia cu „republica”). Partea democratică a republicii începe cu, depinde de şi este reprezentată la nivelul cel mai de bază de reacţiile cetăţenilor. Fără ele avem o gaşcă scăpată de sub control care face ce vrea ea (aproape aşa stăm şi acum, de altfel).

   Apropo de „manifestaţii cu autorizaţie”, aşa ceva nu există la noi. Legea 60/1991 prevede doar „declararea prealabilă”, iar primăriile le pot interzice doar în 2 situaţii: „daca detin date din care rezulta ca desfasurarea acesteia ar duce la incalcarea prevederilor art. 2 sau daca, in perioada, locul si pe traseele unde aceasta ar urma sa aiba loc, se executa lucrari edilitar-gospodaresti de amploare” (citat direct din lege).

   Deci eşti pe dinafară şi/sau rămas în urmă în principalele tale puncte de argumentare.

   În plus, toată structura sistemică şi logistică a alegerilor a fost construită într-o vreme în care oamenii erau izolaţi geografic, iar consultarea lor de către aleşi era dificilă şi costisitoare. De asta reprezentarea în Parlament. Dar vremurile s-au schimbat, oamenii sunt mult mai mobili, comunicaţiile au devenit instantanee indiferent de distanţă, ceea ce facilitează participarea activă a lor la procesul decizional. Prin manifestări şi proteste de stradă, inclusiv, dacă cetăţenii decid că este cazul. Parlamentarii, fiind slujbaşi şi nu stăpâni, ar trebui să se aplece cu mare atenţie asupra vocii străzii – este menirea lor principală, de altfel. Dacă nu o fac… ghinion!

   Te înţeleg. E greu să constaţi că ai devenit anacronic, că nu mai înţelegi cum funcţionează lumea asta pentru care nu eşti pregătit şi că-ţi doreşti întoarcerea la trecutul în care aveai şi tu un ciob de glorie. Numai că asta nu mai e posibil. Se mai zbat unii şi alţii, precum tu, să ţină lumea în loc, dar nimeni niciodată în istoria omenirii n-a reuşit acest lucru. Adaptează-te, ascunde-te sau ieşi din istorie în tomberon, Cornele, doar alege ce vrei faci pentru că acum reuşeşti doar să te faci de râs.

   0
   0
  • #8 Comentariu nou

   @CB- esti usor-mai mult- pe dinafara cu legislatia, dar asta e de inteles la hastagi care se plang ca sunt amendat pt. ca drone sau miting neautorizat!
   Romania este republica parlamentara, lucru afirmat de toti specialistii in drept: citeste art. 80 despre rolul presedintelui cat si art. 61 unde scrie clar: Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiutoare a tarii!
   Ai retinut termenul -suprem-? Deci poporul roman se reprezinta la nivel suprem doar prin Parlament, nu prin presedinte sau alte inchipuiri de-ale tale!
   Ca s-o scurtam si sa-ti testez gradul de democraceala : in cate state democratice din lume procurorul-sef e numit direct de presedinte?

   0
   0
  • 1. Romania nu e republica parlamentara.
   2. Alte tari nu au problemele de coruptie ale Romaniei si nici partide atat de imorale ca ale noastre.
   3. Mai ia o pauza.

   0
   0
  • #10 Comentariu nou

   @CB- esti usor-mai mult- pe dinafara cu legislatia, dar asta e de inteles la hastagi* care se plang ca sunt amendat pt. ca drone sau miting neautorizat!

   * argumentum ad persona – n-ai găsit nimic mai bun? Doar atât poţi?

   Romania este republica parlamentara, lucru afirmat de toti specialistii in drept: citeste art. 80 despre rolul presedintelui cat si art. 61 unde scrie clar: Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiutoare a tarii! Ai retinut termenul -suprem-? Deci poporul roman se reprezinta la nivel suprem doar prin Parlament, nu prin presedinte sau alte inchipuiri de-ale tale!

   Ca să-ţi răspund la nivelul tău, asta e din seria „pe uşă scrie ‘Femei’, da’ înăuntru e veceu!” Dacă te iei doar după ce scrie şi nu-ţi foloseşti mintea, uite ce păţeşti. Nici Franţa nu scrie în constituţia ei că republică prezidenţială, dar uite că e! Confunzi „marfa cu ambalajul” (din nou, pentru nivelul tău). Te uiţi la litere, poţi citi cuvintele dar semnificaţia lor îţi scapă. Documentele sunt una, exprimarea lor în viaţa reală e alta, iar spiritul lor e cu totul altceva. Pe scurt, ca să nu te obosesc: documentele legale (nu doar astea, dar aici au adus discuţia) au două aspecte de care se ţine seama în aplicare: litera, respectiv spiritul. În plus, fiecare text se bazează pe o serie de premise subînţelese. Cum ar fi aia că ” Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român” înseamnă că îl reprezintă, nu că-i este stăpân. Dar na, acum de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.

   Ca s-o scurtam si sa-ti testez gradul de democraceala* : in cate state democratice din lume procurorul-sef e numit direct de presedinte?

   * No, cultură multă-n cap ai, n’aşa? Pe bune, e interesant să văd, din alegerea cuvintelor tale, cam cum stai cu viziunea despre lume. Îngrijorător, ce să zic, în cazul tău.
   Procedura numirii procurorului-şef de către preşedinte este prezentă în Germania şi Austria (propus de ministrul de justiţie, avizat de parlament şi numit de preşedinte) şi toate statele care şi-au construit sistemul după Germania. Mai sunt şi alte state (Brazilia, de exemplu). În monarhii (Norvegia, de pildă) este numit de Consiliul Coroanei. Pe de altă parte Franţa, unde nu există un procedeu asemănător iar procurorul-şef se supune politicului, are deja o condamnare la CEDO, iar în faţa acestei curţi parchetul francez NU este considerat o instituţie independentă.

   Pe bune, ce rost are să insişti şi să te afunzi în ridicol în continuare? Las-o aşa cum a căzut şi odihneşte-te, că nu trebuie să câştige nimeni nici o luptă aici, pe blogul lui Vlad Petreanu.

   0
   0
  • #11 Comentariu nou

   Prin proteste unitare.

   0
   0
 2. #12 Comentariu nou

  Singura obligatie a cetateanului e votul, restul e manipulare si ciolan. Daca respectam constitutia, un abuz atrage dupa sine un alt abuz, nu mai girati abuzuri, lasati PSD sa-si rupa gatul.

  0
  0
  • #13 Comentariu nou

   Amigo, baiu’ nu-i ca-si rup gatul. Ba chiar ar fi bine sa se distruga pe interior. Problema e ca pierderile si haosul cauzat de deciziile lor tampite si iresponsabile e decontat nu de extraterestri sau de Soros, tot noi ajungem sa platim. Asa ca da bre, esti obligat sa te asiguri ca niste infractori nu distrug viitorul tau si al copiilor tai. Tschuss!

   0
   0
 3. #14 Comentariu nou

  @Vlad: Frate… tu ai lansat chemarea, nu eu. Acuma… ce faci pasezi pisica?
  În mod normal, cînd scrii un articol din ăsta… ai și ceva idei despre „modul de împotrivire”.
  Altfel, încheiai cu o întrebare… nu cu un îndemn la munc… err, „datorie patriotică”.

  0
  0
  • Citeam ieri că undeva s-a mers mai încet.
   Pur și simplu închipuiți-vă ce s-ar întâmpla ca toate masinile din România să meargă cu 10 km/ora mai încet.
   Altundeva citeam că oamenii, toți oamenii, au mers la WC-ul public al aeroportului. Cred că functioneaza si la gară.
   Sau se poate vizita unul din site-urile importante ale statului, de exemplu cel al ANAF, una din paginile în care se depun declaratiile. Adică să-l viziteze cât mai multi oameni, în mod repetat, incepand de astazi pana maine la ora 24 (maine e ultima zi pentru depus declaratiile lunare).
   Sau etățenii țării pot trimite fiecare o scrisoare la Ministerul Justiției, în care să ceară, în virtutea Legii 544 să li se spună de ce s-a făcut ce s-a făcut, sau de ce un pardan care trage cu pistolul în oraș e liber în timp ce unul care vinde țigări netimbrate e arestat.

   0
   0
 4. #16 Comentariu nou

  Sper sa nu mai aud..”Sunt alesi si nu trebuie sa-i dam jos”…Psd-istii astia trebuie expulzati din tara.

  0
  0
  • #17 Comentariu nou

   Io zic mai bine sa-i omoram definitiv si permanent in cel mai pur stil democratic!

   0
   0
 5. #18 Comentariu nou

  Autoritatea Aeronautica face dosare penale, la comanda, tuturor care au fotografiat sau filmat cu drona aceasta imagine. Unde-i democratia, libertatea?

  0
  0
  • #19 Comentariu nou

   Autoritatea aia face ce-i cere(comanda) decat legea. Sa-i sanctioneze pe cei care folosesc ilegal respectivele drone.
   Cum e in democratia ta: respecti doar legile care-ti convin, iar pe celelalte….da-le draq??

   0
   0
  • Legea aia e complet neadaptata la prezent. Ar trebui adaptata.

   0
   0
  • #21 Comentariu nou

   Esti cumva jurist? Intreb asta pt. ca eu chiar sunt, si-asi fi interesat de propunerile tale.
   Mi se pare totusi de bun simt ca se interzice ridicarea unor drone neautorizate si manevrate de civili fara experienta peste adunari de sute-mii de cetateni, nu?

   0
   0
  • Da, este corect, dar legea e neadaptata la prezent pentru ca se refera la cu totul alt gen de aparate zburatoare. Stiu despre ce vorbesc pentru ca m-am lovit de ea.

   0
   0
  • #23 Comentariu nou

   Conform HG 912/2010 este interzisa:
   -decolarea/aterizarea aeronavelor civile , in consecinta si a aeronavelor fara pilot la bord, in zonele de intravilan.
   -zborul deasupra(survolul) zonelor dens populate si a multimilor de oameni.
   Clar sau ce?
   Stiu argumentul celor carora nu le convine legea asta: bro’, da asta nu-i aeronava fara pilot la bord, e doar o jucarie de dixtractie, un gadget!
   Cat de idioata abordare: in momentul cand ai achizitionat respectiva drona ti se recomanda expres sa citesti regulamentul si sa inregistrezi aparatul la AACR, regulament care stipuleaza clar ca orice zburatoare peste 500gr este considerata aeronava fara pilot!
   Daca esti rebel si nu-ti convine legea, n-ai decat doua variante:
   1. nu cumperi asa ceva.
   2. cumperi, ignori legea, si dup-aia suporti consecintele care se duc si spre luni bune de inchisoare.
   Deci cei care-au inaltat drone in intravilan si deasupra multimilor de oameni, aseara, la puscarie!
   Pai parca eram cu legea’n gura, nu?? Dura lex, sed lex- cum ziceau stramosii nostri, agatarsii, bubulii, celtii si sarmatii!

   0
   0
  • Esti opac ca un bolovan. Legea asta a fost gandita pentru vremuri in care nu existau dronele. Trebuie adaptata.

   0
   0
  • #25 Comentariu nou

   Daca cade drona in multime si ajung 2-3 la spital tot autoritatea e de vina ca n-a luat masuri, asta-i Romania legile sunt diar pt. Unii, cei care protesteaza sunt deasupra legii.

   0
   0
  • #26 Comentariu nou

   @Cornele, juristule..dar tu pe la scoala ai dat vreodata ?
   (Autoritatea aia face ce-i cere(comanda) DECAT legea)

   0
   0
 6. #27 Comentariu nou

  Singura solutie (in afara de cutite, sabii etc) ar fi sa ii lasam fara bani. Cum? Apai nimeni sa nu mai plateasca taxe, impozite etc pana nu pleaca mizerabilii de acolo. Blocaj financiar. Problema romanului e ca nu e unit. TIganii is mult mai uniti ca noi. La noi a primat dintotdeauna vorba „sa moara si capra vecinului” cum a primat si furtul marunt sau nu. Asa ca, despre ce vorbim aici? Daca maine ar fi alegeri anticipate va zic sincer, din pacate, tot psd-u va iesi.

  0
  0
  • #28 Comentariu nou

   Nu prietene, la noi sloganu stravechi este sa moara vecinu, sa ii luam capra….

   0
   0
  • Asta cu neplatitul taxelor, e cam greu de facut. Ca angajat, taxele tale (impozit pe salariu, CAS, CASS) sunt platite de angajator, nu de tine. Angajatorul, daca nu isi plateste taxele, face puscarie si i se inchide afacerea.

   Celelalte taxe (accize, TVA etc) sunt incluse in pretul produselor.

   0
   0
  • #30 Comentariu nou

   da. sant deacord cu propunerea,, sa nu se plateasca taxele, impozitele… poporul nu usurfruise de nimic,, spitalizare gratuita nu ca platesti tot ce trebuie in spital ca sa te ingrijeasca, , preturile sant ca in toata UE dar salariile si pensiile sant de mizerie, legi in favoarea poporului nici prin gand si altele….

   0
   0
 7. #31 Comentariu nou

  uz de forta, neaparat. aruncati in tomberoane.

  0
  0
 8. Sunt si lucruri bune propuse – e absolut normal ca magistratii sa plateasca pt. Greselile comise, nu e normal ca noi toti sa platim despagubirile de la cedo iar magistratii care au gresit sa nu fie trasi deloc la raspundere. De asemenea e bine ca presedintele, care e om politic, e eliminat din procesul de numire a sefilor de la dna, diicot insa si ministru de justitie e om politic si ar trebui eliminat iar desemnarea sa se faca doar in interiorul sistemului de justitie de catre csm.

  0
  0
 9. #33 Comentariu nou

  Asa patzasi daca nu te du’ la vot ca era lenea prea mare !!!
  Si acuma nu puteai sa zici ca nu aveai alternativa !!!
  Da’ asa suntem noi, delasatori si lenesi !!! Las’ ca merge siasha …

  0
  0
  • Eu am votat.

   0
   0
  • #35 Comentariu nou

   Si eu am fost la vot si tot degeaba. In plus cine poate garanta ca o alta configuratie politica (PNL, USR, etc) nu ar fi avut aceleasi obiective ? Din pacate toti s-au perindat la putere la un moment dat iar rezultatele au fost aceleasi: tara a saracit, romanii au continuat sa plece din tara, s.am.d

   0
   0
  • Oricum nu exista alternativa – usr n-a trecut un an si s-a dezintegrat, daca ar fi azi alegeri n-ar mai intra in parlament iar pnl-ul e tot un fel de psd.

   0
   0
  • #37 Comentariu nou

   …alternativa fiind?…..Mucushor Dan?…..ha ha ha…..ma rad mult!

   0
   0
  • Râde-te cât vrei, dar în partidul ăla sunt mai mulți oameni onești și bine pregătiți decât în toate celelalte împreună. Nicușor Dan nu e liderul de care au nevoie, dar asta se va rezolva.

   Mai e și Platforma100, care ar trebui să se fi transformat în partid alaltăieri.

   Și mai sunt o mulțime de oameni exasperați, gata să voteze o alternativă corectă, atunci când va apărea.

   0
   0
  • #39 Comentariu nou

   Imi place mult finalul -” cand va aparea”- dar mai e mult pana departe…😇 Pana una-alta nimeni de pe-acilisea nu s-a informat serios ce anume se propune a fi schimbat.

   0
   0
  • #40 Comentariu nou

   Eu am votat usr – crunta dezamagire mai bine stateam acasa. In loc sa propuna solutii si sa faca opozitie serioasa psd-ului ei s-au ocupat cu mazilirea lui nicusor si problema lgbt.

   0
   0
 10. #41 Comentariu nou

  Ok, deci când ieșim?

  0
  0
  • #42 Comentariu nou

   …cu cat mai repede cu atat mai bine…asa ar fi sanatos…insa toate au timpul lor, poate va fi benefic sa se adune si mai multa ura, scarba …ca revolta sa fie cat mai mare si sa stearga definitiv „gunoiul’ in care ne zbatem de 28 de ani. – Sa auzim numai de bine!

   0
   0
 11. #43 Comentariu nou

  Nu numai ca au ocupat o dar au vândut o bucata cu bucata..nu simțiți?

  0
  0
 12. #44 Comentariu nou

  Si de ce nu i-am lasa sa-si duca planul pana la capat. Daca majoritatea romanilor doresc sa traiasca intr-un sistem de tipul sovietic.
  De ce trebuie sa ne amagim ca exista o speranta pentru un viitor normal?
  E chiar asa de greu sa te muti in vest?

  0
  0
  • #45 Comentariu nou

   Care-i treaba cu sovietismul, ca nu prea se intelege la urma?
   Ai citit macar propunerile……propuse spre dezbatere sau te-ai inflamat ca asa e trendy-flendy?
   ps. treaba cu judecatorul care e aliatul procurorului-cred ca la asta te-ai referit, nu? Am priceput intrun final.

   0
   0
  • Fireste ca le-am citit. Mai mult, am si trait ce vrea acum PSD, ca am apucat-o pe madam Stanoiu, pe nea Ninosu, pe alde Amarie si toate celelalte panarame de pe vremuri.

   Matale, domnu’ Cornel, ai tezele propagandei coruptilor in cap. Nu e bine.

   0
   0
  • #47 Comentariu nou

   Nu’s despre ce teze vorbesti, c-am terminat cam de multisor liceul, dar, insa, totusi, eu traiesc realitatea actuala in care judecatorul e partener cu procurorul, cu Sri-ul care face dosare penale, cu procurori numiti din burta ca judecatori pe la inaltele curti, campul tactic, cu judecatori care iau mita de la o parte din proces……si mai am, dar nu stiu daca ai tu rabdare sa le citesti pe toate!😀

   0
   0
  • Exact tezele propagandei.

   0
   0
  • #49 Comentariu nou

   ……cu inregistrari ilegale, cu transcrieri trucate si varate in dosare ca probe ale acuzarii, cu procuror de 28 de ani- deci fara experienta- adusa din provincie si protapita ditai procurorul general al Republicii…..😂

   0
   0
  • Stiu exact la ce emisiuni te uiti.

   0
   0
  • #51 Comentariu nou

   Alte argumente???? Ca de raspunsuri cliseistice gen: dna sa vina sa va ia, la brutarie, ciuma rosie, rezist…….sunt satul pana peste cap. De la un jurnalist ma asteptam la ceva mai mult, dar nu sunt toti la nivelul colegului/prietenul Patraru. Asta inseamna sa NU fi afiliat politic si sa ai si niste cojones in posesie! Sa nu-ti fie frica sa spui chiar ce gandesti, indiferent de repercusiunile ulterioare!

   0
   0
  • M-ai pierdut la nivelul colegului :))))

   0
   0
  • #53 Comentariu nou

   Se chiar simte ca esti pierdut. Coleg de clasa liceala, hai ca nu era greu.
   Iar despre AACR- regulamentul se aplica chiar si aeromodelelor pe care le construiam noi la Palatul pionierilor! Nu conteaza denumirea: drona, proma, krona, zdrona, qwvrona, etc, tot ce este peste 500gr e considerat aeronava fara pilot si se supune legii!
   Lege care, apropo, e facuta dupa regulamentele aviatice din USA, unde dronele au aparut prin 2000. Beat that!

   0
   0
 13. #54 Comentariu nou

  in Romania,protestele nu isi au locul,este in zadar,trebuie sa se iasa cu furci topoare,rascoala nu proteste.Cu respect

  0
  0
  • #55 Comentariu nou

   ….cine n-are furci si topoare poa’ sa iasa cu polonicu sau furculita?
   Intreb pt. un prieten care-i chef.😇

   0
   0
 14. #56 Comentariu nou

  Cea mai buna solutie care functioneaza.sa ne inscriem cat mai multi in PSD si sa le sabotam partidul

  0
  0
 15. #57 Comentariu nou

  Votul universal și toleranța – cele mai redutabile arme din arsenalul politicienilor ticaloși !…Votul să fie diferențiat în funcție de participarea la binele societații iar toleranța față de actele antisociale sau neparticiparea la mersul societații în numele așa zisei libertăți ,eliminatä !…

  0
  0
 16. #58 Comentariu nou

  JAF, HOȚIE, TRĂDARE, MINCIUNĂ, SĂRĂCIE- ÎNAPOIERE- DEZASTRU asta este axa ființei acestui partid care trebuie anihilat cel mai târziu în toamna-iarna asta! Cu forța, dacă altfel nu se mai poate!

  0
  0
 17. #59 Comentariu nou

  #REZIST… un slogan total depășit și chiar pueril!
  ***
  #DEMOLEZ!
  Asta e soluția! Vremurile au sosit!

  0
  0
  • #60 Comentariu nou

   Sa inteleg ca posezi un buldo-excavator si ai ramas fara lucrari??!
   Sau vrei sa inaugurezi o emisiune gen: Demolez si castig?

   0
   0
 18. #61 Comentariu nou

  Domnu jurist Cornel, sunteti pe pagina gresita domnule. Nu mai bine comentati pe pagini ce incep cu antena si se termina cu 3 ?

  0
  0
 19. #63 Comentariu nou

  Radicalismul salveaza Romania!

  Or DA, or Nu!

  Cand sovaie si minte, dai la cap si ia’i averea.

  Acela-i hot si tradator.

  Romania-i plina de aceste mizerii umane cate trebuie eliminate pana in a zecea spita.

  Fara scrupule!

  Abia atunci aceasta natiune isi va reveni.

  0
  0
 20. #64 Comentariu nou

  Observ ca te referi la famiglia Basescu si aprob pozitiv!
  As mai adauga famiglia Portocala(aka mare procuror dna), famiglia Bogdan(aka mare judecator anti-coruptionen), famiglia Eva(aka alt mare procuror dna) etc.
  Sa-i starpim pana la a zecea spita si sa le luam averile!

  0
  0
 21. #65 Comentariu nou

  Cornele, gramatica tot acolo ai învățat, la A3? „Decât” puțină știi, dar ne-am obișnuit și ne așteptăm la cei ca matale.
  In schimb, ai făcut dreptul, (cine știe pe unde)… Sunteți cei mai periculoși agramați!

  0
  0
 22. #67 Comentariu nou

  mai sinistre decat ticalosii sunt doar slugile ticalosilor. mai ales alea entuziaste.

  cornele esti spalat pe creier ca limba lui gadea in curul lui voiculexu. mars!

  0
  0
  • #68 Comentariu nou

   Te-astept deseara la mitingeala. Eu si cu jandarii cei degraba datatori de amenzi, viteazule care iesti tu viteaz! Daca vii si cu drona, cu atat mai bine. Sram!

   0
   0
 23. #69 Comentariu nou

  Obligativitatea vaccinarii adultilor si copiilor in sine este un act care incalca in mod direct libertatea persoanei. Ma intreb atunci de ce nu s-a iesit in strada? Nici nu conteaza daca lumea este pentru sau impotriva vaccinurilor, libertatea tuturor e incalcata prin obligativitate. Oare de ce atacul la justitie scoate lumea in strada, dar atacul la libertatea persoanei nu?

  0
  0
  • Nu incalca nicio libertate, dimpotriva, apara dreptul la viata al membrilor societatii. Ajunge cu obscurantismul!

   0
   0
  • #71 Comentariu nou

   Care atac la justitie?
   Dar, asa, pe puncte, nu pe sloganuri. Te bagi? Ca vad ca nici adminul nu poseda argumente rezonabile. Ma gandesc ca esti tu un picut mai inteligent si ne vei revela una-alta, nevaccinosule!

   0
   0
 24. #72 Comentariu nou

  Ce e Cornele tata? Iti crescura astia salariul si trebuie sa arati ca-l meriti?

  0
  0
  • #73 Comentariu nou

   Ai ghicit, pezevenghiule!
   Si vezi ca intre Cornele si tata se merita o virgula. Decat atat(vorba unuia de mare succes)!😈

   0
   0
 25. #74 Comentariu nou

  @George: cu faza cu antivaccin, eşti la fel de oportun ca o diaree într-un job interview
  @Cornel: dl jurist, ziceți o cifră în RON pt care dacă o primiți nu mai trollezi pe aici. Dacă e rezonabil, dă un nume&IBAN și îți trimit banii. Sau pe Moneygram/ WUApoi merg pe încredere că te abţii. Ştiu că n-ar trebui, dar mă risc
  Oferta e serioasă, fă și tu de o ciorbă

  0
  0
 26. #75 Comentariu nou

  Don’t kno’, parerea mea ca n-o sa fie mare branza. Nu ca-s fatalist/nihilist, dar stiu ce stofa avem noi, poporul roman. Deci votam niste lepre dovedite (n-avem nici-o scuza btw dupa 27 de ani) dupa care iesim in strada sa zbieram (fara violenta!) ca nu-s buni?

  O comparatie intre romani si o alta natie care probabil a avut mai mult „noroc”:

  https://feher.live/2017/08/09/27-de-ani-la-ei-27-de-ani-la-noi/

  0
  0
  • Doar ca foarte putini din cei care i-au votat sunt si printre cei iesiti in strada (la Victoriei, in fata la Cotroceni e alta poveste).

   0
   0
 27. #77 Comentariu nou

  Bai ce suna a indemn tovarasesc „Hai la lupta cea mare…”

  0
  0
 28. #78 Comentariu nou

  Pana una alta s-au mobilizat postacii, mult mai prompti si numerosi.. Se pare ca Dragnea s-a organizat mai bine lpentru pachetul „Tudorel”, nu lasa nimic la voia intamplarii.

  0
  0
 29. #80 Comentariu nou

  EU inteleg asa: daca „O bandă de tâlhari a ocupat România” – banda este in parlament – noi am votat pe cei din parlament – si noi suntem talhari si hoti si complici, sau doar prosti – ori toti suntem talhari ori niciunul – deci talharia este ceva OK , necondamnabil pt ca toti o practicam (direct sau prin reprezentanti) ! In aceste conditii Domnule Petreanu, de ce mai prezentati faptul ca talharii au ocupat tara ca fiind ceva rau ? Mi se pare ca nu sunteti patriot. 🙂 Scapa cine poate !

  0
  0
  • Asta e Teoria Severin – dacă toți suntem corupți, nimeni nu e corupt.

   Frumos efect are propaganda.

   Nu, nu toți suntem tâlhari când o bandă de tâlhari preia puterea, pentru că nu toți am votat banda de tâlhari și nici măcar nu toți dintre cei care au votat-o nu s-au prins cât de mințiți au fost. Dar de-aia scriem, ca să explicăm și să luminăm.

   0
   0
  • #82 Comentariu nou

   Am incercat sa aduc putin umor in discutie. Cred ca nu mi-a iesit. Serios vorbind: daca nu reusim sa facem ceva cu educatia in tara asta, ca sa putem percepe cat mia corect lumea din jurul nostru, si peste 20 ani (Brucan) tot astfel de oameni vom vota.

   0
   0
  • De acord cu tine.

   0
   0
 30. Trebuie sa fim uniti in continuare pentru a incerca sa schimbam ceva in tara asta!

  0
  0