VOYO, aţi ratat ultima şansă

Este pentru a doua oară când îmi fac abonament la VOYO pentru House of Cards – şi este pentru a doua oară când VOYO scoate pe neaşteptate serialul din grilă, anunţând asta cu mai puţin de 12 ore înainte sub un slogan mai degrabă obraznic, având în vedere situaţia: „ultima şansă”:

voyo

Am ezitat să public asta ieri. Am crezut (sperat?) că e o păcăleală de 1 aprilie. S-a dovedit că toată treaba a fost într-adevăr o păcăleală, dar nu doar de 1 aprilie.

Ce mă supără este că VOYO n-a avut politeţea de a spune dintru început că nu va ţine online decât o lună sezonul 3 din House of Cards. E o minciună prin omisiune, o mică escrocherie meschină pe care a comis-o VOYO ca să-mi ia 3 euro, abonamentul pe o lună. Nu stau în ăia 3 euro. I-aş fi dat cu drag (şi) dacă aş fi ştiut că un anume program va rămâne on-line o perioadă limitată de timp. Dar acum sunt chiar scârbit de trucurile astea de vânzător de bâlci. Dacă VOYO se coboară într-atâta pentru 3 euro, atunci n-are cum să câştige nici respectul meu şi nici reînoirea abonamentului meu.

Vorba francezului: „trick me once, shame on you; trick me twice, shame on me”.

Foarte greu e să nu faci piraterie în România. Foarte, foarte greu.

Articol din categoria: ACTUALITATE

30 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    smenarie mica, de mediapro interactiv.

    0
    0
  2. #2 Comentariu nou

    Cu Kodi ai incercat?

    0
    0
  3. Am încercat sa evit pirateria din primul sezon MasterChef cu un abonament Voyo. După făcut cont, plătit abonament am aflat ca show-ul nu e disponibil pentru plătitorii cu Ip de străinătate. 1 min mai târziu eram pe un site pirat si cu abonamentul anulat. Tot atunci am decis ca situl e mai degrabă o înșelătorie.

    0
    0
  4. Incearca netflix, costa 7 dolari sau 8 pe luna dar nu te pacalesc. Cu un add-on pentru Mozilla sau Chrome (se numeste Hola) ii pacalesti ca esti din SUA si gata! Si chiar merita!

    0
    0
    • #8 Comentariu nou

      Subscriu la parerea ta ca e foarte greu sa nu faci piraterie, mai ales cand varianta „gri” e extrem de usor de folosit, și are o oferta mai variată, recomand si eu PopcornTime.

      Hola nu as recomanda nimanui fiindca iti vulnerabilizează conexiunea, nu intru in detalii. Exista alte variante pentru a acces la Netflix, cel mai sigur fiind un VPN platit, dar nu merita taxa de tara de mana a 3-a.

      0
      0
  5. #9 Comentariu nou

    Orice VPN ieftin sau extensie gratis de browser gen Hola + abonament la Netflix si se rezolva problemele astea.

    0
    0
  6. #11 Comentariu nou

    Draga Vlad,
    O solutie super usoara. Instaleaza pe pc aplicatia POPCORN TIME.
    Gratis si fara probleme.
    Aici poti vedea la super super calitate filme foarte noi si foarte multe seriale. Inclusiv cel mentionat de tine.
    Nu trebuie sa descarci filme, torente sau orice altceva.

    0
    0
  7. #14 Comentariu nou

    Sezonul 3 inca nu e disponibil pe Netflixul din Germania, ma mir cum VOYO a pus mana pe el.

    0
    0
  8. #15 Comentariu nou

    Vreau sa fac cateva comentarii. Vad ca se utilizeaza in aceasta conversatie termenul de hoti, excrocherie meschina, „au pus mana pe el” si altele. Mai oameni buni, chiar asa de rau v-a intrat in ADN ideea ca daca e pe net e gratis? Voi chiar nu intelegeti ca incurajati / utilizati pirateria si ca asta este FURT? Cred ca e deja intrat in mentalul acestui popor ca „a fura” e cool si ca doar prostii plateste… desteptii combina…
    Si Vlad, esti om de Media. Ti-ar conveni sa-ti folosesc imaginea fara acordul tau? Poate intr-o campanie antipiraterie? Ca poate transformam „instigarea la furt” intr-un mesaj legal. Ce zici?

    0
    0
    • Eu nu sunt de acord cu pirateria, ba dimpotriva. In plus, imi cumpar muzica si filmele, ma duc la cinema, nu stiu sa folosesc torenti si nici n-am torenti d-astia sau cum se cheama (da, stiu, stiu… 🙂 pe bune, n-am. Mi-a explicat cineva o data ce si cum sa fac, o sa radeti, cautam un documentar BBC despre Iugoslavia pe care nu-l gaseam nicaieri de cumparat. A aparut dup-aia pe Youtube…) Deci vreau sa platesc pentru un serviciu corect si onest – doar ca observ ca nu-l pot primi.

      0
      0
    • #17 Comentariu nou

      In primul rand ca NU e gratis, platesc in fiecare luna abonament la ISP. Si daca nu iau de pe torente ci vizionez pe site-uri care dau media on-line, ca Youtube, nu vad unde e vina mea. N-au decat sa-i inchida pe respectivii, *daca* sunt ilegali.

      0
      0
  9. Dar vai domnule Petreanu, nu susțineți antreprenorii români de la VOYO? Vai, dar cum vă zgârciți la 3 euro și favorizați pirateria online?

    Intr-o situație asemănătoare am ajuns și eu cu emag, care omit să spună cine le asigură service-ul la produse (i.e. QuickService).

    0
    0
    • #19 Comentariu nou

      eu am dat la emag o tableta in garantie si surprize-surprize, ma suna unu de la depaneuro si imi spune ca incarcatorul si cablul de date nu sunt conforme,originale si trebuie sa le achizitionez de la la ei cu 120 lei :)))))) evident dat cu flit dupa ce am ras de el si l-am si injurat un pic

      0
      0
  10. #20 Comentariu nou

    În principiu, va pierde pe termen lung dacă face chestii de genul ăsta și-și dezamăgește sau supără clienții – e o lege simplă de bun simț și de marketing… Eu nu știu ce e cu VOYO și cu House of Cards, deși văd că toată lumea e foarte pasionată de serialul/filmul ăsta…
    O zi simpatică în continuare.

    0
    0
  11. #21 Comentariu nou

    Eu am facut abonament pentru Seinfeld, pe care nu il mai au si House of Cards. In rest, aceleasi seriale romanesti statute, aceleasi filme de duzina, foarte rar cate un titlu nou… Nici nu stiu la ce mai tin abonamentul.

    0
    0
  12. #23 Comentariu nou

    Mon ami! Vorba francezului … in engleza ? Tu vrei sa jignesti la poporul francez ?

    0
    0
  13. #24 Comentariu nou

    e ultima sansa, restul romanilor l-au vazut deja 🙂

    0
    0
  14. #26 Comentariu nou

    Netflix. Îți recomand cu drag.
    Calitate HD, conținut de calitate.
    Mai dificil până reușești să configurezi router-ul.
    Totul legal.

    0
    0
  15. #27 Comentariu nou

    app de piaterie. pe mine m-a indrumat un angajat emag ( telefonic,adica era o convorbire inregistrata!!) sa descarc un joc de pe torente,fiindca ei nu-l mai au pe stoc :)))

    0
    0
  16. #29 Comentariu nou

    Personal va urmaresc de cand erati la tele7abc si imi sunteti foarte simpatic, dar problema domnule Petreanu este ca pe dumneavoastra v-a pacalit deja a 2-a oara, dupa ce, in urma cu 2 ani, ati observat ca era disponibil serialul doar in weekend, deci, daca gasiti o varianta corecta si legala, va rugam sa ne anuntati.

    0
    0
  17. #30 Comentariu nou

    Las’ ca si RDS-ul n-a mai facut contract pentru Universal Channel, iar acum pleaca de tot din Romania. :((

    0
    0