Noul Bitdefender Security, acum cu un discount special pentru cititorii Petreanu.ro

Presupun că de-acum suntem, cu toții, destul de bine alfabetizați în privința utilizării lumii noastre ultra-conectate. Înțelegem că Internetul Lucrurilor poate fi un prieten de nădejde, dar predispus la boacăne. Știe să ne facă viața mai confortabilă, dar ne mai și bagă-n bucluc când ne e lumea mai dragă.

Așadar, presupun că știm, deja, că o soluție de securitate cibernetică pentru dispozitivele noastre conectate este, în fapt, o necesitate, nu o opțiune.

Dintre toate variantele de securitate cibernetică de pe piață, eu prefer, folosesc și recomand produsele Bitdefender (ca alți 500 de milioane de utilizatori din toată lumea, dealtfel).

Cea mai nouă suită de cybersecurity lansată de Bitdefender vine în diverse configurații: Premium Security, Total Security, Internet Security, Antivirus Plus etc. Am scris aici despre îmbunătățirile și caracteristicile principale ale noilor suite Bitdefender Security, lansate nu demult.

Azi, doar pentru cititorii acestui blog, iată un discount suplimentar la achiziționarea oricăreia dintre configurațiile menționate mai sus. Click aici pentru activarea acestui discount. Reducerile ajung până la 62%! Folosiți-le și bucurați-vă de confortul de a vă conecta apoi în siguranță.

Discountul din link e valabil până la sfârșitul lunii octombrie.

Articol din categoria: ADVERTORIAL

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. Multumesc pentru discount si postare , toate cele bune !

    0
    0
  2. Super, multumesc pentru informatie 😀

    0
    0
  3. #3 Comentariu nou

    Reducere pentru cititorii Petreanu.ro ? Oare?
    Un amic care avea un partener de afaceri evreu imi zicea odata ca, la propunerea lui de a ii oferi serviciile un pret bun, evreul a refuzat si a cerut sa i le dea la pretul obisnuit (stia el ceva!?). Totdeauna am zis ca nu exista reduceri, ci doar preturi pe care esti dispus sa le accepti. Inteleg mecanismul unui pret mai mare scris deasupra pretului uzual si apoi taiat ( i-am aratat o data sotiei in Zara cum sta treaba – sub un teanc de 3 sau 4 etichete pretul initial era mai mic decat cel redus atunci cu 70%; eMag face asta zi de zi). Inteleg si necesitatea publicitatii ca sursa de venit iar pretul pachetelelor Bitdefender e unul rezonabil in raport cu calitatea si comparativ cu produsele concurente. Dar e acelasi daca intri direct pe site la ei sau din link-ul lui Petreanu. Si usor mai mare decat pretul aceluiasi pachet acum 6-12 luni (dar cercetarea, protectia la covid, publicitatea si altele cer bani).
    Insa cand vad povestea livrata intr-un ditamai articolul publicitar pe petreanu.ro (un banner era suficient pentru ca „frate, e GoogleAds, habar nu am ce afiseaza aia acolo”) am senzatia ca stacheta coboara si ca Vlad incepe sa isi desconsidere publicul. Iar asta dezamageste.

    0
    0
  4. Merci de discount! Chiar aveam nevoie

    0
    0