Aţi fost cuminţi? E timpul pentru ceva sălbatic!

„…căzi pline cu Desperados, robinete şi valuri de bere gratis, acrobaţii cu şerpi, şopârle şi fachiri, animatori rupţi parcă din fauna amazoniană…” (din brief-ul petrecerii anului)

Anii aceştia e vremea de aur a creativilor, epoca tuturor şanselor, timpul perfect să dai lovitura în timp ce te distrezi. Globalizarea e bună, pentru că stârneşte pofta de unicat. Uniformizarea e minunată, pentru că scoate în evidenţă excepţia.

Demonstraţie:

Toate berile sunt azi gustoase, pure, prietenoase, tradiţionale. Una singură este dementă – ca-n „party-dementă”. Toate berile te fac să te simţi bine – cu prietenii, cu familia, cu restul vilegiaturiştilor. Una singură te face să petreci ca şi cum mâine vine sfârşitul lumii (şi nu eşti călugăr).

Toată lumea e cuminte? Să intre ceva sălbatic!

Cea mai mişto campanie de promovare a unei mărci de bere se desfăşoară deja de aproape o săptămână în on-line. În aceste câteva zile, campania:

1. a produs fălci căzute a uimire din partea bloggerilor implicaţi (ceea ce e oricum o realizare), cadorisiţi cu şopârle vii şi puşi să-nţeleagă conceptul de responsabilitate chiar când trebuie să promoveze cea mai sălbatică petrecere de anul acesta din oraş

2. a grăbit apariţia unei noi, mici, vioaie şi concise televiziuni on-line, cu un clip în care protagonistul pare binişor impresionat de gustul Desperados

3. a făcut zeci de necunoscuţi să promită că se vor tatua, chiar şi temporar

4. a obţinut spovedanii publice ale celor mai trăznite lucruri făcute la o petrecere (ideea cu gelul de păr înlocuit cu gelatină de răcituri e memorabilă)

5. a provocat minţi altfel cuminţi să imagineze noi genuri de party fără limite (…pentru cititorii lui Manafu, deci chestia asta trebuie văzută şi screen-salvată pentru viitorime)

6. a organizat operaţiuni tembele de botezare a unei şopârle

7. a determinat versificarea aproape psihotică a unei poveşti fără cap şi coadă despre o bere şi o şopârlă

8. a născut zeci de sloganuri de imprimat pe tricouri

Toţi aceşti oameni altfel globalizaţi şi uniformi dintr-o societate globalizată şi cam uniformă participă la concursuri pe mai multe bloguri încercând să-şi obţină calificarea la o petrecere super-wild joia viitoare, pe 12 mai, de la ora 21:30, la Hala Automatica de pe Calea Floreasca nr. 159.

La party vor fi: „tatuaje, căzi (!) pline cu Desperados, robinete şi valuri de bere gratis, graffiti, acrobaţii cu şerpi, şopârle şi fachiri, muzică bună şi animatori rupţi parcă din fauna amazoniană. Ireal? Poate pentru iubitorii de Tezaur folcloric, dar nu şi pentru fanii Desperados!

Am pregătit şi o capelă pentru nunţi în stil Las Vegas. Atenţie! De divorţuri nu ne ocupăm noi.”

La petrecerea de la Automatica vin şi Şuie Paparude, Les Elephants Bizarres şi Sistem.

Dacă v-aţi distrat cu postările celorlalţi bloggeri, încercaţi acum cireaşa de pe tort – un Youtube takeover, o reclamă interactivă, noul super-chichirez în advertisingul pe net (faceţi click pe imagine şi urmaţi instrucţiunile de pe ecran – şi da, daţi boxele mai tare):

Acuma – vreţi la party? Sunt două căi:

1. Participaţi la concursurile organizate de bloggerii pe care i-am menţionat mai sus. Fiecare are invitaţii de dat şi va fi bucuros să vă ajute.
2. Participaţi la concursul de pe pagina oficială Desperados Party – pe care-l câştigă oricine poate manevra un mouse pe un desktop.

Desperados este o bere cu tequilla – deci, inevitabil, un brand neconvenţional, rebel, asociat cu petreceri neconventionale, in fabrici dezafectate.

Cuvântul cheie al brandului?

Sălbatic.

rrrRRRrrr, baby 🙂

Articol din categoria: ACTUALITATE, ADVERTORIAL

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. Aii caramba!!! Desperados nu am mai baut de prin 2001, pe cand eram in schimburi de experienta prin Germania. Si nu la recomandarea lor am incercat, ci a polonezilor.

  Singurul pacat e ca e joi, nu am cum sa apar tatuat, cu o soparla pe umar, cu gelatina de racituri in par, mahmur si duhnind a alcool, vineri dimineata la birou.

  0
  0
 2. #2 Comentariu nou

  Pare o porcarie sinistra tot ce-ai insirat tu aici. Tocmai de-aia cred ca o sa si aiba succes.

  0
  0
 3. E chiar foarte interesant…nu stiu dar „LIKE”

  0
  0
 4. #5 Comentariu nou

  Pe vremurile tineretii mele se practica berea cu rom si se chema BOMBA.II tin minte pe drojdierii de la Obor care la prima ora ,duminica,<aveau cite o halba de bere cenusie-maronie la culoare (depindea de calitatea romului ) in fata si discutau despre etapa de fotbal.Ca politica pe vremea aceea …!Oricum cred ca la petrecerea asta trebuie mobilizata si politia intrucit "Carcaletele "asta este dinamita curata.

  0
  0