Eşti corupt? Autodenunţă-te acum!

shutterstock_222938911Şefa DIICOT, Alina Bica, a fost reţinută de o echipă DNA sub acuzaţii de abuz în serviciu. Potrivit procurorilor anti-corupţie, în 2011, dna Bica ar fi participat la supraevaluarea unui teren de către o comisie a Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, comisie din care făcea şi ea parte (ceilalţi doi membri au fost şi ei reţinuţi).

Terenul respectiv a fost atunci supraevaluat de peste 3 ori. Beneficiarul despăgubirii ar fi fost un apropiat al omului de afaceri Dorin Cocoş.

Cine e Alina Bica? O bună prietenă a Elenei Udrea, fosta soţie a lui Dorin Cocoş (beneficiar al unei despăgubiri umflate chiar de dna Bica), care a fost numită ca procuror-şef al DIICOT de nimeni altul decât de Victor Ponta în mai 2013, pe când acesta era ministru interimar al Justiţiei.

Ce mare împrietenire, nu?

Parcă altfel înţelegem acum excursia de la Paris!

Apropo, poate aţi uitat ce înseamnă, de fapt, DIICOT: Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Deci Direcţia Anti-Mafia, dacă ar fi să folosim o comparaţie grăitoare.

„Şefa anchetatorilor anti-mafia, ridicată de mascaţi din stradă, sub suspiciuni de corupţie”, ar fi titlul corect.

Într-un interviu recent, şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat că are în lucru 4.800 de dosare, în care snt implicate şi „nume grele”, şi că „DNA cunoaşte toate metodele de furt si disimulare a banilor”.

Mesajul e simplu şi, mai ales, credibil: care eşti corupt, nenicule, autodenunţă-te acum, nu fi prost, şi beneficiază de diversele oferte promoţionale de reducere a pedepsei pregătite de procurorii anticorupţie (ofertă supusă unor termeni şi condiţii; stoc limitat; primul venit, primul servit).

Articol din categoria: ACTUALITATE

10 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Black friday la autodenunturi, reducere 50-70% la pedepse 😀

  0
  0
 2. #2 Comentariu nou

  ‘DIICOT: Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de CRIMINAŞITATE Organizată şi Terorism’
  Reusita greseala asta cu Criminasitatea 🙂

  0
  0
 3. #4 Comentariu nou

  Rugam insistent autoritatile competente sa deschida cat mai multe sectii astfel incat coruptii sa nu stea in frig si ploaie si sa nu cumva sa ramana vreunul neanchetat. „DNA, dragostea mea” hit-ul Romaniei la urmatorul Eurovision.

  0
  0
 4. #5 Comentariu nou

  Să îi anunţe dom’le cineva şi pe doritori, potenţiali autodenţători, că e program de Black Friday la DNA, DIICOT etc.
  Şi că oferta este extrem de limitată.
  Primul venit – primul servit.

  0
  0
 5. #6 Comentariu nou

  bun, diicot se reformeaza.
  hai si cu anaf-ul.

  0
  0
 6. #7 Comentariu nou

  Nu stiu daca te-a influentat sau nu 🙂

  „Îmbulzeală de nedescris în această dimineață la sediul DNA. Resemnați după ce Victor Ponta a pierdut alegerile prezidențiale, câteva mii de pesediști au decis să vină de bunăvoie la DNA. ”De ce să amânăm inevitabilul? În cele din urmă, tot aici am fi ajuns” spun la unison pesediștii veniți la DNA.

  De la pesediști care au furat sume derizorii, din bugetul unei comune teleormănene și până la greii partidului, care au dat tunuri de milioane de euro, cu toții s-au prezentat la DNA. Printre ei, Dragnea, Năstase sau Radu Mazăre. Unii spun că la coadă s-ar fi așezat chiar și Ion Iliescu, dar această informație nu a fost deocamdată confirmată oficial.

  Evident, nu au lipsit nici incidentele. Pesediștii s-au plâns că numărul procurorilor este mult prea mic și coada merge foarte greu. ”Zici că-s la vot în diaspora”, s-a enervat Liviu Dragnea, prezent pentru fraudă electorală. ”Numărul procurorilor ar trebui să fie cel puțin de zece ori mai mare, doar noi suntem de la PSD: nu doar că suntem mulți, dar și furăm mult și des.”

  De aici:
  http://www.timesnewroman.ro/politic/resemnati-dupa-ce-ponta-a-pierdut-alegerile-multi-pesedisti-s-au-prezentat-azi-de-bunavoie-la-dna

  0
  0
 7. #9 Comentariu nou

  cum dreaq se opresc toate firele la cocosh? udresa n-a mancat usturoi, nici gura nu-i miroase. pe ea vad ca n-o deranjeaza nimeni, cred ca nu suporta regimul de detentie.

  0
  0
 8. Nimeni nu o sa se denunte singur. Toti spera la alt corupt care sa ii scape de puscarie.
  Sa speram ca domnul Iohannis o sa schimbe ceva…

  0
  0