Faszination TV

Câţiva domni pe care-i citesc constant (cum ar fi domnul şi domnul) cât şi alţii pe care nu prea-i vizitez (de exemplu domnul şi domnul) au experimentat montagne-russe-ul întâlnirii cu televiziunea de ştiri.

Dragul meu Valentin Silvestru (plecat prea repede) povestea într-o schiţă propria-i experienţă. Pe scurt (şi poate nu tocmai exact, dar mă va ierta, dacă mai este preocupat de asemenea nimicuri), echipa de televiziune l-a anunţat cu două ore înainte că ar vrea să-i ia un interviu, apoi a întârziat două zile. Când au venit, meseriaşii i-au mutat mobilele-n casă, i-au scos toate aparatele din priză, i-au mâncat mâncarea şi i-au băut coniacul. Au înregistrat trei ore de interviu şi au răsturnat vitrina la plecare. Familia victimei a strâns cioburile, a pus vesela bună, s-a aşezat la masă în faţa televizorului, dar nu înainte de a-şi anunţa rudele, prietenii şi duşmanii.

Ei bine, la televizor, eroul a apărut numai într-un cadru fulgurant, încuviinţând cu un “mda” împăciuitor una dintre aserţiunile reporterului.

Aşişderea, domnii de mai sus par să fi trecut prin toate emoţiile acestei prime întâlniri. Inevitabil, au urmat niscaiva dezumflări.

Nu e vina nimănui. Până la urmă, nici cea mai frumoasă femeie nu poate oferi mai mult decât ce are. Şmecheria e să-i zâmbeşti şi după, nu numai înainte.

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. …aşadar obişnuiai să mai calci prin sociopatimile menţionate:D…

  Thumb up 0
 2. eh, data viitoare o sa fie mai atenti

  Thumb up 0
 3. Firmele online dau sute de milioane si miliarde de euro pe publicitate online..
  Ce trebuie sa faci tu?Practic sa te inscrii – 0$ – 0 riscuri
  – instalezi un program de 5 mb pe care sa il tii deschis 5 ore pe luna, asta in timp ce tu stai pe messenger cu prietenii sau asculti muzica- pentru asta primesti 15$ pe luna! Programul asta de 5 mb este de fapt un mic banner publicitar.. 5 ore pe luna trebuie sa stea deschis..15$
  Cam putin, dar poti inscrie si pe mama si pe tata.. fratii.. 15$ fiecare+25% de la fiecare ca i-ai inscris dupa tine. Poti sa le spui si prietenilor tai.. sa se inscrie.. 25% de la fiecare. 100 prieteni x 25% din 15$=375$. 1000 prieteni inscrisi=3750 $!!!!!
  E unu din China care a inscris in jur de peste cateva mii .. k e mare China:P.. calculati voi cat castiga.. E greu?..Inscrie-te inaintea prietenilor tai.. ca sa ii inscrii tu pe ei. Nu pierde timpul.
  Banii vin, dupa o luna, sub forma de fila cec, dar sa aveti grija de la ce banca scoateti banii ca unele au comisioane mai mari..:P

  Pentru a te inscrie acceseaza http://becaligol.blogspot.com/

  Dupa ce te-ai inscris vei primi un mail cu o parola pe care o poti modifica ulterior.
  !!! nu uita sa introduci adresa de mail si parola cand vrei sa pornesti programul downloadat.
  Nu e complicat, e ca si la messenger!!!
  SUCCES

  Thumb up 0