Licitaţia electorală de la Ştefăneşti, câştigată de Gigi Becali

Cu 1.848 de voturi, candidatul PNG-cd, dl Anghel Rababoc, a câştigat primăria comunei Ştefăneştii de Jos, în scrutinul repetat după incidentele electorale de la începutul lunii. Contracandidatul său, dl Aurel Pârvu, PSD, a obţinut 1.745 de voturi.

Se vede treaba că PSD şi-a pierdut îndemânarea de a rade caimacul dintr-o sorbitură. Cum să laşi tu să-ţi scape din gheară aşa o afacere babană cu investiţie ridicol de mică?

8 comentarii Adaugă comentariu

 1. Suntem o tara de boci si raba-boci …

  Thumb up 0
 2. Un nume predestinat precum si marele-mic aliat .
  Variatiuni
  Boc
  Raba-boc
  Dobi-boc.

  Thumb up 0
 3. #3

  Hmmm. Si unde mai pui ca au pierdut si nominalizarea pentru viceprimar la Bucuresti. Fix pentru aceeasi miza….

  Thumb up 0
 4. Anca, aud că pe dl doctor îl aşteaptă lumea pe la Primărie, că cică n-a dat nici un semn azi… :-)

  Thumb up 0
 5. cred că au cam lăsat piciorul de pe pedală şi sunt concentraţi pentru miza cea mare. dar nici asta nu poate să fie, că miză mare era şi asta, doar banii care vin sunt mult mai buni decât cei care pleacă. să nu mai vorbesc de deranjul provocat de repetarea extragerilor.

  Thumb up 0
 6. Apropo de Boc-Rababoc-Dobiboc ->

  Gata, intru in politica !
  E simplu !
  Dupa ce saptamana trecuta guvernul a declarat ca nu se poate mari salariul minim de la 500 la 540 de lei, Boc cere azi sa se mareasca la 575 de lei. Eu voi cere sa se mareasca la … 600 … aaa … la 800 de lei ! (E acelasi lucru si 575 si 800 – este la fel de imposibil.)
  Dupa ce PDul si cu Basescu s-au opus maririi pensiilor anul trecut, acum Boc cere marirea sa se faca la 1 august in loc de 1 noiembrie. Eu voi cere dublarea lor retroactiva incepand de la 1 ianuarie 2008.
  Astept alte propuneri cretine care pot tzine la alegatorii romani !

  Thumb up 0
 7. am citit si eu cate ceva despre subiectul asta pe un site nou, http://www.politicatv.ro, chiar au subiecte diferite de ceea ce vedem zilnic la jurnalele de stiri. In alta ordine de idei ma inspaimanta capitalul electoral in crestere de care se bucura partidul lui Becali….e trist ca oamenii inca mai cred in promisiuni populiste si in discursurile unor asa -zisi justiari, care sunt de fapt in vizorul DNA.

  Thumb up 0
 8. #8

  Nu stiu daca a inceput sa intarzie la Primarie dar stiu ca si-a abandonat oameni vechi din echipa lui. Care l-au ajutat muuult. Si asta spune ceva…

  Thumb up 0