Un răspuns video pentru dl. Rus. Hai, două.

Ca să vezi potrivire, chiar ieri a fost lansată în România o campanie de susţinere a copiilor rămaşi în ţară, în timp ce părinţii lor au plecat la muncă, în străinătate (au plecat din cauza sărăciei, sărăcie pricinuită şi întreţinută în primul rând de politicienii fără dragoste de ţară care s-au tot perindat pe la guvernare).

80.000 de copii ai căror părinţi muncesc departe de ei au nevoie de sprijin – educaţional, social şi psihologic. Despre ei este acest spot şi despre cum simt dorul de părinţi.

Deci, domnule Rus, golanii rămaşi acasă au un mesaj pentru dumneata:

Ah, şi, dacă tot veni vorba, poate vreţi să revedeţi spotul Voltaj, „De la capăt”. Pe mine continuă să mă emoţioneze până la lacrimi de fiecare dată.

Cu gafa asta, dl. Rus şi-a încheiat cariera politică. De remarcat, totuişi, că dl. Rus a înţeles asta repede. Dl. Ponta, în schimb, încă se mai zbate, deşi e în rahat până-n gât – şi ne stropeşte pe toţi.

Articol din categoria: POLITICĂ

20 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Ei… hai că n-a omorît pe nimeni… ce atâta gălăgie pentru o prostie
  spusă de un prost?
  Un tîmpit aruncă o piatră-n baltă, o mie de înțelepți se reped s-o scoată.
  Ce să spun… asta e problema mioritică – avem un politician prost.
  Wait, what?…
  Aaa… never mind…

  0
  0
  • #2 Comentariu nou

   bai, blegule, eu sunt periodic uimit si mesmerizat cat de sclipitor (de multe ori) poti fi prin alta parte, la palnie, si ce banal-conformist-chiar bleg…poti evolua aici cand cica te iei in serios.
   io cred ca-ti sta mai bine beat, sa ma scuzi daca gresesc.

   0
   0
  • #3 Comentariu nou

   Citat:
   „…eu sunt periodic uimit si mesmerizat…”
   Stai așa, că-ți șade bine.

   0
   0
  • #4 Comentariu nou

   iartama ca team jicnit poate.
   team vazut asa, lipsit…fara conditii.
   evropene.

   0
   0
  • #5 Comentariu nou

   Ete FLEOȘC!
   Mai ai dă hînvățat… pîn’ să mă jicneștu pă mine.
   Bagă mare cu mesmerizmu’… poate pui d-un bișniț, ceva, alea.

   0
   0
  • #6 Comentariu nou

   lipsa de activitate

   0
   0
  • #7 Comentariu nou

   Cosmin… ce să zic… ai definit problema în 3 cuvinte.

   0
   0
  • Hai că nu a omorât pe nimeni, iar dacă tu erai plecat în „lume” să faci bani să o duceți mai bine, soția ta era o curvă.

   0
   0
  • #9 Comentariu nou

   Hauzi Ionică… că un prost zice că nevasta ta e curvă… nu reiese că e realitate. O fi la tine-acasă, da’ nu-i regulă de trei păzește.

   0
   0
 2. #10 Comentariu nou

  Domnul foarte domn Rus ar trebui , in mod normal, sa-si incheie cariera politica. Mi-e teama ca atat timp cat exista PSD si domnia sa foarte domn este parte din acest minunat organism, cariera sa politica va continua sub o forma sau alta, din multiplele disponibile la Partid.
  Domnul (…) Ponta s-ar putea sa aleaga calea indisponibilitatii medicale drept iesire „eleganta” din scena. Ar fi epocal si de-a dreptul epic.

  0
  0
  • #11 Comentariu nou

   Hauzi party… io cred că o să-l apuci pă Rus prim ministru, dacă nu chiar preșidinte. Să mă scuipi în bot dacă n-o fi așa!
   Dacă Ilici e respectat, pensionat și nicidecum mătrășit pentru mineriade… apăi… nu?

   0
   0
 3. #12 Comentariu nou

  Vlad, într-o tară în care milioane de români au fost nevoiți să plece la muncă în străinătate, politicienii sunt golanii şi curvele rămase acasă. Şi deşi spunea odată că trebuie să separăm bărbații de curve, amintindu-mi apologia plagiatului de la Platon la Ponta nu îl pot include în prima categorie pe domnul Rus.

  0
  0
 4. #14 Comentariu nou

  „Gafa” a fost premeditată. Dl. Rus a venit cu poezia gata învățată la emisiune și, dorind să arate cât de bine o stăpânește, s-a încurcat în ea chiar la ultimele „versuri”. Cu o viteză uimitoare s-au perindat apoi a doua zi demisiile și demiterile, de ziceai că i-a apucat pe toţi cinstea. Mie unuia îmi miroase a Stănculescu cu piciorul în ghips. Dl. Rus dorește să se ţină departe de ceva în perioada următoare, rămâne să vedem de ce anume.

  0
  0
  • #15 Comentariu nou

   Daca si-ar fi dat demisia recunoscand faptul ca nu e de el functia de ministru al transporturilor, cred ca Rus ar fi avut mai mult de castigat din punct de vedere al imaginii. Parerea mea este ca asta e nivelul sau, nu poate mai mult. Nu-l suspectati de prea multa inteligenta, nu este cazul. Sa jignesti cateva milioane de oameni, in mare parte onesti si muncitori, numai pentru a „scapa” de o eventuala functie de sacrificiu mi se parer o dovada de prostie crasa.

   0
   0
 5. #16 Comentariu nou

  Cred ca presupunerea asta cu incheierea vietii politice este putin cam (prea) prematura, il pun colegii pe linie moarta un timp si reapare. 🙂

  0
  0
 6. #17 Comentariu nou

  Nu inteleg de ce se foloseste apelativul „Domn” in fata numelului acestor mizerii. Va este frica sa nu va dea in judecata? Puteti sa le spuneti doar numele! Ma umplu de sila cand vad ca sunt respectati/temuti chiar atunci cand sunt dovediti ca te-au furat!

  0
  0
 7. Eu tot nu pricep de ce se face atata tamtam pentru un adevar partial spus pe sleau… Ce? Ne-am obisnuit cu ocolisurile si cu ipocrizia? Exista si multe cazuri care pica manusa pe declaratia lui Rus.

  0
  0
 8. #20 Comentariu nou

  Dar un raspuns statistic cu acei copii care fara parintii plecati la munca in vest ajung sa fie infractori, sau se sinucid, sau abandoneaza scoala, nu aveti?!

  0
  0