Victor Ponta, demisia!

Eliza şi David, fotografiaţi la Paris după 6 ore de aşteptare împreună cu părinţii lor în faţa unei secţii de votare (Sursa foto)

„Resping categoric că îmi dau demisia atâta timp cât nimeni dintre colegii mei nu mi-a cerut acest lucru”, a declarat aseară prim-ministrul Victor Ponta la Antena 3.

„Colegii”? Care e legătura cu „colegii”? Funcţia este de prim-ministru al Guvernului României, nu de prim-ministru al „colegilor”! Românii sunt cei care au fost minţiţi, umiliţi şi păcăliţi de prim-ministrul Victor Ponta, nu colegii! Ce-avem noi de-a face cu colegii dumitale?

Eliza şi David, fotografiaţi la Paris după 6 ore de aşteptare împreună cu părinţii lor în faţa unei secţii de votare (Sursa foto)
Eliza şi David, fotografiaţi la Paris după 6 ore de aşteptare împreună cu părinţii lor în faţa unei secţii de votare (Sursa foto)

Demisia, Victor Ponta, pentru că ne-ai făcut de ruşine în toată lumea! Unde s-au mai văzut, în Europa şi în lumea civilizată, intervenţii ale forţelor de ordine împotriva a mii de oameni care vor să voteze? Cum e posibil să avem cetăţeni români răniţi în confruntări cu jandarmii italieni sau germani din cauză că dumneata ai căutat să obţii în mod incorect un avantaj electoral? Unde s-au mai pomenit cozi la vot de ore întregi, mii şi mii de cetăţeni români înghesuiţi ca vitele în ţarc, aşteptând în van un semn de bunăvoinţă din partea guvernului lor? Demisia, Victor Ponta, pentru refuzul de a respecta dreptul fundamental al cetăţeanului într-o democraţie, dreptul de vot!

Demisia, Victor Ponta, pentru că ai folosit instituţia ordonanţei de urgenţă în interes personal şi, cel mult, al partidului dumitale! Ai suspendat o lege, Victor Ponta, legea care interzice migraţia politică, o lege cerută ani de zile de întreaga societate, doar ca să cumperi din bani publici traseişti care să-ţi aranjeze votul care urma să te ducă la Cotroceni! Şi ai premeditat mizeria asta, ai premeditat-o, Victor Ponta, pentru că ai avut grijă să-l faci „avocat al poporului” pe un jalnic client politic, tocmai ca să fii sigur că n-o să-ţi atace ordonanţa asta imorală!

Demisia pentru toate pomenile electorale pe care le-ai împărţit în încercarea de a mitui categorii sociale nedreptăţite ani la rând! Demisia pentru asemănarea de metodă cu Ceauşescu, pentru că doar el a mai dat liber studenţilor când a simţit că i se clatină scaunul, ca nu carecumva să le vină studenţilor ideea de a organiza vreun protest! Demisia şi pentru mituirea şi coruperea Bisericii Ortodoxe, pentru folosirea unor instituţii publice precum Poşta Română ca să distribui mesaje mincinoase de campanie electorală! Şi, dacă tot am ajuns aici, demisia, Victor Ponta, pentru încurajarea şi acceptarea unei propagande abjecte cât şi pentru plăcerea şi încântarea cu care ai primit primele manifestări ale unui năucitor cult al personalităţii, saliva caldă lăsată pe mâini de actori, barzi şi alte dame veştede.

Demisia şi pentru ipocrizia de a te fi prezentat ca preşedintele care uneşte chiar în timp ce, printr-o campanie electorală mizerabilă, ai fost principala cauză de învrăjbire a românilor! Nu mi-aş fi imaginat că un partid de guvernământ, într-o ţară a Uniunii Europene, e în stare să scociorască în aşa hal în frici primare în tentativa de a prelua întreaga putere în stat!

Nu se mai poate, domnule Ponta, să ne reprezinţi ca prim-ministru, după toate acestea. Ai văzut, iese lumea-n stradă din cauza dumitale. Du-te.

Articol din categoria: POLITICĂ

47 comentarii Adaugă comentariu

 1. Întâi să prezinte bugetul pe anul viitor și să răspundă pentru el și întârzierea sa! Abia apoi să-și dea demisia! Nu merită să scape așa ușor

  0
  0
  • #2 Comentariu nou

   Nu numai sa-l prezinte, sa guverneze cu acel buget!! Pentru ca sa avem imaginea completa a imposturii. Pentru ca toti sa vada mizeria si superficialitatea acestui om. Pentru ca, pana la urma, trebuie sa existe si o plata pentru toate cate s-au intamplat in perioada asta. Si trebuie sa plateasca. Demisia e prea putin. Si mult prea usor.

   0
   0
  • #3 Comentariu nou

   Suna bine dar mi-e teama ca tot noi vom plati!
   Si deoarece oricum vom plati, e un pret mult prea mare acela de a-l lasa tot pe el sa ne jupoaie.
   Duca-se… Sa-si ia ceva Burberry si sa astepte DNA-ul.

   0
   0
  • Foarte corect! Întâi bugetul și apoi, VALEA!

   http://politicstand.com/domnule-ponta-game-over/

   0
   0
 2. #5 Comentariu nou

  Primul ministru este in functie datorita unei majoritati parlamentare. Din pacate parlamentarii o data pusi acolo nu ii mai putem schimba 4 ani … deci …
  Nu cetatenii il tin sus pe un prim ministru ci colegii lui din parlament … deci omul are perfecta dreptate. Cum sa imi dau demisia cand inca am sustinere in parlament ? Hai sa nu ne imbatam cu apa de ploaie.

  0
  0
  • #6 Comentariu nou

   Problema nu e de tehnica ci de demnitate si responsabilitate. In lipsa lor, Ponta a sugerat ca nu exista motiv „tehnic” (adica lipsa de sustinere) deci „respinge categoric ca isi da demisia” (trecem peste formularea analfabeta). Orice alt motiv pentru demisie, el nu cunoaste, iar noi nu ne miram.

   0
   0
 3. #7 Comentariu nou

  Exact, intai sa vedem factura mizerilor si pe urma sa vedem o urma de demnitate in acest caracter de nevertebrata…
  Altfel riscam ca urmatorii sa fie perceputi gresit din cauza mizerilor facute de acest caracter infect!!!!!
  Multa dar multa…. Ponta, cel mai mizerabil produs politic post revolutie!

  Ps, macar Ilici avea scoala facuta la Moscova, asta s-a educat singur pe format propagandist!

  0
  0
 4. Dupa ce plateste „consumatia”, ok? Ca nu bem, mancam si ne veselim degeaba

  0
  0
 5. Sa avem putintica rabdare… Urmeaza Pontanomics 2.0. s-ar putea cu impozitarea progresiva: http://logec.ro/pregateste-guvernul-taierea-salariilor-in-2015/
  Oricum, sa lasam guvernul sa caute raspunsuri la problemele pe care el insusi le-a creat. Le va rezolva cu usurinta, asa-i, doar avem crestere de 1,9% pe T3?!

  0
  0
 6. Ai dreptate in totalitate, nu stiu ce sa zic mai mult. Lumea ia bataie, pentru greselile unor „inadecvati”.

  0
  0
 7. #11 Comentariu nou

  Nu, Ponta nu trebuie sa demisioneze. PSD trebuie lasat sa-si asume guvernarea pina la capat. Trebuie sa fie lasati sa mareasca impozitele, sa vedem ce fac cu amnistia, cu anti-coruptia, cu promisiunile pe care le-au facut. Trebuie lasati sa bea cupa pina la fund. Ca sa vada poporul ce inseamna gestiunea pesedista si sa se sature de ea pentru multi ani. Oricum, ies din aceste prezidentiale cu o legitimitate ferfenita. Intre timp, ACL trebuie sa se puna pe picioare, sa-si retraga mai in spate figuri precum Blaga, Videanu, Olteanu & comp, sa pregateasca un program de guvernare serios pentru 2016 si sa inteleaga ca romanii nu l-au votat pe Iohannis de dragul vechii gasti PDL-iste. Altfel in 2016 o vor primi peste fata ca PSD-ul acum.
  Sub nicio forma Iohannis nu trebuie sa incerce sa rastoarne guvernul PSD facindu-si o majoritate de strinsura si fragila, impotriva principiilor pe care le-a proclamat in campanie. ACL nu trebuie sa se grabeasca la guvernare si rateze oportunitatea uriasa care s-a deschis acum.

  0
  0
  • Problema e ca noi vom plati pomenile alea, din bani nostri; nu vad nici un motiv pentru care sa ramana in capul bucatelor cel care mi-a bagat mana-n buzunar.

   0
   0
  • #13 Comentariu nou

   Daca ACL incearca sa intre acum la guvernare, in 2016 vom avea din nou majoritate PSD. Eu zic ca inca doi ani cu un PSD sangerand acum e mai putin rau decit alti 4 dupa 2016. Daca se intorc in 2016, ce-am facut? Oricum impozitele vor trebui foarte probabil marite anul viitor. Mai bine sa le mareasca PSD-ul cu manutza lui, ca sa poata tot poporul trage invataminte. Intre timp poate ca DNA-ul mai curata putin si ACL-ul. E mare nevoie. Eu n-am votat cu Blaga sau Videanu. Si cred niciunul dintre noi, cei de-aici.

   0
   0
  • #14 Comentariu nou

   Bine zis, la fel si cineva mai sus: blaga mai in spate, si preferabil AFARA cu boc, anastase, videanu etc !!! Sunt tare curios cine o sa fie noul presedinte la PNL (sau marele PNL mai corect)… Si sincer cred ca Ponta isi risca scaunul de presed al Psd, i-o iarta baronii??!

   0
   0
  • #15 Comentariu nou

   esti retardat? tocmai ala caruia i-ai dat reply a scris asta

   0
   0
  • #16 Comentariu nou

   Hai sa socotim putin. Nu e Ponta cea mai buna anti-reclama pentru PSD? Un looser grandios si un plagiator obraznic, pe care romanii l-au respins visceral. La ce ar folosi o rebranduire a guvernului cu alta figura? Ar guverna mai putin pesedist? Nu cred. Asa ca eu sunt fan Ponta pana in 2016. Trebuie gindit mai in perspectiva daca vrem sa scapam durabil de PSD.

   0
   0
  • E si asta un ounct de vedere, dar raman la parerea mea: asumarea raspunderii pentru obstructionarea votarii (plus toate celelalte) nu poate insemna mentinerea functiei de sef al Executivului. Vor mai fi si alte lucruri de organizat din aceasta calitate – inclusiv alegerile din 2016.

   0
   0
  • #18 Comentariu nou

   Ce spui e moralmente foarte corect. E bunul simt insusi. Dar politic e mai profitabil sa-l lasam pe Ponta, mort politic, sa scufunde PSD-ul.
   Gata, nu mai zic nimic.
   Va ascult cu mare placere pe Europa FM. Tineti-o tot asa!

   0
   0
  • #19 Comentariu nou

   Ponta trebuie sa plece.
   PSD-ul sa ramana la guvernare, si sa-si numeasca un nou PM. Preferabil tot unul de-al lor, nu un tehnocrat sau un taricean, ca sa poata sa afunde linistit partidul in kkt mergand pe linia deschisa de predecesor.
   Astfel suntem mai castigati. Deoarece oricum platim factura incompetentei ultimilor ani, macar sa ne alegem cu spectacolul canibalizarii PSD-ului si al lui Ponta plutind liber, cu piranha dupa el.

   0
   0
  • #21 Comentariu nou

   Ii dau perfecta dreptate lui Ovidiu.
   Deocamdata Guvernul trebuie lasat sa-si duca la indeplinire promisiunile.
   Schimbarea macazului guvernamental ar crea un vid de putere (nu ma refer la Presedintie)…daca se schimba acum Guvernul, ‘oalele sparte’ le vor plati exact cei ce vor veni.
   2. deocamdata nici ACL nu e curatat…sa-si faca ordine acolo, au tinichele lor suficient de mari.
   INTAI APELE TREBUIE LASATE SA SE ASEZE!
   Patima si ura nu ajuta cu nimic acum!
   Ar fi groaznic sa ajungem la concluzia ca ‘scapam de corupti ca sa vina altii’

   0
   0
 8. #22 Comentariu nou

  Si totusi de ce sa-si dea Ponta demisia? Eu sunt un adept al „delayed gratification”. Sa mai stea „decat” putin, sa faca bugetul pe 2015, sa vada Romania ce costuri au mizeriile facute pe banii NOSTRI pentru scopul LOR politic. Chiar nu mi se pare normal sa scoata altul castanele din foc!

  0
  0
 9. #23 Comentariu nou

  Eu nu vreau sa plece de la guvernare.
  Vreau sa deconteze promisiunile electorale

  0
  0
 10. #24 Comentariu nou

  „Nu mi-aş fi imaginat că un partid de guvernământ, într-o ţară a Uniunii Europene, e în stare să scociorască în aşa hal în frici primare în tentativa de a prelua întreaga putere în stat”
  Pai, ne putem imagina…pentru ca o face impins tot de un gen de frica primara : DNA+PSD=LOVE (cum ar veni, PUSCARIE)

  0
  0
 11. #25 Comentariu nou

  De ce Ponta demisia ? Ceilalti 45% nu merita si ei o reprezentare ? Nu mai e nevoie ca puterea sa nu mai fie doar intr-o singura mana ?

  0
  0
  • Pai nu zice nimeni sa nu-si pastreze majoritatea parlamentara si guvernul.

   0
   0
  • #27 Comentariu nou

   Nici nu-mi fac iluzii ca o sa pice guvernul sau majoritatea, nici NU VREAU un guvern pro-Iohannis cu udmr, sau „generalul” oprea… Cel mult, sa se desprinda din Psd, in al 12-lea ceas, cei 5% care nu sunt chiar nemernici, ramura „intelectuala” sa zicem 🙂 (sunt 5%, 1 din 20, trebuie sa fie 🙂

   0
   0
  • #28 Comentariu nou

   Deja vad ca aripi din PSD sugereaza iesirea de la guvernare.
   Da, e foarte bine.
   Totul e ca ACL-ul sa nu sara ca ratza la muci si sa lase deoparte gargara cu „interesul national” si „stabilitatea” si, impreuna cu Iohannis, sa forteze alegeri anticipate.
   Altfel va plati facturile lui Ponta in timp ce PSD-ul va avea timp sa-si linga curu’ si sa latre a opozitie.

   Acum e momentul, cat timp tine lumea minte lectia cu puterea votului.
   Dupa aia se ia lumea cu porcu’, Mos Craciun si alte-alea si se fleoscaie de tot civismul.

   0
   0
 12. #29 Comentariu nou

  Într-o democrație ne-originală demisia din funcție și din conducerea partidului ar fi fost o consecință automată, inevitabilă și imediată. Cu nesimțirea tipică de emanat declină și pasează orice responsabilitate.
  În același ton cu răspunsul dat fostului președinte cănd a fost interpelat să explice cum plănuiește să acopere deficitul bugetar, cu o mișcare din mână și facând cu ochiul „jmecher”: lasă, că ne descurcăm noi…

  0
  0
  • #30 Comentariu nou

   In Franta anilor recenti, au demisionat prim-ministri pentru ca:
   – majoritatea parlamentara a pierdut niste alegeri locale/regionale
   – sau: s-a schimbat presedintele (sarkozy cu Holland in 2012)
   – sau: crestere economica in scadere (nu pe minus) – Ayrault cu Valls anul asta

   Despre ce vorbim? Ponta a primis 6 milioane de voturi „impotriva” dar e ok 😉 (vezi Base dupa referendumul din 2012).
   Corect zicea si cineva mai sus, totusi votantii Psd/Ponta merita si ei reprezentant, ft bine, dar oricum Psd-ul nu pleaca nicaieri

   0
   0
 13. #31 Comentariu nou

  Jegul din el tot jeg…Constitutia trebuie schimbata,parlamentari trebuie sa fie doar 300 cum am votat la referendum,un parlamentar trebuie sa nu aiba dreptul de a migra la alt partid,doar sa iesa din politica sau sa respecte disciplina de partid.Oricat s-ar cai ca a fost la un partid,sa nu mai aiba dreptul sa intre in alt partid!Si primarii la fel,toata suflarea politica trebuie sa fie fortata sa devina mai onesta si altfel nu este posibil!Si altceva:un presedinte ales prin vot direct de catre popor sa nu poate fi demis sau suspendat de catre parlament care a fost ales pe LISTE deci INDIRECT!Ba chiar mai mult de atat:Parlamentul sa poata fi dizolvat de catre presedinte in virtutea drptului de reprezentant legitim al votului popular,dar intr-un termen legal reorganizate alegeri parlamentare!

  0
  0
 14. #32 Comentariu nou

  BUGETUL …cat „face’ bugetul? Ponta sa NU plece .Trebuie sa prezinte bugetul !

  0
  0
 15. #33 Comentariu nou

  Pai nu a zis el ca e presedintele care uneste? De cand nu au mia fost romanii asa uniti ca ieri?

  0
  0
 16. #34 Comentariu nou

  Ahahaha!Simplu! Fara puterea economica data de intrarile de fonduri de la cei care lucreaza in strainatate dar trimit banii acasa,nu rezista nici un guvern si nu exista partid care sa poata redresa economic o tara fara economie reala,fara agricultura,fara bani pana la urma!Vele cateva miliarde de euro ce intra in Romania de la muncitorii din afara sunt si au fost singura resursa sigura a unei natiuni intregi!Fara acei bani in Romania nimic nu ar fi crescut…nici economia creata in jurul lor, nici hotia oportunistilor care au guvernat si/sau condus tara!…Pe baza a ce sa faci un buget daca 2,5 milioane de romani iti paralizeaza tara si economia!?!?!?…S-a vazut ca ne putem mobiliza relativ usor pentru cauze corecte!Mult success tuturor acasa,dar daca ceva nu o sa mearga cum trebuie de-acum incolo sa stie dumnealor macar ca nu vor mai avea ce guverna!De o andata sa lasam presedintele sa inceapa activitatea ce i-a fost incredintata!PSD – ul se dezintegreaza singur!;-)

  0
  0
 17. #35 Comentariu nou

  Din contra, mi se pare ca tot ce a facut ponta a fost sa ne uneasca si sa ne faca mandri ca suntem romani! Aseara, in strada, m-am simtit extraordinar!

  0
  0
 18. #36 Comentariu nou

  Da, poate ca ar trebui sa-si dea demisia. Dar sa ramana guvern PSD zic, sa se sparga in capul lor ouale aruncate de noi, cei in capul carora se vor sparge oalele la anul, din cauza bugetului debalansat in 2014.

  0
  0
 19. #37 Comentariu nou

  Autorul urmatoarelo randuri nu stapineste bine limba romana, deci imi cer scuze pentru geseli de exprimare sau ortografie.

  Diaspora
  un cuvant care a starnit multe emotii in ultimele zile, si nu numai. Unii contesta buna credinta sau capacitatea de a intelege ce se intampla in Romania, altii vad adevarata putere economica in acest fragment al societatii.
  Eu unul vad doar partea emotionala si capacitatea de a vedea lucrurile arbitrar respectiv prin ochiul format de practicile democratice din tara in care traiesc.
  Ma consider parte din diaspora, desi nu mai am cetatenia romana de 37 ani. Am plecat la varsta de 20 ani din Romania (acum am ajuns la 57 ani impliniti), si am fost nevoit sa renunt impreuna cu familia la cetatenia romana la parasirea tarii. Sigur ca as fi putut s-o redobandesc dupa revolutie, dar intre timp nu ma mai consider nici roman, nici sas , nici neamt – ma consider european. La fel nu ma consider ortodox sau catolic sau protestant – ma consider credincios.
  Am trait doua treimi din viata mea in Germania, am facut scoala in limba germana in Romania, nu am stiut niciodata perfect romaneste.
  SI TOTUSI ! Cind inchid ochii si visez, cind povestesc cu multa caldura despre copilaria mea , cind aud pe strada oameni vorbind romaneste, cind citesc ceva despre Romania – am pe pelicula virtuala imaginile din tara NOASTRA, caldura oamenilor din aceea epoca (care a mai disparut), vecinii sasi, unguri, romani si tigani – care se intelegeau TOTI foarte bine si de care imi amintesc cu drag fara a tine cont de etnie.
  SI SUNT MULTI CA MINE !
  Duminica, am dus 3 romani (care nu aveau masina) la Muenchen ca sa voteze. Stiau foarte bine ce vor sa voteze si de ce. Am constatat la Muenchen ca mai multi sasi (adica oameni fara cetatenia romana) au facut acelasi lucru. Sunt convins ca doar in Germania ar fi fost cu minim 100.000 voturi in plus daca ar fi fost conditii adecvate. Erau oameni acolo care au calatorit sute de kilometri pentru a vota . Multi dintre ei cu venituri mici, venituri care nu ajung sa ai traiul de care ai visat si sa mai si sprijini cei dragi din Romania. Din aceste venituri mici au mai „rupt“ ca.50,- Euro de persoana pentru a VOTA. Si asta cu siguranta nu doar in Muenchen, nu doar in Germania.
  Deci , in cazul nostru au ajuns in Muenchen. Si-au rupt din venit, din timpul de odihna. Au venit sa voteze. Majoritatea n-au votat pentru ei, pentru interesul lor politic. Au votat pentru cei de acasa, pentru un viitor mai bun si mai corect al celor din Romania, pentru o Romanie demna si frumoasa.
  Ce i-a asteptat ? Umilinta ! Stateau la coada ! In jurul lor treceau cetatenii din Germania si intrebau uimiti ce se petrece acolo? „Se voteaza pentru presedintele Romaniei“ era raspunsul care il primeau.
  Cu acest raspuns era totul spus, si nu doar in Germania. Corespunde 100% cu imaginea Romaniei si a romanilor ca etnie. Nu se mai mira nimeni ! Chia daca nu au mai auzit de vreo alta natie, in special din UE sa se stea ore in sir la coada pentru a vota. Dar in cazul Romania si Bulgaria nu se mai mira nimeni, e considerat o normalitate.
  Impreuna cu cativa alti sasi care nu puteam vota stateam detasati de aceasta coada si incercam sa le explicam pasantilor detalii. In zadar ! Stampila era pusa, ce mai contau detalii.
  Am vazut oameni care nu mai suportau umilinta, plecind cu lacrimi in ochi sau injurand, fara sa voteze. Erau in mare parte oameni din Muenchen, efortul lor pentru venire era mai mic. Cei veniti de mai departe ramineau, incercau sa se organizeze, stateau in coada cu capul aplecat . Multi dintre ei au reusit sa treaca de acest obstacol stampilei puse pe migrantii romani, au respectul vecinilor, al colegilor de munca ! Dar aici erau in anonimitate – erau doar romani ! Si completau fara sa vrea aceasta imagine trista a Romaniei.
  Nu stiu cum s-au mai simtit cei care nu au putut vota. Cei 3 pe care ii adusesem au votat in jurul orei 15.00 si am plecat cu ei acasa. Nu au vrut sa mai stea un minut in plus, iar in drumul spre casa (ca. 120 km) nu au vrut sa mai comenteze cu un singur cuvant alegerile prezidentiale din Romania.

  Sunt sigur ca asa s-a petrecut in mare parte in „grajdurile“ electorale din alte tari si sunt sigur ca asa s-au simtit cei care au vrut sa puna o stampila pentru demnitate in acele locatii.
  Iesirea in strada a tinerilor din Romania si a celor ramasi tineri este in mare parte o expresie a nemultimirii pentru modul in care sunt umiliti concetatenii din afara, modul in care se intareste imaginea negativa a romanilor. In Ardeal exista o expresie despre o astfel de reprezentare _ Tiganeste. Si corespunde in totalitate cu imaginea din multe tari. Tinerii (si cei ramasi tineri) au inceput sa simta acest lucru, au inceput sa inteleaga datorita internetului ca exista MULTI in afara tarii care au in suflet tara Romaneasca , indiferent de etnie , si care dau semne cinstite si accepta chiar si umilinta pentru a arata : „IMI PASA ! VREAU SA FIU MANDRU DE ROMANIA“

  0
  0
 20. Nu isi va da demisia si, din ce vad eu, nici ACL, nici Iohannis nu-l vor forta. Ne asteapta coabitarea.

  0
  0
  • #39 Comentariu nou

   Daca Iohannis si ACL vor accepta coabitarea cu Ponta si partidul lui, ne va dezamagi pe foarte multi.

   0
   0
 21. #40 Comentariu nou

  Ca bine le mai zici, domnule Petreanu. Tine-o tot asa, noi, cititorii blogului dumitale, iti multumim, pentru ca spui ceea ce gandim si simtim cei mai multi dintre noi! Sper ca tot mai multi jurnalisti sa-ti urmeze exemplul si sa nu se mai ascunda dupa deget, cand vine vorba de criticat vreun politician sau vreun partid. Inca odata, felicitari, domnule Petreanu!

  0
  0
 22. #41 Comentariu nou

  Vlad, te-a cam luat entuziasmul! Multe din ideile expuse sunt corecte, dar atentie la impachetarea mesajului. Dai impresia ca esti partizan si ca te pozitionezi anti sau pro. Hai sa nu fim radicali … mai ales tinand cont de traseul profesional (antene, b1-uri) … Sa lasam macar impresia de suprafata ca suntem impartiali. Inca meritam jurnalisti obiectivi.

  Gandeste-te la marii jurnalisti sportivi romani care in ciuda faptului ca tineau cu Steaua sau Dinamo reuseau sa scrie o cronica obiectiva a meciului. Ei trebuie sa fie un model pentru voi (tu, Moise, Tolo) jurnalistii politici de azi.

  0
  0
 23. #42 Comentariu nou

  Daca demisioneaza, trebuie sa nu se grabeasca, ci sa o faca dupa 21 dec 2014, altfel mai pune Băse un PM si at fi inacceptabil de amuzant

  0
  0
 24. #43 Comentariu nou

  vlad petreanu, demisia! tin minte cand promovasesi aici pe blog o desteptaciune de-a lui mirel palada. acum iti pui pufoshenii pe fb contra lui. slaba judecata, vlad petreanu – blogul lui turambarr era un indiciu suficient ca individul e neterminat mintal, ca si ala pe care-l consiliaza. dagnir glaurunga? bwahahaha [amar]. consilier al primului ministru?!?! ponta presedinte?!?!?!?!
  un flit dispretuitor la vremea lui ar curma din start cariera oricarui astfel de limbric. in loc de asta, l-ai citat la tine pe blog.

  0
  0
  • #44 Comentariu nou

   E off-topic.
   On-topic ar fi „Ponta, de-mi-sia!” si asta ar rezolva si problema dvs cu mirelul Palada. L-ar trece in off.
   Off-off, mai-mai… 🙂

   0
   0
 25. #45 Comentariu nou

  draga victoras,iti vorbeste un om dintotdeauna de stga. si in continuare cit oi mai fi. Cum poti merge din greseala in greseala afirmind printre altele ca nu vei pleca pleca din fruntea guvernului decit numai la cererea colegilor tai !?poti desconsidera vointa atitor tineri frumosi,pregatiti din pct. de vedere intelectual si nu nnumai,care solicita plecarea ta din cuibarul tau inconjurat de asa zisii colegi plini de molii, paduchi ,capusi etc…si ei de urgenta trebuiesc trimisi la deparatizare.Toate naravurile si obiceiurile greu de imaginat in mintea acestor tineri care nu sunt de acord cu tine [mostenite de la inaintasii tai ; iliescu si ad. nastase]trebuie sa te puna pe ginduri si impreuna cu ai tai sa va luati o vacanta pe termen nedeterminat.Iti repet ca sunt simpatizant al unei stingi adevarate fara compromisuri,fara nuclee si grupuri de cumetrii as cum sunte ti voi asa cum a zis si inaintasul vostru ,i.iliescu.Daca nu vei marsa la dorinta generatiei facebook ,cariera ta politica va fi compromisa pt. totdeauna

  0
  0
 26. #46 Comentariu nou

  Total de accord cu tine. Guvernul Ponta trebuie sa isi dea demisia pentru UN SINGUR ROMAN CARE NU A PUTUT VOTA!
  Eu nu stiu care varianta se aplica in cazul de fata la Ponta & PSD, dar in orice caz tre’ sa is idea demisia.
  1. Sunt batuti in cap/prosti si nu inteleg ca votul inseamna democratie. Daca a doua oara nu inteleg dupa ce timp de 2 saptamani au existat zeci de mii de oameni care au iesit in strada, numeroase petitii/avertizari si semnalari din partea societatii civile, ONG-urilor, politicienilor romani si amasadorilor straini atunci chiar tre’ sa demisioneze! Nu au ce cauta la guvernarea tarii daca sunt incapabili sa inteleaga ca un drept constitutional a fost incalcat intr-un mod nerunsinat a doua oara!!! Cat tre’ sa le mai spuna ca sa inteleaga sis a admita acest esec?
  2. Sunt comunisti si inteleg ca votul inseamna democratie, dar nu le pasa ci, dimpotriva, intentionat vor sa ne ingradeasca acest drept! Asta e foarte grav, ar trebui sa fie demisi si sa faca puscarie vinovatii!

  O zicala spune asa: A chain is only as strong as its weakest link.
  “DEMOCRATIA” noastra a ESUAT din nou in momentul in care UN SINGUR ROMAN NU A PUTUT VOTA in turul 2! (…si au fost mii care nu au reusit si probabil zeci de mii care nici nu s-au dus stiind cum va fi votul)

  0
  0