Ce încurcătură…

Deci nu s-a câştigat la 6/49? Deci, dacă nu s-a câştigat, înseamnă că n-am câştigat? Ah, deci trebuie să merg la birou luni dimineaţă?

Ce nasol, îmi făcusem alt program.

19 comentarii Adaugă comentariu

 1. La munca baaa…v-ati invatat toti sa cistigati la Loto….Vroiam sa spun ca v-ati invatat toti sa visati ca veti cistiga la Loto!

  Thumb up 0
 2. Fara exceptie mergem maine la munca, dat fiind faptul ca e report :)

  Thumb up 0
 3. M-ai facut să zâmbesc. Până şi tu, Brutus…?

  Thumb up 0
 4. Nu pot intelege de ce se duc romanii buluc sa puna bilet cand e premiul de 10 milioane de coco, iar atunci cand nu e report si marele premiu e “doar” de fo 700.000 euro nu se inghesuie.

  Cum s-ar zice bogati de prima mana si bogati in randul doi.

  Thumb up 0
 5. hahaha, asta e tare. da’ io ma duceam anyway. ca sa spun neste lucruri, nu de alta :))

  saptamana trecuta am umplut doua bilete cu sase variante simple. am avut, la cinci dintre ele, cate trei numere si, la patru dintre astea cinci, diferenta de o cifra pana la patru sau cinci numere castigatoare. si mai funny e ca le pusesem absolut la intamplare, fara sa ma uit pe bilete.
  saptamana asta m’am gandit nitel si n’am nimerit nici un numar :)

  Thumb up 0
 6. PS daca te ajuta cu ceva, io tre sa ma duc si la dentist maine. daca castigam la loto cumparam cabinetu’, poate nu’mi mai displacea asa de tare ideea :)))

  Thumb up 0
 7. Una peste alta, tipii ăştia de la Loterie sunt complet unreliable, nu te poţi baza pe ei deloc :-)

  Thumb up 0
 8. eu nu merg la serviciu. asta inseamna ca am castigat?

  Thumb up 0
 9. Presupun că ar trebui să fie doar o coincidenţă, Maria. La fel cum ar trebui să fie când te afli într-un cimitir, fără a fi neapărat mort, îndrăznesc să sper.

  Thumb up 0
 10. Cum spunea bunicul, eu nu am jucat, deci am castigat. Iar la serviciu imi place sa merg. Acasa e plictiseala mare. Daca s-ar putea rezolva ceva cu traficul ar fi ok, dar azi, in metrou, am ascultat Malaguena lui Lecuona si am citit ultimul Book Review despre niste carti pe care nu le voi citi probabil niciodata. Vreau sa spun ca exista si chestii mai rele pe lumea asta decat sa nu castigi la loto si sa mergi la servici. De exemplu sa nu castigi la loto, dar nici sa nu ai servici la care sa mergi.

  Thumb up 0
 11. mai aveam o speranta, sa stii. poate s-au schimbat numerele peste noapte si nu e vorba doar despre o cerere de concediu aprobata

  Thumb up 0
 12. Maria n-a câştigat, ştiu eu :D
  Dar e un început. Mai întâi ghiceşti un număr, pe urmă două, apoi ajungi la performanţa de trei şi pe urmă te opreşti :))

  Thumb up 0
 13. Mihu: mă, Dane, păi tu eşti ‘telectual… Eu, ca uvrieru’, m-aş fi bucurat la 11 mil EUR, ce să zic acuma… :-)

  Thumb up 0
 14. Sincer, si eu m-as fi bucurat sa-i castigi tu. Nu doar ca suna fain ca stire la Observator: Vlad Petreanu a castigat premiul cel mare in valoare de 11 milioane de euro! Dar probabil ca ai fi facut ceva interesant cu ei. Chiar, ce ai fi facut cu atata… amar de bani? :)

  Thumb up 0
 15. In Interesul Public (www.interesulpublic.ro) a aparut o schema tare cu Baselu si Udrea. Rog sa va bagati nasul in ea si sa-mi spuneti ce parere aveti.

  Thumb up 0
 16. Imi rezervasem deja biletele, noroc ca nu le platisem, rezervasem si 6 camere intr-un bungalow in Bora Bora noroc ca nu platisem, nici nu m-am gandit ca in aceasta dimineata ar trebui sa vin la munca, noroc ca m-am trezit, dar cu toate astea am mai dormit 5 minute in plus, si-am intarziat. Si maine`e o zi.

  Thumb up 0
 17. scuza intrebarea, dar ai jucat?

  Thumb up 0
 18. zărzărico, acuma că mă-ntrebi… :-)))

  Thumb up 0
 19. stie cineva cu trei numere se poate cistiga?

  Thumb up 0