Mortul viu (şi vesel) de la Palatul Victoria

Mediafax: „Nu mai candidez în 2016 să fiu prim-ministru, chiar vreau să fac lucrurile bune, 5 ani de zile cred că reprezintă un mandat important”, a declarat Victor Ponta, într-o emisiune a postului Antena 3.

Eu cred c-o să ne fie dor de dl. Ponta, când o să plece dânsul unde-o să plece. Pe bune, nu te mai poţi supăra pe el, inadecvarea lui a devenit deja comică. Dl. Ponta este acum un prim-ministru care-şi face agenda în funcţie de locurile pe care i le lasă libere procurorul în agenda lui, care a şters-o vreo lună din ţară şi de la muncă de frica DNA şi care nici acum n-a explicat cum a ajuns la Istanbul, din Baku, şi care a abandonat subit preşedinţia partidului, încercând să-l lase moştenire, ca pe o valiză veche, unei mult-prea tapate adjuncte.

Îl mai ia cineva în serios pe dl Ponta? Se vede din bruscheţea cu care îl pune acum la punct dl. Dragnea de la partid. Dl. Ponta anunţă că se taie bani de la Transporturi şi de la Sănătate, la rectificarea bugetară, dl. Dragnea rectifică, aproape imediat, că nu se taie nimic, că sunt bani. Un fel de „mai taci, Victore, că spui numa’ prostii”.

Şi acest domn declară că „nu mai candidez în 2016 să fiu prim-ministru”? Spuneţi voi că nu e un bun comediant!

shutterstock_299009636

Articol din categoria: ACTUALITATE

13 comentarii Adaugă comentariu

 1. Numai ca nu rade nimeni. Dimpotriva!

  0
  0
 2. #3 Comentariu nou

  Eu stiu ca nu prea se candideaza pentru pozitia de prim ministru, ci esti propus de majoritate.
  Dar cine sa mai fie atent la detalii, oricum promisese ca nu mai candideaza din cauza unei autostrazi care nu a inceput, deci se pare ca se tine de cuvant.
  Demisia oricum nu si-o da pana in 2016 dupa cum bine a anuntat cu mandatul de 5 ani, vom mai avea un an de distractie 🙂
  In rest dam mai multi bani la ajutoare sociale ca vin alegerile.

  0
  0
 3. Da’ unde se fac înscrierile de candidatura la funcția de prim ministru? Si cand au loc alegerile pentru funcția asta?

  0
  0
  • Exact 🙂 A devenit prim ministru pentru ca, in alianta USL, pesedistii dadeau premierul, iar acesta era stabilit sa fie presedintele partidului. Decindl Ponta spune ca nu crede ca va mai candida la presedintia PSD in 2016, ca sa aiba ocazia sa fie propus de partid, presedintelui Romaniei, daca partidul castiga alegerile 🙂

   0
   0
 4. #6 Comentariu nou

  sigur citatul e corect? poate e scos ceva din context
  PM e numit, nu e ales (la ce a candidat dl ponta?!), dar asta „chiar vreau să fac lucrurile bune,” e colosala, fratica. n-ar fi misto un „being john malkovich” cu dl ponta in loc de jm?

  si probabil mai misto ar fi de aflat cine i-a dat sfaturile astea briliante ca doar cine n-a vrut sa vada n-a vazut cat de varza e actualul pm

  0
  0
 5. #7 Comentariu nou

  Altă replică din House of Cards

  0
  0
 6. Şi unde se duce Ponta când se duce?

  0
  0
 7. tara lui papura voda

  0
  0