Am primit medalie de campion la podcast (pe scară)

Magda Ehlers / Pexels

O surpriză: Podbean m-a anunțat că podcastul meu a ajuns la 10.000 de descărcări, drept pentu care mi-a trimis și o decorație de pus pe blog, ca să mă laud:

badge image

Cifra nu e mare, desigur, dar chestia e că nu mi-aș fi imaginat vreodată că podcastul ăla, produs integral de mine, ar fi putut ajunge la 10.000 de descărcări pe o platformă poractic necunoscută în țara noastră. Se mai adaugă ce s-o mai fi ascultat pe Spotify și iTunes, dar nu știu dacă platformele astea oferă date de trafic și, sincer, nici nu mă interesează. Mă uit la insigna aia de la Podbean cu o oarecare nostalgie, mă simt ca atunci când am făcut prima sută de cititori pe acest blog, în 2007 – „Cum, 100 de oameni au citit ce am scris eu aici? Ha! Cine ar fi crezut?” E plăcut să fii din nou tânăr.

A fost mișto să montez audio pentru prima dată în viața mea, și nici nu cred c-a ieșit prea rău. După părerea mea, cel mai bun episod este Cumpăna:

Pe Podbean, cele 11 episoade pot fi găsite aici. Pe iTunes, ele sunt aici. Dar probabil că e cel mai simplu să fie ascultate pe Spotify:

Dacă aș găsi o cale rezonabilă de monetizare, jur că m-aș apuca să produc regulat un podcast. Altfel, rămâne doar un hobby de strecurat printre altele, când am timp.

Articol din categoria: Podcast

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Buna ziua Vlad,
  O surpriza placuta!
  Sa speram ca pana la sfarsitul anului esti anuntat ca s-au depasit 25.000!
  Sau macar cu urmatorul podcast!

  0
  0
 2. #2 Comentariu nou

  În perioada Crăciunul trecut nu mi-am luat vacanță
  Podcasturile astea mă duceau și mă aduceau de la job
  Foarte bine ți-au ieșit, dar îți recomand să nu permanentizezi fiindcă ar scădea calitatea
  Fă rar, cum scoate Iron Maiden albumele 🙂 Cu timp de digerat

  0
  0
 3. #5 Comentariu nou

  Cred ca tocmai i-ai creat niste probleme majore lui Vlad, caci sunt intreprinzatori in tara asta, de o culoare absolut neimportanta, interesati de ambele aspecte. Vor fi cozi la usa lui: unii vor striga ” old iron we buy”, altii vor specifica, printre dinti, ca ” young maiden we have”. Urmand sfatul tau, ” rar, da’ bun” Vlad nu va avea de ales decat sa goneasca antreprenorii colorati indefinit cu puternicul ” Ti-am luat un inel”, starnind panica printre posesorii de ghiuluri.
  (Acest post este un pamflet si trebuie interpretat ca atare ,atat cu basul, cat si cu toba mare).

  0
  0