Cod de reducere suplimentară pentru Bitdefender Total Security 2019

Am un cadou pentru tine: codul PETREANU pentru o reducere suplimentară la cea mai bună soluție de securitate cibernetică (și nu e doar părerea mea).

Cu acest cod, poți cumpăra Bitdefender Total Security 2019 (1 an pentru 5 dispozitive) cu numai 100 de lei, în loc de 299,99 lei. Soluția oferă protecție completă pentru Windows, macOS, iOS și Android.

Cum se face: dă click pe acest link, care va deschide pagina Bitdefender. Sunt 3 produse acolo, iar cel de top, Bitdefender Total Security 2019, este și cel pentru care acționează cuponul meu de reducere suplimentară.

Urmează pașii de achiziție și, în pagina de check out, unde ești întrebat dacă deții un cupon de reducere, tu știi că da, pentru că ai citit acest text, așa că poți să dai încă un click pe linkul cu pricina ca să introduci codul PETREANU. O să primești reducerea suplimentară și, astfel, soluția de securitate Bitdefender Total Security 2019 te va costa doar 100 de lei în loc de 299,99. Cool, nu?

Atenție – asta e o promoție pe durată limitată, valabilă doar până pe 3 decembrie 2018.

Încă ceva, despre ce se află în spatele acestei promoții: știm, cu toții, că Bitdefender este o companie integral românească, fondată și dezvoltată în România (în câteva orașe, de altfel, nu doar în București). Produsele Bitdefender sunt permanent premiate la diverse evaluări internaționale independente, și au, la nivel mondial, aproximativ 500 de milioane de utilizatori. Asta face din Bitdefender o companie globală, în adevăratul înțeles al cuvântului, probabil compania românească cu cei mai mulți clienți din istorie.

În sine, această stare de fapt este o performanță uluitoare, însă mi se pare remarcabil mai ales modul în care Bitdefender a ajuns unde este. Înființată acum 17 ani, compania și-a respectat mereu setul de valori cu care a pornit la drum: inovație permanentă, integritate, curaj, curiozitate. Căile corecte, construcția cinstită, pe termen lung. Așa cum se face.

Până la urmă, orice realizare a unui grup de oameni pornește de la un set de valori comune, unite de speranță și visuri. E valabil pentru orice nivel – de altfel România însăși a fost, mai întâi, un ideal, o speranță și un set de valori a unui grup hotărât de vizionari, care a tot crescut în număr și coeziune până a devenit o națiune. Ce exemplu mai puternic pentru a-ți urma visele vrei?

Articol din categoria: ADVERTORIAL, ACTUALITATE