Un sinucigaş BRB

Mi-e teamă că toată treaba asta cu SMS-urile nu se mai termină. Nu-i de-ajuns că de fiecare Crăciun, Revelion sau Paşti se doboară noi şi noi recorduri de cretinism în 160 de semne. Acum avem o nouă premieră. Primul bilet de adio al unui sinucigaş transmis prin SMS. Sau bilete, pentru că asta înţeleg, că bancherul care a şparlit 100 de mii de euro din seif doar ca să-i piardă la cazino a trimis mai multe SMS-uri chiar înainte să se arunce în cap de la etajul 8.

Mă întreb cum arătau. Poate “c plm, am pierdut banii :( dc? nuj dc, da e d kkt, akum tre sa sar dp bloc. mah, 10x la toti pt tot shi mami t pup :/”.

Păi da, aşa mă gândeam şi eu – sinuciderile măreţe au luat sfârşit cu Socrate. Dar chiar adio prin SMS?

Mai prost e că omul va trebui să-şi plătească ultimele mesaje când va ieşi din comă. Pentru că, normal, la aşa adio, aşa deznodământ – sinucigaşul a scăpat cu viaţă… cât de cât.

Parcă văd că, la revenirea pe pământ, dă un mesaj în ceruri: “ftgtiimtii k n-a mers”.

PS: pe de altă parte, şi serios acuma: cum a deschis ăla seiful de unul singur, că în filme ne arată că e cu mai multe chei de fiecare dată?

13 comentarii Adaugă comentariu

 1. mai … mai baiatule mai [ ca sa-l parafrazez pe iliescu ] aici nu e ca in filme, iar daca la noi au luat astia bancomatul pe sus, de ce n-ar fi seifuri din alea de apartament intr-o banca.

  Si din cate stiu eu bancile de cartier de la noi n-au seifuri cu 2 randuri de chei ca sa intri in ele, au doar niste usi si niste ziduri un pic mai tepene, desi si rigipsul ala poate fi inselator ;)

  Thumb up 0
 2. mie mi s-a mai parut un lucru ciudat la situatia asta. un sef de sucursala bancara se sinucide pentru 100 000 de euro? nu-nteleg de ce n-a facut un credit, l-ar fi luat usor ca sef de sucursala, iertat sa-mi fie cinismul. in fine, era furt, dar nu era o suma astronomica. daca nu avea antecendente nu cred ca lua pedeapsa maxima. nu inteleg deci reactia omului.

  Thumb up 0
 3. Da’ tanarul asta chiar e ghinionist. Sa incerci de doua ori sa te sinucizi si sa nu reusesti…

  Thumb up 0
 4. Saracu’. Are noroc numa’ de ghinon…

  Thumb up 0
 5. e atat de mult rau ca e bine…

  Thumb up 0
 6. all: aaaaah, dragii mei cinici, bine v-am reîntâlnit! Mă temeam, într-un fel, că o postare pe acest ton, cu o temă atât de delicată, va stârni un val de oroare…

  Piticu: până la urmă, cred că nu era un seif, ci un fişet. Ce de bani ţin ăştia în fişete…

  Andressa: cred că deşteptului nu i-a plăcut DAE, d-aia n-a vrut credit :-)

  nenea, baldovin: deci Doamne-Doamne l-a lăsat să spargă casa de bani, l-a făcut să piardă la cazino, i-a rupt frânghia şi l-a făcut scăpat după un picaj de 8 etaje. Ce simţ al umorului diavolesc, până la urmă…

  Thumb up 0
 7. sa vedem partea buna: poate ca o sa stea destul de mult timp internat pentru a scapa de patima jocurilor de noroc. deci tot raul spre bine, zic :))

  + inteleg ca trebuia sa se’nsoare in scurt timp. poate ca a avut… cold feet?! =))

  Thumb up 0
 8. Eu ţi-am spus că nu mai e cool să laşi bilete de adio. Ce naiba, e o fiţă să trimiţi sms :))

  Iar domnul în cauză, dacă nu ştiai, cică a scris “o să-mi găsiţi cadavrul pe Calea Vitan!”. Adică…nu aşa oricum, în Rahova, în Titan, în Militari. Pe Calea Vitan, la Mall, mah!

  Thumb up 0
 9. Chiar, pacat ca nu lucra la banca cu piticutii care iau “credit pentru oritze”. “Pentru oritze, oritze!”, bre!

  Thumb up 0
 10. Eu cred că tipu’ era vecin de univers paralel cu Elodia şi, în acea zi, i-a zis să coboare o fugă până la ea, că se simte singură. Da’ până să ajungă el jos, ea s-a răzgândit, ca orice femeie, şi i-a dat un sms că nu mai e cazul.

  Thumb up 0
 11. Filmele sint americane, noi sintem in Romanica

  Thumb up 0
 12. eu sunt sigura ca asta e noul caz elodia….de citeva seri astept sa inceapa circul la otv si nimic. sunt un pic dezamagita

  Thumb up 0
 13. sorry, acum am dat si vad ca titlul este “misterioasa sinucidere ratata a bancherului….” acum aflu ca baiatul avea doua iubite. asa da, dom’le, parca mai venim de acasa.

  Thumb up 0