Redescoperirea ciornelor: azi, Julius, arheolog de fapt divers

Fac ordine în ciornele blogului – 12 ecrane de browser cu texte începute și neterminate vreodată, vreo 200 de capodopere de blogging ucise prematur de lipsa inspirației, plictiseală sau, cel mai plauzibil, de lene (lenea, ah, acest criminal în serie al marilor idei…). Deodată, dau peste un text nepublicat al lui Julius. Ce-o fi vrut să spună, nu știu, dar, iată, aproape 10 ani mai târziu, articolul lui, scris în noiembrie 2007, vede lumina tiparului (gen), să nu zică omul c-a lucrat degeaba pentru mine:

Julius

Maria D., o femeie de 35 de ani din satul Cordăreni, judeţul Botoşani, fugise sâmbătă seara de-acasă mai mult aşa, dintr-un capriciu muieresc, dat fiind că nu-şi luase cine ştie ce bătută (bărba-su era om gospodar, în timpul săptămânii muncea şi doar în week-end, când se mai relaxa, îi mai croia câte una).

Fiind o femeie simplă, fără multă imaginaţie, Maria a ieşit din bătătura conjugală şi s-a îndreptat glonţ spre mă-sa. Mă-sa nu stătea tocmai aproape, ci într-un sat vecin, iar Maria, sub pumnii lui bărba-su, îşi pierduse complet luciditatea şi uitase să-şi ia bicicleta (practic, dacă ar fi dorit să se angajeze la o multinaţională, raportul de la HR ar fi sunat cam aşa: “Muncitoare, perseverentă, dar nu poate face faţă în condiţii de stres”).

Spuneam, deci, că mă-sa nu stătea foarte aproape; prin urmare, pe Maria au prins-o pe drum atât noaptea, cât şi doi necunoscuţi. Spre deosebire de violatorii ăia de carton, ăia care întâi îi propun victimei să întreţină relaţii sexuale liber consimţite cu ei şi, abia după ce aceasta refuză, trec la violul propriu-zis, cei doi erau violatori profesionişti, care urau sexul întâmplător (cu femei care stau, cum ar veni). Aşa că nici nu i-au mai propus femeii să facă sex cu ei, au trecut direct la fapte.

Totuşi, cei doi nu erau complet lipsiţi de inimă: ştiind că femeile iubesc un cadru romantic, cu lumânărele aprinse, au violat-o în cimitirul din capul satului.

9 comentarii Adaugă comentariu

 1. Sigur e o conspiratie a ocultei mondiale si sioniste. Tu scrii despre Julica taman in ziua in care, dupa foarrte multa vreme de inactivitate, apare un articol nou pe DailyCotcodac.

  Thumb up 2
 2. Si, colac peste pupaza, primele comentqarii au fost ale mele, si aici, si la articolul de acolo. Oare n-oi fi la camera ascunsa?!

  Thumb up 2
 3. Adică, in concluzie, Julius te indemna sa înveți sa trăiești cu stresul dintr-o multinaționala…acum, 10 ani mai târziu, ce părere o fi având? ;)

  Thumb up 0
 4. Modul de scriere e vesel dar esenta textului e amara.Descrie viata la tara in,,romanica” noastra draga.

  Thumb up 3
 5. Ce rost are cuvantul gen in
  ”…vede lumina tiparului (gen), să nu zică omul…”
  e o taina intre tine si bunul Dumnezeu,chestii de astea mai vad la Arhi dar de la el nu putem avea pretentii.

  Thumb up 5
 6. Bine ca nu l-au publicat de 8 martie!

  Thumb up 3