100 de euro pentru un răspuns la ghicitoarea Vodafone [P]

UPDATE: Șiii… câștigătoarea voucherului de 100 de euro este Alexandrina Marcu! Alexandrino, felicitări 🙂 Filmarea extragerii poate fi descărcată de aici: https://we.tl/t-AxWMxgxWjx


Te-ai înnoit cu ceva semnificativ anul ăsta? Că anul e abia la început și așa se spune, că-i de bun augur.

Iată o recomandare: până la sfârșitul lunii, Vodafone are o campanie de reduceri pentru o mulțime de smartphone-uri aflate în oferta companiei.

Dar, în plus față de reducerile curente, în fiecare zi există un smartphone cu o reducere excepțională, care este valabilă doar 24 de ore.

Ei bine, ce se-ntâmplă, în legătură cu acest telefon la super-reducere vă deranjez, v-ar interesa un vauceraș? 🙂 Da? Păi, atunci:

Pe pagina mea de Facebook (adică asta) se desfășoară până vineri dimineață (mâine) un mic concurs, care are ca premiu un voucher de 100 de euro. Acest voucher poate fi folosit la Vodafone pentru o nouă achiziție.

Cum se desfășoară concursul? Intră la mine pe pagină, la postarea cu pricina (adică aici), și lasă un comentariu prin care încerci să ghicești care va fi smartphone-ul vedetă de mâine – marca și modelul e suficient.

Azi, de pildă, smartphone-ul vedetă este Samsung Galaxy S9 64 Gb, disponibil cu abonament RED 16 la numai 174.99 EUR.

Concursul de pe Facebook se încheie mâine dimineață iar modelul câștigător al zilei de mâine va fi anunțat la prima oră de Radu Constantin.

Imediat după anunțul lui, toate comentariile lăsate la mine pe Facebook (nu pe blog) intră în tragerea la sorți pentru voucherul de 100 de euro. O să anunț câștigătorul printr-un update aici.

Oricum, campania de reduceri Vodafone de la acest început de an are câteva modele interesante – pentru cei care vor telefoane premium la prețuri mici și își asumă abonamentele aferente (care includ, totuși, zeci de Gb, bașca minute și SMS-uri nelimitate în cele mai multe cazuri). Iată:

– iPhone X 64 Gb cu Super RED 60, redus cu 53%, de la 169.99 EUR la 79.99 EUR.
– Huawei P20 Pro cu Super RED 45, redus cu 83%, de la 119.99 EUR la 19.99 EUR.
– Samsung Galaxy A7 cu Super RED 31, redus cu 90%, de la 100 EUR la 10 EUR.

Aș mai fi remarcat și reducerea de 76% la Huawei Mate 20 Pro, de la 729.99 EUR la 169.99 EUR, dar stocul s-a terminat 🙁

Toate modelele aflate la reducere la Vodafone, până pe 31 ianuarie, sunt aici. Happy hunting!

În concluzie: lasă un comentariu la postarea de pe Facebook (click aici), cu modelul de smartphone despre care crezi că va fi vedeta reducerilor de mâine, și acest comentariu-răspuns te înscrie automat într-o tragere la sorți pentru un voucher de 100 de euro, de folosit în magazinele Vodafone.

Baftă și revino aici vineri după ora 10 ca să vezi dacă ai câștigat.

Articol din categoria: ADVERTORIAL

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Samsung S964GB

  0
  0
 2. IPhone x plus

  0
  0
 3. Samsung S9 plus

  0
  0
 4. #5 Comentariu nou

  iPhone X 64

  0
  0
 5. #6 Comentariu nou

  iPhone X 64

  0
  0