Mamele fotbaliștilor de la Națională, într-un clip de susținere a echipei

Iată ceva ce n-am mai văzut: mamele fotbaliștilor de la Națională într-un film de două minute și jumătate în care vorbesc despre copiii lor pasionați de fotbal încă de când mergeau de-a bușilea sau șutau, stângaci, înspre picioarele mesei din bucătărie.

“Am trăit alături de el toate momentele, l-am susținut… atât de mult încât am impresia că am practicat (chiar) eu sportul ăsta” – spune Mariana Lung, mama lui Silviu Lung jr. Iar Victoria Raț, mama lui Răzvan Raț, descrie în doar trei cuvinte intensitatea vieții ei de prim-spectator la cariera fiului: “trăiesc bucuria lui”.

Iată filmul:

Bergenbier a dat publicității în mod inspirat acest film chiar de Ziua Femeii, pe 8 martie, pentru a celebra sprijinul fără îndoieli și emoția completă a mamelor acestor fotbaliști, pe care-i aclamă sau îi huiduie stadioane întregi.

Dacă publicul este al 12-lea jucător, atunci mamele fotbaliștilor merită, primele, aplauzele noastre.

Dacă și pe tine te-a emoționat clipul, dă-i un share, să-l vadă toată România!

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. cica e un meci tare maine ,gloria cu nu stiu cine la Buzau , sa ma duc la meci ?

  2. mda.. Exact de mesajul asta aveam nevoie ca sa fiu un fan infocat. Stimate doamne si cucuoane de fotbalisti. Baietii vostri sunt praf, zero. Fotbalul romanesc este zero astazi. Nu exista dorinta, nu exista placere. Si nu mai cred in ei nici o secunda! Imi pare rau!

  3. cum imi vine sa le zic parintilor de fotbalisti: stiti ca primiti bani furati, stiti ca traiti intr-un sistem in care beneficiati de bani luati de primarie de la spitale si scoli ? Va bucurati cand jucati pe stadioane facute cu sume imense, in timp ce scolile raman fara toalete? Cum puteti sa va bucurati ca sunt copii care nu ajung la scoala pentru ca fotbalistii sa beneficieze de gazon si nocturna pentru 10 meciuri pe an pe Arena Nationala ?

  4. Campania este frumoasa si bine gandita. As spune ceva si de echipa de fotbal, dar s-au calificat la EURO (greu) asa ca o sa ma abtin. Fotbalul are foarte multe probleme in Romania. Tinerii talentati nu sunt sprijiniti de nimeni. Ar fi si mai frumos daca s-ar investi ceva bani si pentru cei care ar putea sa faca ceva in acest sport.