Cea mai bună rețea te sărbătorește cu milioane de premii

Spuneți cinstit, mai cereți parolele de wifi în locuri publice?

Zilele trecute mi-am dat seama că n-am mai intrat pe o rețea wifi de luni de zile. Cum? Am ajuns într-un loc în care era semnal prost și mi-a trebuit ceva timp să-mi amintesc că mai e o posibilitate, wifi-ul local. Uitându-mă după un angajat, am reflectat la ubicuitatea rețelelor mobile de date și la calitatea acestora, care a crescut rapid în ultimii ani, într-așa măsură încât, iată, ne schimbă obiceiurile de consum: nu demult, anunțul “wifi gratuit!” atrăgea clienți; acum nu mai interesează practic pe nimeni, pentru că planurile de date sunt ieftine, siguranța e garantată și viteza e superbă.

În acest context, o mențiune despre rezultatele Vodafone Supernet 4.5G, care a obținut certificările de cea mai buna rețea, din partea auditorului independent P3 Communications, care a testat toate rețelele din România, și de cea mai rapidă rețea 4G, din partea Ookla (cele mai mari viteze medii de download și upload, precum și cea mai mică latență în transmiterea datelor mobile).

Cu această ocazie, cea mai bună rețea te sărbătorește cu milioane de premii într-o campanie ce durează până la sfârșitul lunii martie.

Premiile sunt substanțiale, atractive și sunt oferite zilnic – city break-uri în Europa, console de jocuri, telefoane și tablete, camere video, vouchere de reduceri pentru terminale și accesorii valabile în magazinul online, boxe portabile, cursuri online de conducere defensivă, cursuri de pilotaj sportiv și altele – iar premiul cel mare (enable drooling here) este un Audi RS5 Coupé – sper că roșu, ca-n poză.

E simplu ca un click să te înscrii în cursa pentru unul dintre premiile zilnice sau pentru premiul cel mare: descarcă și instalează aplicația MyVodafone – sau actualizeaz-o la ultima versiune, dacă n-ai făcut-o deja – și intră în secțiunea dedicată concursului. E acolo un buton pe care scrie “participă”, iar asta explică tot :) În plus, poți primi runde suplimentare de câștig dacă-ți inviți prietenii să utilizeze MyVodafone prin intermediul secțiunii dedicate din aplicație (fiecare invitație acceptată oferă o rundă suplimentară de câștig, care aduce noi premii zilnice).

Ecranele relevante ale aplicației pentru acest concurs (și lista premiilor) sunt următoarele:

Utilizatorii altor rețele mobile pot câștiga, de asemenea, premii zilnice, iar pentru a se înscrie la tragerea la sorți pentru marele premiu trebuie să își porteze numărul de telefon în Supernet 4.5G.

MyVodafone pentru Android poate fi găsită aici, iar pentru iOS, aici. Alte detalii despre concurs și regulamentul campaniei pot fi găsite aici.

Așadar, intră în aplicația My Vodafone și ia-ți premiul zilnic!

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Io inteleg ca e articol platit, ca vad sigla “Publicitate”
    Dar ma distreaza ideea de marketing. E prea agresiv si problema e ca nu e real.
    Adica, din punct de vedere tehnic nu ma convinge – una sunt testele de laborator si demonstratiile de presa unde limitezi toate interferentele si legi 4-5 terminale care vor obtine rezultatele dorite si alta e sa poti folosi tu, ca utilizator final – la aceeasi capacitate.
    P.S. Am abonament la concurenta, la un pret mai mult decat indecent de mic, asa ca sunt tendentios. :)

    Thumb up 6