Iată cine sunt parlamentarii care au reclamat clipul „Copiii referendumului”

Luați cu valiza, hm-hm, poate am uitat că, în această dimineață, reprezentantul agenției Papaya merge la poliție să dea explicații despre spotul „Copiii Referendumului”.

Știrea spune că „Direcția de Investigații Criminale” s-a sesizat în urma unui „memoriu” depus de 13 parlamentari „cu privire la clipul” bla-bla, drept pentru care reprezentantul agenției a fost „invitat să se prezinte… în vederea clarificării tuturor aspectelor”.

Ce să vezi, tocmai am găsit în curtea din spate o valijoară cu o adresă semnată de 15 parlamentari care cer nu poliției, ci Autorității pentru Protecția Copilului să înceapă o anchetă împotriva agenției Papaya, sub suspiciunea că figuranții minori din filmare nu ar fi avut acordul părinților pentru acțiune, că ar fi existat o situație de exploatare a copiilor și că ar fi fost abuzați fizic și emoțional.

Din câte știu, agenția a obținut acordul părinților – e procedură standard.

Revenind: sunt curios câte dintre numele de pe această solicitare de anchetare a unei agenții de publicitate apar și pe „memoriul” trimis poliției.

Cererea vine de la grupul parlamentar al PNL de la Camera Deputaților.

Din cei 15 semnatari, 10 sunt de la PNL: Cupșa Ioan, Mihalescul (sic!) Dumitru, Popescu Pavel, Fădor Angelica, Cherecheș Florica, Ardelean Ben-Oni, Sighiartău Robert-Ionatan, Gheorghe Andrei Daniel, Ioniță Antoneta, Neagu Nicolae.

3 sunt de la PSD: Jivan Luminița-Maria, Titus Corlățean, Gabriel-Beniamin Leș.

1 de la ALDE: Cătăniciu Steluța-Gustica.

1 de la Minorități: Groșaru Andi-Gabriel.

Carevasăzică, sesizarea este făcută, practic, de PNL, iată ceva ce trebuie ținut minte.

Și niște semnături:

Sesizarea (pdf) este aici.

Spotul „Copiii referendumului” este acesta:

Încă ceva. Cererea liberalilor de anchetare a agenției Papaya a fost făcută pe 10 octombrie, la 3 zile după ce referendumul picase din cauza prezenței scăzute. Carevasăzică, o reacție pe cât de ranchiunoasă, pe atât de inutilă.

Articol din categoria: REVOLTĂ

62 comentarii Adaugă comentariu

 1. #2 Comentariu nou

  Dincolo de apartenență politică aceste personaje sunt de fapt unite de faptul că sunt „pocăiți”, ei formând noua „masonerie” transpartinică care reușește să unească PNL-ul cu PSD-ul și cu Antena 3 atunci când interesul o cere.

  0
  0
  • #3 Comentariu nou

   @Ion Iliescu, perfect adevarat. Ben Oni Ardelean, de exemplu, este un fost pastor baptist, sponsorizat din greu de fratii de peste hotare sa promoveze „cuvantul domnului” in Ro. Tot ce nu au putut implementa in SUA, au sarcina sa promoveze in alte tari. Din declaratia de avere si interese data de Ardelean in anul in 2009, cand a candidat pt prima data la europarlamentare aparea o donatie de 50000de euro de la o astfel de organizatie crestina. Individul are toate atributele unui uselist. Inainte de alegerile din 2012 un ziar local din Timisoara evidentia ca averea lui Ben Oni Ardelean este mai mult decat suspecta, tinand seama ca a fost bugetar (pastor): „16 terenuri, patru case și două mașini. Toate acestea sunt întreținute dintr-un salariu lunar de 1.800 de lei și 40 de lei alocația copilului.” (https://debanat.ro/2012/11/latifundiarul-ben-oni-ardelean-un-gigi-becali-al-pnl-timis_43143.html).

   Individul este suspect si din punctul de vedere al „doctoratelor”. In doi ani consecutivi a sustinut 2 teze de doctorat in doua domenii diametral opuse sau cum s-ar zice romaneste, un doctorat cu dracu’ si unul cu domnu’ (2009 Doctor în Științe Politice, SNSPA-București, 2010 Doctor în Teologie, Universitatea București, – vezi CV-ul de la Camera Deputatilor http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=13&cam=2&leg=2016&pag=0). Ma surprinde ca Emilia Sercan nu i-a analizat inca tezele :))

   Se zice ca el a coordonat nucleul „crestin” din PNL la alegerea presedintelui Orban. Orban e captiv grupului crestin si de asta PNL da mereu cu bata in balta pentru ca papusarii crestini nu permit orice atitudine. Ben Oni e cordonul ombilical care-i leaga inca de pesede.

   0
   0
 2. #4 Comentariu nou

  Foaarte bine de stiut, desi cam doare. Ciudata reinterpretare si aplicare a liberalismului…
  Si foarte important de tinut minte. Pentru cand vor veni alegerile, vor fi simpatici cu noi si vor intinde degete acuzatoare inspre toti cealti.
  Pana la urma mi se face tot mai frica: pana la urma eu cu cine-o sa votez?

  0
  0
 3. #8 Comentariu nou

  USL reloaded

  0
  0
 4. #9 Comentariu nou

  Domnule Petreanu, daca duminica viitoare ar fi alegeri parlamentare, ati merge la vot?
  Si daca da, cu cine ati vota?
  Sau ati astepta turul doi? As vrea sa fie gluma, dar unii colegi de la serviciu (corporatie, studii superioare, etc – vai de capul nostru) asa au zis in 2016 – „N-am fost la vot ieri, dar merg sigur la turul doi”

  0
  0
 5. #10 Comentariu nou

  Pavel Popescu tocmai ce a negat, pe pagina de FB a Oanei Dobre-Dimofte, ca ar fi semnat sesizarea. Ceea ce ridica alte semne de intrebare.

  0
  0
  • #11 Comentariu nou

   de mentionat ca Ciprian care a scris comentariul asta nu e acelasi cu Ciprian ala maniac cu votatu’.

   0
   0
  • De-aia sunt bune gravatarurile.

   0
   0
  • #13 Comentariu nou

   CirpianV, pe facebook Pavel Popescu nu neaga ci plange cu lacrimi de crocodil ca nu prea a stiut despre ce este vorba, semnand cam ca primarii. Spune ca si-a retras semnatura. Initial a semnat.

   0
   0
 6. #14 Comentariu nou

  Hm, ciudat. Cand Protectia Copilului din Norvegia a luat cei 4 copii ai familiei Bodnariu mai toata suflarea mainstream media (inclusiv prietenul Dvs. Teodor Tita) a sarit in apararea infailibilei institutii norvegiene. Putin conteaza ca recent s-a descoperit ca unul dintre expertii de vaza ai institutiei detinea si trafica materiale cu pornografie infantila. Mutatis mutandis, acum e mare scandal ca niste parlamentari au dubii cu privire la un clip. Care clip contine cam asa: imagini cu potential traumatizant (oameni arsi pe rug?), mesaj puternic biasat si tendentios, cravasa ca mijloc educativ, stereotipizarea educatorului ca fiind aspru, insensibil si la nevoie brutal. Dap, nimic de criticat…

  0
  0
  • Pui semnul egalității între un clip-ficțiune și despărțirea unor părinți de proprii lor copii? Dap, nimic de comentat…

   0
   0
  • #16 Comentariu nou

   @Ciprian: Omule, lumea filmului difera extrem de mult de realitate. Daca tu ai vazut intr-un film ca o persoana e lovita de tren, sau ca o cladire explodeaza sau mai stiu eu ce, asta nu inseamna ca asta s-a si intamplat in realitate.
   Dar prin faptul ca tu nu stii sa faci distinctia intre un film, o fictiune, si viata reala, ma face sa-mi pun serioase intrebari. Legate de tine, ca sa fiu clar.

   Apropo, ai televizor? Sa nu te mai uiti la el, deoarece acolo sunt prezentate tot felul de fictiuni.

   0
   0
  • #17 Comentariu nou

   Mi se pare interesant ca unii analizeaza calitatea videoclipului, scenariul, interpretarea, acordul actorilor, daca s-au platit eventual taxe pentru angajarea lor, drepturi de autor…. Probabil nu merita amintite mesajele bisericii, fluturasii cu copiii ce urmeaza a fi preluati de homosexuali si tranformati in carne de tun (scuzati imaginea, fara intentie…) Am impresia ca in fiecare zi ce trece postacii devin mai performanti, mai subtili, mai buni. Probabil ca-si merita banii !!!

   0
   0
  • #18 Comentariu nou

   whataboautism: Incercarea de a discredita o opinie prin aducerea in dicutie a altui subiect (gen: dar daca nu nu esti prost ci doar un membru PSD/PNL?)
   Poti face un clip cu copii traumatizati fara sa traumatizezi copiii. Nu ii pui sa stea langa arsi pe rug. Nu doar ca poti face post-productie si sa adaugi decorul dupa ci chiar sa le explici copiilor ceea ce fac: joaca intr-o piesa de teatru care descrie o lume ce nu ar trebui sa existe. Nu e ca si cum le-ai cere copiilor sa stea in cap in fata primului ministru.

   „cravasa ca mijloc educativ, stereotipizarea educatorului ca fiind aspru, insensibil si la nevoie brutal” – din pacate asta e cea mai fidela descriere a educatorului din Romania. Adica poti sa le spui pur si simplu sa se comporte natural.

   Ca sa raspund la whatabout: Problema cu protectia copilui din Norvegia nu e ca aia despart copii de parinti ca de cele mai multe ori fac bine lucrul asta. Probema e faptul ca ca nu exista o evaluare independenta si impartiala a cauzei, ei investigheaza si tot ei decid (si nu un judecator – autoritate independenta – asa cum ar trebui sa se intample ca in orice stat de drept).

   Si ne intoarcem la Romania: Problema nu e ca procuratura investigheaza plangerea penala a unor idioti. Asta trebuie sa faca. Problema e ca acei idioti care habar n-au pe ce lume sunt si in particular ce semneaza sunt chiar membri ai Parlamentului.

   0
   0
 7. #19 Comentariu nou

  acum să suprapunem lista asta cu cea a membrilor din politică a câtorva culte neoprotestante…

  0
  0
  • #20 Comentariu nou

   Adica cultele neoprotestante nu au ce cauta in politica? Unde ii toleranta pe care tot o cereti de la slti dar voi nu o aratati

   0
   0
  • Fireste ca nu, vai, vai, câtă incultură… Nu, asa cum nu are ce cauta niciun cult, indiferent de confesiune, pentru ca nu suntem o teocratie, ci o democratie. Membrii clerului pot candida individual, dar cultele nu-si pot face partide, e un nonsens, credinta transcende politica.

   0
   0
 8. #22 Comentariu nou

  Vlad, ma întreb ce se va petrece daca chiar se va constata ca pentru unul sau mai multi copii din clip, parintii nu si-au dat acordul. Poate face APC o concesie si sa nu sanctioneze? Cum e mai corect?

  0
  0
 9. #23 Comentariu nou

  Acesti parlamentari trebuie executati de urgenta!

  0
  0
 10. #24 Comentariu nou

  Sa ne mai miram ca in unele tari din Europa se protestează pentru a se legaliza pedofilia si necrofilia???
  Oameni buni, într-acolo ne îndreptăm atunci când nu mai avem nici o tangență cu Dumnezeu si cu Biblia.
  P.S:
  Copiii până la o anumită vârstă greu fac legatura intre film si realitate, dar ce sa mai „filmul e film”.
  Si din pacate mulți sunt crescuți de filme.

  0
  0
  • #25 Comentariu nou

   Şi unde anume, un link,-ceva, se protestează pentru pedofilie şi necrofilie?!

   0
   0
  • #26 Comentariu nou

   De ce apar copiii în discuți ca potențial public pentru spot? Filmul nu era adresat copiilor, ci părinților lor, oricum, persoanelor peste 18 ani, că ele au drept de vot! Oricum, față de ce văd copiii la televizor sau în jocurile pe calculator…asta e nimica toată.

   0
   0
  • #27 Comentariu nou

   Chiar sînt curioasă…unde se cere în stradă acceptarea pedofiliei și necrofiliei? Eu cred că este o aberație, numai cineva cu mintea ” murdară” poate scorni așa ceva! După referendum, pe un teren viran de lîngă un spital din Iași s-au aruncat mii de fluturași tipariti cu tot felul de sloganuri apocaliptice referitoare la copiii romanilor, ca și cum rapirile de copii de catre homosexuali ar fi la ordinea zilei in Romania!

   0
   0
 11. #28 Comentariu nou

  Nu stiu daca e relevant, dar numitorul lor comun pare sa fie, avand in vedere ca sunt si de la PNL si de la PSD+ALDE, faptul ca apartin unor culturi neoprotestante (majoritatea dintre ei, daca nu chiar toti). Cred ca asta i-a unit si i-a manat in lupta. 😉

  0
  0
 12. #30 Comentariu nou

  Actiunea acestor parlamentari ar putea fi OK, intr-o tara normala. Intr-o tara normala, cu siguranta copiii nu stau in spitale printre gandaci, nu dorm parintii lor in acelasi pat de spital cu ei, etc, pe scurt au parte de o asistenta medicala decenta.
  Nu am auzit sa se fi sesizat parlamentarii cu privire la filmuletele care au aparut recent in presa cu conditiile din spitalele de copii de prin tara. Sa fie revoltati ca asa ceva se poate intampla, sa sesizeze, in acelasi mod, cu stampila parlamentului romaniei – camera deputatilor, toate institutiile abilitate si sa urmareasca ce raspuns primesc… In aceste conditii actiunea lor e profund imorla.

  0
  0
 13. #33 Comentariu nou

  Intrebarea mea este: de ce s-ar duce la politie? Are dreptul sa nu discute cu politia daca nu exista o invinuire oficiala? Iar daca exista atunci pot discuta in prezenta unui avocat. Suspiciunile unor idioti nu reprezinta un motiv legal de hartuire a unui cetatean…

  0
  0
 14. #34 Comentariu nou

  Adevărul e că nici nu a fost o manipulare mesajul clipului, schimbarea Constituției chiar stipula negru pe alb transformarea României în Gilead!
  Oh, wait…

  0
  0
 15. #35 Comentariu nou

  in orice tara din vest referendumurile se organizeaza concomitent cu alegerile parlamentare, prezidentiale, etc (ex: in sua referendumurile pentru legalizarea marijuanei au avut loc numai in acelasi timp cu alegerile) daca atunci cand nu sunt alegeri au venit 4 milioane de oameni, eu nu vad bine partiduletele de stanga usr-ciolos-demos care in loc sa lase liberal la alegere electoratului hotararea, au facut stalinist campanie antiferendum. psd si usr, aceeasi mizerie? un judet ca bihor sau suceava nu se poate castiga fara sprijin de la neoprotestanti, dar oricum usr si ciolos nu vor sa fie partide de masa, ci de nisa (5-8%)

  0
  0
  • #36 Comentariu nou

   Da, da, orice idiot știe de Elveția cu ale sale refendumuri ;)) … nu mai zic de Irlanda, Ungaria etc.
   Mincinos mai ești. Nu ți-e rușine?

   0
   0
 16. #37 Comentariu nou

  Ce e si mai nasol e ca, in afara de Corlatean, n-am auzit pana acum de niciunul dintre ei!

  0
  0
 17. #38 Comentariu nou

  Acum înțelegeti de ce toa’su Orban a făcut joc de glezne înainte de referendum.

  0
  0
 18. #39 Comentariu nou

  La dracu’, in peneleu e Neamtu, Mihail, maretul ortodox. Ce treaba are asta – si altii ca el – cu liberalismul e un mister de nerezolvat. Pe langa USL, duplicitatea aratata in ult 2 ani, etc asta mi se pare exact cireasa de pe tort.

  0
  0
 19. #40 Comentariu nou

  Penticostalii sunt liberali doar in acceptiunea faptului de a fi acceptati ca minoritate religioasa si bagati in seama. In rest, nu au nicio treaba cu liberalismul, sunt extrem de inchistati si indoctrinati. Daca Papaya a exploatat copiii, atunci si firma condusa de penticostali la Bistrita a facut acelasi lucru, folosind bannere cu familia traditionala si copii.

  0
  0
 20. #44 Comentariu nou

  Toti cei care comentati pe aici sunt sigur ca ati fi aplaudat in 2017 un articol din VICE care desfiinta CpF pentru utilizarea minorilor intr-un clip de promovare a referendumului (https://www.vice.com/ro/article/mbbz4a/clipul-pentru-referendumul-antigay-din-romania).

  Cum stam oare cu dubla masura?!
  Daca reclamau atunci era bine? Raspundeti sincer?

  0
  0
  • #45 Comentariu nou

   Pai nu este ok dubla masura. Chiar daca sunt de acord cu abordarea lui Vlad, in general, nu e ok sa răspunzi unei mizerii printr-o atitudine asemanatoare. Cum ar fi, daca Antena 3 manipuleaza, hai sa manipulam si noi.

   0
   0
  • #46 Comentariu nou

   Cand e vorba de ceva pro gay, e acceptat de dragul tolerantei.

   0
   0
  • #47 Comentariu nou

   e o diferenta enorma intre cele 2 flmulete.
   in primul, cel al CpF-ului niste minori recită niște cuvinte mari, pe o muzică dramatică care să te atingă la suflet despre căsătoriile gay, modificarea constituției și familia tradițională. in mod evident pute a spalare de creier de minor de la o posta.
   in al doilea video, cel al ag. de publicitate, sint niste minori care JOACA intr-un videoclip publicitar contra unei sume de bani. e vorba de prestarea unor servicii (munca) pt care sint remunerati. atit.
   intelegeti diferenta?

   0
   0
 21. #48 Comentariu nou

  Trebuie sa recunoastem ca spotul a fost o porcarie mizerabila cu intentie clara de manipulare. Poate si în sensul asta trebuia facuta o sesizare. Ne plangem toata ziua de fake news-uri dar cand ceva e pe placul nostru clamam libertatea de exprimare. Multumim pentru lista neagra, eu îi felicit!

  0
  0
  • E o diferență între o abordare artistică a unui subiect și o știre falsă. Spotul este o reinterpretare alegorică a temei dintr-un serial binecunoscut. Declarațiile că în Canada s-ar fi legalizat zoofilia sunt știri false, manipulatoare. Libertatea de exprimare privește interpretările editoriale, nu difuzarea cu intenție de informații false.

   0
   0
  • #50 Comentariu nou

   Artistic, alegoric, cum vreti sa-i spuneti, clipul asta a avut obiectivul clar de manipula si de a speria lumea. Impactul vizual a fost mai mare decat cel al unei informari editoriale false. E fake news toata ziua. Mai grosolan chiar decat ineptiile pe care împreuna cu Guran si cu Teo le-ati spus la radio pe tema referendumului. Si acuma veniti cu lista asta ca sa ce? Chiar, ca sa ce? E cool sa fiti anticrestini?
   Chiar aveti impresia ca trebuie sa fii înapoiat, sau psd-ist ca sa fii crestin? Nu înteleg nici politica radioului dvs, cum apare un subiect cu tema crestina, cum sariti cu ironii, cu bataie de joc, etc..
   Precum va inspira guru CTP, care din punctul meu de vedere e incalificabil. Nu realizati ca aveti o atitudine care jigneste bunul simt a milioane de oameni?

   0
   0
  • 1. Un film artistic nu poate fi “fake news”. Sunteti in afara oricarei logici.

   2. Aici e blogul meu, nu radioul. Faceti confuzii inacceptabile. Apropo, sa-mi spuneti ce “ironii, bataie de joc” am comis eu sau colegii de la radio pe “tema creștină”.

   3. Ce inseamna “anticrestin”? E ireala acuzatia asta. Suntem in 2018, ffs, iesiti odata din Evul Mediu!

   0
   0
  • #52 Comentariu nou

   Film artistic ziceti? Serios? Eu l-am vazut în prefata unei dezbateri pt referendum ca fiind clipul electoral din partea boicotarilor. Si era prezentat la Realitatea tv, care între noi fie vorba…
   Si mai departe folositi aceleasi etichete ca de obicei cand îmi spuneti sa ies din evul mediu. Si mai întrebati ce ironii si batjocuri ati comis. Uite ca ati comis-o din nou. Cam asta e tonul, dar sunteti atat de înveninati ca nici nu va mai dati seama ce erori faceti. De exemplu articolul asta e super tendentios, nu faceti alceva decat sa învrajbiti oamenii fara motiv. Ce drama ca s-a facut o sesizare!!! Lista domnule, uite lista cu crestinii astia din evul mediu care voiau sa ne arda pe rug. Iar comentariile pe masura, doar sunteti (de)formatori de opinie.
   Dealtfel sunteti simpatici la radio, va ascult zilnic dar cand ne luati de prosti schimb canalul. Chiar trebuie sa-l copiati pe ctp?

   0
   0
  • Pai, imi pare rau, dv nu sunteti crestin, sunteti fundamentalist. Ptr dv, cei care nu accepta ca regulile religioase sa devina legi in stat sunt “anticrestini”, adica pagâni, eretici.

   Fiecare religie are exaltatii ei, nicio surpriza.

   Problema cu fundamentalistii e ca vor teocratie, nu democratie. Dv vreti sa impuneti statului reguli ale religiei, or asta nu se poate – nu se mai poate din Evul Mediu, d-aia si referirea.

   Clipul care va deranjeaza atat a fost nu doar singular, ci, mai ales, un raspuns la mareea de clipuri, afise si panouri care au imprastiat ura in societate. Toate alea nici macar n-au fost asumate public, nu vi se pare curios? Clipul asta a circulat doar pe net, in timp ce manipularea si dezinformarea cepefista au venit de la televizor si, oroare! din sfanta biserica! Nu-mi amintesc niciun homosexual care sa fi cerut excluderea din societate a celor care au votat Da la referendum, asa cum a cerut excomunicarea celor care N-AU votat Da onorabilul parinte-profesor Santi.

   Anticrestini peste tot, frati crestini.

   In fine, un clip electoral nu este, necesarmente, o relatare de stiri. Vi se pare că ăsta e o știre? Un documentar? N-ați auzit, măcar, de serialul din care e inspirat? Serialul ăla ce era, un buletin de știri?

   Faptul ca dv l-ati vazut “in prefata unei dezbateri” nu-l transforma din ce este in ce vreti sa fie.

   Cat despre articol, ca ar fi “tendentios”… nu stiu de ce lista asta ar fi trebuit sa nu fie publicata. Chiar ma mir ca semnatarii n-au facut-o ei publica, timp de o luna, daca sunt mândri de acest gest. Acum, dv puteti sa-i votati, de pilda, pentru ca sunt ce va doriti. Altii, dimpotriva – asa e cu democratia, permite si respecta diferentele, stiti?

   0
   0
  • #54 Comentariu nou

   V-am zis de cateva ori pana acum sa nu mai folositi acest blog ca sa injurati radioul unde lucrez. Block si pa.

   0
   0
 22. #55 Comentariu nou

  Asta e al doilea motiv pentru care nu mai ascult Europa FM: ipocrizia. Primul e ca o tot bagati pe Andra.

  0
  0
 23. #56 Comentariu nou

  Au cerut să cerceteze dacă ”au fost abuzați economic” copiii??? Abuzați economic suntem noi, de către toată șleahta lor, evident.

  0
  0
 24. Parlamentarii respectivi au cerut o verificare la ANPC, iar ANPC, în incompetența lor au depus o plângere penală ca să paseze ancheta la poliție.

  De doi ani protestăm pentru statul de drept. Ei bine, statul de drept prevede că pot face o sesizare, care se verifică și dacă se adeverește se iau măsuri. Dacă Papaya, cum bănuiesc eu, sunt ok, nu va fi nici o problemă. S-au respectat instituțiile și procedurile legale. Dar dacă nu sunt ok? Atunci ce facem?

  În plus, mizeria respectivă de reclamă e extremul opus în comunicare față de cealaltă mizerie cu cuplurile de gay care vin să fure copiii. Din partea mea, atât pliantele respective cât și spot-ul sunt de condamnat și nu aveau ce căuta astfel de extremisme în dezbaterea sinceră despre familie.

  0
  0
 25. #59 Comentariu nou

  Mihailescul ala e seful pocaitilor din Bucovina, a luat BAC -ul pe la 40 de ani, e un fel de Becali de Radauti, aceeasi gandire ciobaneasca.

  0
  0
 26. #62 Comentariu nou

  Pana la prosteala cu valiza uite ce zice asta.

  https://www.facebook.com/mirel.curea?ref=br_tf
  Oți fi zis că-s nebun, că o țin pe a mea de tâmpit, când tot explicam cam cum este cu deontologia și cu deontologii, că-s de pișat în freză toți, la grămădă.
  A văzut cineva vreun muist d-ăsta, dotat de SRI cu fălci absorbante, să zică ceva de Gutău, de amărâtul ăla care, ca și doamna Rarinca, a fost nenorocit de DNA și de infecția aia care o arde pe mii de euro la CCR, de Livia Stanciu?
  Fără teamă că aș greși, căzăturtile astea care au senzația că-s jurnaliști, care au aplaudat toate arestările executate de Gestapoul Coldea-Koveși, sunt complici la crime în serie. Acum talc mâlc în cazul Gutău, om dus în pragul gropii săpate de justiția reformată a statului consolidat de Traian Băsescu

  0
  0