Creativitate vs. platitudini de campanie

Zice Mediafax, citându-l pe împărat (cum care împărat?): “Împăratul rromilor Iulian a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă la Târgu Jiu, că rromii vor vota la referendumul din 19 mai în favoarea lui Traian Băsescu, pentru că nu mai sunt cercetaţi pentru orice “găinărie”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Noi, cu mic cu mare, pe 19 mai vom merge la vot să îl susţinem pe domnia sa Traian Băsescu. Omul acesta a găsit de cuviinţă să nu mai fie condamnări pentru o găină sau doi boboci, ci să îi trimită la închisoare pe cei care fură cu miliardele. I-a lăsat în pace pe ai noştri şi nu mai suntem purtaţi aşa pe drumuri ca înainte”, a spus împăratul rromilor.”

Aproape că-mi doresc ca imbecilitatea de mai sus să fie ideea PSD – ar fi un semn că opoziţia chiar are un plan anti-Băse. Ar face meciul mai palpitant. Adică, zău aşa, Băse parcă execută o selecţionată de Divizia C cu 11-0 (şi se mai şi laudă).

Bogdan “Era-tat’su” Naumovici remarcă (în EvZ): “(…) destul de neprofesionist să nu ai nici un fel de promisiune, ci doar să strigi Huo ceilalţi!”

Uite o primă campanie, după mulţi ani, în care creativitatea nu mai contează. La fel ca-n ’90. Jos Iliescu, Sus Iliescu, Jos Băsescu, Sus Băsescu. 17 ani degeaba.