Deputatul Claudiu Manda, şeful organizaţiei PSD Dolj, către un român plecat la muncă în străinătate: „băgaţi-aş p*** în mă-ta”

Deputatul Claudiu Manda, foto profil FB (sursa).

Deputatul PSD Claudiu Manda şi-a pierdut cumpătul într-un dialog contondent pe care l-a avut pe Facebook cu mai mulţi cititori şi a sfârşit prin a-l căuta pe unul dintre aceştia pe Messenger, special ca să-l înjure de mamă.

Incidentul s-a produs miercurea trecută, când deputatul Manda a postat pe contul său un link către o ştire referitoare la dotarea autobuzelor din Craiova cu wi-fi neparolat.

În subsolul postării, comentatorii au felicitat sau, după caz, au comentat negativ informaţia, după gust şi chef. Cu unul dintre ei, Sorin Iovu, un român plecat la muncă în Marea Britanie, dialogul a escaladat într-o serie de insulte reciproce. Iovu i-a făcut pe pesedişti „nenorociţi” şi „hoţi” şi l-a gratulat pe Manda cu apelativul „penalule!” (posibilă referire la o anchetă Kamikaze din august 2014) Deputatul l-a făcut „prost” şi „frustrat” pe interlocutor şi l-a felicitat că a plecat din România.

Incidentul a continuat în mod surprinzător când Claudiu Manda l-a contactat pe Messenger pe Sorin Iovu, unde l-a înjurat direct:

La Craiova când nu ai argumente jignești și ameninți

Posted by Iovu Sorin on Saturday, December 12, 2015

Claudiu Manda confirmă incidentul şi spune că n-a vrut să-şi înjure interlocutorul în public, de aceea l-a contactat pe mesageria privată special pentru asta.

Sorin Iovu e plecat de 5 ani în Marea Britanie, unde lucrează ca şofer de camion.

Claudiu Manda este deputat PSD, aflat acum la al treilea mandat. Victor Ponta l-a propus pentru portofoliul de ministru al bugetului, anul trecut, dar preşedintele Traian Băsescu a respins propunerea, motivând că „cea mai complexă experiență a domnului Iulian Claudiu Manda este legată de funcția de director la Casa studenților din Craiova. Singurul calcul economic care se face acolo este eventual valoarea biletelor rupte într-o zi de sâmbătă.” (sursa)

Despre Claudiu Manda, Valeriu Zgonea a spus că „este un produs 100% al comunităţii PSD Dolj”. (sursa)

Comentând înjurătura pe care deputatul PSD şi şef al organizaţiei PSD Dolj i-a scris-o pe messenger românului plecat la muncă în Anglia, deputatul PNL Mihai Voicu a remarcat că „nu doar politețea, ci și cratimele reprezinta un mister pentru PSD”. Ceea ce este perfect adevărat – corect era „băga-ţi-aş”.

Dar tot e bine că „mă-ta” are cratimă. Campania aia n-a fost degeaba.

Articol din categoria: REPUBLICA FANTASTICĂ ROMÂNIA

19 comentarii Adaugă comentariu

 1. Daca cimpanzei de genul astuia au ajuns in parlament in urma galetilor, pungilor de malai si faina, etc., ne meritam soarta.

  0
  0
  • #2 Comentariu nou

   bine spus ”ORGANIZATIA” !…psd-ul asta asa cum este el a ajuns o organizatie de hoti, profitori,idioti!

   0
   0
 2. #4 Comentariu nou

  Nici nu se astepta nimeni la altceva de la Manda, omul este o scursura .
  Insa nu inteleg de ce tocmai Misu Voicu a fost intrebat. Omul asta nu este cu nimic mai presus decat Manda, pur si simplu a pus PNL-ul Dolj la dispozitia Psd.
  Mai mult , singurul om care facea opozitie in Cons. Local si care a dezvaluit afacerile PSD-ului in oras a trebuit sa-si dea demisia din partid, deoarece Voicu l-a preferat pe Pavel Badea( fostul fotbalist) candidat la primaria Craiova. Inca o miscare pentru a face viata usoara Olgutei.
  Mi-e scarba in aceeasi masura si de Manda si de Voicu.

  0
  0
 3. #5 Comentariu nou

  Ce idiot, ar trebui exclus din PSD. Mbine, ar trebui ca PSD sa fie partid respectabil mai intai.

  Chiar si-asa, cu „băga-ţi-aş” e cretina treaba: adica pesedistul ia scula lui ala si i-o baga lu’ ma-sa (?!? 🙂 ). Vad ca notiunea de ‘proprietate’ e inca neclara la pesedisti…

  0
  0
 4. #7 Comentariu nou

  Ce să mai discutăm! A sărit în sus tiristul, parcă noi am înjura mai ”elevat”, stai câteva minute la intersecție și te lămurești. PSD-iștii… parcă Boc, de la PDL, înjura altfel, ”derbedeul dracului” s-a auzit, de unde știm că n-a zis ”băga-mi-aș sau băga-ți-aș”, parcă Băse cu ”țigancă împuțită” înjura altfel, este doar ceea ce s-a auzit. Să ieșim în stradă să-i cerem demisia lui Manda, Dragnea și Cioloș. Calmați-vă că nu asta-i problema la noi, altele legate de foame, de creșterea copiilor, de locuri de muncă pentru tineri, pentru părinți etc, dar pentru aceste chestiuni nu sunt prevăzute ieșiri în stradă.

  0
  0
 5. Dl deputat Manda nu este la prima ieșire necontrolată. L-am contactat pe 2 decembrie, înainte de votul legii anti cianură, iar răspunsul prin sms avea să fie întrecut doar de comentariile lasate apoi pe facebook la print screen-ul cu mesajul dumnealui https://www.facebook.com/photo.php?fbid=753627158102660&set=a.135440033254712.27720.100003661476727&type=3&theater

  Ăsta e nivelul comunicării politice în 2015 (în PSD). Cred că nu poate mai mult.

  0
  0
 6. Ce i-a dat cu tifla Băsescu ?

  0
  0
 7. #10 Comentariu nou

  Ce penal , hot, jigodie

  0
  0
 8. #11 Comentariu nou

  Un parlament plin de borfasi analfabeti si parveniti care , sub diverse forme , mai devreme sau mai tarziu , isi dau arama pe fata !

  0
  0
 9. #12 Comentariu nou

  Dar ce injuratura barbateasca , cam nepotrivita pentru un domn deputat asta pensat la sprancene si bine epilat pe maini. Un finut, ce sa mai…

  0
  0
  • #13 Comentariu nou

   Hai fata! Ca e pensat si pa pept! Si ce privire! M-a sagetat drept in inima! Elvis the Pelvis.

   0
   0
 10. #14 Comentariu nou

  Bine ca nu i-a spus „Suge-mi-as p… (ixu)” ca atunci chiar cadeam pe ganduri… 🙂

  Boul asta nu trebuia sa fie mare ministru si i-a dat Basescu cu flit ?!?

  0
  0
 11. #15 Comentariu nou

  propun ca acest deputat sa își dea onorabil demisia si sa ii ofere locul domnului pe care la înjurat , ar fi cel mai corect .

  0
  0
 12. #16 Comentariu nou

  Respect maxim pentru Iovu asta , se duce își rupe coloana prin alte tari si acest deputat sta in fotoliu ala cald pe o grămada de bani si le adresează injurii oamenilor .

  0
  0