Deșteptarea, cel mai ascultat matinal de radio din orașele României. Mulțumim!

Din când în când vin audiențele radio. Uneori mai bune, alteori și mai bune, depinde de lucruri pe care nu le înțelege complet nimeni, că atunci n-ar mai fi niciun chichirez.

Ultimul val de audiențe radio are cifre bune pentru Europa FM, inclusiv pentru programul Deșteptarea, pentru care mă trezesc zilnic în zori și pentru care trudesc uneori până târziu în noapte. Cifrele au fost traduse în următorul comunicat:

„Mulțumim! Deșteptarea este cel mai ascultat program matinal din orașele țării, de luni până vineri, între orele 7 și 10, potrivit celui mai nou Studiu de Audiență Radio, desfășurat în perioada 24 aprilie – 13 august 2017.

Deșteptarea are cea mai mare cotă de piață și adună pe frecvențele Europa FM din toate orașele țării peste 600.000 de ascultători unici, cu 70.000 mai mulți decât în perioada ianuarie-aprilie. Deșteptarea are și cel mai mare timp de ascultare dintre toate celelalte posturi private de radio.”

Ca să fie clar: nu cei mai mulți ascultători, ci cea mai mare cotă de piață, care depinde atât de numărul de ascultători, cât și de timpul de ascultare a programului.

Deci e bine.

Articol din categoria: MEDIA

9 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Felicitari, este un program care merita ascultat! 😉 Multumim intregii echipe, de la Vlad si George, la echipa de stiri (Luca, Manuela, everybody). Multumiri si d-nei Marcela! Una peste alta, cel mai bun mod de a incepe ziua! Mult succes mai departe!

  0
  0
 2. #2 Comentariu nou

  Felicitări! Le meritați din plin. Sunteți cei mai buni!

  0
  0
 3. #3 Comentariu nou

  Pentru ca meritati. Eheee, daca ati sti cat mi-ati lipsit, ca luuuunga vacanta mi s-a parut ca ati avut! 😉 Felicitari!

  0
  0
 4. #4 Comentariu nou

  Sunt unul dintre ascultatorii vostri fideli. De ani buni imi incep ziua cu voi. Sunteti faini, aveti simtul umorului si sunt, categoric, pe o lungime de unda cu voi, in toate cele. Felicitari ! Sunteti „simply the best”.

  0
  0
 5. #5 Comentariu nou

  Felicitari pentru emisiune, o ascult de ani buni! De fapt postul de radio e singurul pe care-l ascult in masina sau (in rarele cazuri) acasa.
  Imi place si mai mult de cand ai aparut si tu, sincer pe madam Monica o placeam doar pe vremuri cand canta, nu cand a inceput cu comentarii la radio. Si nu „se potrivea” cu Zafiu…
  Ma rog, ar mai fi acum o emisiune care n-o suport, dar e noroc ca-i sambata si n-ascult de obicei radio acasa.
  In rest?! Pacat ca aveti asa mare cota de piata…. Asta inseamna mai multa reclama pe care trebuie s-o inghit eu 🙂

  0
  0
 6. #6 Comentariu nou

  va iert pentru vacanta de o luna!

  0
  0
 7. #7 Comentariu nou

  Emisiunea e ok, parcă ați mai schimbat și caseta pe care o frecați zilnic.

  0
  0
 8. #8 Comentariu nou

  Felicitari,

  Dupa o pauza lunga am reinceput sa ascult matinalul.
  Am o fereastra zilnica intre 7.10 si 8.00 in care va pot asculta. Din pacate in intervalul asta voi aveti maxim doua trei interventii de max. 3-5 minute fiecare. Nu aflu mare lucru, mai mult ascult reclame (cel putin pe segmentul 7.20 – 7.35 nu stiu daca este altceva). Daca pana de curand sufereati de pacatul muzicii care se repeta obsesiv acum vad ca dati in alte extreme. Imi dau seama ca volumul de reclama e proportional cu audienta dar … sper sa nu deveniti victima propriului succes.

  0
  0