Deșteptarea este lider de audiență la nivel urban

Cine se trezește devreme sus ajunge

După emisiune.

Ce-i cu liniștea asta p-aci?

Revin cu ceva de bine – cel puțin pentru destul de mulți 😜

Datele de audiență radio pentru Deșteptarea sunt yay! Iată ce-am primit în această dimineață de la colegii de la Research:

„În perioada 30 august – 12 decembrie 2021 a fost realizat valul de toamnă al Studiului de Audiență Radio. Ca de fiecare dată, în cadrul cercetării se măsoară audiența posturilor de radio la nivel național, urban și în municipiul București.

Programul Deșteptarea este lider de audiență la nivel urban, dintre toate posturile de radio din România, fiind programul matinal cu cel mai mare număr de ascultători și cea mai mare cotă de piață!

La nivel național, Deșteptarea este pentru al patrulea val consecutiv cel mai ascultat program matinal de radio dintre stațiile private, peste 1 milion de ascultători alegând frecvențele Europa FM din toată țara, în fiecare dimineață de luni până vineri.

Programul realizat de Vlad, George și Luca înregistrează creșteri semnificative de audiență atât la nivel național, cât și în orașele țării: peste 115.000 de ascultători din întreaga țară s-au alăturat programului matinal de la Europa FM pe parcursul ultimelor 12 luni.

De altfel, Europa FM marchează cea mai mare creștere a cotei de piață dintre toate stațiile radio, ajungând la 10,4%.

Europa FM își consolidează poziția și se detașează ca fiind cel mai ascultat radio privat în mediul urban, cu o cotă de piață care crește la 11,9%.”

Din partea mea, mulțumiri tuturor acelora care mă și ascultă, nu doar mă citesc.

Articol din categoria: ACTUALITATE

21 comentarii Adaugă comentariu

 1. Regarding radio

  0
  0
 2. #2 Comentariu nou

  In Ploiesti ,str Mihai Bravu (maternitate) , nu se prinde bine Europa FM , mai ales dimineața devreme , sau are intreruperi peste zi.
  Poate se poate remedia problema.
  Mulțumesc !

  0
  0
 3. #3 Comentariu nou

  Salut, Vlad! Va ascult de 21 de ani, de la înființare, în ultimii ani pe calculator, în timp ce lucrez, însă la sfârșitul lui decembrie Windows a făcut un update și postul vostru nu mai merge pe nicio platforma ca Edge, Chrome sau Mozilla. Am încercat de pe site și de pe platforme ca tunein.com și nimic. Nici pe telefon cu Android nu merge streaming-ul. Am sesizat colegii tai pe numărul de whatsapp, am avut cu ei un schimb de informații, dar pana acum nu s-a rezolvat aceasta problema. Bănuiesc ca nu sunt singurul cu aceasta problema și ar fi păcat pentru viitoarea voastră cota de piață. Poate mai verifici dacă se lucrează la asta. Știu ca sunt mulți ascultători care asculta radioul pe online. Mulțumesc!

  2
  0
 4. #7 Comentariu nou

  Legat de stirea cu cele mai multe RR vândute, degeaba glumea Luca, flota familiei regale chiar a fost trecuta pe gpl. A fost unreportaj pe Discovery în urmă cu cel putin4-5 ani .

  1
  0
 5. #9 Comentariu nou

  Ar fi interesant de vazut cum stati si in afara tarii. Felicitari, meritati din plin!

  1
  0
  • Avem foarte multi ascultatori, prin toata lumea – primim mesaje si telefoane de peste tot, e foarte misto. Dar, din pacate, acesti ascultatori nu sunt masurati.

   0
   0
 6. #11 Comentariu nou

  Ascult si eu din Brisbane – Australia postul Europa FM mai ales cand conduc (il am programat in WAZE).
  Desteptarea in mod special.

  5
  0
 7. #12 Comentariu nou

  Bună ziua și felicitări!nici în județul Arad nu aveți acoperire prea buna!m-as bucura mult dacă s-ar putea remedia.locul meu de munca e la 70 km de Arad iar după aproximativ 40 de km încep sa nu va mai aud.de multe ori vin mai încet,chiar daca risc sa intarzii la munca,doar ca să va mai ascult:))

  1
  0
 8. #13 Comentariu nou

  Cei care va ascultă in reluare pe site, se contorizează aici?

  0
  0
 9. #14 Comentariu nou

  Salut, Vlad. Atunci cum se explica acest clasament pe urban? Ai dreptate, nu zic nu, dar atunci ce e gresit aici sau ce nu inteleg eu? Mersi. https://www.paginademedia.ro/audiente-radio/exarhu-primul-in-bucuresti-20546810

  0
  0
 10. #16 Comentariu nou

  Buna ziua Vlad,
  Poate ne explici, macar mie, de ce in echipa voastra, nici aici dar nici pe site-ul europafm, nu apare Iulia Nagy.
  Consider ca prezetarea stirilor are contributia ei la popularitatea emisiunii, mai ales ca si voi comentati deseori stirile, iar Iulia este stiristul emisiunii voastre (eu nu-mi amintesc s-o fi auzit la alte ore).

  0
  0
 11. #20 Comentariu nou

  Salutare Vlad! Felicitari pentru aceasta pozitie in clasament!
  Ascult Europa Fm de cand eram copil si mergeam cu tatal meu prin toata tara si am ramas cu acest obicei si in ziua de astazi.
  Dar :), iti marturisesc ca pentru prima data incepand cu 2021 am inceput sa mut pe alt post radio, exact ca atunci cand te uiti la tv si te deranjeaza ceva. Pur si simplu ma plictisesc maxim concursurile voastre, parca sunt intr-un program de teleshopping zilnic. Inteleg ca din asta “traiti” dar mie personal mi se par prea multe, prea banale si prea lungi (aceste concursuri zilnice).

  Iar daca se poate o intrebare personala, nu trebuie sa imi raspunzi :), incepi sa te plictisesti de aceasta echipa? Sau iti pierzi rabdarea mai des din cauza glumelor stupide ale lui Luca pe subiecte importante?
  De George nu spun nimic, el joaca mereu la ofsaid, nu are nicio parere clara despre nimic.

  Succes in continuare!
  MC

  0
  0
  • Marius, mulțumesc pentru felicitări. Nu ai dreptate în privința colegilor. Echipa e foarte bine echilibrată, fiecare are rolul lui și se simte foarte tare oricând lipsește vreunul dintre noi, oricare ar fi el. Faptul că audiențele merg bine de niște ani buni confirmă asta. Practic, orice ascultător poate relaționa foarte bine cu măcar unul dintre noi.

   Cu publicitatea, îți dau dreptate într-o anume măsură, cu precizarea că perioadele aglomerate sunt mereu la finalul anului. Acum, de pildă, e aproape gol 🙂

   0
   0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.