Dileme mărunte, de viaţă

Aud unele gemete de îngrijorare pe la tv. Se frământă analiştii, nu se pot pune de acord cât mai ţine coaliţia de guvernământ.

La drept vorbind, am şi eu neliniştile mele – nu cât mai rezistă coaliţia, ci cât mai rezistăm noi cu această coaliţie.

Nu ştiu de ce, dar parcă începe să-mi fie un pic cam dor de guvernul Tăriceanu. Dacă ajung să-mi lipsească şi nea Nicu Văcăroiu, înseamnă c-am murit de-a binelea.

Articol din categoria: ACTUALITATE

15 comentarii Adaugă comentariu

 1. Eu zic ca aceasta coalitie nu va tine mai mult de un an de zile.
  Va interveni Basescu pentru destramarea ei.
  Imi place faza cu Vacaroiu si cam ai dreptate :))

  0
  0
 2. #2 Comentariu nou

  Orice, dar nu tariceanu.
  Mai bine Vacaroiu!

  0
  0
 3. #3 Comentariu nou

  Obiectiv – cum vrei, nu mă bag 😀

  0
  0
 4. Calm down, sir ! :mrgreen:

  0
  0
 5. s-ajungi mai slab si mai injurat decat cei pe care la o adica ii contestai pare sa fie supremul tel al tuturor celor care ajung la putere. Cum dreaq chestia asta le iese nu stiu dar tre sa le recunoastem meritele. Mai aiurea decat Cioroianu, Remes & Co? Iata ca se poate. Vb lu’ Videanu: stare de urgenta, frate! Io’s mai tanar poate prind si vremuri fara generatia asta a vulpilor :))

  0
  0
 6. #6 Comentariu nou

  Bogdan – Ştii, Stolojan, săracu’, avea o vorbă în 1992: „Nu există limită în prăbuşire, nu mai spuneţi că mai rău nu putem ajunge. Uitaţi-vă la Somalia.”

  0
  0
 7. #7 Comentariu nou

  De Comanescu, Cioroianu si Adomnitei sigur nu-mi poate fi dor :))

  0
  0
 8. #8 Comentariu nou

  Adevarul este ca Mitrea si Videanu au ajuns sa fie personaje pozitive in actuala conjunctura.Pe langa „inervatii” vangheliosi si portocalii au fost reactivati tot felul de lideri regionali pe la televiziuni(ciorbea, ciuvica, petre roman, codrin stefanescu, milica…).La ce sa ne mai asteptam…?

  0
  0
 9. Mie imi este dor de epoca omului caverna. Atunci, seful era cel mai tare in ciomag, toti stiau ca el e sef si era sef fara sa fie lins in cur. Si era sef pe merit….

  Asa vremuri nu mai primdem noi.
  Mda, scuze ca am sarit peste Vacaroiu asa de repede, nu imi aduc aminte de nimic pozitiv din acea perioada 😉

  0
  0
 10. #10 Comentariu nou

  dar nu intzeleg alaturarea: Tariceanu shi Vacaroiu….pai nea Nicu e baiat salon, eu ash ieshi cu el la un shpritz (la ce freza de activist are precis pune sifon in Riesling shi pepsi in Merlot), ca nu bea el vinu’ fara imbunatatziri

  0
  0
 11. #11 Comentariu nou

  😀

  0
  0
 12. A, nu! vei fi mort si-ngropat abia cand o sa plângi cu vorbe dupa „Haiducu’ lu ‘ sapte case” 🙂

  _________________________
  PS: Sincere felicitari pentru blog!

  0
  0
 13. Or ajunge oamenii sa le lipseasca Ciorbea. Si ce-or manca.

  0
  0
 14. #14 Comentariu nou

  Intotdeauna am crezut ca liberalii au ceva in plus fata de cilalti , si aici ma refer la viziune , nu la altceva . Din pacate tariceanu si ai lui au murdarit efectiv idea de liberalism , cu toti fenechii si chiuarii si aflegmaritii lui.Nu-mi poate fi dor de asa ceva , au demonstrat ca nu pot fi decit ca ceilalti. Chiar si asa ma asteptam ca un fost mare prim ministru sa apara si sa combata cu minie proletara tot ce se intimpla cu actualul guvern , dar nu, precum strutul sta deoparte , la soare , asta arata cit il doare de ce se intimpla azi in tara .Cu respect.plecatdeacasa.blogspot.com

  0
  0
 15. Cred ca o sa-mi fie dor de un guvern de dreapta minoritar obligat din cand in cand, cand se poate, sa ia masuri de stanga. N-o sa-mi fie niciodata dor de un guvern caruia sa-i numar eu oole.

  0
  0