🎧 Luca dă peste o comoară în Germania – Mercedesuri la reducere – și se simte bogat… un timp.

Povestea zilei în care Luca a fost gata-gata să-și cumpere un Mercedes la reducere din Germania – și prietenii lui, la fel – până când a descoperit adevărul:

Și pozele din showroom, cu prețurile-pocinog:

E fun în Deșteptarea.

15 comentarii Adaugă comentariu

 1. Azi ascultam la EuropaFM matinalul vostru in masina, in drum spre locul de munca. De fapt cam asta e reteta in fiecare dimineata. Tocmai opream intr-o parcare la un supermarket cu dorinta sa-mi iau o gustare de dimineata cand la radio incepe aventura / povestea cu masina din show-room…..mi-a placut enorm introducerea facuta de Luca si vorba lui Vlad “trebuie sa ne asezam sa ascultam asta”, drept urmare, mi-am spus “ascult in masina povestea si apoi merg sa vad ce cumpar”…eram bine dispus cu zambetul larg pe buze.
  Cand hooop suna naibii telefonul si bineinteles ca se intrerupe sunetul de la radio ca sa intre apelul pe car kit…. durere mare nu alta. Adica, la ora aia matinala telefonul meu nu a mai sunat de nu stiu cati ani :))
  Era seful….pfffoai dilema mare “sa raspund sa nu raspund”….dar oricum pierdusem cateva secunde din poveste, deci am raspuns la telefon, iar gandul meu era “unde voi gasi eu oare sa reascult acesta intamplare…?”.
  Surpriza a fost mare si foarte placuta sa gasesc inregistrarea aici pe blog!
  Merci Vlad! Bravo Luca – super-poveste !!!

  Thumb up 6
 2. Vlad,
  Eu eram in masina, in drumul care mi-a luat 1.5 ore de la Corbeanca pana la Arcul de Triumf. Noroc cu mica voastra gluma, ca m-a interupt din “treaba” pe care o aveam cu diversele parti anatomice ale unor politicieni.

  Thumb up 5
 3. Ce har are Luca,f tare..
  Si eu azi dimineata apucasem numai finalul,ma intrebam ce va distrati asa:)

  Thumb up 1
 4. Luca e Ion Creangă

  Thumb up 2
 5. Am intarziat voit la serviciu doar ca sa raman in masina si sa ascult povestea spumoasa a lui Luca. Imi dati o stare de bine in fiecare dimineata, sunteti absolut minunati. ☺️

  Thumb up 2
 6. E de coma!
  Dimineață de la ora 7 ,15 sau noaptea la,,, ora asta!
  Mă duc să mă culc! Cu un AMG 2019 de 16mii!
  👍

  Thumb up 2
 7. Este un site european de pe care poti achizitiona cateodata adevarate chilipiruri auto. Am inteles ca au acces doar persoane juridice, firme, etc, si ca ar fi cu licitatii, in rest, n-m mai multe detalii, dar nu sunt interesat.
  O cuostinta si-a luat un Mercedes de doar cativa anisori, full option, la pretul unui Duster chel.

  Thumb up 0
 8. Faina intamplarea si povestita cu umor.
  Faptul ca vorbitorul nu a fost intrerupt de partenerii de emisiune a ajutat mult. E o recomandare nu un repros. Aveti momente frumoase si glume bune, care uneori se pierd ptr ca interveniti unii peste altii. Stiu, e doar din prea multa daruire !!!

  Thumb up 0
 9. Intru pentru a 3-a oara ca sa reascult patania si inca mai rad. Mai mult de atat, am dat si la niste prieteni pe care ii stiu ca isi cauta masini in Germania. Doi au ales sa cumpere din Romania, doar 1 s-a incapatanat sa mearga le nemti :))

  Thumb up 1
 10. propun ca Luca sa aiba rubrica permanenta cu titlul “Au, viata mea!”
  si povestea de azi, cu biserica, a fost de tot hazul.

  Thumb up 0