Ringtones cu raza pătrată

Singurul comentariu la șezătorile de aseară de pe urma căruia puteți rămâne cu ceva (butonul de download e la fiecare track):

Cu plăcere :)

PS: la cererea publicului, ma jos e un set de ringtones cu răspunsul președintelui:

Sunt pentru modul silențios.

Cu plăcere.

70 comentarii Adaugă comentariu

 1. Varza pe rahat.

  Thumb up 9
 2. Personajul asta n-ar trebui sa beneficieze de nici un fel de expunere media, eu nu pricep de ce o tot baga in seama jurnalistii… Orice referinta la ea e free media, pe principiul decat sa nu auda lumea deloc de tine – mai bine sa auda chiar daca spui prostii. A auzit = notorietate = voturi.

  ZERO expunere ar trebui sa aiba. Sa-i dea cineva mopul inapoi si sa dispara calare pe el in gaura neagra a prostiei, de unde a iesit…

  Comentariu apreciat Thumb up 15
  • Poporul român a scos-o din gaura aia neagra a prostiei. Poporul român a votat-o de a ajuns in turul 2 al alegerilor prezidențiale. A fost aleasă de 2 milioane de români prezenți la vot plus alte 7-8 milioane care nu au venit la vot. Da, prin faptul că nu au venit la vot au acceptat-o pe Dancila.

   Thumb up 0
 3. Platitudini

  “All publicity is good publicity, as long as they spell your name right.”
  “The only thing worse than being talked about is not being talked about.”

  Thumb up 4
 4. Cum ar fi fost sa nu se duca niciun ziarist la niciuna dintre sezatori? Sa fi trimis doar cameramanii (sunetistii o

  Thumb up 6
 5. Sunt curios cati dintre romani si mai ales cati dintre reporteri stiu sa culculeze aria cercului fara sa caute in telefon.

  Rade ciob de oala sparta. Memeul cu Dancila e proasta este de un penibil grosolan si spune multe despre noi ca societate.

  Asta nu inseamna ca o voi vota vreodata pe acesta doamna. Inseamna strict ca suntem un popor grobian si prost.

  Thumb up 7
  • Aria cercului a devenit cea mai căutată formula pe google, cred că vă dați seama câți români știu răspunsul mă refer inclusiv la studenți la politehnica nu de cei care au terminat-o de 25-30 de ani și activează de zeci de ani in alt domeniu.

   Thumb up 0
  • Problema nu e ca nu stie. Problema e ca zice ca a dat meditatii la mate si nu stie, iar cand este expusa continua sa minta. Asta este tâlcul intregii povesti, nu te mai preface ca nu intelegi.

  • Mare tupeu că nu și-a luat 6 case din meditatii.

   Thumb up 0
  • Problema este, asa cum a spus cineva, urmatoarea:
   Poate nici eu nu stiu, dar eu conduc un Opel Corsa, nu o tara.

   Thumb up 0
  • @Petreanu – Nu știu de unde aveți cifra, Stalin a omorât între 700 mii și 1.2 milioane.

   https://en.m.wikipedia.org/wiki/Great_Purge

   Probabil va referiți la victimele făcute de naziști și aliații lor fascisti în al 2-lea război mondial, acolo într-adevăr vorbim in total de zeci de milioane:

   https://en.m.wikipedia.org/wiki/World_War_II_casualties

   Thumb up 0
  • Numai in Holodomor au murit vreo 10 milioane.

   Va recomand lecturi serioase, domnule VladM.

  • Acolo majoritatea au murit de foame nu în închisorile sau gulag-urile lui stalin, astea erau vremurile și-n germania sau prin alte părți au murit mulți de foame in anii 30.

   Thumb up 0
  • Chiar trebuie sa citesti ceva serios. Revino dup-aia.

  • In germania anilor 30 in toaletele publice erau puse anunțuri ca oamenii să nu se mai stearga cu marca germana pt că infunda toaletele, astea erau vremurile in timpul marii depresii 1929-1934, se murea efectiv de foame peste tot de la america la europa și Rusia.

   Thumb up 0
  • @checkmate – nu înțeleg ce vrei să-mi demonstrezi că Stalin a fost rău ? Pai eu am spus că e la fel de criminal că și Hitler, discuția pornise de la afirmația mea că nu e cazul că germanii sa dea lecții de democrație și libertate altora, având în vedere istoria lor moderna în care majoritatea germanilor au votat un criminal că Hitler, asta nu înseamnă că ar trebui sa luăm lecții de la ruși ci am spus de la englezi, francezi chiar și americani care au avut și ei probleme rasiale însă una e segregarea rasială și cu totul alta e o politică de stat bazată pe exterminare în masă, ura rasiala si propaganda …politica votată de majoritatea germanilor, în epoca moderna, ultimii 100 ani când deja existau constituții și state relativ moderne și funcționale nu a mai exista nicăieri o asemenea grozăvie. Comunismul peste tot unde s-a răspândit a făcut-o în forță nu prin voința oamenilor exprimată prin vot, chiar și în Rusia comunismul a preluat puterea prin forța printr-o revoluție prin care l-au asasinat pe țarul niolae, spre deosebire de nazism care a ajuns la putere prin votul majorității germanilor.

   Thumb up 0
  • @VladM Iti demonstrez ca era targeted aceasta foame. Exista peste tot, nu numa’ in URSS, dar acolo era arma de exterminare cu tinta precisa (culaci). D-aia a fost recunoscut ca fiind un genocid, chiar daca nu s-a facut intre patru pereti de beton.
   Pot a combat si idea ca englezii, francezii sau olandezii merita sa dea lectii, dar ar fi de prisos. Toti au mai multa experienta cu democratia decat noi, inclusiv germanii, si structuri politice si administrative mult mai solide contruite pe baza ei. Deci da, atat timp cat ei o politica externa coerenta, un standard de viata mult mai inalt, perspective demografice ok si influnta mare asupra economiei prezente si viitoare, avem de invatat.

   Thumb up 0
 6. Din păcate la șezători se ajunge când iohanis fuge de frica unei dezbateri cu dancila. Și ce e și mai grav e faptul că nici iohanis nu părea să știe răspunsul, e drept că atunci când taci poți să pari inteligent

  Thumb up 6
  • Poți să citești frica în “fuga” lui KWI la fel de legitim pe cât poți numi Sagrada Familia “o clădire oarecare”. Și la fel de greșit. Dar eroarea fundamentală în raționamentul tău este alta. Tratezi PSD – și, prin extensie, pe Dăncilă – ca pe un participant legitim la jocul democratic, care ar avea dreptul la tratament egal (moral vorbind) cu alte partide din România.

   Comportamentul PSD, în ultimii trei ani, a fost de mafie cu față naționalist-fascistă. Demonizând activ diverse pături sociale. Îndemnând activ la agresiune împotriva lor. Anti-european în discurs și acțiune și pro-rus în consecințele acțiunii politice. Anti-democratic, construind la vedere un stat mafiot, supus Nașului și nimănui altcuiva.

   Astea toate îl descalifică. Da, are votanți; din acest motiv e încă viu pe scena politică. Dar dincolo de asta, a-l legitimiza în acest fel ne duce în paradoxul toleranței. Iar acesta, neluat în seamă, duce la moartea democrației. Bun-venit, Românistan! E asta ceva ce ne dorim?

   Thumb up 0
  • Afd in germania are un discurs anti-european, extremist chiar pe alocuri facist și având în vedere trecutul germaniei e acceptat in jocul democratic fiind al 3-lea partid din bundestag și nu e doar exemplul asta peste tot in europa sunt partide care contestă organizarea și politicile actuale ale UE, așa cum există pro-europeni în același fel exista și eurosceptici și tocmai esența democrației e dezbaterea și dreptul de a avea opinii diferite.

   Thumb up 0
  • Lui iohanis ii o frica de o dezbatere cu dancila pt ca o asemenea dezbatere ar spulbera propaganda ca dancila e o proasta iar iohanis vreun om de stiinta, cand adevarul e ca ambii sunt undeva pe acolo – doi mediocrii esuati pe plan profesional care au gasit in politica un loc caldut.

   Meseria de profesor e mai mult decat o meserie, e o vocatie, iar dacala ea pt politica spune multe despre aceea persoana indiferent ca pe unul staff-ul din jurul sau a reusit sa-l ascunde de intrebari si situatii dificile fata de cealalta parte care a fost tot timpul expus tirului presei.

   Thumb up 0
  • Afd in germania are un discurs anti-european, extremist chiar pe alocuri facist și având în vedere trecutul germaniei e acceptat in jocul democratic” (subl. mea)

   And therein lies the rub, după cum ar zice amicul Şexpir. Germania are o juma’ de veac de cultură democratică în fața noastră. E ca un adult, bine înfipt în adevărul lui, care tratează un mincinos ca pe un mincinos, ferm dar fără a-l ignora (de-aia AfD n-a mai crescut, a rămas pe 3 în Bundestag și nu mai știu în ultima vreme ce cifre mai are). Bravo lor! Noi încă mai avem de învățat – suntem ca un copil naiv în fața aceluiași mincinos. E mai bine să nu-l ascultăm deloc până creștem și-i putem demonta minciunile. Când om ajunge și noi ca germanii putem discuta și cu PSD fără a ne pune în pericol.

   Şi ca să nu avem schimburi inutile de replici: aici vorbesc strict despre conducerea PSD și legitimitatea democratică a unui asemenea grup infracțional organizat, în contextul discuțiilor libere intre cetățeni. Legal au dreptul să ceară voturi, eu unul nu am nimic cu votanții lor, care-și exercita un drept fundamental, și nici nu cred că sunt superior lor – sau oricui altcuiva – pentru că gândesc altfel. Cred însă cu tărie că începe să vină vremea în care e nevoie să ne folosim intens rațiunea și inteligența și să nu mai plecăm după fentă, crezând orice iese din gura politicienilor de orice culoare.

   Thumb up 0
  • Ei lasati ca jumatatea aia de veac a fost impusa cu forta de armata americana ca fara ei riscam cel putin inca un razboi mondial la cat de votate sunt diversele forme de extremism chiar si acum in germania.

   In Romania n-am avut asa ceva, a fost miscarea legionara insa ea nu a ajuns la putere prin votul cetatenilor si acelasi lucru e valabil cu comunismul, chiar daca se organizau alegeri erau o mascarada , comunismul a fost impus cu forta nu a fost votat de o majoritate asa cum au fost votati hitler si nazismul in germania, asa ca germanii sunt cam ultimii care ar trebui sa dea lectii de libertate si democratie celorlalti.

   Thumb up 0
  • Accept lectii de democratie de la englezi, francezi, chiar si de la americani cu marile lor probleme istorice cu rasismul insa de la germani care au inventat exterminarile in masa,ura rasiala,indoctrinarea si propaganda pentru controlul maselor….mai usor cu pianul pe scari.

   Thumb up 0
  • Nu germanii au inventat extremismele si nici ura rasiala, troll mic. Rabdarea mea are limite, m-ai facut atent, cat mai folosesti acest blog pentru diseminarea rahaturilor de acest gen?

  • “germanii sunt cam ultimii care ar trebui sa dea lectii de libertate si democratie celorlalti”

   Eh, te cam grăbeşti. Germania este – până acum – singurul stat care şi-a asumat oficial responsabilitatea pentru ororile nazismului şi care a luat măsuri practice în privinţa asta. Este singura naţiune care a purtat discuţiile grele necesare şi care a tras concluzii. Restul, inclusiv noi, s-au ascuns după cuvinte şi au evitat orice acţiune relevantă. Deci germanii sunt cam singurii care pot da lecţii celorlalţi – sper doar că nu vor rămâne aşa şi că exemplul lor în această privinţă va fi urmat şi de alte state.

   Thumb up 0
  • Va rog să faceți diferență între a face ceva de bunăvoie și a fi obligați, germanii au luat măsuri după după ce rușii și americanii au expus lumii întregi ororile nazismului, până atunci Hitler și cei de langa ei au fost votați și susținuți de majoritatea germanilor.

   Germanii au făcut politică de stat din exterminarea in masă, ura rasială, propaganda și îndoctrinare, in epoca moderna,ultima sută de ani, nicăieri nu au mai existat asemenea grozăvii chiar daca și Stalin a trimis la moarte în gulaguri sute de mii de oameni acolo motivele erau politice nu erau motive rasiale sau de superioritate a rasei ariene.

   In trecutul îndepărtat au fost multe probleme in diverse părți ale lumii însă nu în epoca modernă când deja majoritatea țărilor aveau deja o constituție, un stat relativ modern și funcțional.

   Thumb up 0
  • Stalin e responsabil pentru uciderea a vreo 20 de milioane de oameni doar in URSS. Clar ca am fi avut nevoie de o decomunizare in Romania, s-ar mai fi redus cantitatea de prostii lansate in spatiul public.

  • In plus asumarea aia oficială e cam că și cum informatorul petrov a condamnat comunismul in parlament, o dovadă de maxima ipocrizie și lașitate.

   Thumb up 0
  • Bine, măi proprietar al Yahoo!, m-ai convins. M-ai convins că nu știi istorie, nu știi geopolitică, nu știi democrație (instituții, principii etc), știi doar să melițezi ca Fierea sau ca Vulguța (ăsta nu e un compliment). Te-ai afirmat aici ca un soi de Dăncilă Prepeleac fără cunoștințe sau studii, dar cu gura mare și cu convingeri de nezdruncinat. Am sperat să găsesc un partener de discuție; am găsit un prepeleac, la fel de expresiv și la fel de mobilat intelectual ca un picior de podeț. Hai drum bun și bere pe placu-ți!

   Thumb up 0
  • @CB – în lipsa de argumente o dam pe aberații.

   Thumb up 0
  • @Petreanu – Stalin a omorât între 700 mii și 1.2 milioane de oameni pe considerente politice – opozanți și comunismului:

   https://en.m.wikipedia.org/wiki/Great_Purge

   Zeci de milioane sunt victimele nazismului și aliaților lor fascisti din al 2-lea război mondial:

   https://en.m.wikipedia.org/wiki/World_War_II_casualties

   Thumb up 0
  • @CB
   Ai scris ca nu ai nimic cu votantii psd si nu te crezi superior lor. Am cateva intrebari la care te rog sa raspunzi. Sper sa raspunzi cu argumente si mai sper sa nu apara in discutie baietii de serviciu cu legendarele argumente: pesedeaua, troll, platit de rusi etc. Adica sa explici normal pentru ca aici nu e meci unde sa lupta ultrasii.
   – psd participant legitim la jocul democratic. Zici ca nu e legitim. Legitim = care se intemeiaza pe lege. Cum explici? Nu se intemeiaza pe lege? de ce aia din ue vorbesc cu unii nelegitimi?
   – de ce nu pot fi tratati egal (moral vorbind) cu celelalte partide? au fost tovarasi la guvernare cu PNL, PDL, UDMR, ALDE. Cu ce sunt mai morali acestia fata de psd? Iohanis a fost tovaras cu Nastase in contra lui Basescu, a fost premierul lui Geoana. PSD a fost cu astia si nu e moral, astia au fost cu psd dar sunt morali. NATO care are vice secretar general pe Geoana este pesedist si moral? Geoana e baiatul ala care a fost la Moscova, era cu rusii. Cam nashpa la NATO astia.
   – chestia cu mafia este corecta insa, in Italia a existat si exista mafie dar sunt si unii care se lupta cu mafia si care au rezultate. Poti gasi aici rezultate asa de tari care au speriat mafia pesedista? De 15 ani se ‘lupta’ unii si au avut atatea succesuri (barna) ca acum iar incepe lupta cu mafia pesedista. Explicatii?
   – nationalist-fascista. Daca iti dai numele pierzi procesul pentru ca nu ai argumente. Daca ai argumente, mergem maine impreuna si deschidem noi proces si ii bagam pe fascisti la rece.
   – care paturi sociale au fost activ demonizate? nume, exemple, care agresiune?
   – ce este anti-european in fapte?
   – ce este pro-rus? exemple. Ce au castigat rusii aici in ultimii 8 ani? ce a fost mai pro-rus aici decat ‘penalitatile’ germanilor care fac afaceri cu rusii de zeci de miliarde anual?
   – 3/4 din germania are jumate de veac inaintea noastra. Aia din est nu au.
   – copil naiv in fata aceluiasi mincinos. Te referi la johanis?
   – Germania nu si-a asumat oficial asa simplu cum zici tu. Germanii au fost fortati sa accepte tot ce le-au dictat invingatorii si sa nu uiti ca a fost si un proces la Nurnberg. Si comunistii au omorat multi oameni dar marile democratii din vest nu au acceptat un proces al comunismului. De ce ?
   – si rusii au recunoscut o parte din crimele comise de comunisti. De exemplu uciderea a peste 20.000 de ofiteri polonezi. Daca au recunoscut si si-au asumat nu inseamna ca acum pot da lectii altora. Polonezii iti pot explica mai bine.
   – mai exact, care sunt masurile practice luate de nemti daca acum au neo-nazisti?
   Repet, nu ma intereseaza decat argumente ca sa inteleg afirmatiile. Nu epitete si injuraturi. Nu sunt nici pesedist nici userist, nu am boala pe nemti, rusi sau pe altii.

   Thumb up 0
  • Vasile, am 2 zile de muncă zi-lumina, deci trebuie să fiu foarte scurt. Îți răspund acum rapid la câteva întrebări și, dacă pot, revin mai încolo.
   1. Legitimitate: confunzi planurile. Legitimitate înseamnă nu doar “conform legii”, ci și “care poate fi justificat sau este acceptabil social”. UE lucrează în plan oficial și formal; noi ne permitem aici să fim mai nuanțați. PSD e ilegitim pentru că scopurile lui contravin interesului României așa cum este el definit în strategii, doctrine, legi și tratate.
   2. Trăsătura esențială a fascismului este că pune națiunea deasupra a orice, inclusiv a altor națiuni, și că cere indivizilor sa-și subsumeze totul acestui ideal, nelăsând loc alegerilor individuale. Retorica antieuropeană și demonizarea “străinilor” intră aici.
   3. Dragnea a tunat și fulgerat pe rând împotriva “investitorilor”, a “corporatistilor”, a “firmelor străine”, a “diasporei”, făcând fiecare categorie vinovată de ceva. Adaugă și naționalismul aripii PRM și ai tabloul complet.
   4. Rusia. Pozițiile contrare celei comune UE (de ex ambasada în Israel, art. 7 etc), ord 114 care are ca prim beneficiar Gazprom, retorica antieuropeană samd, toate îl ajută pe Putin. Nu degeaba îi laudă intens Sputnik pe Dragnea (mă rog, acum nu mai…), Dăncilă, Rădulescu-Mitralieră, Pleșoianu, adică pe cei mai antieuropeni.

   Cam atât am timp acum. Știu că, sub acoperirea informațiilor, de fapt multe astfel de discuții sunt în realitate despre percepții. Ce alege fiecare să vadă într-o situație sau alta e o opțiune personală, dar acest lucru vorbește intens despre setul de valori personale. Atenție la ce ne arăți din interiorul tău, Vasile.

   Thumb up 0
  • @CB – într-o democrație un partid e legitimat de votul cetățenilor nu de punctajele tale primite de la un partid politic care e adversarul politic al psd-ului. Doar in dictaturi sunt interzise partidele politice, esență democrației e dreptul oricărui partid politic de a participa la alegeri, aberațiile ce le afirmi tu sunt definiția dictaturii.

   Thumb up 0
  • @CB:
   – legitimitatea PSD este data in primul si in primul rand de numarul mare de votanti. contesti i-legimitatea procesului electoral din RO?
   – societatea romana contemporana actuala este foarte departe de fascism si alte -isme. dar, daca vrei, accente de fascism au aparut la noi prin incitarea la ura si segregare sociala („romania gurilor stirbe”, „romania mea!”) . despre scoaterea in afara legii a unui partid (PSD) spusa cu subiect si predicat de mai multi lideri so-called democrati, nu are rost sa mai discutam,
   – dupa ce Dragnea a tunat si fulgerat asa cum zici tu, am urmarit la doar cateva zile discursul ministrului de finante al Frantei in parlamentul republicii franceze. aproape mot a mot ca la Dragnea. atac virulent la companii multinationale, ”Franta francezilor” etc. Min. francez a fost aplaudat in picioare, Dragnea e acolo unde e. Urmareste si discursul lui Trump la adunarea ONU. Elogiu adus patriotismului!
   – Israel, Rusia, Gazprom……Fata de Rusia, UE are o politica duplicitara. Pe fata se face ca o trage de urechi, in realitate,….. Gazprom e sponsor principal la CL! Politica UE fata de Israel e perfida si mizerabila. Nimic nu obliga RO sa faca la fel. Legaturile pe care le avem cu statul Israel sunt mult mai vechi si mai valoroase decat directivele pe care le primim de la Bruxelles.

   Thumb up 0
  • bugsy, ah ce mă oftic că tre’ să raspund de pe telefon, între 2 discuții!… N-am suficient timp, așa că pe scurt:
   1. Legitimitatea e de mai multe feluri. PSD are legitimitate electorală: dacă e votat și intră în Parlament, să fie primit. Eu vorbesc de cea socio-morală: își camuflează acțiunile sub cuvinte. Dacă avea scrise în “programul de guvernare” toate nenorocirile făcute în ultimii 3 ani avea muuult mai puține voturi. De acolo până la 46% e efectul minciunii. De-aia e ilegitim. Și dacă și alții fac, asta nu e o justificare. E rău în toate cazurile, dar nu la fel. Societatea are un prag de toleranță la BS, pe care PSD l-a depășit cu mult.
   2. Dacă Franța face ceva, nu e automat bun. Poate fi un punct de orientare, dar atât. Mulți politicieni din Vest sunt deplorabili sau iau poziții criticabile. Un om cu creierul la el ia în considerare trendurile istorice. Trump… e o glumă proastă a istoriei, pe cale de expirare.
   3. Polarizarea socială e un pericol. Stânga sau dreapta, e la fel de periculos. Exemplul tău e de in whataboutism sălbatic și nu e justificare pentru nimic. Judecăm poziții, intensități și efecte. PSD bate de departe, la “rău făcut “.
   4. “Directive de la Bruxelles “? Pe bune? Încă trăiești mitul dacilor mândri subjugați de liftele străine? Pe bune, dacă pui problema așa nici nu merită să primești răspuns. Dar pentru că suntem într-un dezagrement amical de atâta vreme, uite: noi am vrut tare să intrăm in UE. Cât suntem aici nu ne permitem tâmpenii, că nu putem sta pe picioarele noastre. Când om avea o economie cât Franța, mai discutăm. Unele lucruri de la UE nici mie nu-mi plac, dar una preste alta ieșim mai bine urmând pozițiile oficiale UE decât căpoșeniile noastre. Dar a privi UE ca pe un soi de Înaltă Poartă e de noaptea minții, smh…

   Thumb up 0
  • @CB: multumesc ptr raspuns. pe scurt la ce spui tu:
   – Daca spuneai de la inceput de i-legimitatea socio-morala, scuteam ceva timp si tie si mie. In sensul ca nu comentam. Dar, nu pot sa rezist sa nu intreb: cine, acum si aici, din spectrul politic este legitimat socio- moral? Daca spui kwj si/sau pnl zic stop joc si nu iti mai ocup timpul.
   – de acord cu tine ref la politicienii deplorabili din Vest. dar zi-mi si mie, te rog, o personalitate politica pe care o admiri tu acum. Daca se poate, in viata si in functie. Thanks!
   – Polarizarea sociala exista si e foarte profunda. Nu cred ca apartine psd ci mai degraba o consecinta a mai multor greseli in politici sociale si economice din ultimii 30 de ani,
   – Nu am niciun fel de nostalgii getodacice. Cu intratul in UE situatia a fost cam asa: noi (RO) am vrut, ei (UE) au vrut, chiar daca stiau ca nu respectam criterii de aderare. In PE cand s-a pus problema aderarii la UE a a RO si BG, tara vecina de la sud a primit mai multe voturi pro decat noi. Pana la urma a fost o chestiune gen…just business! Din pacate nu a fost ceva win win situation ptr. ca imi este cat se poate de clar ca RO a iesit pe minus. OK, nu Inalta Poarta, dar Soviet merge? (PS: nu o spun eu, citez pe cineva mult mai destept si instruit ca mine/ca noi)

   Thumb up 0
 7. De cate ori e mai mare lungimea cercului trigonometric decat lungimea cercului trigonometric?

  Thumb up 1
  • pardon … De cate ori e mai mare aria cercului trigonometric decat lungimea cercului trigonometric?

   Thumb up 0
  • Aria: pi*R^2
   Lung: 2*pi*R
   Impartim primul la ultimul obtinem R/2 (pi se reduce, impreuna cu un R).
   In cap facuta. Verificata pe o foaie.

   Thumb up 0
  • @checkmate

   Te las sa te mai gandesti.

   Thumb up 0
  • Întrebarea e o prostie – cum sa compari aria cu lungimea adică o suprafața cu distanta , sunt lucruri diferite.

   Thumb up 0
  • Intrebarea nu e prostie. Raspunsul tau e corect. Nu trebuie sa stii formule, ce e aia cerc trigonometric.
   Un pic de common sense e suficient.
   La fel cum nu putem compara metri patrati cu metri, nu il putem compara nici pe Iohannis cu Dancila.
   Mergeti la vot.

   Thumb up 0
  • Mi-ai cerut un raport intre arie si lungime. El exista. R/2. Unitatea de masura ar fi metrii (metrii patrati supra metrii). Exista fizic? Not really, e o constructie matematica (la fel ca particulele virtuale sau gaurile albe).
   In cazul celor doi: metrul patrat nu m-a convins. E super arogant si dispretuitor la adresa populatiei. Nu tu ai aparat statul de drept, ci cei 600.000 de oameni din strada. Si de la vot. Si care au semnat #farapenali ( care nu a fost mentionata MACAR o data de penelisti; nu poti construii spitale sau autostrazi cu manageri si directori cautati de DNA; nici macar o declaratie de sustinere, NIMIC. Dar nah, cum p**a mea sa o sprijini cand il ai pe Blaga in fruncea listei de europarlamentari, si un evazionist ca ministru al dezvoltarii…).
   Nici (centi)metrul nepatrat nu m-a convins. Acolo se chinuie sa nu ma convinga de doi ani :) . Mediocritate monumentala, coruptie atat de mare ca o mirosi din Buzau, atacuri asupra justitiei, asupra institutiilor europene, asupra ONG-urilor si decentei si inteligentei oamenilor… Efectiv nu e om. E discurs. Imparateasa n-are haine.
   F triste alegeri…. Fiecare vorbeste pt prostii lui.
   De ales, aleg Iohannis. Si d-abia astept sa ies la protest impotriva guvernului lui cand o da in bara:) . Si sa aleg altceva la parlamentare si locale.

   Thumb up 0
 8. Intrebarea nu e prostie. Raspunsul tau e corect. Nu trebuie sa stii formule, ce e aia cerc trigonometric.
  Un pic de common sense e suficient.
  La fel cum nu putem compara metri patrati cu metri, nu il putem compara nici pe Iohannis cu Dancila.
  Mergeti la vot.

  Thumb up 1
  • Știu ce e cerc trigonometric fara sa caut pe net și după mai bine de 20 de ani de la terminarea facultatii, însă nu cred că asta e un criteriu important pt un candidat la președinte nu am văzut că Trump sau Merkel să fie întrebați asemenea lucruri.
   E evident că nu-l putem pe unul cu celălalt unul și-a luat 6 case din meditatii celelalte și-a luat brose, ceasuri și altele după aproape 10 de ani de parlament european cu salariu pe măsură.

   Thumb up 0
  • Intrebarea a venit in contextul in care Dancila s-a laudat ca a dat meditatii la matematica. Prostul daca nu-i fudul…

   Thumb up 0
  • Si sa nu uitam de vila lui Dancila, in care incap aproape toate cele 6 case (apartamente de fapt) ale lui Johannis. Natural, din salariul de la PE.

   Thumb up 0
  • Cu salariu pe un an din parlamentul european cumperi un cartier intreg din videle la ce saracie e pe acolo.

   Thumb up 0
  • @VladM Văd ca te pricepi la toate și le știi pe toate, dar ți-a scăpat tocmai amănuntul că vila aia mare a lui Dăncilă e în Predeal, nu în Videle. Ce coincidență, domne, aș putea crede că ești un troll PSD-ist.

   Thumb up 0
  • Cu salariu pe 1 an în parlamentul european cumperi o vila in Predeal, dancila a fost aproape 2 mandate în parlamentul european daca vroia putea să-l bată la scor de nereprezentare pe iohanis la case achiziționate de oriunde in tara, putandu-le pe toate justifica legal, lucru care nu e valabil in cazul lui iohanis – cine n-a trăit anii 90 probabil nu știe ce salarii de mizerie erau atunci și faptul că nimeni nu-si permitea sa dea foarte multi bani pe meditații.

   Thumb up 0
 9. Vlad,
  Exista ceva sondaje despre intentiile de vot in turul 2?

  Thumb up 1
  • O da, așteptăm sondajele comandate de europa fm și comentate de moise guran că cele din primul tur – iohanis 45-46%, Diaconu – 16-17%,dancila 14-15% și barna – 12-13% și că să nu fie dubii:

   https://www.moise.ro/2019/11/05/barna-va-fi-probabil-salvat-de-diaspora-iar-dancila-are-sanse-reale-pentru-locul-4/

   Thumb up 0
  • Era o intrebare pentru Vlad nu pentru Veorica

   Thumb up 0
  • Prin tot ce am scris nu vreau sa spun că Stalin nu a fost la fel de criminal ca Hitler sau comunismul ar fi fost mai puțin nociv decât fascismul, însă comunismul peste tot a fost impus cu forța împotriva voinței populațiilor alegerile fiind o mascarada in schimb hitler și fascismul a ajuns la putere nu doar in germania ci și în Italia prin alegeri, hitler a forțat evident constituția, în lipsa unei curți constitutionale, organizând atâtea tururi de scrutin până a obținut majoritatea, probabil au fost și acolo fraude că așa erau vremurile, dar totuși până la urmă Hitler a preluat puterea în urma votului majorității germanilor.

   Thumb up 0
  • @bigradu – și eu abia aștept sondajele că să am de ce rade, hai că o cosmetizare de de 3,4 hai maxim 5 procente în funcție de simpatiile politice, mă rog, m-am obișnuit deja de la sondajele făcute de partide nu contează că vorbim de PSD, PNL, USR sau orice altcineva, însă o cosmetizare de 8-9 procente e prea grosolană – iohanis de la 45-46% a luat 37%, Diaconu de la 16-17% a luat sub 9% iar dancila de la 14-15% a luat peste 22% doar la barna e cat de cat acceptabil.

   Thumb up 0
 10. nu merge download

  Thumb up 1
  • @Petreanu: nu-mi ești dator cu nimic, dar dă-mi o plăcere și nu îl bana pe VladM

   @VladM: dă-i înainte, pls! Ho, nu te simți flatat!…ești un jeguleț pesedist străveziu, dar demult n-a mai fost stimulat CB. Și comentariile lui mă interesează

   Thumb up 0
  • @curly – chiar nu intelegi nimic, doar ma jignesti.

   Că să fie clar pt tine și ceilalți iohanis-loveri nu fac absolut nici o paralelă între iohanis și nazism e și penibilă o asemenea comparație având în vedere individul care e un puturos 100% român, atât de puturos încât acuzațiile lui dancila cum că ar fi dictator sunt hilare, ca sa fi dictator trebuie sa ai niste sânge în instalație, sa fi hotărât și decis, în schimb in cazul lui iohanis vorbim de un individ a cărui singur țel in viața e principiul strămoșesc românesc timpul trece leafa vine iar in putinele momente când e obligat să iasă în public se ascunde în spatele papitoilor cu gura mare cu care s-a înconjurat.

   Thumb up 0
  • @Vlad
   1) sunt departe de a fi Iohannis lover, sunt doar votant; și asta forțat de partidul tău care dacă făta indivizi mai benigni decât Ponta și Dăncilă, nu avea votul meu ever
   2) ce a fost mai jignitor: jeguleț sau pesedist?

   Thumb up 0
  • #64

   @vladm: unde plm vezi tu aici johaloveri? înțeleg că e ordin pe unitate dar chiar așa?
   te așteaptă ordinul ana pauker în grad de mare…
   dacă nici latrina n-a sărit, pe bune, la gîtul ficusului…ai di capu’ piesdiului, cu veorica…

   Thumb up 0
 11. Dancila a ratat o mare ocazie la intrebarea asta. Putea sa raspunda:
  “Cum sa nu stiu? Da’ Klaus stie sa faca sarmalutze?”.

  Thumb up 3
 12. La TNT se difuzeaza toate sezoanele Narcos. bad boys, coruptie generalizata, interese puteri straine, guerille comuniste, extrama dreapta – anii 90 in columbia. in romania e bine!

  Thumb up 4
 13. Parerea mea: sorry, dar mi se pare putin cocalaresc sa razi de Veorika din cauza asta. Si nu cred ca e relevant daca stie sau nu asa ceva, chiar si daca a facut meditatii mate. Motivul cel mai relevant de ce madama e un jeg: e de la PSD. Si toti cei de la PSD is niste gunoaie 100%. Ok, si K e un gunoi de om, dar “numai” 90%.

  Thumb up 0
  • Ba nu, nu e deloc nepotrivita ironia. Ea insasi a spus ca a dat meditatii la matematica, povestea nu face decat sa-i expuna impostura.

  • I respectfully disagree: ca stie sau nu aria cercului intr-o dezbatere politica nu inseamna nimic. Pt ca nu are absolut nici-o legatura cu subiectul in sine. Esenta discutiei era politic/administrativ/juridica. Si nu pt cata mate (mai) stie. Era suficient sa fie intrebata de PSD/istoria PSD si ce-a facut guvernul ei (hint: nimic), se poate da foarte bine in spectacol cu asa ceva, nu cu gotcha’ questions tip (a+b) la patrat.

   Thumb up 0
  • I respectfully double disagree :) Cand esti candidat la orice presupune votul popular si te lauzi ca esti supra-calificat intr-un domeniu (nu oricine da meditatii la o materie), este obligatia presei sa verifice asta – iar daca te prinde ca esti impostor, e obligatoriu sa distribui constatarea.