🎧 Raportul rușinii

Incidente la protestul diasporei, in Bucuresti, Vineri, 10 August 2018. Inquam Photos /

– despre felul în care Danjarmeria lui Dragnea a inventat o „lovitură de stat” pentru a-și justifica represiunea violentă din 10 august 2018, de la mitingul diasporei;

– despre cum a ignorat informațiile oferite de serviciile secrete, care arătau că mitingul nu urma să fie, cumva, ieșit din comun dpdv al atitudinii manifestanților și efectelor;

– despre cosmetizarea raportului MAI, pe care martorii și victimele îl caracterizează ca mincinos, inclusiv referitor la orele de intervenție si amploarea acestor intervenții;

– despre cum minte și acum Viorica Dăncilă, cu nesimțire colosală, cu privire la atitudinea ei față de mitingul reprimat din 10 august;

– în fine, despre cel mai grav act de violență exercitat de statul român împotriva propriilor cetățeni de la mineriada din 13-15 iunie 1990 încoace:

Articol din categoria: REVOLTĂ

79 comentarii Adaugă comentariu

 1. După cea mai jalnică campanie electorală din istorie, mulțumită lui iohanis, sunt convins că vom avea cea mai mica participare la vot din istorie. Participarea cred că va fi undeva intre 45-50% rezultând cel mai puțin legitim președinte din istoria României, nu cred că iohanis va lua peste 5 milioane de voturi chiar dacă probabil va lua o cifra cu 6 in fata.

  Personal îmi anulez votul, pe.oricine as vota va fi rău, nici macar opțiunea raului cel mai.mic nu o mai avem, singura satisfacție e că iohanis sa câștige cu un număr mic de voturi pt că după alegeri sa nu-i cante in struna toată presa de casa cat de legitim și frumos este, din asta iohanis înțelegând că i se permite orice inclusiv primii 3 ani să fie mai mult prin concedii, că atâta îl duce capul, doar iohanis-loveri pot crede că mandatul al 2-lea sa fie diferit în bine fata de primul.

  0
  0
  • Mă refer la cea mai mica participare la vot la prezidențiale.

   0
   0
  • #3 Comentariu nou

   si daca iese Dancila?

   0
   0
  • #4 Comentariu nou

   aici era vorba de diversiunea 10 august si tu ne spui ca tu iti anulezi votul… chiar crezi ca intereseaza pe cineva?

   0
   0
  • @ Cristi – 100% nu iese dancila însă așa de dragul discuției nu sunt convins că ar fi raul mai mare, cu dancila președinte guvernul orban nu are viață lunga, la cat de fragil e in parlament, iar psd revenind la putere va deconta nu doar guvernarea ci și gafele lui dancila și e posibil că la parlamentare, pe departe cel mai important scrutin, PSD sa nu treacă peste 20%.

   Cu iohanis președinte sunt convins că vom repeta anul 2016 cu psd atacând din opoziție toate acțiunile guvernului și concediile lui iohanis și ajungand până la parlamentare spre 40%.

   Personal mă aștept la un mandat și mai rău în cazul lui iohanis, ultimii 2 ani s-a activat doar pt că urmau alegerile prezidențiale însa in al 2-lea mandat nu va mai avea acest stimulent deci mă aștept la 5 ani de concedii lungi și dese urmați de o pensie generoasă și 4-5 slugi de la SPP bine antrenați să sară instant să-i care paltonul majestății sale împăratul Klaus. La ora asta un robot poate fi programat sa arata mai multa empatie și emoție, decât iohanis fata de probleme oamenilor

   @anti nevralgic – mă cam lasă rece încercările disperate a presei de casa de a mari cat mai mult scorul lui iohanis că apoi să-i poată cânta in struna cat de legitim, prezentabil, înalt și frumos.

   0
   0
  • #6 Comentariu nou

   Domnule Vlad Petreanu, s-ar putea adăuga un buton de downvote/dislike pentru cazurile asemenea acestui comentariu?
   Cred ca fatalismul si nonsensul ar trebui sa poata fi semnalate, având în vedere ca oamenii revoltati, care se lasă purtați de emoții, sunt cei mai vocali.
   @VladM sunt de acord ca a fost o campanie foarte slabă, aproape inexistenta. Însă a spune ca ar fi chiar mai bine sa câștige Dăncilă sau măcar sa puneți semnul egal intre cei doi candidați din turul II este absurd. Am văzut cu toții ca 75% dintre cititorii Petreanu.ro sunt pluseriști, deci e de înțeles ca sunteți dezamăgit de performanța lui Barna. Si eu am votat Dan Barna si mi-aș fi dorit ca USR PLUS sa ajungă cu avânt la alegerile parlamentare. Însă asta nu s-a întâmplat si trebuie sa trecem mai departe, sa rămânem raționali si sa ne gandim care este următoarea cea mai bună alternativă.
   Nu îl simpatizez pe Iohannis si nu voi pune ștampila hotărât pe numele lui. Însă trebuie sa ne amintim ca pana si votul răului mai mic face o mare diferență.
   Haideți sa nu mai avem memorie scurta si sa uităm ce s-a întâmplat la ultimele alegeri parlamentare. Anularea votului in acest context are același efect si chiar daca vrem sa il pedepsim pe Iohannis, în final tot poporul român va avea de suferit. Hai sa fim pragmatici!
   Sa votăm o dată ca sa ne scutim de zile întregi de stat in piața victoriei

   0
   0
  • DanS – poate nu am fost destul de clar, eu vreau să-l sancționez pe iohanis pentru prestația foarte slaba din primul mandat sunt convins că va câștiga insa nu vreau că votul meu să-l legitimizeze pt un nou mandat, uitati-va la cotațiile caselor de pariuri, practic dancila n-are absolut nici o șansă iar acolo cotațiile chiar se fac pe bune – nimeni nu se joacă cu manipulari de 3 lei când sunt în joc banii lor.

   Să nu credeți că doar la PSD exista electorat captiv, de cealaltă parte nici nu va vine să credeți motivele superficiale pt care îl votează mulți pe iohanis – pe lângă eternul clasic raul cel mai mic, pare foarte inteligent ca tace, avem nevoie de un președinte inalt, frumos, prezentabil când se întâlnește cu Merkel sau Trump de parcă e vreun concurs de frumusete, Churchill era și mic și gras și încovoiat de boala și a fost cel mai important șef de stat din al 2-lea război mondial fara rezistenta insuflată de el englezilor și nu numai acum toți am saluta cu heil.

   0
   0
  • #8 Comentariu nou

   @VladM
   La alegerile de duminica functioneaza principiul „tertului exclus”. A-l sanctiona pe Iohannis este egal cu a o vota pe Dancila. Nu sunt alte optiuni.
   Acum se pune intrebarea daca Dancila este mai buna ca Iohannis? Eu cred ca nu.

   As vrea sa fac comentarii la doua marote propagate de Doamna Docila:
   1. Iohannis a dat guvernul jos.
   Nu; l-a dat jos Parlamentul. Sigur i-a sustinut si i-a ajutat. Intrebarea pt. aceasta persoana este de ce nu s-a dat cu curu’ de pamant cand PSD si-a dat jos doua guverne? Pana acum PSD-Iohannis este 2-1 la dat jos guverne.
   2. A dat meditatii la matematica pe gratis.
   Mi se par a fi doua minciuni: ca a dat meditatii si ca facut-o pe gratis.

   0
   0
  • @bigradu – pai eu vreau să-i sancționez pe amândoi, anularea votului e singura modalitate prin care o pot face, dancila are exact același șanse să câștige în turul 2 așa cu cele pe care le avea iohanis sa câștige încă din primul luând 50%+1 din total alegatori din liste adică să ia peste 9 milioane de voturi, e același tip de fake-news cu care taberele își mobilizează electoratul.

   0
   0
  • @bigradu – avem exemplul și aici – postacul CB care vine cu tehnici din manualul de manipulare – de discreditare a celor care nu gândesc la fel și încearcarea de mobilizare a electoratul cu frica să nu iasă dancila.

   0
   0
  • #11 Comentariu nou

   @VladM : pentru unul care vrea doar sa-si anuleze votul (practic o nonactiune prezentata ca un protest cosmic) , te agiti cam mult . Cu argumente de tot rahatul.

   0
   0
  • #12 Comentariu nou

   @VladM – oamenii ca tine reprezenta cauza numarul 2 pentru care tara se afla la c*rul Europei.
   Cum poti sa fii in halul asta de ipocrit sa spui ca Iohannis va fi nelegitim, fix dupa ce ai spus ca tu iti anulezi votul? Am zis ipocrit ca sa nu zic altfel. Ne place democratia, dar doar daca iese Barna la alegeri. Ei, uite ca nu.

   0
   0
  • @Leo – prietene cu IQ la nivel de CB, n-am spus că iohanis va fi un președinte ilegitim ci că va avea cel puțin legitim mandat al unui președinte de după 89, ceea ce e o mare contra-performanta sa ai un mandat mai puțin legitim decât al 2-lea mandat al lui băsescu care a creat premisele că psd să câștige clar următoarele 2 scrutine parlamentare și să fie la putere 8 ani. Spre deosebire de tine și ceilalți cu un asemenea IQ unii sunt capabil sa gândească și mai departe de ziua de azi.

   0
   0
 2. #14 Comentariu nou

  @Cristi

  Si pe Dancila o duce capul sa se duca non-stop in concedii 🙂

  0
  0
 3. 100% nu iese dancila însă așa de dragul discuției nu sunt convins că ar fi raul mai mare, cu dancila președinte guvernul orban nu are viață lunga, la cat de fragil e in parlament, iar psd revenind la putere va deconta nu doar guvernarea ci și gafele lui dancila și e posibil că la parlamentare, pe departe cel mai important scrutin, PSD sa nu treacă peste 20%.

  Cu iohanis președinte sunt convins că vom repeta anul 2016 cu psd atacând din opoziție toate acțiunile guvernului și concediile lui iohanis și ajungand până la parlamentare spre 40%.

  Personal mă aștept la un mandat și mai rău în cazul lui iohanis, ultimii 2 ani s-a activat doar pt că urmau alegerile prezidențiale însa in al 2-lea mandat nu va mai avea acest stimulent deci mă aștept la 5 ani de concedii lungi și dese urmați de o pensie generoasă și 4-5 slugi de la SPP bine antrenați să sară instant să-i care paltonul majestății sale împăratul Klaus. La ora asta un robot poate fi programat sa arata mai multa empatie și emoție, decât iohanis fata de probleme oamenilor.

  0
  0
 4. @pt Cristi

  0
  0
 5. #18 Comentariu nou

  Acolo s-a stiut de la bun inceput ca bataia e aranjata. Cand Dragnea iesea cu gura plina de cacat si anunta cu o saptamana inainte ca daca vor fi violente autoritatile le vor reprima – mesajul a fost clar „stati acasa, ca noi venim la cafteala”.

  Un singur lucru merita mentionat in ceea ce priveste acest raport si faptul ca (cel mai probabil) nu se va intampla nimic in urma dezvaluirii lui: MUIE PSD. MULTA.

  0
  0
  • #19 Comentariu nou

   Cred la fel…din păcate, nu se va întâmpla nimic rău ălora din jandarmerie

   0
   0
  • @curly – pai li s-a intamplat ceva la aia de la colectiv iar acolo vorbim de 60-70 de morți ? Peste 20 de ani cand unii vom avea deja nepoți, alții copii, vom vorbi despre dosarele Revoluției, mineriadei, colectiv, 10 august….toate aflate intr-un stadiu de bătut pasul pe loc fara un verdict final in instanțe.

   0
   0
  • #21 Comentariu nou

   @aloopeegoos
   Ma bucur ca te-ai sculat viu. Nu neghez ce zici. Vad ca se propagheaza tema ca nu sunt pedepsiti vinovatii pentru violente. Cine trebuie sa faca justitie? Sa intelegem ca politrukul Lazar (PG) a fost strans de oua si de frica a pus piedica celor care ancheteaza? Dupa 15 ani de lupta pentru libertatea justitiei nu s-au finalizat nici marile dosare cu criminalii din 1989 si iunie 1990. In perioada care urmeaza unii se vor scula morti deci nu vor afla adevarul. Prietenul padurilor o sa mai lupte inca 5 ani pentru libertatea justitiei si apoi o sa vina altul si tot asa.

   0
   0
  • @curly o sa-i bata Dumnezeu

   0
   0
 6. #23 Comentariu nou

  Nu doar cea mai violenta reprimare din Romania, cea mai violenta reprimare din Europa. Mult mai nasoala decat ce a facut micron in Franta

  0
  0
 7. #24 Comentariu nou

  Ah, Vlad, iar s-a activat „echipa de zgomote”, ha?

  În engleză tehnica asta se numește Firehose of Bullshit: acoperi adevărul cu atât de multe zgomote încât realitatea devine, în conștiința publică, doar o variantă între multe altele. Creierele sunt copleșite de informații contradictorii în așa măsură încât izolarea adevărului este practic imposibilă. Vă amintiți declarațiile, retracțiile, re-declarațiile ușor schimbate, zvonurile și „informațiile pe surse” legate de explozia submarinului nuclear rusesc ceva mai devreme anul acesta? E, asta e tehnica. Așa ajungem la „truth isn’t truth” al lui Giuliani. În mâinile maeștrilor acestei tehnici cuvintele își pierd forma consacrată și devin bucățele de plastilină care pot lua orice sens dorește manipulatorul. Varianta cognitivă a lui „sensory overload”.

  De-aia Dăncila pare cvasi-deșteaptă, de-aia KWI pare vopsit în negru cu coarne, de-aia USR e „comunist” și PSD „reformator”. Pentru ca echipa de zgomote își deversează bullshit-ul (și) în zona de comentarii a lui Vlad. Dacă le permiți să te copleșească îi ajuți să te convingă că „truth isn’t truth”.

  Luați o pauză. Lăsați echipa de zgomote să verse bullshit cât dorește. Întoarceți-vă la primul instinct pe care l-ați avut când ați comparat în minte Dăncila cu oricine altcineva, nu doar cu KWI. Și acționați conform acestuia.

  Dacă faceți asta, echipa de zgomote (VladM, mobgirl și compania de sunet) se dizolvă în tomberonul istoriei, acolo unde le e locul.

  0
  0
  • Da, s-a activat. E o deversare de jeg in ultimele zile, ceva de speriat.

   0
   0
  • O da, toți cei neutrii, care spun clar că dancila n-are nici o șansă, sunt pesedistii,postaci ruși sau trumpisti doar postacii oficiali de partid sunt valizi.

   0
   0
  • Prietene CB, fara nici o urmă de ironie, ia spune-mi in punctajul de la partid cu cât câștigă iohanis alegerile – bate scorul lui Iliescu din turul 2 cu Vadim ?

   0
   0
  • #28 Comentariu nou

   Ooo, frumoasă replică, VladM!

   @all: iată cum echipa de zgomote coboară în istorie și se inspiră din Goebbels: acuză-i pe alții de ceea ce faci tu. Tot parte a tehnicii Firehose of Bullshit, dar de inspirație nazistă. Orice om normal se simte dator să contrazică o astfel de replică, pentru că orice om normal care se știe inocent vrea să-i dovedească trollului asta. Rezistați tentației de a intra în jocul echipei de zgomote (vă amintiți Atacul la persoană? Așa vă trage trollul în mocirla justificărilor și sofismelor). Răsuflați adânc și amintiți-vă: scopul lui final e să ajungă la „truth isn’t truth” cu voi.

   VladM: da, mă, așa e. Acu’ dispari.

   0
   0
  • #29 Comentariu nou

   @VladM
   Stiu și știm că Kiwi e o marea dezamăgire, și totuși, cum a fost cu unghia din gâtul vostru când stimata a scăpat porumbelul cu ”ăștia”?

   0
   0
  • @CB – prietene, dacă îmi permiți să-ți zic asa, că vad că te-au supărat – se vede că ești expert in tehnici de manipulare sunt din manual tehnicile cu care încerci să-i discreditezi pe cei care nu gândesc că tine și în același timp să mobilizezi electoratul exploatând diverse frici – în cazul asta frica că să nu intre dancila in turul 2.

   Și degeaba încerci să pari elevat citând lucruri pe care le înțelegi, ști cum e proverbul cu hoții striga hoții, tu îl aplici din plin, eu am spus că oricum voi fi dezamăgit duminica indiferent cine iese e rău, pe când tu vei fi fericit pt că vei incasa bănuții de la partid, cat se mai plătește postarea ?

   0
   0
  • Rectific – exploatezi frica că dancila să nu câștige alegerile.

   0
   0
 8. #32 Comentariu nou

  Stie cineva cum pot deveni postac psd? asa, ca fapt divers

  0
  0
  • #33 Comentariu nou

   Buna intrebare. Sunt si eu interesat dar nu doar pentru psd, usr si pnl sunt la fel de buni/rai. Daca se poate si tarifele.

   0
   0
  • Sigur au crescut tarifele în lei de când maestru câtu a devenit ministru de finanțe iar leul a bătut 4-5 recorduri consecutive de cel mai mic nivel din istorie fata de euro. E posibil că baietii finuți că CB sa fie plătiți de euro sa nu fie nemulțumiți că se devalorizează leul.

   0
   0
  • #35 Comentariu nou

   chiar așa rău stați la partid, de-o dau postacii în bîlbîială?
   vezi să nu-ți muști limba, otrăvit cum ești…mai știi?

   0
   0
 9. #36 Comentariu nou

  „VladM
  22 November 2019 la ora 14:34
  (…)degeaba încerci să pari elevat citând lucruri pe care le înțelegi, ști cum e proverbul cu hoții striga hoții, tu îl aplici din plin, eu am spus că oricum voi fi dezamăgit duminica indiferent cine iese e rău, pe când tu vei fi fericit pt că vei incasa bănuții de la partid, cat se mai plătește postarea ?”
  Privind rapid pe pagina, vad cel putin 11-12 postari ale lui VladM, iar la numitul CB vreo doua-trei. Care are mai multe postari? Concluzie: la psd se plateste prost de tot o postare, trebuie sa bagi la greu. Trista-i viata de postac (pesedist, mai ales).

  In alta dezordine de idei, nici eu nu inteleg de ce se da liber la comentarii nemoderate, lasate sa se manifeste liber. Practic, detinatorul paginii contribuie la murdarirea peisajului prin neinterventie. Lucru care inseamna moartea democratiei liberale, asa cum o stim – asta se intampla in toata lumea occidentala, din pacate. In numele democratiei prost intelese si aplicate, sunt lasati idiotii si rau-intentionatii sa se manifeste, distrugand astfel atmosfera si contribuind la relativizarea valorilor. Pacat.

  0
  0
  • #37 Comentariu nou

   Păi dacă-l interzici, unde e democrația?
   Lasa-l domle sa se manifeste!
   Învățăm și noi, poate învață și el…
   Dacă deranjează, e posibil sa nu fim capabili de a citi acest blog!
   Ignorr total și gata!
   P.S. se perpelește pe altă postare că CB la persiflat! 😁
   PPS. Da, astfel de manipulări pot fi cu priză pe alte siteuri și fac deranj. Și nici nu sunt așa de elevați că, na’, ăsta este publicul. Însă acolo sunt mai mulți câini de pază! De aceeași factură, să ne înțelegem! 😜
   În schimb, poate fi moderat. Nu chiar ca Moise astăzi, ci ca Vlad, tot astăzi moderând emisiunea ” Avocatul Diavolului”!
   Fără manipulare!

   0
   0
  • La europa fm deja ii închid pe cei care nu le canta in struna, ieri s-au ofuscat tare că cineva zicea de tăierea pensiilor, într-adevăr nu s-au tăiat nu că nu ar fi vrut ci pt că s-a opus curtea constituțională, însă le-au impozitat introducând contribuția la sănătate de 5.5% care tot taiere e, iar oamenii sunt cam aceiași boc, turcan, anastase…atunci la pdl acum revopsiți la pnl.

   0
   0
  • Și că si fiu bine înțeles, eu consider că nu ar mai trebui sa existe pensie de stat, așa cum e in america, cine vrea pensie o plătește contribuția la privat cone nu se descurca, iar cei care au lucrat doar in comunism , anii 90 și au peste 65 de ani să primească bani in funcție de contribuție și cei care nu pot trai din acei bani o sumă suplimentara de bani care sa le acopere un coș lunar de produse de baza.

   Sistemul european de pensii e falimentar pt că se bazează pe schema ponzi, peste 15-20 de ani pensiile de stat vor fi atât de mici încă nu vor acoperi nici macar alimentele de baza iar asta e valabil peste tot in europa indiferent că vorbim de germania, franța sau Romania.

   Însă una e sa nu fi de acord cu sistemul de pensii actual și cu totul altceva sa le tai la.oameni telefonul doar pt că nu sunt de acord cu tine.

   0
   0
  • #40 Comentariu nou

   Domnu’ Vlad.
   Că de obicei, cei vizați de un comentariu, înțeleg în gura ceea ce este scris!
   Era vba de dvs, cu subiect și predicat. Cu manipularea pe care o doriți a o face pe acest blog…
   Nu era cazul să îmi replicați, mai ales aspectul!
   Dacă știți, și știți, conjunctura, ați primit și răspunsuri, live!
   Hai sktir Troll spoit!

   0
   0
  • Sunt postac rus pt că spun sa sistemul european de pensii e falimentar, pt că nu ține cont de creșterea speranței de viață și scăderea natalității, lucru de astfel recunoscut peste tot prin politicile disperate de creștere a natalității care însă au rezultate palide fata de ritmul de creștere a numărului de pensionari, iar soluțiile de avarie că și creșterea vârstei sau aducerea masivă de emigrați sunt extrem de nepopulare, valul masiv de emigranți din 2015 a dus la accesiunea partidelor extremiste in defavoarea celor tradiționale peste tot in europa de vest.

   Romania pe.langa scăderea natalității și creșterea speranței de viață mai are in plus 2 probleme importante plecarea a cel puțin 3-4 milioane majoritatea tineri care au dezchilibrat balanta intre angajați si pensionari și faptul că în mai puțin de 15 ani vor începe sa intre în pensie decrețeii – generațiile de explozie a natalității de la sfârșitul anilor 60.

   0
   0
  • Soluțiile de avarie că și creșterea vârstei de pensionare sau importul de emigranți rezolva problema doar temporar, că să fie eficiente trebuie repetate regulat, sa vedem cum vor explica politicienii că pensiile se vor.plati doar după împlinirea a 67-70 ani în același timp in care ajutoarele sociale se plătesc tuturor inclusiv tinerilor emigranți apti de munca, iar un nou val masiv de emigranți cred că nimeni nu mai are dubii ce reacții ar provoca in europa

   0
   0
 10. #43 Comentariu nou

  Vreau sa vad procurorii militari avand curajul sa bage niste generali din MAI in boxa acuzatilor, alaturi de politicienii pe care i-au pupat in dos … pentru ca pe 10 august a fost o incercare de lovitura de stat, dar din partea PSD – a fost incercarea lor de a legitima instaurarea unei dictaturi.
  Pentru asta trebuie adusi in fata justitiei si condamnati la ani de puscarie.
  In plus celor din MAI ar trebui sa li se ia drepturile de pensii speciale … dupa ce ies din puscarie sa munceasca pana la 65 de ani la privat si sa primeasca pensie obisnuita, in functie de contributie. Sa vedem atunci cine din MAI va mai risca sa fie pupincurist.
  Curaj domnilor procurori, aveti coloana vertebrala si istoria va va pune alaturi de LCK, ca cei care merita respectul nostru!

  Off topic, ca mai toata lumea, legat de vot – sunt dezgustat de lipsa de barbatie a lui Iohanis, dar voi vota pe principiul reamintit de Teodor Paleologul — „in turul 2 eliminam!”. Si pentru eliminare s-a calificat doamna Dancila, in principal pentru ca singurul lucru pe care l-a invatat cu adevarat in PSD este „sa minta precum respira” (conditie esentiala in acel grup mafiot organizat).

  0
  0
 11. #44 Comentariu nou

  @VladM
  Deci cel mai bine este sa fie in euro. Ok. Cat e scorul? Zici ca CB e cu euro? CB este cel care a scris „se inspiră din Goebbels: acuză-i pe alții de ceea ce faci tu. Tot parte a tehnicii Firehose of Bullshit, dar de inspirație nazistă.” Nu e o chestie fina ci una amuzanta. Cred ca ar fi super distractiv sa vedem pe strada baieti care dupa ce striga’ jos ciuma rosie sa spuna ca slagarul lor ciuma rosie vine de la Fritz Reinhardt care a folosit expresia ‘rote pest’ iar dupa ce striga ciuma rosie/rote pest sa-i acuze pe ciuma rosie ca se inspira de la nazisti.

  0
  0
  • Pai eu n-am de unde sa le știu, îl așteptăm pe CB să ne zică tarifele și-a terminat vineri programul de postav, luni revine la munca,chiar dacă lucrează pt partid are program de bugetar.

   0
   0
 12. #46 Comentariu nou

  Ceea ce s-a întâmplat la 10 august a fost premeditat regizat și dirijat. Moartea lui Ilie Gazea a fost cea mai bună dovadă că ținta au fost oamenii pașnici nicidecum agitatorii huligani care făceau parte din punerea în scenă a pretextului agresiunii promise încă înainte de alegerile din 2016, rod al mentalității criminale și comportamentului mârșav al PSD.
  Modul de punere în scenă a cuprins o serie de strategii similare celor din ’89.
  In rândul jandarmilor pe lângă dezinformarea cu lovitura de stat au fost create premeditat momente de isterie și panică regizandu-se chiar sacrificarea unora dintre ei. Nici acum nu știm dacă jandarmii fără numere matricole pe căști erau chiar jandarmi sau teroristi.
  Pretextele Vioricai Dancila și ale lui Carmen Dan cu declinarea oricărei responsabilități sunt acte criminale în sine pentru că dovedesc în fapt premeditarea și complicitatea.
  In 10 august când oamenii erau bătuți în magazine, fast-fooduri, la gurile metro, erau fugariti pe străzi și în scările blocurilor, ba chiar erau dați jos și din taxiuri pentru că dădeau lovitura de stat s-a putut vedea ce înseamnă o guvernare criminală.
  Credeți că a mai rămas loc de dezbatere?

  0
  0
 13. #47 Comentariu nou

  Nu cred ca se poate compara 10 august cu mineriada. Ce era atunci cu ce era anu trecut e total diferit. Toate actiunile sau evenimentele trebuie evaluate in contextul de atunci altfel concluziile sunt aiurea. De aia toata lumea spune ca de 30 de ani n-am facut nimic nici o autostrada nici 1 m de cale ferata. Nu sunt 30 de ani decat calendaristic cred ca lumea ori nu stie ori n-a apucat vremurile alea ca sa stie ce si cum.

  0
  0
  • Clar pesedist sau postac rus, stai că revine CB luni la munca să-ți explice direct din manualul de manipulare a lui gobbels.

   0
   0
 14. #49 Comentariu nou

  @all:

  Interesantă şi grăitoare reacţia echipei de zgomote la comentariile mele. Oamenii obişnuiţi tind să se apere sau să bage în seamă când le arăţi că ceea ce fac vine de Goebbels, pentru că cei mai mulţi sunt bine intenţionaţi şi doresc doar să susţină adevărul aşa cum îl văd ei (de aceea, de exemplu, eu nu mai folosesc „ciuma roşie” de ani buni, de când m-am documentat în privinţa originii expresiei, chiar dacă ideea în sine, că PSD acţionează ca un parazit care secătuieşte gazda de resurse şi o slăbeşte, e corectă).

  Asta fac oamenii cinstiţi, care nu au cine ştie ce legătură cu tehnicile de manipulare (eu le-am învăţat în facultate şi m-am documentat pentru a şti să mă protejez. Notă pentru echipa de zgomote: această situaţie e complet diferită de cea a voastră, care le aplicaţi tocmai pentru a obţine efectele prezumate).

  Echipa de zgomote a ales două căi de reacţie: (1) şi-a continuat activitatea pe modelul ştiut „flip the script” al lui Goebbels şi (2) a crescut intensitatea zgomotelor, încercând simultan să acopere ce spun şi să îşi atingă scopul iniţial – confuzia cititorilor. Nu văd vreo idee de surpriză, nu văd vreo reacţie de „oh, shit, n-am ştiut” sau măcar „hai, bă, că exagerezi!”. Nimic din repertoriul unui om cinstit (nu c-aş fi aşteptat aşa ceva de la ei). He he… asta spune ceva despre ei…

  (Notă de subsol: în domeniul relaţiilor abuzive, „flip the script” este cunoscut cu acronimul DARVO = Deny, Attack, Reverse Victim and Offender. Abuzatorii folosesc tehnica asta des, prezentându-se drept victime, prezentând victimele lor ca atacatori, pe modelul „Uite ce m-ai făcut să-ţi fac! E vina ta că m-ai provocat / nu m-a ascultat / ai respirat prea tare pe lângă mine„. Mă întreb cum stau membrii echipei de zgomote cu fericirea conjugală…)

  0
  0
  • O la la ….daca nu vrei sa adormim toți înainte de a ajunge la jumătatea postării fa și tu un rezumat la textele pe care le primești de la partid, pe bune, lucrează și tu un pic pt retribuția de postac.

   0
   0
  • Cel mai simplu roaga-te de sefu’ sa ma taie, am observat că te-am supărat că ți-am deconspirat adevărata ocupație, cenzura e cea mai simpla metode de închidere a gurii a tuturor celor incomozi care nu cântă toți împreună in struna pe aceiași voce.

   0
   0
  • #52 Comentariu nou

   Singurul lucru remarcabil la echipa asta de zgomote e stilul… absolut din topor cu care încearcă să aplice tehnicile învățate (cuvânt pretențios pentri ei, știu…). Cu finețea unui hipopotam cu diaree. Cu grația unui elefant lovit de streche. Cu inteligența Dăncilei calculând public aria cercului.

   Bine, mai e și combinația analfabetism funcțional – slăbiciuni cognitive. Să nu fii capabil să citești trei paragrafe e… demn de milă. Dar presupun că inteligența nu are cum să fie un criteriu de selecție în astfel de joburi, un minimum te califică pentru munci cinstite.

   0
   0
  • O sa ce onoare, te-au activat și-n weekend nu credeam că-s chiar așa de periculos pt partid. Eu doar încercăm să-ți dau un sfat sa te perfecționezi un pic in meseria de postac – în epoca vitezei când majoritatea stau să citească doar titlul unei știri e total inutil să postezi o gargara lunga și plicticoasă, sfatul e gratuit.

   0
   0
  • #54 Comentariu nou

   @VladM
   Iată că iarăși „dai din casă”!
   Așa cum am mai spus…
   Ești exagerat de bine plătit!

   0
   0
 15. #55 Comentariu nou

  @CB
  Ma bucur ca te-ai sculat viu, la fel ma bucur si pentru VladM si ceilalti. Mai bine viu decat altfel. Nu ‘neghez’ ca discutia este interesanta dar pentru mine este important sa aflu care sunt tarifele pentru postaci si cum pot ajunge postac, nu conteaza la care partid. Zici: ideea în sine, că PSD acţionează ca un parazit care secătuieşte gazda de resurse şi o slăbeşte, e corectă.
  Pai la fel zicea si Goebbles despre comunisti iar unii dintre noi stim cum a fost cu comunistii.
  @VladM Zici: nu ar mai trebui sa existe pensie de stat. Mai ai oleaca si ajungi ca teoreticiana de la usr care ne povestea chestiile alea interesante cu traitul in grup, fara propietate privata.
  @Plain Sight
  Zici: Credeți că a mai rămas loc de dezbatere? Zic: nu, e vremea batelor asa cum zicea mandolina. Calare pe cei care’ propagheaza’ minciuni, doar situatia e clara. Mai este pana rezolva justitia, este o ordine, mai are (justitia) de rezolvat stralucit dosarele: decembrie 1989, mineriada, colectiv, eads, fdgr/iohanis.

  0
  0
  • Nu sunt de acord cu toate propunerile USR, însă unele sunt absolut firești și de bun simt – de ex eliminarea taxelor pe salariu minim, nu e firesc sa plătești procentual același taxe daca ai salariu de 500 euro cu cel care are 5000 euro, nicăieri în țările dezvoltate nu e așa ceva, peste tot cu cât e mai mare salariu cu atât sunt taxele mai mari atat procentual cat evident și valoric, doar Rusia și țările fost comuniste au un sistem de taxe identice procentual indiferent de valoarea salariului.

   Revenind la pensii, consider că privatul administrează mai bine banii decât statul, departe de mine sa cred că la privat sunt niste supra-oameni iar la stat lucrează doar hoți și leneși însă în privat intotdeuna va fi concurenta care duce la servicii și profituri mai bune pt toți. Evident că eliminarea pensiilor de stat ar fi un proces complicat și de lungă durată și parelel ar trebui introdusa și o indemnizație pt cei peste 65 ani care ar avea venituri sub un coș de alimente de baza, într-o țară civilizata nu poți să lași pe nimeni sa moară de foame, însă dacă nu facem nimic in 15-20 de ani pe.masura ce majoritatea decrețeilor vor deveni pensionari s-ar putea că statul să nu poată asigura o pensie care să acopere nici macar coșul minim de alimente de baza.

   0
   0
  • #57 Comentariu nou

   @job
   Cu siguranță nu este vremea bâtelor, dar cu infractorii nu ai ce dezbate. Același lucru este valabil și pentru complicii lor.
   Desigur acesta este jobul tău să „dezbați” în numele infractorilor.
   Oricât te-ai zbate lucrurile sunt clare.

   0
   0
  • #58 Comentariu nou

   @Plain Sight
   Ma bucur ca si tu te-ai sculat viu. Daca zici ca nu e vremea batelor inseamna ca nu esti pe linia lu’ mandolina ceea ce nu prea e bine. Nu dezbat in numele infractorilor, doar am alte pareri. Daca gasesc job de postac o sa scriu pentru ceea ce voi fi platit. Pana atunci scriu ce cred eu chiar daca asta e nashpa pentru ca e diferit de ce scrii tu. Bine ca inca nu e vremea batelor. Nu ma zbat deloc, sunt destul de linistit, citesc gugumaniile scrise de altii si mai reactionez insa asta pana voi gasi job.
   @VladM
   Acum in Romania sunt cateva firme de smecheri care administreaza fonduri private de pensii. Din ce am citit, banii sunt adunati tot de stat care ii livreaza smecherilor care ‘investesc’ si din profit isi trag profit pentru ei in primul rand si apoi dau banii retur celor care au cotizat. Chestia asta o poate face oricine. Doi fraieri precum iohanis si dancila fac impreuna o firma, angajeaza niste specialisti care stiu sa se ocupe de problemele financiare, cer bani de la stat pe motiv ca vor sa administreze fonduri private de pensii, primesc banii iar specialistii se ocupa. Pentru o astfel de firma nu e potrivit vasile cuie mățu care e nepriceput la fel ca cei doi, insa asta are si idei nashpa si strica tot. Sunt multi care sustin ca statul nu este bun administrator si trebuie ca totul sa se privatizeze. Balivernele astea sunt valabile pentru fraieri care sunt indemnati sa vanda tot. Pai daca statul nu e bun administrator atuci sa se privatizeze guvernele din toate tarile pentru ca acum guvernele sunt conduse de catre oameni platiti din bani publici. La fel si UE, ar trebui privatizata. Sau poate gogosile astea se refera doar la statul roman. In tarile dezvoltate din Europa, se schimba guverne. Motivul este ca oamenii atunci cand nu sunt multumiti de administratie aleg pe altii. Spre tristetea unora si in alte tari exista guverne nasoale deci nu doar aici ‘statul’ nu e bun administrator.

   0
   0
  • @job – total de acord că sunt mari escrocherii in mediul privat iar în america au fost cazuri de sute de mii de pensionari care și-au pierdut pensiile in urma unor fraude de zeci și sute de miliarde de dolari, cel mai celebru fiind Enron, însă cred că poate fi făcută o lege prin care fondurile private de pensii sa garanteze patrimonial sumele pe care le administrează și doar cele care pot oferi aceasta garanție sa fie admise în sistemul privat de pensii sa nu mai fie permise vrajelile actuale cu firme de apartament care administrează miliarde de euro din pensiile românilor.

   Pai eu tot afirm că iohanis sau dancila e fix același lucru, pe lângă că iohanis a fost premierul lui ponta, dragnea și antonescu, ultimii 3 ani a desemnat 3 premieri ai lui dragnea, mie îmi sfideaza inteligenta așa-zisa lupta a lui iohanis cu psd din păcate majoritatea alegătorilor români au un IQ comparabil cu cel al lui CB și pun botul la toate vrajelile lui iohanis.

   0
   0
  • #60 Comentariu nou

   Ultima invenție!
   Auzi!
   „Pai eu tot afirm că iohanis sau dancila e fix același lucru”
   Cu Dancila in frunte luați MU13 de la o planeta întreagă (la figurat firește).
   Nu va mai bagă nimeni în seamă, nimeni nu vrea să aibă de a face cu voi.
   Dar voi nu și nu, insistați că vreți pe bune!
   Se vede că Daddy v-a instruit dacă sunteți contaminați în asemenea hal.

   0
   0
 16. #61 Comentariu nou

  Jegdanmeria ai vrut probabil sa spui…

  0
  0
 17. #62 Comentariu nou

  La ora 17 s-a calmat VladM. Ce anume s-a intamplat?

  0
  0
  • S-a terminat contractul? :))

   0
   0
  • Care ora 17 că am scris la 8:30 ? PNL și-a retras postacii pt că e așa cum ziceam eu,iohanis câștiga lejer cu un procent cu 6 in fata și urmează 5 ani concedii. Singurul lucru interesant rămas de văzut e numărul voturilor anulate

   0
   0
  • Pe CB chiar îl văd la sediu PNL pregătit să desfacă șampania, a funcționat manipularea cu frica sa nu iasadancila.

   0
   0
  • Deci am nimerit la scorul electoral 67-33% pt iohanis, prezenta a fost mai mare decât mă așteptam, au fost extrem de eficienți postacii care au manipulat frica, iohanis va avea toată legitimitatea că următorii 5 ani să fie doar in concedii iar presa de casa să-l ridice în slăvi și să-l cante ode.

   Sunt fair-play și îl felicit pe CB pt munca depusa.

   0
   0
  • #67 Comentariu nou

   Oricum, se bucură hamsterul că neconflictuala şi-a sfârşit odiseea.
   Iar pentru psd nu doresc decât să revină la lideri măcar de calitatea lui Geoană dacă nu vor să mai arate a gașcă de borfași naționalisto-peremist.

   0
   0
  • #68 Comentariu nou

   Du-te bă cu Olguța și Codrin în grota PSD și lasă-ne!
   Stabiliți cine intră, cine iese și cine se ocupa de afacerile celor care intră!
   Hai că aveți treabă!

   0
   0
  • @plain sight – ai dreptate am mobilizat electoratul psd spunând încă de la început că dancila n-are nici o șansă si iohanis va câștiga clar, chiar așa slaba e resursă umană la partid, CB unde ești să-i instruiești direct din manualul lui gobbels ?

   0
   0
  • #70 Comentariu nou

   Am sesizat și eu sincopele! 😜
   Are perioade în care omu’ mai trebuie sa-si completeze veniturile: un Bolt, Clever, ceva…
   Na , e de înțeles. Că la postare, nu neapărat e bine!

   0
   0
  • Chiar e greu de înțeles o asemenea logica eu sunt postac pt că am spus că ambii candidați sunt jalnici, în schimb CB, plain sight…care mobilizau oamenii sa-l.voteze pe iohanis sunt independenți și nepartizani politic.

   0
   0
 18. Până la urmă nici prezenta n-a fost extraordinara, în tara a fost a 2-a cea mai slabă din istoria prezidențialelor a salvat prezenta foarte buna din diaspora însă în perspectiva localelor și parlamentarelor contează prezenta din tara iar situație nu e deloc roza cu dancila având peste 36% și probabil psd undeva intre 25-30% după doar 3 săptămâni de opoziție, sa vedem ce va fi după 1 an de opozitie la.parlamentare, pe departe cel mai important scrutin.

  ii aștept pe postacii CB, plain sight…să mă înjure că fac propaganda psd după alegeri

  0
  0
  • E aiureala ce zicea dancila că psd a recuperat toate voturile din 2016, din cele peste 3.3 milioane cred că PSD are in jur de 2.5 mil restul de peste 800 de mii venind de la diaconu, bruysel, cumpănăsu…la o participare la vot de 50% la parlamentare – foarte greu de crezut – PSD e undeva la peste 27%, la o participare de 45% – realizabilă însă optimista – PSD are peste 30% iar la o participare de 40% – cea care a fost la ultimele scrutine parlamentare – PSD are peste 34%.

   Toate calculele sunt la momentul de azi, iar perspectivele pt locale și parlamentare nu sunt deloc optimiste pt oricine poate gandi rațional și nu e îmbătat pe la sediile de campanie PNL așa cum sunt CB, plain sight si nu numai.

   0
   0
 19. #74 Comentariu nou

  @VladM
  Vad ca ai ceva cu baietii aia ca tot ii provoci. S-au terminat alegerile, a castigat raul cel mititel, o sa fie pace.

  0
  0
  • Clar, va curge lapte și miere iar leul va fi mai tare decât euro datorită maestrului catu și amicilor săi speculatori valutari, deocamdată Isărescu a stopat deprecierea leului însă să vedem dacă pe termen mediu și lung leul va rezista in fata băieților deștepți, doar activiștii de partid cred că băieți deștepți sunt doar la psd, de 30 de ani doar schimbam ciuma cu lepra pe principiul raului mai mic.

   0
   0
 20. #76 Comentariu nou

  Multumim VladM. Astia ca tine care intarata oamenii fac treaba buna,
  Ai participat activ la cresterea procentelor lui Iohannis.
  Felicitari !

  0
  0