Sen. Marin Burlea (PSD): tupeu de parlamentar

Incredibil! Senatorul PSD Marin Burlea, unul dintre principalii demolatori ai legii anti-fumat, are tupeul să declare acum că el, pasămite, o susține! Ba chiar își invocă, ipocrit, profesia de medic ca să explice că înțelege „cât de importantă este viața și să fiu conștient de factorii care ar putea să o pună în pericol”.

Pe bune?

Păi domnu’ Burlea, cât de proști ne crezi? Dumneata ai semnat cu mânuța dumitale atacul la Curtea Constituțională împotriva Legii 15, abia adoptată! Ce, crezi că documentele astea dispar, așa, în neant? Ia uite aici:

screen-shot-2016-09-29-at-16-33-06

screen-shot-2016-09-29-at-16-33-24

Semnătura dumitale la poziția 30, o recunoști? Pe atunci erai în UNPR, acum ai trecut la PSD, „afiliat” – altă mare probă de principialitate, ce să zic…

Deci, cum e, când ai atacat la CCR legea antifumat nu erai medic? Nu erai președintele Societății Române de Pediatrie?

Atunci nu înțelegeai cât de „importantă e viața”?

Dar de ce mă mir? Când un medic, șeful Societății de Pediatrie, ajunge să reprezinte interesele industriei tutunului, de ce m-aș mai aștepta să nu mintă și să nu înșele?

În mai, domnule doctor Burlea, dădeai interviuri în care vorbeai despre necesitatea amendării legii anti-fumat, pe care o suspectai de lipsă de inteligență! Atunci, domnu’ Burlea, matale susțineai amendamentele dlui deputat Fenechiu, care să dă de ceasul morții chiar și acum să ucidă legea. Ai uitat și asta?

screen-shot-2016-09-29-at-16-29-42

„Pentru că sunt medic, vă spun că România are cea mai drastică lege a fumatului din Europa, în condiţiile în care are un număr relativ mare de fumători” – explicai matale atunci de ce vrei să fie schimbată legea abia adoptată. burlea-marinAcum, după ce lumea a-nceput să se-ntrebe ce te mână în luptă, de fapt, și au început să-ți ceară colegii de breaslă demisia, declari că „nu sunt de acord cu „îmblânzirea” legii antifumat deoarece consider că, în acest fel, persoanele sunt și mai expuse să facă boli pulmonare, intoxicații cu fum sau dioxid de carbon”, și precizezi că ai votat împotriva amendamentelor, la Comisia de Sănătate, fără să spui și că e vorba de amendamentele lui Fenechiu, depuse încă o dată, și respinse abia săptămâna asta, după ce s-a spart buboiul și toată lumea a aflat cine-s avocații industriei tutunului din Parlamentul României!

Exercițiu de umilință? Nu pentru că, demagog, acuzi „diverse persoane publice” că nu s-ar fidocumentat suficient când te-au luat la ochi.

Adică, eu, cum ar veni, care am pus reflectorul pe tripleta afumată din Parlament: Popa-Burlea-Buicu.

Râios, râios, dar tot cu coada pe sus!

Ei, uite, poftim documentare. E plin netul de urmele pe care le-ai lăsat, domnu’ Burlea. Poate c-ai lăsat urme și prin alte părți, ce știu eu? N-am nici o îndoială că se va face documentare și pentru acelea, dar nu de către persoane publice.

Să vezi acolo meserie!

Articol din categoria: REVOLTĂ

13 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Blanosu’ asta e medic, huh? Arata a politician cu Pedigree, insa a medic? 🙂

  0
  0
 2. #3 Comentariu nou

  Cum coama calului (stiti voi ce-am vrut sa spun) se face ca tot in PSD, UNPR, ALDE se gasesc cei mai gretosi, dubiosi, ipocriti, corupti parlamentari??? Nu ca PNL ar fi rupt din stele, dar parca e la ani lumina de taraturile astea

  0
  0
  • #4 Comentariu nou

   Mandatul actual de senator l-a obținut cu PNL în 2012 nenea ăsta. Apoi a început să se simtă de stânga și a mers către UNPR, apoi PSD, citez:

   Mi-a rămas în minte ceea ce spunea Marin Preda în una din ultimele scrieri autobiografice ‘nu sunt membru al Partidului Comunist din cauză că mă situez mult mai la stânga’. Mă simt şi eu mai la stânga PSD numai că partidul care era mai la stânga s-a desfiinţat”, a declarat senatorul Marin Burlea.

   0
   0
  • #5 Comentariu nou

   Nu are importanta partidul. Tu crezi ca sunt prea multi politicieni care sa-si cunoasca pe indelete ideologia de baza a partidului?

   Pur si simplu isi schimba preferintele in functie de „ciolanul mai generos”. Sunt putini „autentici”, care sa mearga pana la capat cu o anumita ideologie.

   PSD-ul a ramas sursa de mizerie, datorita originii sale (i.e. PCR). Practic, de cand a pus Ilici mana pe putere, si-au asigurat un flux continuu de resurse, iar acum au ramas in continuare foarte puternici, oricat a incercat marinarelul sa-i slabeasca.

   0
   0
 3. #6 Comentariu nou

  Acest individ, care în funcția de medic a reușit sa demonstreze profesionalism și seriozitate, demonstrează ca odată ce un individ trece bariera și intra în politica pierde multe din trăsăturile de caracter pe care le avea anterior.
  Și asa ajungi sa te contrazici și sa te transformi într-o sluga chioara care voteaza cum cere „grupul”, numai ptr a te regăsi pe „lista” la următoarele parlamentare. În rest, nimic nu mai contează.

  0
  0
 4. #7 Comentariu nou

  Medic pediatru!!! Pai spuneti voi care copil nu ar striga ” mamā babauu”

  0
  0
 5. #10 Comentariu nou

  Este superficial, rautacios, nu are nici o legatura cu contextul discutiei si e irelevant pentru caracterul distinsului domn, dar… ce fata de porc are!

  0
  0
 6. #11 Comentariu nou

  E senator. Deci om politic. Politica e o curva. De aici rezulta clar: Marin Burlea e o curva. Imi pare rau ca jignesc curvele.

  0
  0
 7. #12 Comentariu nou

  Bine, dar cu Legea antifumat, antiprosti si antealigatori…. cum ramane?! Dosarele evenimentelor de acum 45-25 de ani… Nu ne intereseaza! Articol prost.

  0
  0
 8. #13 Comentariu nou

  Totul e pentru bani.

  Tot ceea ce fac azi e pentru de zici ca au o sete incredibila de bani. Cu bani au ajuns unde sunt si doar bani vad in fata ochilor. Probabil ei sunt influentati de loby-urile facute de companiile de tigari. Nu de alta zic dar e destul sa te uiti la fomista de Cristina Angel sa vezi cum fuge dupa bani ca disperata si isi face nebuni pe colegii ei parlamentari care au respins bazaconiile ei. Stie ca nu mai vede mandat de parlamentar ca oricum l-a avut degeaba.

  0
  0