Prea mare tentaţia

Apropo de eliberarea lui George „Gigi” Becali, de notat entuziasmul lăcrămoso-insurecţional al presei române televizate la aflarea veştii.

Aceeaşi presă îl acuza acum vreo două săptămâni pe Traian Băsescu că ar fi manevrat cumva pentru arestarea lui Becali, şi aceeaşi presă crede că acum s-a făcut dreptate (cu argumentele „eliberare de Paşti, mama bătrână şi suferindă, un om bun şi simpatic, Steaua, bisericile, sinistraţii, justiţia victor alea-alea”).

Tot circul l-a transformat pe Gigi Becali într-un candidat cu mari şanse la europarlamentare şi, posibil, cu un cuvânt de spus la prezidenţialele din toamnă – poate de 5, poate de 6 la sută.

Oare la cine vor ajunge aceste 5, 6 procente în turul doi? Nu cumva tot la acuzatul că voia să-l îngroape pe Becali?

Pe cuvânt că uneori înţeleg tentaţia dlui Băsescu de a lua presa la mişto.

Articol din categoria: ACTUALITATE

15 comentarii Adaugă comentariu

 1. Lui Becali ii tzitziie curul de Base. Declara robotic ca nu face politica. Asta in timp ce s-a inscris pe lista lui Vadim la europarlamentare. Dar prin cuvintele sale ca nu face politica vrea sa se inteleaga ca nu il mai ataca pe presedinte in nici un fel. Asa cum a facut-o in cazul Popoviciu …

  0
  0
 2. Am motive să mă îndoiesc că simpatia pentru Becali dă peste 5% la urne. Şi nici lui CVT nu-i va folosi prea mult asocierea cu Big Jiji. Cel mai bun sondaj este votul. Şi la vot amândoi au avut mari probleme, care nu cu arestări, fie ele şi provizorii, se rezolvă. „Victima” Becali e de tot râsul. Şi sigur televiziunile vor fi ocupate cu peşti şi mai mari decât el, pe care DNA îi va scoate oportun din fişet, de la dospit, spre slava Marelui Cârmaci. Care în DNA îşi spune speranţele, nu în ipoteticele procente ale lui Jiji.

  PS: tocmai urmăresc o exclusivitate cu Becali în biserica din Pipera, cu preoţi umili, cântăreţi de strană intonând „Doamne miluieşte”, sunet de clopote, cântece, pupături de icoane, cruci de neam prost, fum de tămâie şi mormane de ziarişti. Dacă aveam armă, cred că-mi împuşcam televizorul!

  0
  0
 3. Si sa nu uit ce este mai important in aceste zile ->

  PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI !

  Si ceva inedit, cum se vede Pastele in Ierusalim de catre cineva care traieste acolo ->
  http://fuckyoutovarasi.blogspot.com/2009/04/jerusalem-ad-de-pasti.html

  0
  0
 4. Nu cred că tot acest bâlci este suficient pentru a-l face pe Gigi să treacă pragul, cu atât mai mult la toamnă. E un electorat care nu se prezintă la vot decît stimulat serios şi „eroul” nu prea mai are de unde. Plus că la orice alegeri trebuie un efort administrativ şi logistic pe care nici PNG, nici PRM nu îl pot face. El şi Vadim sunt doar clovni falimentari care mai rezistă doar pentru că unii muncitori de la fabricile de hârtie de împachetat şi de la oteveliziuni îi consideră interesanţi în amintirea şpăgilor primite.

  0
  0
 5. #5 Comentariu nou

  Bineeee… 🙂 Dacă nu e într-atât de speriat încât să stea doar în casă în următoarele 6 săptămâni, are toate şansele să menţină momentumul ăsta.

  0
  0
 6. asta cam e din categoria ”stiri care nu ma mai intereseaza…” lasati-l pe gigi cu ale lui (oile sau stelele) si sa ne vedem de treaba – sarbatori, familie, un ou, o pască…

  0
  0
 7. Am vazut pe burtiere la TV ca Gigi nu mai candideaza… cred si eu ca i-a pierit cheful… dar tot nu imi dau seama cine a vrut sa creeze atata audienta pentru Becali de i-au dat drumul in vinerea mare… nu-mi dau seama.

  0
  0
 8. Daca afirmatiile facute in articolul tau Vlad, veneau din partea unui pititoc intr-ale PR-ului in Romania, cu siguranta, putini mi-ar fi dat dreptate. Chiar si cei care tac acum, dar citesc articolul stiu ca ceea ce spui tu este perfect adevarat. Trebuie doar sa tii cont de produsul Becalli pe scena Romaniei, statutul acestuia in tara si mentalitatea colectiva a populatiei. Cate scenarii am putea scoate, dar doar unul singur este valid! felicitari pentru articol!

  0
  0
 9. Cred ca ce-i dau Razboinicului Luminii sanse sunt concedierile masive. Dar motivul eliberarii este ca Lumina Primita de-nviere treb’e aparata de-un razboinic. Care este el.

  0
  0
 10. eu nu mai pot cu gigi asta. nu se poate fara gigi la tv? nu m-am uitat pe hbo dar cred ca si acolo e gigi pe breaking news. nu mai pot. nu ma intereseaza ce face gigi, nu ma intereseaza ce gandeste gigi. pe mine ma intereseaza cum functioneaza institutiile statului. ce zice gig nu ma intereseaza. am facut o fobie cu nea caisa asta. cand apare la tv inchid televizorul. tot caraghioslacul asta se putea comprima intr-o stire la sfarsitul jurnalului eventual la rubrica sport in final.

  0
  0
 11. #11 Comentariu nou

  Multi ar sta si un an la puscarie pentru un 5-6% la europarlamentare. Aviz amatorilor…….pacat ca au pierdut trenul, cel putin pentru alegerile din vara.

  0
  0
 12. toti sustinatorii lui Becali sunt practic semi-analfabeti. La fel e si razboinicul luminii. De ce naiba ziaristi ii dau atata atentie?

  0
  0
 13. sorin, free gigi este una dintre actualele probleme ale tarii noastre(apud mass media:)). in fine, era…mai avem asa la ordinea zilei: revolutia din chisinau, penescu, si bineinteles imprumutul de la FMI. Cum le asezam in functie de importanta depinde clar de raspunsul pe care o sa-mi permit sa i-l dau oceaniei (” de ce naiba ziaristii ii dau atata atentie?”) : mentalitatea colectiva a romanilor…si s-a tras linie!

  0
  0
 14. #14 Comentariu nou

  Nu-mi faceam iluzii ca justitia va fi corecta si imposibil de influentat . Amarastenii din subsol ( treaba lor ca au ajuns acolo ) nu au parte de zeci de avocati si sute de presiuni.Trebuia sa ramina acolo , pentru ca acolo ii este locul . Nu poti merge la infinit cu timpenia ca a facut mult bine , dar nimeni nu discuta despre cit rau a facut , cita umilinta au indurat , chiar si cei care au primit bani . Nu stie sa administreze nici banul si nici puterea . Sunt oameni de afaceri care trimit sute de copii defavorizati in tabere de vara si nu cer nici macar un minut de publicitate , pentru ca a fi milostiv inseamna a te feri de constructia unei imagini false .
  Si la final o mostra de mentalitate becaliot-dragomiriana :
  „Nu este Penescu cel mai mare hot sau corupt din tara ” !!!???
  Cu alte cuvinte hotii sunt si ei mai buni sau mai rai , chiar si in fata justitiei.
  plecatdeacasa.blogspot.com

  0
  0
 15. #15 Comentariu nou

  Eu nu inteleg graba Antenelor de a-l caina…. Dovada ca lupul nu-si schimba naravul, ciobanul iar peiora angajatilor de la Antena 3 ca va vorbi el cu Camelia Voiculescu sa le reduca salariile ca prea il supara cu intrebarile.
  Sint unii ziaristi de-a dreptul masochisti?

  Despre motivele eliberarii, e bne sa ne uitam ce se va mai petrece in curtea FRF si LPF. Dar asta e cu totul alta poveste…

  PASTE LINISTIT VLAD!

  0
  0