Scurt, de organizare internă: plugin de vot pentru comentarii

Am instalat un plugin de vot pentru comentariile la postări. În dreapta jos, la finalul fiecărui comentariu, apar două butoane – thumbs up/thumbs down – prin care îți poți exprima părerea.

Dacă sunt multe voturi, comentariul respectiv e marcat cu o culoare aparte și apare mesajul “hot debate”:

screen-shot-2016-11-10-at-08-01-51

Dacă sunt semnificativ mai multe voturi negative decât pozitive, comentariul respectiv e etichetat cu “poorly rated” și mascat și apare mesajul “hidden due to lowcomment rating”. Comentariul nu e șters, normal, doar ascuns, dar poate fi afișat cu un click pe “click here to see”, dăăăă.

screen-shot-2016-11-10-at-08-00-17

Încă nu m-am hotărât dacă să și traduc mesajele astea ale pluginului. Mi se par simplu de înțeles.

Atât. Happy voting :)

15 comentarii Adaugă comentariu

 1. :))))))))))))))))))))
  Eu zic sa le traduci.

  Comentariu apreciat Thumb up 16
 2. Observație : nu știu cum se face, dar – cu cât democrația își scade din puteri, cu atât votăm mai mult :)… Iar în final ajungem, aproape fără greș, la 50/50%. Atunci ?…

  Comentariu apreciat Thumb up 5
 3. Categoric trebuie tradus mesajul, asa cum ai tradus si “Send Comment” in “Trimite Comentariu” (desi “Notify me…” nu l-ai tradus ;) ).

  Iti sugerez sa schimbi acel “Hot Debate” intr-un “Foarte Apreciat”…sau ceva de genu’ asta, deoarece mesajul apare in urma multor voturi pozitive

  Mai degraba as afisa “Hot Debate” langa titlul articolului, daca numarul de comentarii/ora creste cu x% fata de un anumit threshold, pe care sa ti-l setezi anterior.

  Oricum, este interesanta sectiunea de comentarii a unui site, reprezentand un fel de loc de joaca unde copiii se pot juca doar sub supravegherea unui adult responsabil :D

  Mai mult, adultul decide cand sa lase copiii la joaca. De exemplu, unele site-uri din Vest permit comentariile doar la articolele care nu ar genera o avalansa prea mare de mesaje care sa detone realitatea din teren (e.g. rasism, homofobie, etc).

  Adica, libertate, egalitate, fraternitate, insa mai duceti-va dracu pe la casele voastre si reveniti aici doar cand aveti ceva pozitiv, pe placul “binelui”, de transmis ;)

  Comentariu apreciat Thumb up 8
 4. Ideea cu mesajele ascunse pentru note negative este ca tocmai astea atrag cel mai mult :) Daca vrei ca toata lumea sa-ti citeasca comentariul, atunci el trebuie sa acumuleze cat mai multe minusuri.

  Thumb up 5
  • Nu chiar…
   Poate ca mesajul respectiv este total pe langa subiect si nu vreau sa-mi risipesc 2-3 secunde din viata incercand sa-l citesc, asa ca trec mai departe catre altele mai utile.

   Thumb up 11
 5. macar o chestie utila vad in plugin-ul asta : daca altfel nu se prinde ca e plictisitor, banal, repetitiv, agresiv si cam inutil in context = troll, suprafata ocupata de canadianu’ se va mai restrange cat de cat.
  (asta pana rabdarea si civilitatea gazdei isi va atinge o posibila limita :)) )

  Thumb up 9
 6. Practic la exemplul negativ ne-ai aratat si motivul introducerii acestui plugin :))

  Comentariu apreciat Thumb up 16
 7. Vlad, ai o tema foarte frumoasa, e mai buna si mai moderna decit a multor alti bloggeri. Parerea mea e ca aceste culori are commenturilor sint in plus, nu aduc suficienta functionalitate cit sa merite stricarea aspectului vizual. Lasa votingul, cu ascundere sub un prag, dar renunta la culoarea fundalului… (Ma zgiriie si faptul ca textul e lipit de fundalul nou introdus, as fi vrut un pic de padding acolo, la ziar nu ai fi vazut un chenar cu textul sa vina pina in buza chenarului, ar fi lasat dtpistul un pic de spatiu acolo… :D)

  Thumb up 3
 8. Si… cum ii zice la plugin?

  Thumb up 0
 9. Prea multe culori …

  Thumb up 1