Superscrieri, ediția a II-a, ultimele zile pentru înscrieri

Colegilor jurnaliști, un reminder:

Fundația Friends For Friends premiază din nou cele mai bune producții jurnalistice publicate în ultimele 12 luni. Este vorba de a doua ediție a concursului Superscrieri. Citez din descrierea organizatorilor: “Premiile Superscrieri sunt o competiție care promovează jurnalismul narativ și scriitura creativă despre oameni, evenimente și momente reale, ca moduri de exprimare a puterii cuvintelor de a influența în bine relațiile dintre oameni, de a genera schimbări de atitudini, cutume, norme.”

Aşadar, până la sfârșitul lunii septembrie puteți să vă înscrieți la una (sau mai multe) dintre categoriile următoare: Reportaj, Opinie, Portret, Multimedia. Găsiți mai multe explicații pe site-ul Fundației Friends For Friends.

Regulamentul poate fi consultat aici. Componenţa juriului poate fi văzută aici. Superscrierea anului (Premiul Romanian Business Leaders) este în valoare de 1000 euro, iar premiul întâi de la fiecare categorie este de câte 500 de euro. Cu ajutorul unor sponsori generoşi – editurile Okian, Publica și Vellant, revistele Tataia și Decât o Revistă şi Tea Forte – locurile 2 şi 3 ale fiecărei categorii vor fi, deasemenea, premiate.