Zen d’acvariu – Poşta Redacţiei

La solicitarea a numeroşi cititori, care s-au adresat redacţiei noastre solicitând detalii suplimentare despre “noile moduri amuzante de spălat geamuri”, iată, ne conformăm şi postăm în continuare un filmuleţ ilustrativ, de tip DIY, pentru folosinţa celor interesaţi:

Aşadar, este de remarcat, dragii noştri cititori, că pentru un experiment reuşit este nevoie de concentrare, abnegaţie şi, de ce nu, o anumită tandreţe în lingerea geamurilor.

Vă aşteptăm cu poveştile voastre minunate în urma aplicării celor citite aici. Cea mai frumoasă poveste va fi premiată de redacţia noastră. Mult succes!

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. Concentrare, inteleg…e importanta in chestiune.
  Abnegatie, desigur…e nevoie.
  Tandretea, insa…nu-si are rostul aici. Geamurile nu-s capabile sa o simta. Sau… ai sugerat tandretea dupa analogia cu “eu nu o sa bat niciodata covoarele; pentru ca le doare”?… Dar chiar daca si geamurile ar simti tandretea, tot nu ar fi bine sa se uzeze de ea. Pentru ca atunci geamurile s-ar murdari mai repede decat de obicei…numai ca sa vina tandretea aia inca o data…si inca o data…si inca o data…:)

  Thumb up 0
 2. Ţi-am spus că faza aia cu spălatul geamurilor nu e ok! :D

  Thumb up 0
 3. mda, ce sa zic. admit cinstit ca’mi lipsesc atata abnegatia cat si talentul, iar de tandrete nici nu poate fi vorba. nu cand e vorba de frecat! :)

  Thumb up 0
 4. concentrare ….. abnegatie…. tandrete… pare un coctail facut pe intuneric cu ochii legati.Daca e un coctail de detergenti …hmmm… “suna periculos”. Altfel ar putea fi chiar un coctail genial…. dar zau asa…. pentru spalat geamuri?

  Thumb up 0
 5. Sa inteleg ca mi-ai ascultat sfatul?… Sau mi-au luat-o altii inainte? ;)

  Thumb up 0