Alina Gorghiu, preşedinte PNL. Chillax, bă-eţi!

alina-gorghiu-portretMulte injurii, grohăieli misogine şi tot soiul de alte spasme machiste după alegerea Alinei Gorghiu ca preşedinte al PNL. E o cotcodoceală răguşită de caţe masculine pe la unele colţuri, ceva de speriat.

Chillax, bă-eţi. Una e rezerva sceptică, ba chiar bănuitoare, faţă de un om politic – orice om politic! – şi alta râgâiala bărbătească şi scărpinatul la o-o ca expresie a dezacordului.

Nu ştiu dacă Alina Gorghiu va reuşi să salveze PNL de figurile cu adevărat sinistre care îl domină. Personal, cred că-i va trebui ceva mai mult de un miracol pentru asta. Dar vom vedea şi vom analiza pe parcurs, fără să rupem hainele de pe ea, da?

13 comentarii Adaugă comentariu

 1. 2 lucruri interesante: alina gorghiu și-a închis blogul. erau pe acolo multe postări de-ale ei, de-a lungul timpului, care i se puteau întoarce împotrivă acum. cele mai multe din perioada useleului (http://www.alinagorghiu.ro/). la fel, o pagina care ridica anumite îndoieli asupra doctoratului alinei nu mai merge (http://www2.iasicastiga.ro/archives/6138)

  Thumb up 0
 2. lol. te-a atins și te-ai emoționat.

 3. “Nu ştiu dacă Alina Gorghiu va reuşi să salveze PNL de figurile cu adevărat sinistre care îl domină.”

  N-am comentat cazul dar o s-o fac acum: ascensiunea (spectaculoasă) unor personaje care nu s-au remarcat cu nimic în particular nu-mi miroase a bine (a se vedea cazul Victor Ponta); sper doar că PNL nu o să repete istoria PSD (făcându-și scut din domnișoara în discuție).

  Thumb up 0
 4. Bon, s-a alesara o femeie in fruntea PNL. Cred ca nu-i rau deloc. Asta nu garanteaza deloc ca e ceva de capul ei ci doar ca nu a avut mare lucru de invins: ceva chitarist/chelner fost la Transporturi si un giga cam prea limbut in somnolenta lui. Doua nulitati volubile. N-au in PNL vreunul mai spalat sa-l puna in vitrina si fata asta si-a vazut de-ale ei. Foarte bine, felicitari! Sa o vad facind ceva pentru partea activa a societatii, astia care facem +70% din PIB-ul tarii si mai vedem apoi.
  Liberalism zicem la titlu? Fie, atunci ia vezi mata la retragarea statului din economie, d’soara, la resurse risipite de stat, la de-astea si mai vedem apoi ce e de capul tau.
  Ca pina acuma ai un doctorat (bravo) dar si o asociere cu guvidele ala, Vlasov (sper ca nu si cu fie-sa) iar asta nu e de bine. Deloc.

  Thumb up 0
 5. Îi țin pumnii.

  O așteaptă o etapă deloc-deloc simplă.

  Dacă aș fi terminat liceul, m-aș fi propus consilier mărimilor politice.

  Thumb up 0
 6. pauker, udrea, gorghiu si crețu … femeile fatale ale romaniei :)))

  Thumb up 0
 7. Prezenţa Alinei Gorghiu la Antena 3, unde l-a înjurat pe Băsescu şi l-a pupat în dos pe Mircea Badea nu mi se pare un pas fericit. Mai ales că azi chiar era ultima zi a lui Băsescu la Cotroceni. dar, asta e, e o femeie dîrză, curată, trebuia să se mînjească oleacă la nea Voiculescu acasă. Să-şi prezinte scrisorile de acreditate.

  Thumb up 0
 8. #11

  “Gorgonele,”…”reprezintă aberații ale formei pământești,factori de tulburare a echilibrului universal (împotriva cărora vor lupta eroi civilizatori ca Heracles)…”fiind divinități htoniene, fiice ale Nopții,locuitoare ale tărâmurilor de întuneric,mai mult sau mai puțin identice cu forțele naturii, le lipsește antropomorfismul caracteristic în general zeilor greci.Gorgonele,de pildă, iice ale unor divinități marine,aveau „mâini uriașe din aramă,cu gheare ascuțite de oțel.În loc de păr,capul le era acoperit cu șerpi veninoși,care mișunau șuierând.Cu colți ascuțiți ca junghierele,cu buzele roșii ca sângele și cu ochii sclipind de furie,chipurile lor oglindeau atâta răutate șierau atât de înfricoșătoare, încât oricine le arunca o singură privire se prefăcea în stană de piatră”Wikipedia

  Thumb up 0
  • Fiind vorba despre politicienii nostri, când citesc “gorgonele” – nu stiu de ce – accentul imi tot cade pe penultimul “e” :)

   Thumb up 0
 9. Naiva Alina crede ca pigmeii ,macacii si alte grupuri de scatofagi si felationisti de la a3, pot fi imbunati cu o sesiune de amicitie si declaratii de complezenta. Domnule ( viitor presedinte la ora aceasta ) Johannis , dupa desemnarea neinspirata a cel putin doi consilieri ,”aleasa” Dvs. pentru presedintia PNL ului face o ” miscare” pe care deocamdata o cataloghez _ neinspirata – din capitolul tragerii de timp ,necesara Dvs. pentru a “face un lucru bine facut “.
  PS doamnelor si domnilor ,luminati un biet parerolog : ” este anul femeilor in functiile de sefi de partide ? si be ,oare ce gogosi va trebui sa-i toarne Galaxie Plagiatorul , soatei lui,ca aceasta sa nu revendice cumva sefia PSD ului?
  Multumesc. :)

  Thumb up 0