AUDI A4 – ZA STAN DARDELE

Aţi înţeles ceva din titlul de mai sus? Nu? Exact senzaţia asta, că sunt luat la mişto, am avut-o şi eu aseară privind la ProFM. Am zis bine, “privind” – mă refer la sistemul RDS, care permite transmiterea de scurte informaţii pe display-urile unor aparate radio. Măcar teoretic şi mai ales în maşini.

Aşa că închipuiţi-vă o vineri seară obişnuită, pe care orice bucureştean demn de acest nume o petrece blocat în trafic, butonând ca înecatul radioul de bord, până găseşte următorul anunţ:

FM3 PRO FM
REDIL ZA STAN
DARDELE AUDI

Ha?

După care, la fel de logic, urmează:

FM3 AUDI.RO
DARTAN NO L
RESETEA4
ZA STAN

Audi ştiu, 102.8 FM am auzit, Pro FM parcă-mi spune ceva, dar “dardele” zău că mă depăşeşte. Ce dardele, nene? Ce Ză Stan? Who ză fak iz ză Stan? Şi ce-are Stan cu dardelele, orice-or fi ele? Şi ce caută Stan şi dardelele sau dartanii lui la mine în maşină, frate?

Mi s-a stricat radioul, mă gândesc. S-a dus… şi o nouă rafală digitalo-păsărească îmi întăreşte suspiciunile:

FM3 PROFM AUDI
RESETEA
ZA STAN
DARDELE

Carevasăzică… Audi… resetea…ZĂ! STANDARDELE! Asta e!

Adevărat le resetează, vă zic vouă! Reclama pe RDS, mai tare ca Flacăra Rebus, la asta v-aţi gândit?

Deci, să revenim la trafic… Unde rămăsesem? A, tot acolo?

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. Cred ca li se trage de la petitiile pentru protectia animalelor :)

  Thumb up 0
 2. In astfel de cazuri, opreshti motoru, te dai calm jos din mashina, iei the shotbarrel gun din portbagaj shi porneshti sa stingi lumina.

  Sau aprinzi o tzigara, daca mai fumezi, tot calm, shi ashteptzi. Sau schimbi postul radio. Pe News FM, sa-i faci pe plac lu angajatoru tau, Rares :), sau pe Romantic, sa-i faci pe plac lu’ dom’ profesor.

  Sau pe City FM. The real radio for the real people. :)

  Thumb up 0
 3. nu stii povestea cu fostul nostru coleg mihai mateias, pe vremea cind era la radio la craiova si avea de citit o reclama scrisa ceva de genul “RAMANETI CU X FM” Si a citit omul de citeva ori, s-a intrebat oare ce e cu ramaneti asta, daca e vreo reclama, si daca da, la ce…..pina s-a prins. Trecusera citeva citiri bune

  Thumb up 0
 4. Imi place ideea.

  Doar ca intri pe audi.ro si nu e resetat. Tot modelul vechi e perezentat…

  Thumb up 0
 5. Stii ceva? Ia uite-te la redeseurile news-fm-ului, da? Lasa concurenta :D :))

  Thumb up 0