Care sunt faptele?

Am o nedumerire: care sunt faptele pe care le invocă dl. Dragnea atunci când spune că “totul pleacă de la Soros”?

Care sunt faptele când acuză “o chestiune foarte organizată” în “răul pe care (George Soros – n.m.) vrea să-l facă în această țară și nu numai în această țară”?

Și, mai ales, cum de prind astfel de elucubrații la mase?

Să nu ne imaginăm că nu prind. Dl. Dragnea agită momeala la popor la indicațiile unor consultanți care știu prea bine ce fac. În plus, năuceala cu Soros nici măcar nu e ceva propriu României. Priviți ce se petrece în Ungaria ca să înțelegeți că experimentul este regional, nu local.

Cum naiba poate crede cineva așa ceva? Nici măcar pesediștii nu reușesc să imagineze ceva cât de cât plauzibil în sprijinul halucinației. Zilele trecute, un coleg de la Europa FM a sunat diverși reprezentanți ai PSD cerându-le să explice care-i problema cu Soros. Răspunsurile sunt grăitoare:

Tentația e să spui că toți cei care cred sunt pur și simplu imbecili – sau că Liviu Dragnea este – dar e simplist și neplauzibil. Trebuie să fie alte explicații aici.

Aseară am avut un dialog straniu pe Facebook. M-a căutat un ascultător ca să-mi transmită că greșesc când mă-ndoiesc de “răul pe care Soros vrea să-l facă în această țară”. Îl redau mai jos, exact cum a fost, citiți-l și apoi să vorbim:


Simon Attila
Soros nu e usa de Biserica si Orban s-a saturat sa tot fie atacat prin ONG-urile sorosiste ,un fel de subminarea democratiei sau Art. 397
noul cod penal
Acţiuni împotriva ordinii constituţionale

(1) Acţiunea armată întreprinsă în scopul schimbării ordinii constituţionale ori al îngreunării sau împiedicării exercitării puterii de stat se pedepseşte cu închisoarea de la 15 la 25 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Vlad
Glumiti, nu?

Simon Attila
de data asta ia taurul de coarne ceea ce noi o luam in alt sens
nu nu

Vlad
Ba glumiti

Simon Attila
asta e tristul adevar

Vlad
Nu se poate altfel

Simon Attila
avem si noi in lege

Vlad
Ce adevar?

Simon Attila
doar ca nu se aplica

Vlad
Ce adevar, domnule Simon?

Simon Attila
In Rusia nu e cumva interzis Soros ?

Vlad
CE ADEVAR?
CARE SUNT FAPTELE?

Simon Attila
cu subminarea ordinii de drept si constitutionale

Vlad
Ce subminare? Cum? Prin ce fapte?

Simon Attila
propaganda indirecta directionata prin media si ONG-uri

Vlad
Glumiti

Simon Attila
impotricva ordinii
avem si tentativa la fapte nu ?

Vlad
Care e tentativa?
Concret, care sunt faptele?

Simon Attila
cand finantezi masiv ONG-uri sa destabilizezi

Vlad
Cum se destabilizeaza?
Prin ce?

Simon Attila
intentia de a destabiliza un partid ales democratic cu 66%

Vlad
Cum e destabilizat?

Simon Attila
prin mijloace subversive

Vlad
Care sunt acestea?

Simon Attila
ori al îngreunării sau împiedicării exercitării puterii de stat

Vlad
Domnule Simon, nu sunt decat inchipuiri si propaganda, nu exista faptele

Simon Attila
va pot relata un fapt adevarat ?

Vlad
Sunteti victima propagandei unor politicieni corupti

Simon Attila
eu vorbesc de Orban

Vlad
O seara buna va doresc si mai multa intelepciune.

Simon Attila
in 2 fraze
pe vremea lui Boc
domnul Orban mirosind sangele din aerul bancar
i-a chemat pe toti reprezentantii si i-a invitat la negocieri
Bancherii nu si nu ,contractele s lege intre parti si nu scad nici un comision etc
a pus Codul Civil pe masa : exista raspunderea in solidar ?exista…daca dvs aveti angajati la Bancile mama analisti economici cu analiza impactului creditelor pe termen lung si scurt
si nu ati prevazut criza economica ,cum sa prevada clientii fara studii de specialitate?
si in baza unui singur articol i-a pus la zid !!!
Boc putea sa copieze doar legea ungurilor dar nu s-a vrut doar Statul e cel mai bun client al bancilor nespa ?
scuze ca v-*am retinut,e f greu de probat ce am spus dar nu imposibil,nu uitati ca legea e f flexibila si interpretabila faimosul articol al lui Stalin suna chuiar f democratic

Simon Attila
art 58 58-1: Activitatea contrarevoluționară:
“O acțiune contrarevoluționară este o acțiune menită să răstoarne, să submineze sau să slăbească puterea Sovietelor muncitorilor și țăranilor … și a guvernelor URSS-ului sau a republicilor sovietice, sau a republicilor autonome, sau să sumbineze sau să slăbească securitatea externă a URSS-ului, sau principalele realizări economice, politice și naționale ale revoluției proletare.” Acest articol nu limita infracțiunea doar la acțiunile antisovietice: prin “solidaritatea internațională a muncitorilor”, orice alt “stat proletar” era protejat prin acest articol.

Simon Attila
istoria e ciclica…o seara frumoasa

Simon Attila
Inchei pe un ton optimist ,ca sa nu credeti ca sunt spalat pe creier ,un preot catolic m-a sfatuit ca in momente de cumpana sa citesc urmatoarea rugaciune…pct 5 e pt juristi…http://www.crestinortodox.ro/biblia/vechiul-testament/cartea-intelepciunii-solomon/rugaciunea-solomon-catre-dumnezeu-pentru-dobandirea-intelepciunii-care-este-folos-tuturor-oamenilor-13395.html
Rugaciunea lui Solomon catre Dumnezeu pentru dobandirea intelepciunii, care este de folos tuturor oamenilor.
Rugaciunea lui Solomon catre Dumnezeu pentru dobandirea intelepciunii, care este de folos tuturor oamenilor.
crestinortodox.ro

Vlad
Inteleg
Domnule Simon, imi permiteti sa public dialogul nostru pe blogul meu?

Simon Attila
Da sigur,nici o problemă
??

Vlad
ok

Seen by Simon Attila at 19:31

64 comentarii Adaugă comentariu

 1. Pe mine ma enervati astia care va simtiti jigniti de ceea ce spune dragnea sau orice alt pesedist.
  Probabil din naivitate credeti ca vi se adreseaza voua. Nimic mai fals.

  Fiecare politician vorbeste cu si pentru cei care-l voteaza.
  Restul sunt irelevanti.
  Iar din modul in care dragnea vorbeste electoratului e iti arata perfect cum arata profilul votantului psd.

  Asta pentru ca tot mai aud povesti de genul “parintii mei sunt intelectuali dar voteaza cu psd” – parintii tai sunt doar retarzi cu diploma in niciun caz intelectuali.

  • Nu, e prea simplu să-i consideri pe toți imbecili.

  • Eu am reușit să identific trei categorii largi de susținători ai regimului, în afară de zei. Este vorba de curve, idioți și victime. Nu am întâlnit încă un pesedist care să nu se încadreze în una din cele trei. Dar pare că patura imbecililor adună larga majoritate.

  • Enervarea nu e ca m-ar considera pe mine personal, prost, cu vrajeli sorosite, ci ca e ATAT de simplu sa agate un electorat masiv, vorba lui Vlad “nu toti imbecili” (aici as nuanta, nu toti, dar aproape,,:) )

  • @Adi Nu exista ‘zei’ sustinatori ai regimului. Si din celelalte categorii victimele sant tot idioti. Sant doar 2 optiuni: ca sa votezi cu PSD acum dupa 20-si de ani, trebuie sa fii ori imbecil (sa crezi minciunile lor) ori curva (in cardasie cu baetii de bine).

  • @vlad
   filosofic e posibil sa nu fie imbecili. pana la urma cine pe cine judeca?

   in lumea unui pensionar cu 800 lei pensie, psd-ul e soarele de pe cer
   in lumea unui functionar public, psd-ul e ca un cos nestors pe fata “naspa, dar e mult mai naspa fara slujba de la stat”
   in lumea unui gainar cu firma prospera in contracte cu statul, psd-ul e speranta unei case de vacanta pe malul adriaticii sau pe o plaja in brazilia

   insa in lumea mea TOTI sunt imbecili.

  • Cosmin, eu sunt de acord că cineva poate avea motive foarte solide, financiare, să voteze un partid anume, dar asta nu înseamnă că trebuie să creadă și gogoșile de genul ăsta, cu Soros.

 2. Oamenii au nevoie de antiteza. De bine și rău. Nimic mai simplu.
  Asta face Dragnea acum. Inventează un rău și se poziționează în antiteza fata de el.

 3. Desi greu de crezut, uneori lucrurile sunt chiar asa cum par: toti sunt imbecili, degeaba incerci Vlade sa le gasesti circumstante atenuante!

 4. Suntem in UE de ceva ani si lucrurile abia se schimba. Milioanele de oameni care au plecat la munca in afara nu pleaca urechea la gogorite din astea.

  Avem o clasa de mijloc in urban care se descurca din ce in ce mai bine, dar nu viteaza.

  Avem alte milioane care n-au avut curajul sau sanatatea sa plece afara sa faca un ban si frustrarea lor a crescut foarte mult. Ei nu mai au logica si degaba le spui ca de ei depinde cel mai mult sa iasa din saracie. Ei sunt pe emotie, intr-o stare de copil si orice le spui nu are cum sa le scoata sentimentul de neputinta din satele partial golite sau periferiile uitate. Ei sunt targetul si orice dusman extern se va plia pe ei. Il cautau de mult, dar nu avea forma. Unii cu putina carte vor cauta si cea mai mica logica ce exista in capul lor.

  Dialogul din post seamana cu discutiile mele cu parintii. Oameni inteligenti, dar votanti PSD. Dupa luni de zile de pistonare, acum ma suna sa-mi spuna cat de mafioti sunt PSD-istii. Greu a fost sa-l dau jos pe Tariceanu de pe piedestalul lor…

 5. Vlad Petreanu, v-a dat ungurul cu logica in cap si tot nu vreti sa intelegeti.

  In plus, eu v-as adauga si pe voi, cei de la europa fm (adica cei de la programul de dimineata) la cei care submineaza democratia, dar mai ales la lipsa totala de bun simt. Sa faci propaganda pentru parasirea tarii tale mi se pare supremul penibil, mai ales cind vine de la un inginer ratat care n-ar fi facut nici o brinza in alta parte, si care a mincat o piine dulce tocmai din sistemul pe care il injura. Sa va fie rusine! Mai si bagati in direct tot felul de rataciti cu putina carte (dar acum sint buni, cind voteaza ce nu va place sint rai) sa va cinte in struna.
  Singurii oameni care-si denigreaza propria tara sint romanii, iar cind vezi asta de la un presupus exponent al paturii mai rasarite, e rusinos de-a dreptul.

  • Ar fi minunat daca ai defini “denigreaza” si chiar “tara” , ca sa stim sa nu (mai) pacatuim astfel.

  • Cititi un pic din Arhipelagul Gulag sa vedeti ce frumos se aplica logica din Art 58!

   Erau oameni care-l ridicau in slavi pe acest articol si au sfarsit prin a fi dusi in lagar pentru o interpretare aleatorie.

   Dvs pareti candidatul ideal.

   Spoiler alert: dupa 5 ani in lagar unii inca sustineau ca s-a facut o greseala si ca Dragnea, pardon Stalin, nu stie de greseala comisa si in curand se va remedia.

  • Domnule Emil, astept cu nerabdare sa explicati va rog unde este logica acelor idei…dovada ca este o posibilitate si de 1% sa fie ceva real acolo. Simpla asociere de atitudini patriotarde cu rugaciuni si religii nu face decat sa duca spre ideea ca persoana respectiva este de acel gen rudimentar precum cei din Coalitia pentru familie sau alte aparitii stranii din ultima vreme.

  • Numai #rezistenti pe blogul lui Petreanu.

  • @Emil C : Sunt si cativa postaci, stai linistit, nu esti singur.

  • @Emil C: romanii nu sunt singurii care isi denigreaza propria tara! Cine te-a pacalit cu asta!

  • @blanco: ai prea putina minte si folosesti cuvintul “postac” ca solutie finala. Eu am baza pe ce am spus, daca ai ascultat elucubratiile lui Petreanu cu gasca dimineata la radio ai intelege.
   Cit despre fapte, vad ca nu se mentioneaza cele 3.9 miliarde de dolari cu care onor statul roman cumpara de la big brotherul american un sistem de rachete fara de care nu se mai putea. Asta dupa o lunga dezbatere publica, nu-i asa, intre Trump si idolul national de piata victoriei Iohannis.

  • @Emil C.: amice, esti un ticalos.

   1. Eu n-am profesat niciodata ca inginer si nici nu mi-am propus, deci n-am cum sa fiu un “inginer ratat”.

   2. Achizitia de rachete Patriot nu e inca decisa, dar ar trebui, tocmai pentru ca scoate din minti rusii si postacii lor.

   3. Nimeni n-a facut campanie pentru plecarea din tara la Europa FM. Elucubratii sunt ce debitezi dumneata.

   4. Am intrebat care sunt faptele in cazul Dragnea Soros. Ai raspuns cu un val de minciuni, ura si furie, dar nu cu fapte.

   Cum spuneam, esti un ticalos. Dispari la gunoi.

  • Asta da atitudine inteligentă. Să dăm cateva miliarde să moară postacii rusii, ca ii da vlad din fondul lui de pensie. Trump a vândut numai arme in ultimul timp, ce buni sunt rușii ăștia când vrei să fortezi o vanzare de arme. Acum mai trebuie și niște lng american adus cu vaporul la un preț mai mare, tot asa, ca să moară postacii ruși.
   Jenant

  • Ce, tovarasi, e alerta cu rachetele?

   Sistemul antiaerian actual din Romania e din anii 60-70, e sovietic si e completamente depasit. Suntem tara NATO de vreo 13 ani, deja, iar achizitia (sper sa se faca) intra in cei 2% din PIB pentru Aparare.

   Dar e asa o rezistenta in unele cercuri la retehnologizarea armatei romane… mai rasfirati, baieti, mai rasfirati!

 6. Ați verificat oare cine e acest Simon Attila si dacă chiar exista? Nu de alta dar discursul e foarte ciudat….se cam contrazic unele elemente…

 7. Pana anul trecut tindeam sa spun ca educatia si cultura fac diferenta intre un votant idiot fara logica care poate inghiti absolut orice de la PSD si unul care poate filtra si discerne intre o informatie buna si una falsa si intre o abureala ieftina si un adevar logic. Din pacate am fost uimit sa constat ca idiotenia nu tine de educatie. E adevarat ca procentual idiotii cu diploma sunt mai putini dar sunt destui.

 8. Vlad, cu Soros sunt legende o mie. Unele fantasme, altele mai putin fantasme (poate si reale, n-ai nicio sansa sa afli), dar niciuna relevanta in problema noastra. Problema noastra nu e Soros, dar nici Dragnea. Problema noastra suntem noi. Cum spunea cineva mai sus, un popor avid de antiteza. Noi nu putem face nimic de Iliescu, apoi de Ciorbea, Radu Vasile, pe urma sapte case, Basescu, Boc, Ponta si inca pe atatia. Nu vi se pare straniu? Poporul insusi isi alege antiteza. Pentru ca noi nu suntem obisnuiti sa vedem binele, frumosul. Suntem poporul plangacios. Baba care se plange la poarta toata ziua ca singura ei problema e ca nu are bani si, cand ii dai un milion de euro, se plange in continuare ca la magazinul din colt aduc numa “pita tare”. In loc sa vorbim de Dragnea si Soros, nu ar fi mai constructiv sa vorbim de un personaj pozitiv? Mie personal mi-a placut si oferit liniste dl Ciolos. Cum ar fi sa-ti alegi o persoana pe care o respecti si sa vorbesti toata ziua doar despre ea si pe blog si la radio si pe feisbuci? O zi faina

 9. Pai Soros este un fel de “Dracu”, iar votanții PSD fiind creștini devotati, înghit imediat gălușca râului din exterior, deoarece ei sunt cei care sa sperie de bau-bau si cred in diverse miracole dumnezeiești 😉
  Așadar, Dragnea (nu o să-i spun “dl”, precum tine), poate abera ce dorește, deoarece nu are o sarcina prea dificila in a-i manipula pe Omuleți

 10. Felicitari, ati publicat ideile unui bolnav mintal (in cel mai bun caz) sau al unui agent de propaganda (acesta e cazul nefericit).

 11. Nevoia de a cauta un rau “extern” pentru insuccesul si inadaptarea personala a fost intotdeauna acolo. In locul ala au fost destui vinovati, de la Clinton la Basescu. Acum e Soros.

 12. D-le Petreanu, cum explicați asta :

  “În niciun caz comunicatul (ambasadorului) nu a fost destinat să delegitimizeze criticile la adresa lui George Soros, care subminează continuu guvernele alese în mod democratic ale Israelului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului, Emmanuel Nahshon, adăugând că Soros finanțează organizații “care defăimează statul Israel și caută să îi nege dreptul la apărare”. http://m.digi24.ro/stiri/externe/israelul-declara-ca-soros-e-o-amenintare-758405

 13. Hai sa-ti explic eu cum sta treaba cu Soros asta. Soros e o sperietoare, la fel cum e si LGBT, Noua Dreapta, refugiatii, ISIS etc. Scopul lor este sa “asmuta” cetatenii unii asupra altora, ca sa se creeze haos. Pe principiul “dezbina si stapaneste”. Unii au senzatia ca sunt 2 tabere, LGBT vs Noua Dreapta si CpF, Soros vs Putin, PSD vs USR, etc. Ei bine, ghici ce, asta e doar o iluzie. Aceleasi interese stau in spatele tuturor, iar scopul este, again, dezbinarea. E mai simplu sa controlezi mai multe mase de drone cu principii si idei diferite decat o masa de drone omogena. Iar cand bagi sperietorile, fiecare masa de drone este lovita brusc si subit de cate un sentiment de frica care genereaza la randul lui alte sentimente. De aia pe unii ii loveste brusc progresismul, pe altii iubirea de neam si patrie, pe altii ura, etc.

  Daca stai sa te gandesti, sunt geniali aia de au gandit startegia. De ce sa fii doar pe o parte a baricadei cand poti sa fii pe ambele? Si ce e si mai frumos, fiecare drona membra a unei ideologii, are senzatia ca este super smart pentru ca “nu pune botul” la cealalta ideologie. Plus ca na, cand esti ocupat sa urasti un dusman iluzoriu, parca nu mai vezi ca se strange latul in jurul gatului. De-aia imi vine mie sa vomit de fiecare data cand aud cuvintele “libertate” si “democratie”.

  • Mereu mi-au placut argumentele astea “sunt interese mari la mijloc”
   Imbatabil.

   Iar legat de #nouadreapta si #cpf nu, nu sunt doar sperietori.
   Pentru ca idiotii astia au o agenda foarte dezastruoasa pentru drepturile omului.

 14. Vlad, sunt 3 categorii de “cetateni”:
  – cei carora “li se rupe”, maxim si voteaza sporadic sau deloc. Pentru ei Soros nu exista nici ca subiect, nici ca om. Sunt majoritari (ca sa nu zic marea majoritate)
  – cei pentru care indoctrinarea media mai functioneaza si pentru care exista A3, RTV etc si pentru care subiectul este tare bun. Ei voteaza cum sunt influentati sa voteze, si atunci… e nevoie de subiecte.
  – cei care ne miram ce dracu se intampla si cum cineva poate sa scoata astfel de aberatii: putini, cinici si din pacate, prea multi dintre noi, pasivi cand vine vorba de viata publica.

  Asadar, categoria a doua e cea care ne conduce si da tonul, si pentru ei astfel de subiecte sunt relevante, pentru ei se vorbeste. Stiu de oameni pe picioarele lor si normai care cred astfel de tampenii, iar campania de comunicare este bine pusa la punct. In Ungaria e doar un pas in fata …… mai stai putin pana la primele alegeri, stai sa vezi si la noi.

  PS. Stai sa vezi cand o punem de un referendum de modificare a Constitutiei…..

 15. Prostia inca nu doare! O fi bine? o fi rau? Dumnezeu stie!

 16. Trebuie sa recunosc ca este foarte captivant articolul insa dilema cu Soros ramane se pare a fi eterna si pentru posteritate.

 17. In america soros oficial a donat pt. Campania lui clinton si pt. Denigrarea lui trump si dupa ce a fost ales a finantat miscarea originala – #resist, In Romania # rezist e doar o copie ieftina nici maar nu s-au chinuit sa gaseasca o alta denumire……astea-s destule fapte dle Petreanu ?

 18. D-le Petreanu, trebuie sa recunosc ca am ramas putin confuz dupa ce am terminat de citit articolul. Acum e clar ca e vorba de propaganda si de crearea unui dusman iluzoriu pentru votanti si cum ati spus si dumneavoastra genul asta de propaganda e bine pusa la punct de o echipa de consultanti in spatele d-lui Dragnea, deci nu e visata peste noapte. In Ungaria pot sa inteleg aceasta politica, dar cu siguranta exista multe alte subtilitati si acolo. Ceea ce ma face curios acum, si presupun ca si pe dumneavoastra, e urmatoarea intrebare: “De ce tocmai pe Soros l-a ales Dragnea?”

  • “Ceea ce ma face curios acum, si presupun ca si pe dumneavoastra, e urmatoarea intrebare: “De ce tocmai pe Soros l-a ales Dragnea?””

   A fost un braistorming intre consultatii veniti sa il scoata pe Dragnea din rahat, cautand un tap ispasitor Au fost pe lista Soros, Orban, Merkel, Michel Temer (presedintele Braziliei, pentru necunoscatori) sau chiar Marylin Manson.

   Soros a castigat de departe, asta e viata, nu avem ce face.

   Eu chiar sunt curios cati or sa puna botul la balaria asta. Ma refer la votantii PSD-ului. Ca individul ala de 86 de ani, putred de bogat, nu are alta treaba decat sa il vada pe Dragnea ot Teleorman la puscarie.

   Daca Dragnea si echipa conving “boborul” de narativul asta, inseamna ca suntem fara speranta, ca natie.

 19. In opinia mea sursa tuturor relelor este faptul ca politicienii pot afirma absolut orice prostie fara sa poata fi trasi la raspundere chiar daca ulterior aceste afirmatii se dovedesc minciuni, ei se apara ca sunt”declaratii politice”
  Daca declari ceva sa raspunzi ptr el si sa dovedesti spusele tale cu probe sau argumente verificabile
  De multe ori aud(guvern) ca ei isi asuma “politic” ptr ceea ce fac .Pe dracu asumare.Daca faci lucruri care duc o tara intreaga in prapastie atunci sa raspunzi penal si data viitoare nu se vor buluci toti analfabetii la guvernare
  Datorita acestei liber-exprimari politicienesti pot fi manevrate masele fara teama unei repercursiuni
  Exemple:
  Azi salar minim 2000ron ,maine ups am gresit doar 1550 desi in programul de guvernare scrie negru pe alb
  ING avertizeaza ca la guvern sunt discutii ca Pilonul2 va fi desfiintat,pac amenda uriasa ca destabilizeaza economia.Ca apoi sa iasa Ionut sa ne spuna peste o luna ca se va desfiinta,repejor Tudose o drege ca nu e adevarat stirea (ba esti prost Ionut asta o discutam doar noi maharii prostimea va afla dupa OUG)Dar sa fim cu ochii pe Dubluta ca se joaca pe sub mese 😉
  Dragnea arunca orice in media doar sa se autovictimizeze si sa pozeze in aparatorul stratului mai sarac
  De Tariceanu nici nu mai vorbesc din 3 propozitii 2 ar pica la testul cu detectorul de minciuni

 20. Acestea sunt faptele http://www.cotidianul.ro/liviu-dragnea-lovit-in-moalele-capului-de-rise-project-un-ong-finantat-de-george-soros-303468/ . Aici nu este vorbe daca Dragnea are sau nu actiuni la purtator dar cand acuza in directia Soros are dreptate. Stiu a cauta dovezi e mai greu … chiar daca dovezile nu indica spre ceea ce crezi …

 21. Am reusit sa citesc mare parte din comentarii si mi se strange pielea pe mine…
  As vrea sa ii intreb pe cei care il aprecieaza pe Orban de ce nu merg sa locuiasca in Ungaria?
  Sau pe cei care il aprecieaza pe Putin sa mearga sa locuiasca in Rusia.
  Sau cei pe care ii deranjeaza implicarea lui Soros in interesele tarii…Corea de Nord e o tara sigura prieteni.
  Oamenii au murit la revolutie ca sa aveti voi aceste optiuni, sa puteti alege.
  Apreciati conducatori ai altor tari…mergeti acolo, bucurati-va de ei, nu stati aiurea prin tari conduse de interesele lui Soros.
  Sincer e mai usor asa…pentru toti.

  • Păi, cum să plece? Tocmai ce s-a stabilit azi la Guvern, construirea a 2stadioane:1Alexandria (12 mil eur) și 1 Craiova, 40 mil eur.
   Să fie primit, ei și rudele lor!
   Vor începe cu Studii de Fezabilitate, care Costa Enorm, desenele zic,și se termină guvernarea,ei bogați și noi tot mai sărăci; alegătorii lor îi vor scuza ca n-au fost lăsați. ..

 22. Din ce am citit la comentarii se face confuzia intre Dragnea ,PSD si Orban Ungaria versus Soros…pai omul asta preot parca relatează lupta lui Orban cu Soros si bancherii ceea ce Boc nu a făcut…a fi subversiv înseamnă a lucra pe ascuns pt a fi greu prins..Soros nu are nici o treabă cu PSD-ul sa fim serioși…

 23. Ma intreb ce ii face pe votantii PSD atit de hotariti si de vocali ,nu s au marit pensiile nici salariile s au scumpit multe produse ,nu mai spun nimic de invatamant ,spitale sau drumuri ce i mina asa de hotarit in lupta , catre ce fata morgana se indreapta asa hotarit ? De ce ceilalti sint asa pasivi si nu isi cer drepturile ,parca nu ar vrea sa traiasca mai bine ? In fiecare zi aud stiri care sint desprinse din filmele cu prosti ,noaptea mintii nu alta .Cit de jos trebuie sa ajungem ca sa strigam gata ,pina aici ,ne vrem tara inapoi !

 24. E doar un caz patologic dar demn de luat in seama. E doar un exemplu de specimen care a iesit din gloata si si-a exprimat punctele de vedere. Mi-e frica de dimensiunea gloatei!

 25. @Vlad,

  uita-te la comentarii si spune daca echipa de consultanti PSD nu e geniala 🙂

 26. Domnilor dragi, Credeti ca baietii astia sunt atat de prosti? NU. Credeti ca multe dintre ele nu-s de fatada? DAA. Poporul e atat de prost incat nici pana acum nu s-a luat atitudine sa ii trimitem la ‘racorica’ pe hotii astia. Asa ca stam si suferim.

 27. Intreaba mai bine la ambasada Israelului de fapte sorosiste!
  Oricum postul e de toata jena.
  ps. cum explici interdictia de calatorie in anumite state aplicata bosorogului, precum si a ong-urilor sale? Aii?

 28. Desprre conversatia lui Vlad cu Mr. Simon Attila, pot sa spun ca, din pacate, Attila, desi in mare sustinator al lui Orban, nu stie despre ce este vorba.
  Exact la fel se intampla la noi, cu votantii PSD.
  In Ungaria, problema pe care o ridica guvernul Orban, este ca Soros, sponzorizeaza ONG-uri, care aduc emigranti in Ungari si in UE, deci Soros este marele dusman al Ungariei.
  In acelasi timp, statul maghiar, a umplut ungaria de pancarte, reclame, “bannere” publicitare si nu in ultimul rand spoturi la radio, precum ca “trebuie sa oprim Bluxellul”, in a decide pentru noi si a lasa mare masa migratoare sa intre in Uniune (ma rog, problema lor este cu migrantii care le traverseaza tara).
  Ceea ce vroiam sa exprim, prin frazele de mai sus, este ca, din pacate, sustinatorii anumitor formatiuni politice (exeplu PSD) nu cunosc toate detaliile sau amanuntele pentru care Dragnea, are ce are cu Soros.
  O zi placuta!
  Romeo