Fața României

Știți cum ne uităm noi cu un soi de dispreț uluit, amestecat cu milă, la proștii ăia de prin Belarus, Venezuela, Zimbabwe șamd, care se lasă stăpâniți și jecmăniți de diverși dictatori ridicoli, corupți până-n măduva oaselor, cu atât mai bogați cu cât le sunt supușii mai săraci? Nu-i vorbă, din când în când se mai răscoală câțiva, mai dau cu huo, mai urlă nițel, dar guvernul le sparge dinții cu pulanele prin piețe, că-s prea puțini, de fapt, iar majoritatea rămâne inertă și dezolant de complice cu brutele de la putere, care le mai aruncă așa, câte un os de ros, între două spălări pe creiere. Ia uite, bă, ce proști, să mor io, păi cum nu văd, nene, cum îi fură nenorociții ăia, cum pot fi atât de orbi? Dar este evident de ce-s săraci, e la mintea cocoșului de ce rămân în mizerie, de zeci de ani, chiar nu înțeleg? Bă, păi își merită soarta…

Să râdem mai puțin, zic, că nici noi nu suntem departe. Vreți să știți cum ne vedem noi din lumea civilizată? Iată acest reportaj despre Dragnea și România lui, difuzat recent de televiziunea publică germană, ARD (11.3% marketshare în 2017). Are 8 minute și a fost tradus și subtitrat de colegii de la Digi24. Priviți-l, priviți-l atent, și dați-l mai departe:

Asta e fața României lui Dragnea: un furuncul împuroiat pe obraz și minciuna propagandei PSD că-i un semn de frumusețe.

19 comentarii Adaugă comentariu

 1. De televiziunea germana ARD din Germania condusa de Putin vorbesti tu? Hmm!

  Comentariu apreciat Thumb up 21
  • Da, hai ca ai nimerit-o. Deci Putin insusi a dat comanda sa se faca un reportaj la televiziunea nationala dintr-o tarisoara oarecare condusa desigur de el, ca sa il lucreze pe imaculatul, pro-europeanul, pro-americanul, ultra-demoocratul Dragnea.
   Practic Putin a pus deja stapanire pe toata Europa, singurul care i se mai opunea era Livache al nostru.
   Nici trolli de calitate nu mai are tara asta ba, suntem complet deprofesionalizati.

   Thumb up 0
  • Bravo Sorine. Ai pus punctul pe i. Trolli de rahat.

   Thumb up 0
  • din ce vagauna psdista ai aparut si tu. surse te rugam despre ard si putin, ca momentan ARD este televiziunea care a difuzat mai multe documentare despre masinaria de propaganda a Rusiei si influenta pe care au avut-o asupra alegerilor din UE….si astea tot comandate de putin probabil…

   Thumb up 0
  • Nu mai fiti atat de carcotasi. Lui Dorin i s-a dat ordin sa scrie Soros, dar a facut un typo si-a iesit altceva. asta e; honest mistake.

   Thumb up 0
  • #6

   Faceți mijto voi de @Dorin dar…
   Soros și Putin îl urăsc pe Liviu Nicolae Dragnea de mult timp.
   Soros pentru ca se simte amenințat de geniul financiar al lui Dragnea, un fost crâșmar ajuns bugetar cu o avere babană, vă puteți închipui ce rival poa’ să fie daddy pe piețele de capital când va începe să speculeze și el, pariind împotriva lirei sterlinei.
   Putin…deh, ca tot rusu’, e invidios pe Dragnea pentru mustața lui care bagă în boale oltencele fierbinți! Și nu numai…

   Thumb up 0
  • Dorine, toată lumea asta complotează împotriva PSD? Televiziunile germane conduse de Putin zici, buimac ciupalac ce eşti.

   Thumb up 0
 2. Bine ai revenit ! Lunga vacanta ai avut .

  Thumb up 1
 3. Despre Tariceanu nu vorbeste nimeni ? Eu zic ca este cel mai bun PSD-ist. Lui ii datoram, in mare parte, tot ce se intampla de doi ani.

  Thumb up 9
 4. Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Da (au ajuns la mine- n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

  Preşedintele PSD spune că ştie cine e în spatele acţiunii, dar nu a făcut public numele.

  „Suntem într-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Da, dar nu pot să spun asta (cine i-a plătit – n.r.). Da, un om foarte celebru în lume. Nu, nu mă gândesc la el (Soros – n.r). El se gândeşte la mine”, a mai spus Dragnea.

  Thumb up 6
 5. Filmul a dispărut

  Thumb up 0
  • Aparent nici pe androidul meu obosit. Dar merge link-ul spre digi.

   Cred ca le pare rău ăstora de la ARD ca nu au mai întârziat un pic cu montajul și difuzarea. Prindeau și declarațiile de aseară. #ninonino.

   Eu ma întreb dacă domnu’ Dragnea, pe lângă furtul de bani de la copiii săraci, se ocupă și cu furtul de droguri de la copiii (celor) bogați. Nu cred că te apuca paranoia asa, de la iarbă ieftină.

   Thumb up 0
 6. Intreb si eu. Nu se poate face plangere, deschide dosar etc despre acest Dragnea la Tribunalul de la Haga? Ca de acolo e mai greu de scapat nepedepsit.

  Thumb up 1
  • Curtea Penală Internațională judecă crime de război și crime contra umanității. Dragnea încă nu se încadrează la astea

   Thumb up 0
 7. Mafiotii il sustin pe Dragnea.
  Dragnea ii sustine pe mafioti.
  Statul Paralel si Mafiot este condus de insusi Dragnea.
  O tentativa de sinucidere a lui Dragnea ar fi urmatorul pas logic in lupta cu Statul Paralel.

  Thumb up 0
 8. #18

  Buna Vlad, azi am vazut primul semn care demonstreaza ca asa zisa “cearta” dintre Firea si Dragnea (cel care nu raspunde la atacuri – oare de ce?) este de fapt o incercare de resuscitare a increderii in d-na primar (dupa episodul Halep), singurul posibil candidat la postul de presedinte din partea PSD. Astfel, reactia d-nei primar Firea la scrisoarea de sustinere adresata de multi oameni de cultura (de vazut ca au fost “boiereste” sustinuti de PSD prin primaria capitalei) este similara cu scrisoarea de sustinere la nominalizarea actualului ministru al educatiei din partea multor rectori obedienti. Oare sunt “paranoic si bolnav de scenarita” cand astfel de “divergente interne” vin din partea PSD? O zi buna. Augustin

  Thumb up 0