Un golan: Teodorovici Orlando

Eugen Teodorovici participa la sedinta de Guvern, vineri, 15 februarie 2019. Inquam Photos / Alexandru Busca

O scenă ireală și jalnică ieri, în timpul dezbaterilor pe legea bugetului – mă rog, e un fel de a spune dezbateri; Parlamentul a „reexaminat” ieri bugetul, la cererea președintelui României, în sensul în care puterea a ignorat orice fel de propunere din partea președintelul și din partea opoziției. Așadar, pseudo-dezbaterile au durat mai puțin de o oră.

Oricum, în plină ședință a Comisiilor reunite de buget finanțe, în prezența masivă a presei, ministrul de Finanțe a avut o ieșire de o bădărănie incredibilă.

În timp ce senatorul PNL Florin Cîțu depunea un amendament, ministrul Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici, a început să strige insulte înspre acesta: „după ce că ești urât, mai ești și prost. Ai auzit? Cîțule, după ce că ești urât, ești și prost!”

„Chiparosule, frumosule!”, i-a mai strigat, în batjocură.

Acesta este, deci, ministrul de Finanțe al României, altfel poreclit „Discotecaru”, probabil pe caz de confuzie, că nu pare genul, pare un tip foarte serios, studios, de mare succes, nu?

Dl. Orlando Teodorovici Discotecaru toată viața a lustruit clanțe numai prin ministere și nicăieri altundeva – serios, n-a fost decât amploaiat de minister, dintotdeauna. Un băiet de viitor încă de la început, ce să mai discutăm, un tânăr în care partidul a văzut un cadru de nădejde – ce noroc, dom’le cu partidul, că fără el, ce făcea dl. Teodorovici în economia reală? Ce-ar fi fost dl. Teodorovici la privat? N-am fi știut niciodată – chiar n-am fi știut niciodată, dacă înțelegeți ce vreau să spun.

De partea cealaltă, senatorul Florin Cîțu are o carieră veritabilă, cu suișuri și coborâșuri ca-n viața reală, o carieră care include și poziții în top-managementul uneia dintre cele mai dinamice și importante bănci care activează în România.

Cîțu este, de asemenea, un opozant foarte vocal, care expune mereu erorile și minciunile guvernului PSD în domeniul economic, și o face cu documente și analize – chiar dacă, uneori, pe-un ton mai senzaționalist decât ar fi de așteptat din partea unui economist.

Tot incidentul are o relevanță indiscutabilă pentru starea de fapt din guvernarea României.

Iată, când cineva care se pricepe la finanțe-bănci demonstrează că puterea minte, că guvernul refuză să ia în considerare sau chiar ascunde avertismentele bazate pe date dure privind dezechilibrele din economie, răspunsul ministrului de Finanțe este un val de insulte.

De ce? Poate pentru că, pur și simplu, dl. Orlando Discotecaru nu poate demonta acuzațiile, pentru că dovezile sunt adevărate.

Atunci ce-ți rămâne? Insulta.

„Hoțule, te-am prins la furat!” strigă Cîțu.

„Urâtule, prostule”, răspunde ministrul de de Finanțe al României.

Nici nu știu de ce se limitează la insulte. Dă-i una-n mufă, bă, Orlando, arată-i cine-i șefu’, cum își permită să pună lanterna pe tine?

Articol din categoria: REPUBLICA FANTASTICĂ ROMÂNIA

66 comentarii Adaugă comentariu

 1. Florin Catu e unul dintre trezorierii acuzati in 2008 de BNR ca ar fi dat un atac speculativ pe leu.

  mobile.hotnews.ro/stire/8371729

  0
  0
  • Acest lucru nu scuza gesturile golanesti ale lui teodorovici insa sa vedem si cine face parte din asa-zisa opozitie.

   0
   0
  • #3 Comentariu nou

   Oh, amicul Tibi is at it again!

   Deci, „ce-avem noi aicea?” Un articol despre golanul Orlando „Discotecă” Teodorovici care se comportă golănește (nici o metaforă, sensul cel mai strict al cuvântului) în Parlament cu un parlamentar al opoziției cunoscut ca știind despre ce vorbește. Subiectul, așadar: O „D” T și comportamentul lui.

   Ce face amicul Tibi? Aduce în discuție un articol de acum 8 ani, despre ceva de acum 11 ani, acel ceva (legal!) fiind făcut de Florin Cîţu în cu totul alt post, care acea cu totul alte cerințe și, profesional vorbind, se găsește deja într-o altă eră din CV-ului lui Cîţu. Care-i legătura cu articolul lui Vlad? Nicevo nikagda, ca să vorbesc pe limba dragă lui Tibi.

   În două comentarii scurte, Tibi sau cum te-o chema cu adevărat, ai comis o sumă de slinoşenii care par a marca un record de porcării per propoziție: whataboutism, red herring, character assassination şi strawmanning în (20+20) cuvinte (fără a socoti şi URL-ul către Hotnews). Parcă ar fi şi un pic de concern trolling cuplat cu un început de sealioning, dar hai să fiu generos şi să socotesc doar ce tehnici de manipulare a discursului sunt prezente plenar (cu un alt cuvânt care-ţi trezeşte amintiri duioase, Tibi).

   Comportament jegos. După fiecare ipochimen de-ăsta simt nevoia să fac un duş, Vlade.

   0
   0
  • #5 Comentariu nou

   @Tibi
   „Acest lucru” este o presupusa motivatie prin care Florin Catu incearca sa isi explice de ce a fost demis.
   Nu este o acuza sau un autodenunt.
   Dar daca este un „modus operandi PSD” ca la DIGI24 sau ca in cazul candidaturii LCK la functia de procuror european?
   Sugestia ta nu este doar tendentioasa ci chiar toxica.

   0
   0
  • @plain sight – BNR a acuzat 3 banci: ing, unicredit si rbs pentru atacul speculativ asupra leului din 2008, iar ulterior dupa ce isarescu a avut discutii cu cele 3 banci au fost dati afara trezorierii – florin catu,lucian isar si mihoc.

   https://m.zf.ro/eveniment/isarescu-dealerii-au-jucat-poker-in-octombrie-2008-si-au-pierdut-pascariu-unicredit-bnr-sa-spuna-vinovatii-8177393

   0
   0
  • #7 Comentariu nou

   „Tibi” insistă cu mizeria. Şi-a completat panoplia de tehnici de manipulare cu falsa echivalenţă. Vezi Doamne, nici Cîţu n-ar fi uşă de biserică, deci – prin comparaţie – golanul EOT pare mai alb. Chiar foarte alb, că deh, ăsta doar a vorbit urât dar Cîţu, dom’ne, a „atacat” leul. Şi a fost şi „acuzat” de ditai BNR.

   Nu este deloc o echivalenţă valabilă, nici măcar în ipoteza – dragă lui „Tibi”, ca oricărui nemernic interesat – că discutăm scena în afara contextului. Privind de-a lungul anilor avem, pe de o parte, o trompetă manelistică – EOT – care a dat peste cap România cu toate invenţiile lui, arogant şi limitat ca orice manelist politic şi care, apropo, s-a făcut de rahat (făcând România de rahat) acum vreo câteva zile în Europa, la discuția despre paradisurile fiscale. De cealaltă parte îl avem pe Cîţu, un profesionist al domeniului, uneori senzaţionalist în scriere dar legal şi moral la ani-lumină distanţă de EOT.

   Mă bucură că „Tibi” nu ştie nici măcar cum se trolează eficient şi evită să intre în discuţie cu mine. Aşa măcar, dacă există cititori în căutare de informaţii pentru a-şi face o părere singuri, pot desluşi cu ocazia asta şi cum funcţionează epigonii Internet Research Agency, Sankt Petersburg, Rusia.

   0
   0
  • #8 Comentariu nou

   @Tibi
   Multumesc de informare.
   Se pare ca nu ai inteles ca asta nu schimba nimic.
   Daca citeai articolul si daca pricepeai ceva, intelegeai ca trezorierii bancilor incriminate au fost doar daunele colaterale ale unei situatii de piata ce nu putea fi nici anticipata nici evitata.

   Dragnea ataca in fiecare zi leul, rezervele de aur, intreaga economie, educatia, stabilitatea politica, morala, sociala si securitatea individuala si nationala cu unelte primitive (teodorovich, dancila, toader, florea, nicolicea, dan, nicolae, iordache etc.) si metode barbare… si tu ce vezi? Cai verzi!

   0
   0
  • #9 Comentariu nou

   Cred ca Tibi a priceput el foarte bine, dar s-a tinut de agenda, ca doar pentru asta incaseaza cele cateva kopeici slinoase. Prompt, documentat, aplicat, pă sistem, ce mai…

   0
   0
  • #10 Comentariu nou

   @AB:
   „Muie psd” este un răspuns cât se poate de cinstit și corect față de starea de lucruri. psd a fost la guvernare 20 ani, iar prin interpuși a fost tot timpul – eșaloanele 2-3-4 din ministere și agenții de stat; ca atare, psd este cel mai vinovat de starea în care se află țara. De atâția ani, nimic bun. Bref, MUIE psd, din tot sufletul.
   Pe când acest fante insipid semidoct EOT nu e decât un maimuțoi căruia i s-a terminat logica.
   Să pui echivalența între cele 2 situații denotă oarecare jigodism.

   0
   0
  • #11 Comentariu nou

   добрый вечер товарищ сержант AB! (Pentru cine nu ştie ruseşte, am scris „Bună seara, tovarăşe sergent AB!)

   😀 Am stârnit deranj în subsolul din Kiseleff 10, ha, to’arşu? Că văd că aţi mobilizat gradele superioare. „Tibi” şi-o ia pentru incompetenţă, înţeleg?

   (Vlad, încep să îmi pun întrebări în privinţa valorii tale ca opozant :-D. Judecând după calitatea jalnică a trolilor PSD de aici (a) ori te subestimează grosolan ori (b) de atât sunt în stare ăştia în general).

   Boooon, acum să vedem de ce capabil superiorul ierarhic al lui „Tibi”. Păi nu de mare brânză, de ce să zic.

   1. „Epitetele aruncate de Orlando nu au scuze la fel ca si epitetele aruncate de alti derbedei precum Ludovic Orban, Johanis” – încercare cretin de proastă de falsă echivalenţă. Începutul e la fel de slab, cu o acuză vagă la EOT (încercare de plasare ca „de partea mea”, vezi-Doamne), dar îşi dă repede arama pe faţă („derbedei […] Orban, Johanis – apropo, se scrie Iohanis, cu I. Analfabet funcţional, tov. AB)

   2. „La fel a fost si cu ‘muie psd’ Cand a lansat-o idiotul ala din Suedia era cool.” Tot falsă echivalenţă. PSD – ALDE au o istorie întreagă de dispreţ public la adresa unor pături întregi de cetăţeni români. Când provoci timp de doi ani, măi AB, nu prea te mai poţi plânge de reacţiile obţinute. (Da’ de ce-ţi explic eu ţie? Tu ştii lucrurile-astea, dar deh, câţiva leuţi activează uitarea, n-aşa?). Mai adăugăm şi whataboutism (pentru cine nu ştie, asta vine din vremea Războiului Rece: la orice reproş al SUA către URSS privind drepturile omului, URSS răspundea invariabil „What about your treatment of the black population?”, fără a răspunde în vreun alt fel)

   3. „Cand un golan de la PSD a injurat si el au aparut suparari. ” – poziţionare ca victimă. Ar trebui să simţim milă sau măcar un pic de empatie cu „victima nedrept reprimată”. Nu, amigo, nu e „un golan de la PSD”. PSD în general e o adunătură de golani (nu toţi, ştiu, dar prea mulţi). Când faci parte dintr-o bandă de cartier şi te mândreşti cu tatuajele de bandă nu te mira că ţi-o iei de la locuitorii sastisiţi de scandaluri şi furturi.

   4. „Am observat ca esti cult in cap pentru ca ai scris despre: whataboutism, red herring, character assassination, strawmanning, concern trolling, sealioning dar si despre faptul ca Florin Citu este un profesionist.” – „cult în cap” = ad hominem. Atac la persoană. Teoretic ar trebui să enerveze preopinentul şi să-l determine să facă o greşeală, măcar răspunzând la fel, prilej pentru trol să se vaite că „uite, mamă, ce vânătaie mi-a făcut!”. De fapt un atac la persoană înseamnă doar că tov. AB nu are, de fapt, nimic de spus şi înlocuieşte argumentele cu atacuri. Transparent, tov. AB, transparent…

   5. „Baga si tu o cautare pe Googla si vezi de cate ori a declarat Citu ca economia se prabuseste. Ceva gen Grecia sau recent Venezuela. Pana gasesti iti spun eu ca acest gagiu declara cam o data la 2 saptamani ca am intrat in recesiune, economia e prabusita si alte bashini d’astea”. Argument fals. O dată, am spus deja că Cîţu e senzaţionalist în scriere. Dar cel mai important: NU ARE NICI O LEGATURA CU SUBIECTUL NOSTRU. Cîţu putea fi ultimul om de pe lume, EOT tot golan nesimţit de cartier ajuns dintr-o eroare a istoriei pe postul de ministru rămâne. Sau, pe limba ta, tov. AB: dacă prietenii tăi din PSD/ALDE fură cu două mâini, asta nu va fi niciodată justificare pentru alte partide să fure. E, însă, justificare suficientă să o vreau pe LCK la EPPO 😉

   6. „Daca nu te descurci cu Google sigur te poate ajuta careva de pe aici. Contra cost.” Ad hominem. Vezi mai sus.

   7. „Deci e corect ce zici despre Orlando dar sa-l scoti prefesionist pe Citu e o mare gogoasa.” Aici sergentul FSB „AB” îşi dă măsura impotenţei intelectuale complete. мой друг, ţine minte: EOT este un golan, aici ai nimerit-o, dar PARTEA DESPRE CÎŢU NU ARE LEGĂTURĂ CU SUBIECTUL. Insistenţa asta a ta îmi aduce aminte de ăia care stau de vorbă cu un străin, nu ştiu o iotă de engleză şi încep să strige repetând aceleaşi cuvinte în română, ca şi cum asta l-ar ajuta pe străin să înţeleagă.

   Cam asta a putut superiorul ierarhic al lui „Tibi”. Ar fi hilar, dacă n-ar fi trist că asemenea specimene slinoase există de-adevăratelea.

   0
   0
  • #12 Comentariu nou

   @AB
   Daca tot ai ales sa combati pentru Tibi si mai ales pentru misiunea lui pe acest blog va trebui sa intelegi ca limitele tale de competenta au fost depasite.
   Pentru aceasta reformularea unor afirmatii anterioare poate fi de folos.
   Iata deci motivele pentru care va trebui sa cauti un inlocuitor pentru inlocuitorul lui Tibi:
   1. AB, nick-ul ales ne clarifica faptul ca CB este tinta atacului.
   2. Aparent argumentele pe care le aduci in confruntare fac apel la bun simt totusi scopul lor este de atac dincolo de limita care sugerezi ca nu ar trebui depasita.
   3. In interiorul tau se da o lupta crunta intre realitate si lipsa de educatie motiv pentru care, desi ti-as recomanda, nu vei putea schimba tabara in aceasta existenta.
   4. Dusmanii tai naturali, „progresistii”, iti tulbura intr-un mod violent echilibrul emotional si iti consuma fara niciun folos toate resursele de inteligenta.
   5. Cel mai grav lucru este insa faptul ca modul de argumentare arata ca esti captiv unui sistem de valori care nu prea este in acord cu afirmatiile tale.
   Pe langa motivele de mai sus am placerea sa iti aduc si cateva precizari.
   1. Chestiunea cu Muie PSD nu a lansat-o „idiotul” din Suedia, acela doar si-a scos placute de inmatriculare. Muie PSD este simbolul revoltei fata de ceea ce face PSD si la motivatia lor declarata; „pentru ca putem”. E destul de trist ca nu exista un simbol mai bun pe care PSD-istii sa-l priceapa. Chestiunea cu Muie PSD este mult mai veche. Este mostenita de la Puie Monta, dar a fost adaptata noilor conditii. Daca vei documenta evolutia acestui simbol al revoltei, care nu are nimic de a face cu sexul ci cu perversiunile politice ale PSD vei intelege ca asta face in fiecare zi Dragnea cu PSD. De fapt problema e ca le place si doar asta cauta.
   2. Faptul ca pleci de la aceasi teza ca si TIbi „sa vedem cum sta opozitia” si faci asocieri necomparabile este un minus care te incadreaza la categoria latrinisti. Poti adauga ca argument pentru aceasta incadrare si cateva clisee, pe care am observat ca nu te poti abtine sa le folosesti si care sunt nelipsite la posturile indicate.

   0
   0
  • #13 Comentariu nou

   @Plain Sight
   Nu combat pentru Tibi. Nu-l cunosc. Nu fac parte din gastile astea care se comporta precum ultrasii. Am citit articolul, comentariile si am scris cateva randuri. Daca nu am dreptul asta te rog sa-mi spui clar.
   1 – Nu-l atac pe CB. I-am raspuns. Nu fac parte din gasca celor care ‘ataca’ Malin Bot si ceilalti rezistenti ataca non-stop. Pe langa astia mai sunt destui care ataca pe internet. Cand cineva scrie pe net cateva randuri in inseamna ca obligatoriu ataca. Ma refer la cateva opinii despre ce scriu altii. Politicienii merita si trebuie sa fie criticati si atacati. Daca citesti cu atentie ce am scris prima data o sa vezi ca m-am referit la politicieni nu la CB. Doar sa citesti fara ura de nelatrinist.
   2 – Chestia cu ‘lupta crunta’ este amuzanta. D’asta imi place sa citesc comentarii.
   3 – Progresistii nu sunt dusmanii mei. Nu fac parte din triburile astea care se lupta. Nici din gasca voastra de luptatori muiepsd in frunte cu Malin Bot nici din gasca de luptatori ai lu’ Ghita care vrea sa bata muisti. Mai exista si oameni care nu sunt luptatori incrancenati.
   4 – E bine ca explici si tu cum a fost cu idiotul din Suedia. Liiceanu/slujirea a explicat si el, am inteles ca e injuratura care ne uneste, bolsevicul Tismaneanu dupa dialogul cu Iliescu a trecut si el la muiepsd, Am inteles ca e un simbol si se termina cu lupta crunta intre ce ai scris si nu mai consum resursele de inteligenta.
   5 – Nu pornesc de la ‘teza’ lu’ Tibi. Nu stiu ce a facut Cîţu in 2008. Probabil ca a facut ceva rau daca a fost dat afara. Problema este alta si probabil ca depaseste resursele tale de inteligenta de nelatrinist. Nu am treaba cu opozitia, faptul ca acest Cîţu mananca cacat in calitate de specialist nu inseamna ca toti cei din opozitie sunt ca el. Tocmai pentru ca este specialist nu e bine sa spuna regulat ca economia se prabuseste. E la fel daca un specialist anunta la tv ca o banca se prabuseste. Daca o face, e posibil ca banca sa nu se prabuseasca insa poate avea probleme grele. In afara de asta, Cîţu fiind senator, in loc sa apere cetatenii care l-au votat, apara hotiile bancilor. Iti dau acelasi sfat, da cautare pe Google ca sa vezi ce amenzi au primit bancile infractoare care spalau bani de la rusi. Cei care au dat amenzi nu au pus problema precum acest specialist Cîţu, adica amenzile luate de banci vor fi platite de fapt de cetateni. Au descoperit infractiunile si au dat amenzi cum e si normal. La fel si cu manipularea Euribor. E simplu sa te informezi. La fel ca la Euribor se fac smecherii si la Robor. Diferenta este ca aici sunt ‘specialisti; care au misiunea sa-i apere pe smecheri.
   Rezumat: OT a gresit,este un golan la fel ca si ceilalti care se comporta ca el (Orban, Iohanis) nu-l apar pe Tibi, nu-l atac pe CB, i-am raspuns pe limba lui (romana) ca engleza si rusa nu stiu ca el, Cîţu este un individ nociv.
   Sper ca ce am scris nu a depasit nivelul tau de inteligenta si ca vei scapa si tu de lupta crunta din interiorul tau.

   0
   0
  • #14 Comentariu nou

   Plain Sight,

   Mulţumesc şi eu pentru munca de curăţare a dejecţiilor de pe blogul lui Vlad. S-ar putea să vrei să-l laşi e „AB” în durerea lui. A ajuns ca vărul ăla care, beat, insistă să vorbească deşi nu-l mai ascultă nimeni, nu e amuzant şi stârneşte milă – îi ştie toată familia isprăvile la beţie. Acum toacă aceleaşi cretinisme, „înşirând cuvinte goale ce din coadă au să sune”. Reaua intenţie şi absenţa oricărei idei de dezbatere e caracteristică plătiţilor din Kiselef 10 (ştiu, am glumit insinuând că ar fi trol rus. Nu cred, „absolvenţii” Internet Research Agency sunt profesionişti, au calitate în abordare şi sunt semnificativ mai dificil de deconstruit decât adunătura mizeră a PSD-ului).

   0
   0
  • #15 Comentariu nou

   @AB
   Nice! Un upgrade vizibil!
   Dupa dupa stil, ritmul frazarii si coerenta aproape ca nu pari a fi originalul „AB” ceea ce inseamna un castig pentru tine si pentru acest blog. Deci se poate!
   Ramane nerezolvata problema comparatiei dintre „mancatorii de cacat” si infractori.
   Din aceste motive se pare ca avem inca probleme de sinceritate.
   Deci pentru tine, AB reloaded, probabil mai sunt sanse dupa cateva reincarcari!
   Precizari:
   1. Nu i-ai raspuns lui CB. Nici nu aveai ce. Analiza lui a fost corecta. Din pacate nu s-a dovedit ca ai inteles-o.
   2. Educatia si sistemul de valori aferent distorsioneaza proportional perceptia realitatii si duce la argumentari de genul: “după ce că ești urât, mai ești și prost. Ai auzit? Cîțule, după ce că ești urât, ești și prost!” Chiar daca te-ai declarat a fi impotriva lor, in opinia mea ai abuzat de ele. Trecerea de la principii la atacul la persoana au fost evidente.
   3. Pacifismul declarat nu se asorteaza deloc cu restul afirmatiilor. Nu voi enumera toate contradictiile.
   4. Daca va satisface pot fi de acord cu faptul ca Muie PSD este o injuratura nepotrivita, doar pentru ca practic nu se poate realiza. Numai si numai daca asta va satisface!
   5. Idem 3. Idem 2. Explicatia; „adica amenzile luate de banci vor fi platite de fapt de cetateni” este valabila doar pentru institutii bugetare. Privatii platesc din profit. Aceasta arata ca nu sunteti calificat sa analizati afirmatiile sau actiunile lui Cîţu si ca preluati ceea ce se mananca la latrine.

   0
   0
  • #16 Comentariu nou

   @Plain Sight
   Ok, nu i-am raspuns lui CB, am comentat. Iar te rog sa-mi spui daca am sau nu am acest drept.
   „Trecerea de la principii la atacul la persoana au fost evidente” Daca te referi la un atac la persoana CB nu ai nimerit-o. Sistemul este asa: comentez, omu’ raspunde si imi arata care e parerea lui. Daca insa ma jigneste ii raspund le fel. Nu zic ca sunt pacifist, doar ca nu fac parte din triburile de talibani. Un ciumete a comentat ce am scris, isi exprima convingerile de muist dar la final spune ca dau dovada de jigodism. Consider ca e normal sa-i raspund ca el da dovada de tampenie.
   1 – Nu am treaba cu muiepsd. Fiecare crede ce vrea, zice ce crede. Este o problema intre psd si cei care sunt contra lor. E clar insa ca daca unii incep cu astfel de actiuni, urmeaza raspunsul. Cu injuraturi nu se ajunge la rezolvarea problemelor. Se vor lua la bataie.
   2 – Problema cu hotia practicata de banci este reala. La exemplul meu nu ai raspuns. Este interesant ca daca unul comenteaza ‘nepotrivit’ imediat este acuzat ca e platit de rusi. Deci legatura asta cu rusii e nasoala. Pentru spalarea de bani rusesti care este o fapta mult mai grava decat niste comentarii, nu se agita militantii anti-rusi. E ca si cum un taran zice ca pe el il intereseaza DOAR ca este furat de vecin, nu si de marii hoti din alte zone care insa il fura si pe el.
   3 – Sunt caificat sa comentez zicerile unui senator care este ales de cetateni. Este senator al Romaniei si am acest drept la fel cum oricare cetatean poate comenta actiunile sau afirmatiile oricarui politician.
   4 – Sunt unii deranjati de hotiile facute de politicieni, mai ales psdisti care sunt mai multi si au condus mai mult timp. OK. Eu reactionez cand citesc comentarii din care rezulta ca doar politicienii fura. Mai sunt si alti hoti iar cand citesc despre victima Cîţu caut sa amintesc ca si altii fura. Nu zic ca acest Cîţu fura el dar dupa parerea mea ii acopera pe hoti adica unele banci.
   5 – Amicul tau care e dus rau pe aratura a trecut la faza cu ‘dejectii’ si ‘cretinisme’ Cred ca e bine sa-i dai ceva ce are nevoie ca sa nu treaca la etapa cu topoare. Sa nu te gandesti la sex ca se supara tovarasul lui de viata. Ma refer la un calmant, ceai.

   0
   0
  • #17 Comentariu nou

   @CB
   Ramane clar ca OT este un golan.
   Pare ca esti fan Ciolos. Forta motrice are o parere corecta despre flatulente si cred ca e bine sa iei in considerare ce zice si sa eviti sa mai bagi pe aici asa ceva.
   Vezi postarea de acum 4 ore, discutia dintre Oana-Maria Bogdan si Adrian Teodoru.
   https://www.facebook.com/sorinaruxandra.matei?epa=SEARCH_BOX

   0
   0
  • #18 Comentariu nou

   @ AB
   Ar fi inutil să repet ceea ce s-a mai explicat chiar daca simptomele tale se agravează sau cu atât mai mult.
   Faptul ca insiști cu aceeași întrebare îți trădează intențiile.
   Poți să bați câmpii cat vrei, presupun că nu te va bana nimeni deși greața pe care o provoci este unanimă.
   Din acest punct de vedere poți considera că ți-ai atins scopul.
   Orice mostră de latrinism ne ajută să ne amintim cu ce monstruozitate ne confruntăm.

   0
   0
 2. #19 Comentariu nou

  Cam asa se intimpla cu oamenii care nu exista prin ei insisi, ci doar prin ceea ce sustine gasca in care au intrat. Ei te urca, ei te coboara, tu singur nu esti in stare de nimic.

  Cind am citit prima oara ce a scos pe gura, m-am simtit in satra. Probabil nu a avut cum sa contracareze spusele lui Catu cu argumente economice, asa ca, la nervi, s-a dus toata spoiala de domn si a ramas omul. Iar omul acesta este, orice haine ai pune pe el.

  0
  0
 3. #20 Comentariu nou

  Acesti infractori-tradatori otravesc Romania cu fiecare clipa a existentei lor.
  Se pare ca inca nu am descoperit resursele pentru a face fata acestui asalt al infractorilor.

  0
  0
  • #21 Comentariu nou

   E un lucru destul de complicat, Plain Sight, pentru că golanii ăştia distrug democraţia folosind înseşi mecanismele democratice. Principala lor armă este formalismul – scobirea esenţei (negocieri publice, interesul naţional, compromisuri bune pentru scopuri înalte, cooperare în condiţii de loialitate etc) şi păstrarea cojii superficiale. Este simplu pentru ei pentru că aceste lucruri nu pot fi măsurate obiectiv şi puse în texte de lege. Instituţiile, la fel – coji goale, populate de viermi. După care vin golănaşii şi strigă „noi respectăm democraţia. Uite, am re-discutat legea bugetului în Parlament!”

   Ca să-i punem la locul lor avem nevoie de 3 lucruri simple, dar foarte grele: 1) prezenţă mare la orice tip de alegeri, 2) politicieni / lideri pe care să-i putem vota măcar ţinându-ne de nas (aici e loc de o serie de articole, nu doar de un comentariu, despre căutările calpe ale Ilenelor Cosânzene de la noi şi Făt-Frumosul politic ideal, care nu mai apare – în esenţă mitul mesianic în altă formă) şi 3) implicare civică mai mare a noastră, a ăstora care ne oripilăm online. Altă cură nu există. Dacă noi, ca popor, vom muri în anii imediat următori, o vom face pe mâna noastră.

   0
   0
 4. #22 Comentariu nou

  Teodorovici este un nesimtit. Daca femeile din ministerele pe unde a trecut, si aici nu ma refer la femeia de serviciu sau la vreo functionara oarecare, ci la ditamai directoarele de prin ministere, si-ar face curaj sa vorbeasca despre comportamentul acestui ticalos, ceea ce a scos ieri pe gura la adresa lui Catu, ar parea un limbaj elevat prin comparatie. Daca se apuca sa vorbeasca femeile alea, Teodorivici ar disparea instant din viata publica. Din pacate nu cred ca se va intampla asa ceva, desi ar merita-o din plin scarbavnicul de OT.

  0
  0
  • #23 Comentariu nou

   @Adrian: cred ca încurci Romanistan cu vreo tara din vest. Nu doar ca tipului i s-ar rupe de plângerea oricărei “me too”, ba chiar va fi considerat bărbat de catre votanții săi (care contează).
   Cu nemernicii astia trebuie sa abordam altfel problema…

   0
   0
 5. #24 Comentariu nou

  PSD-istii sunt cei mai tari in a-mi face (mie personal) in mod repetat, reality-check-uri.
  De cate ori imi spun, „ok, asta e; mai jos de atat nu se poate; macar am lovit fundul…” nu trece nici o saptamana si imi dovedesc ca, dimpotriva, se poate…
  In rest, ce mai pot sa zic… Atat dispret fata de restul lumii ca la aceste ipochimene, cred ca am vazut doar in filme.

  0
  0
 6. #25 Comentariu nou

  Maine e protest la ora 15. Nu uitati sa va faceti vizibilii!!!!!
  2 idei:

  1. daca sunteti in trafic – opriti pe avarii unde va prinde ora 15 si claxonati 15 minute
  2. daca nu sunteti in masina – iesti pe strada / trotuar inarmati cu niste creta, si desenati o bucata de autostrada.

  Succes.

  0
  0
 7. #26 Comentariu nou

  E destul de trist ca trei sferturi din comentarii sunt o polemica cu Tibi despre o tema clara 100%.
  Tibii astia se hranesc din polemica asta, abia asteapta sa ii raspunda cineva ca sa mai scuipe ceva venin.
  Eu zic sa-l ignorati complet de acum incolo, o sa se dea cu capu’ de toti peretii.

  0
  0
  • #27 Comentariu nou

   Ciprian, știu de „don’t feed the trolls”. E un sfat foarte bun pentru trolii obișnuiți, cei care comentează doar pentru reacții. Pe ăia îi ignor și eu.

   Exemplare precum „Tibi” nu sunt troli în sensul de dicționar: vin, te enervează, râd și pleacă. Eu le zic troli în lipsă de alt cuvânt mai bun. Ăștia sunt troli toxici, postaci cu un program clar și cu liste întregi de argumentații false. Oamenii cinstiți dar neinformați (de care sunt mulți) pot cădea în capcanele lor. Pentru ei fac, atunci când pot, deconstrucția asta. Noi nu avem o cultură a dezbaterii, să identificăm argumentele false. E un soi de serviciu public voluntar, dacă vrei.

   0
   0
 8. Îmi cer scuze că iarăşi revin cu întrebarea asta care, poate, îl enervează pe Vlad (şi nu numai):

  De ce nu există şi un buton de Dislike la comentarii? Moreover, de ce nu există butoane (nici de Like, nici de Dislike) la reply-uri? Mi-aş fi dorit aici, de exemplu, să-mi arăt totalul dezgust faţă de Tibi şi, în aceeaşi măsură, să-mi exprim aprecierea faţă de CB.

  Serios, e chiar aşa complicat să adaugi opţiunile astea?

  0
  0
  • Nu exista pentru ca a existat, a fost abuzat de postaci, care actionau in hoarde, si a fost desfiintat, spre disperarea lor 🙂

   0
   0
  • #30 Comentariu nou

   Că atare, argumentat, trebuie să răspunzi „Tibiilor”!
   Mulțumesc CB!😜

   0
   0
  • #31 Comentariu nou

   He, he!
   Au apărut butoane verzi? Sau nu le-am văzut eu până acum?!
   Vrei QED?
   Probabil că așa va fi…😄
   Au apărut deja!

   0
   0
 9. #32 Comentariu nou

  Urmaresc zi de zi si ora de ora de peste Ocean ce se intampla in Romania. Nu mi-am inchipuit vreodata ca se va ajunge unde s-a ajuns.
  Citind ce ati scris, mi-am adus aminte de Mike Tyson care a spus: „Fiecare intra in ring cu un plan care ia sfarsit atunci cand ii lovesti in gura.” Cine o fi poporul Roman si cine o fi Tyson in cazul nostru?

  0
  0
  • #33 Comentariu nou

   @Mara
   Raspunsul l-ai dat prin formularea tendentioasa a intrebarii.
   Cateva precizari sunt necesare:
   1. Nu este vorba despre un ring ci despre o tara.
   2. Nu este vorba despre Mike Tyson ci despre niste infractori.
   3. Poporul roman nu a intrat in ring ci este agresat in propria casa.

   0
   0
  • #34 Comentariu nou

   @Mara
   Se pare ca postarea ta tendentioasa a nu a fost decriptata de comentatorii acestui blog ca o agresiune care se inscrie in tiparul de gandire al PSD-istilor.
   Eu sunt ceva mai sensibil si ma simt dator sa-ti transmit ca la intarea in ring a poporului roman Mike Tyson va avea certificatul de deces pe piept.
   Daca tot esti peste ocean poti sa-i transmiti asta!

   0
   0
 10. #35 Comentariu nou

  „Ce faci fă Doina, aveai chef de niste inundatii?”

  0
  0
 11. #38 Comentariu nou

  1) CB faci un serviciu de ecarisaj minunat. Complimente!
  2) EOT nu e nicio mirare. Ce îi doresc e să facă bullying de ăsta cu un golan natural cum e Băsescu. Iuhu, ce l-ar fi lipit de perete unul ca ăla
  3) CTP e este un mare gânditor. Paranteză: pe Vlad îl invidiez că a ajuns în Iran și Argentina și că are ocazia ca uneori să stea prin preajma lui CTP. Contextul fiind făcut,nu mă pot abține să nu mă mir cum CTP are puseuri de candoare malignă….acum vreun an, zicea la Digi24 că el are încredere în doi profesioniști din guvern, Pintea și Teodorovici. Prelipceanu nu și-a revenit 3 zile, dar pt mine, again, nu e surpriză: CTP a respirat același aer ani de zile cu ziariști-mafioţi ca Tinu, Chirieac și Ursu și nu s-a prins ce japiţe sunt ăștia
  4) @Vlad: am înțeles logica pt care ai scos butonul de dislike. Dar buton de like și la replici ar fi mișto

  0
  0
 12. #39 Comentariu nou

  Dragă Vlad,

  Mie-n sută de acord cu cele scrise de tine… din păcate găgăuții și gușații au ajuns la știrile zilei.
  Aș fi, însă, mai atent cu epitetul din titlu.
  Sigur îți aduci aminte de fenomenul Piața Universității, unde și eu, ca și multe alte mii, am avut imensa onoare de a fi numit atunci „Golan” de către javra originară a României postdecembriste, Ion Iliescu.
  E o onoare pe care zeroul ăsta umflat, ajuns nu se știe cum cu mâna pe banii țării, o merită mai puțin decât ultimul fir de praf.
  Încearcă, deci, să schimbi forma. Fondul e OK.
  Mulțumesc!

  0
  0
 13. #40 Comentariu nou

  Cred ca repunerea pe calea cea buna a vietii politice in Romania ramane votul uninominal. Pur si dur. In maximum 3 legislaturi putem avea un Parlament „curat”. Cu sistemul pe liste apar toti cocalarii si pitipoancele in Parlament. Poporul roman nu este inca educat civic. De acord, nu generalizam, dar statistic vorbind (oficial, ceea ce a iesit din alegeri!) au fost votati cei aflati in arest, analfabeti si golani doar pentru ca erau „din pesedeu” sau pentru ca aveau cravata frumoasa. Sau ciorapii flausati! Deocamdata, majoritatea votantilor nu vede mai departe de urmatoarea pensie sau ajutor social, chiar daca i-au plecat copiii si nepotii tocmai din cauza astora cu cravata frumoasa. Am spus 2-3 legislaturi, pentru ca sunt convins ca la inceput vor fi votati alde Copilul Minune si alte specimene, dar vazand ca ceilalti au ales oameni care stiu ce fac, au idei si stiu ce-i doare pe alegatori, sunt convins ca lucrurile se vor schimba.
  Desigur, votul uninominal nu este cel mai reprezentativ (poti avea guvern majoritar cu 30% din voturi sau mai putin) si poti opta pentru un sistem mixt (uninominal-liste) pentru a completa lacunele. Insa in Romania votul pe liste a fost agreat de toate partidele care aveau o „locomotiva” cu multe „zerouri” dupa ea, fie ca s-a numit FSN, CDR, PDL sau altfel. Pe termen lung este dezastruos. Pe liste nu poti fi sigur dinainte daca castigi (ca partid) alegerile sau nu si esti obligat sa nu gresesti si sa ai candidati de valoare.
  Lui Dragnea i se canta prohodul politic dar el e mai puternic si mai „pe cai mari” ca niciodata doar datorita lipsei de cultura civica, politica a votantilor (n-am spus „a poporului roman”!). Va e teama si vi se pare prea mult sa spun ca poporul roman este incult politic? Poate ca nu am dreptate, dar face cineva o analiza lucida, sa puna un diagnostic si sa se gaseasca remediul? Ma indoiesc, toata lumea (cu bun-simt) „periaza” inteligenta poporului, maturitatea si luciditatea lui. Vax albina! ar zice un unchi de-al meu, ata vreme cat lipseste luciditatea si apa rece da vise in culori.
  Dragnea zice ca „Acel om de afaceri, dacă tot avea 100 de mii de euro, puteă să-i doneze la o casă de copii” a fost spusa voit, ca o sfidare la dosarele/condamnarile sale. Stiind ca, chiar arestat, el ar putea fi ales, cunoscandu-si electoratul care voteaza „pesedeu” indiferent ce pupaza sau gugustiuc candideaza, iar electoratul sau oricum nu cauta adevarul ci inghite precum pelicanul, tot ce-i serveste idolul la nivel national.
  Ufff! Greu de iesit din labirint.

  0
  0
  • #41 Comentariu nou

   Corectie
   In fraza „Pe liste nu poti fi sigur dinainte daca castigi (ca partid) alegerile sau nu …” am vrut sa spun de fapt „La votul uninominal nu poti fi sigur dinainte…”
   A se citi ca atare, scuze pentru eroare, nu stiu cum se poate corecta/modifica un post.

   0
   0
  • #42 Comentariu nou

   din pacate, tara asta nu mai are nici-o sansa… mai sunt citeva bastioane de cucerit si se termina filmul…

   0
   0
 14. #43 Comentariu nou

  Ref. la „m— psd”, profesionisti in domeniu precum mia khalifa sau rocco siffredi, ar spune ca la aceasta actiune (m—) important este la ce capat te afli.

  0
  0
  • #44 Comentariu nou

   In cazul de față cred că este mai important câți sunt la un capăt și câți sunt la celălalt.

   0
   0
  • #45 Comentariu nou

   In cazul de față cred că este mai important câți sunt la un capăt și câți la celălalt.

   0
   0
 15. #46 Comentariu nou

  Nu inteleg cateva chestii:
  – In parlamente normale nu exista adresare directa (Majoritate – Opozitie). Toti se adreseaza unui „Speaker”. Nu exista asa ceva in R?
  – In tari normale, daca un membru in Parlament incalca regulile unei sesiuni – exista o comisie de etica si e dat afara. Nu exista nici-o masura in R pt toarsu’ Discoteca sa nu mai aibe voie de ex sa participe la urmatoarele X sesiuni?
  – E clar ca inca mai exista bani + imbecili in R. A se vedea trolii de mai sus. Fie ca-s troli platiti de partidul lui Discoteca sau pur si simplu spalati pe creier si cu bani+timp sa combata – e clar, inca mai au sanse PSD sa castige iar. Cum e posibil asa ceva?

  0
  0
  • Daca esti ales, nu te da nimeni afara (ntr-o democratie)

   0
   0
  • #48 Comentariu nou

   N-are de-a face cu ‘democratia’. E vorba de reguli de buna functionare. In parlamentele de tip britanic exista un ‘chair’/’speaker’ care controleaza buna desfasurare. Exista o separatie majoritate-opozitie, parlamentarii stau ‘face-to-face’ etc:

   https://www.parliament.uk/about/how/role/customs/

   Deci parlamentul britanic nu e ‘democrat’? Iar noi romanashii suntem vezi-Doamne mai democrati decat aia care-au infiintat democratia? 🙂

   0
   0
  • Ma refeream la excludere.

   Pe de alta parte, democratiile ti ere au nevoie de mai multa protectie ptr parlamentari decat cele vechi, cu traditie.

   0
   0
  • #50 Comentariu nou

   @VP: Multumesc pt raspunsuri. Oricum, am asa o senzatie ca suntem trasi in piept (ok, sunteti – pt ca-s plecat de 22+ ani). Noi discutam de varsta Coanei Democratia in R + daca e domnisoara sau nu, in timp ce pe maimutoi ca Discoteca ii pufneste rasul.
   Inca ceva: exista ideea gresita in R ca daca esti parlamentar, esti din aristocratie si ai voie orice (imunitate, sclavi/paji). Nu, esti doar un functionar.

   0
   0
 16. #51 Comentariu nou

  E nouă și buna!
  Conform proverbului ” de ce îți e frica nu scapi”
  Acum Liviu Dragnea chiar are probleme cu statul paralel.
  Paralel cu Irina !

  0
  0
 17. #52 Comentariu nou

  Vlad, nu pot să mă abțin de la un comentariu:
  Având în vedere „triada” AB, CB, Plain streight, se pare că ceea ce postezi, nu este in van.
  Daaaar, dacă cineva, mai sus menționații, sau chiar tu, au impresia că un om normal le citește pleiada, se înșeală! Fapt pentru care mă declar anormal, pentru că am făcut-o…
  Cine dumnezo credeți că înțelege subtilitățile comentariilor dvs?
  Ce masa de relevanță are pentru un biet cetățean alrepublicstanului
  Dezbarea, denotă trollingul realizat și de o parte și de cealaltă! Cu o limbă română perfect exprimată!!

  0
  0
  • #53 Comentariu nou

   Ce sărăcie de relevanță au aceste polemici in jutecata simplă a unui individ, de bună credință, pornit în căutarea „adevărului” cu metode proprii de informare??
   In concluzie, AB, CB…etc și alții, nu vă găsiți un spatiu adecvat în parlament sa va expuneți pledoariile?

   0
   0
  • #54 Comentariu nou

   @Costica
   Deși nu mi te-ai adresat voi incerca să răspund.
   Tu doar să-mi spui dacă mă pot adresa astfel unui om normal!
   1. Cea mai mare parte a comentariilor la care faci referire au rolul de a decripta manipulările sau mesajele susceptibile de a crea confuzie.
   2. Unele comentarii semnalează prezența comentatorilor care vin pe acest blog din dorința de a vicia voluntar/involuntar/organizat cu clișee preluate de la manipulatori cu pretentia că sunt furnizori de informație sau formatori de opinie sau „luptători pentru dreptate”.
   3. Vei gasi in comentariile la care faci referire identificari ale tehnicilor de manipulare și a unor sisteme de valori viciate precum și profilul psihologic al comentatorului.
   4. Ne străduim deasemenea să păstrăm simțul umorului si buna dispoziție.
   5. Apreciem pe cei care cultivă și stimulează inteligența.
   In anumite circumstanțe poate fi utilă citirea acestor comentarii.

   0
   0
  • #55 Comentariu nou

   Costică,

   Eu știu că puțini sunt cei care citesc tot. În alte părți ale netului, sub 10%. Aici, ținând cont că Vlad a creat o comunitate, estimez un 25%+. Dar știi ce? E ok așa. Nu aspir la 100%, nu cred că sunt gaura de la covrig. Cred că trolii fac rău României și ăsta e felul meu de a contribui la societate. Dacă măcar un om cinstit dar nedumerit pleacă avertizat, tot am făcut ceva. Asta-i tot.

   0
   0
  • #56 Comentariu nou

   Buna seara Vlad, bună seara domnilor, bună seara „ascultătorilor noștri”!
   Apreciez răspunsurile dvs, in maniera în care ați făcut-o, fapt care demonstrează că acest blog are un anumit standard.
   In plus, apreciez faptul că ați înțeles ceea ce am vrut sa transmit.
   Dar, in același timp, reiterez faptul că acest blog, la acest blog, prin notorietatea și „audibilitatea” gazdei, interferează, teoretic, persoane cu diverse capabilități de percepție. Pe care , sincer, personal mi-le doresc si-i invit sa participe.
   Dar, revin cu dar, posibil că datorită dezbaterii mult prea tehnice, să nu fie decât 25% cititori de comentarii!! (cu toate că este oază de înțelegere, percepție, analiza…)
   Personal, înțeleg perfect retorica și mecanismul, dar (a3-a oară), ” restul”? !
   Că de fapt acesta este scopul! Restul!
   Ideea finala este retorica pe înțelesul tuturor!
   PS. Precum mentionam, se folosește o exprimare perfecta in limba romana, inclusiv de către troll!
   Ceea ce nu este puțin! 😁
   Seară faină.

   0
   0
 18. #57 Comentariu nou

  @ Costică
  Am încercat să fac o analiză bazată pe observatiile tale.
  Mai întâi pur principial apoi schimbând perspectiva de pe poziția fiecaruia din cei menționați respectând totodată principiile.
  De fiecare dată mi-a ieșit aproximativ acelasi lucru.
  1. Cel mai important este ca articolele să fie citite și înțelese.
  2. Standardul blogului este impus în mod natural de calitatea postărilor gazdei.
  3. Menținerea acestui standard în privinta comentariilor se poate face fie prin moderare, fie dacă este necesar prin stabilirea de reguli.
  4. Contează mai puțin cine citește comentariile și mai mult cât de comentate sunt articolele.
  5. Exceptie de la pct. 4. fac comentariile care trebuie moderate sau ponderate.
  6. Abaterile de la standard sau de la temă (cazul nostru) ar trebui sa fie ponderate. Aici am gasit o hibă pe care mi-o asum, dar este conjuncturală si nu cred ca afectează semnificativ peisajul de ansamblu al blogului.
  7. Scopul comercial al acestui blog nu pare sa fie afectat de standardul impus de calitatea articolelor și în consecință nu se justifică o adresabilitate către ceea ce numesti „restul”.
  8. Dacă asemenea bloguri, cu comentariile aferente, nu ar exista, inclusiv „restul” ar avea de pierdut.
  În loc de concluzii:
  1. În esență se pune problema unei alegeri; orientarea standardului către „restul” sau atragerea „restului” către un anumit standard. Aceasta este alegerea lui Vlad și până acum pare să fie evidentă.
  2. Dacă acest blog, așa cum a evoluat în mod natural îl reprezintă pe Vlad nu se mai pune problema unei alegeri.

  0
  0
  • #58 Comentariu nou

   Mulțumesc!
   Ai dreptate: nu am privit in perspectiva „întoarcerii oii rătăcite”!😀 Și de fapt, aceasta trebuie sa fie direcția.
   Daaar….😁 (că vine vba sa mai și glumim!)
   Seară faină

   0
   0
  • #59 Comentariu nou

   @Costica
   Vorbind despre glumă, dacă poanta e „…”
   O sa râd când se termină. 😀😎

   0
   0
  • #60 Comentariu nou

   Din păcate „…” nu e poantă! Poanta era dar.
   Însă, ” …” rămâne o realitate cruntă pentru noi…
   Și pentru ceva sa vie

   0
   0
 19. #61 Comentariu nou

  Se pare că porecla s-a întors împotriva sa. Lumea a început să-i spună lui Teodorovici ”Chiparosu’”. De aici:

  https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-23031605-ministrul-pitit-minister-timpul-protestului-sieu-iesit-dupa-doamna-plecat-chiparosu.htm

  ”Cum a intrat ministrul în instituție, o doamnă de lângă mine spune: Ia, Chiparosul. A plecat, Chiparosu’. Mai merg câțiva metri și aud același lucru: A plecat, Chiparosu’. Pare că această poreclă s-a întors împotriva sa, așa cum s-a întâmplat cu taxa pe lăcomie, care s-a transformat în Ordonanța lăcomiei Guvernului.”

  0
  0
 20. #62 Comentariu nou

  De comparat gunoaiele care ne conduc cu romanii plecati: Bianca Andreescu a castigat primul WTA. 18 ani. Prima stire astazi in Canada, daca intrebi un canadian pe strada o sa-ti spuna ca e canadianca de-a noastra, fatuca.

  Ce-a zis Bianca:

  „Hopefully this moment can be a great inspiration for many young athletes because like I always say if you believe in yourself anything is possible,” Andreescu said afterwards in her on-court interview. „And like my mom always told me through the years, if you work hard, you dream big to get big then you can accomplish so many things.

  Deci uite cine ne invata „american dream” (daca visezi „big” si muncesti din greu, ajungi „big”): o romanca plecata + fiica-sa (care-a multumit si-n romaneste).

  0
  0
  • #63 Comentariu nou

   „American Dream”, asa cum a fost el gandit de parintii fondatori, nu are nici o legatura cu „big”.

   0
   0
  • #64 Comentariu nou

   @bugsy: Serios? Deci de-acu’ 2 anonimi pe un blog romanesc au sa se contrazica despre ce inseamna „American Dream”? 🙂 Fata asta s-a referit la „big” nu in stilul romanesc.

   0
   0
  • #65 Comentariu nou

   @DanC:
   1. „blog romanesc” suna cam…… jignitor,
   2. noi nu avem voie sa vb despre „American Dream”?
   3. la ce „big” s-a referit fata despre care e vorba?

   …………………
   oricum, american dream nu este cu si despre „big”. asta e o imagine vanduta de hollywood.

   0
   0
 21. #66 Comentariu nou

  dar un control ”antidoping” nu-i faceti lui orlando, ca e praf(uri)!

  0
  0