Un iPhone XS 512 Gb de la Vodafone cuiva care ghicește reducerea de Black Friday [P]


UPDATE:

Gata, s-a săvârșit, reducerea anunțată de Vodafone de Black Friday, la iPhone XS 512 GB, este de 77%! Iată actualizarea:

Ca atare, toți cei care au dat “wow” la postare au intrat în tragerea la sorți, iar câștigătoarea este Mirela Ghilusi!

Toate mega-reducerile de Black Friday la Vodafone sunt pe site-ul lor, aici, iar unele dintre ele sunt foarte mari – sigur, cu abonament, că așa e viața, dar orișicât, reduceri între 75-100% la prețul obișnuit al unui smartphone, chiar și cu abonament, merită cântărite.Am pentru voi un concurs-fulger simplu, cu tragere la sorți pentru câștigător, care are ca premiu un super-smartphone: un iPhone XS 512 Gb.

Mecanismul e următorul: trebuie să ghicești reducerea de care va beneficia acest model la Vodafone, pe 16 noiembrie, de Black Friday. Ca să fie simplu-simplu, sunt doar trei variante posibile: 25%, 51% sau 77%.

Cum alegi una dintre aceste trei variante? Cu reacții de Facebook, adică like, inimioară sau wow.

Trebuie să intri pe pagina mea de Facebook – am inserat postarea mai jos – și alegi o reacție care corespunde reducerii pe care pariezi.

Adică like pentru 25%, inimioară pentru 51% sau wow pentru 77%.

Mâine, la un moment dat, când aflăm care e reducerea adevărată, oprim concursul, selectăm reacțiile care s-au potrivit și facem o tragere la sorți cu random.org. Câștigătorul va fi contactat apoi de agenție, pe Facebook, și va primi acest iPhone de vreo 7500 de lei. Simplu, nu? Baftă!

Postarea de pe Facebook, la care trebuie să participi (deci reacții acolo, nu comentarii, da?):

Încă ceva: regulamentul campaniei este acesta – Regulament concurs BF Vodafone iPhone XS 512 Gb – se descarcă un .doc, dacă vreți să-l citiți.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Oferta asta la vodafone cu telefoane premium la pret de 100-300 de euro la abonament de 16 euro nu cred ca a fost reala, as crede ca la cei 16 euro s a adaugat o rata a telefonului. Iar daca totul a fost legit, cu siguranta stocurile s-au terminat in 2 minute.

    Thumb up 0