Merg pe gard, de pod mă țiu

Și, cum șofam eu zilele trecute spre casă, pe podul de la Otopeni, ce să vezi, haț! un nene căuta ceva pe carosabil.

Remarcați că mi-a făcut semn, politicos, să trec. Mulțumesc.

Ce să mai zici. Dacă avea omul treabă pe pod, printre mașinile care zburau pe lângă el, pe trei benzi, pe ploaie și cu vizibilitate redusă, ce poți să faci?

Când te-apucă, te-apucă.

12 comentarii Adaugă comentariu

 1. “ce poti sa faci?” in primul rand un apel la 112 si daca ai pornit Waze-ul, adauga o marcare de pericol.

  Thumb up 0
 2. Tine in mana ceva ce are forma de numar de inmatriculare.
  Daca a pierdut numarul, omul poate s-a intors sa il caute.

  Pentru ca daca il pierzi e nasol. Declaratii la politie. Alergatura.

  Thumb up 0
 3. Nu e chiar subiect de post, dar orisicum!
  In legatura cu postul anterior, toate analizele si cercetarile sociologice arata ca, si dac-ar fii votat 100% din cetateni, rezultatul era aidoma celui de acum.😈
  Deci, ca sa n-o mai frecam pe duda, dreapta NU exista, romanii vor PSD! Cu program clar, cu marire de salar minim pe economie, cu marire punct pensie, fara Portocale in justitie, fara acorduri secrete si ilegale procurori-SRI, etc!
  Esti invitatul meu sa-mi dai macar 2 masuri de guvernare din programele usr, pdl-recte- pnl, pmp!

  Thumb up 0
  • Absolut greșit, toate analizele, cercetările sociologice ȘI REALITATEA (vezi alegerile din 2014 când pesedeul a pierdut cu o diferență de 10%) nenumăratelor runde de votare din ultimii 20 de ani arată că pesedeul are un număr fix de votanți, sub 4 milioane, care nu lipsesc niciodată de la vot, și că singura cale pentru PSD de a câștiga alegerile este să-i influențeze pe români să nu le pese de vot, să nu voteze. O soluție de marketing politic genială, pentru că pe votanții pesediști nu îi afectează absenteismul, mesajele de tip ”toți sunt o mizerie, mă piș pe el de vot” lovesc în cu totul altă zonă.
   Bibliografie – https://goo.gl/Ku8RyA
   Bibliografie suplimentară: cum a reușit pesedeul să fie imposibil de prost la alegerile prezidențiale din 2014 când și-a încălcat propriul marketing politic, a scos absenteiștii la vot!!! Ponta ar fi câștigat en-fanfare dacă nu făcea altceva decât să stea cuminte, dar pentru că absenteiștii tradiționali s-au simțit amenințați de atingerile aduse dreptului la vot au câștigat antipesediștii cu 55% – 45%, un procent devastator, incredibil

   Thumb up 0
  • Perfect spus. De aceea PSD nu reuseste sa castige prezidentialele decat in conditii deosebite (Vadim) si de aceea incearca sa reduca puterile presedintelui, oricum nu prea mari.

 4. Poate ca bancul ala e de fapt real. De fapt omul pierduse ceva sub pod, dar daca aici era mai multa lumina…

  Thumb up 0
 5. Am remarcat că de când s-a stricat vremea (ceață, burniță, zăpadă și, mai ales, gheață) a crescut numărul pietonilor care traversează prin locuri nepermise.

  Thumb up 0
 6. Nu stiu cum ai ajuns la numarul ala de 4 milioane, insa anul trecut psd a luat doar putin peste 3 milioane de voturi iar in 2008 a luat 2 milioane de voturi, in 2012 a fist usl, Geoana in 2009 a luat peste 5 milioane de voturi si probabil castiga alegerile daca se numara corect, ponta a luat in 2014 – aproape 5.3 milioane de voturi. Psd are un bazin electoral imens – peste 5 milioane de pensionari, 1.2 milioane de bugetari si aproape 2 milioane de angajati cu salariu minim – si nimeni nu-i poate opri sa promita cresteri de pensii,salarii si salariu minim

  Thumb up 0
  • Sunt 3 grupuri electorale mari in societatea romaneasca, de dimensiuni oarecum asemanatoare. Ca sa castigi presedintia ai nevoie de doua. PSD nu reuseste sa obtina decat voturile unuia. Asta e tot, simplu spus.