Mulţumesc

Mulţumesc încă o dată colegilor mei pentru petrecerea surpriză de aseară. Uite, mi-am dat seama că a meritat cu adevărat să nu am turnători în redacţie (chiar dacă mai mulţi “binevoitori” s-au oferit şi m-au avertizat de-a lungul anilor că nu e bine să-i refuz). N-am ştiut nimic, mărturie stă tremuriciul cam ridicol care m-a apucat la intrarea în încăpere.

Nu ştiu cum s-a văzut dinspre voi, dar din partea mea a fost cam aşa: am pupat toate fetele din redacţie (ceea ce era un vis mai vechi), n-am scăpat nepupat de vreo cinci băieţi (ceea ce era un coşmar chiar mai vechi), m-am simţit cam încurcat, ca de obicei, să fiu în centrul atenţiei, m-am emoţionat ca feciorul la debut, m-am gândit mult la cât de puternică poate fi o echipă ce-şi exercită solidaritatea, am fost gata-gata să dansez (dar după aceea ar fi trebuit să scriu din nou, şi doar am mai dat ştirea asta), am înţeles ceva în plus despre mine şi mult mai multe despre voi, am mai tras linii pentru adunări şi scăderi (după care am şters tabla, că n-avea rost), am reuşit să nu bocesc (asta ar mai fi lipsit, la naiba) şi mi-am dat seama că părinţii mei au avut (iar) dreptate: dacă tratezi oamenii cu respect, ai o şansă în plus să ţi se răspundă la fel.

Şi, apropo de dedicaţie: am reţinut.

8 comentarii Adaugă comentariu

 1. offff….iar am pierdut distractie cu tura asta de seara…..

  Thumb up 0
 2. Vlad BINE AI VENIT INAPOI intre noi. Ai fost un f bun jurnalist intotdeauna dar nu te-ai priceput la matematica niciodata.

  Thumb up 0
 3. Frate, iarta-ma! Eu nu am venit de frica sa nu ma pun rau cu viitoarea conducere. :) Vlad, ma bucur ca au reusit sa te emotioneze. Sper ca a fost super-tare petrecerea. Sigur a fost mai frumos decat la meciul de pe Ghencea.

  Thumb up 0
 4. Eu nu am venit pentru ca nu m-a chemat nimeni. Si, de data asta, tu chiar nu ai nici o vina. Ca doar nici tu nu stiai… Imi pare rau ca nu am fost pentru ca am ratat inca o ocazie sa fiu pupata. Imi pare rau ca nu am fost pentru ca mi-ar fi placut sa te vad emotionat (si eu sa pling, in locul tau, intr-un servetel mototolit, ca la mine nu se pune). Imi pare rau si pentru ca am mai pierdut o ocazie de distractie. Si,… imi pare rau in general. Nu stiu daca nu e prea tarziu.
  Carmen

  Thumb up 0
 5. Pentru ca a indraznit sa critice guvernul egiptean si politica unor institutii pe blogul personal Abdul Kareem a fost condamnat la inchisoare. Protest vineri 9 noiembrie intre 12:00 si 14:00 in fata ambasadei Egiptului la Bucuresti, Bulevardul Dacia nr 67
  Amanunte pe blogul meu (opinium)

  Thumb up 0
 6. Unii muncesc, alţii se distrează…. La faza cu pupatul ce să spun… Recuperăm azi! :D Şi dacă vrei, tragem bine jaluzelele şi încercăm coregrafia aia indiană…Benny Lava parcă îi zice. :P

  Thumb up 0
 7. Mi-a placut acel :”am înţeles ceva în plus despre mine şi mult mai multe despre voi”. Nu stiu in ce a constat plusul tau de autocunoastere, dar eu am inteles un lucru de cand te-am descoperit: ca adevaratul leader este acela care determina oamenii sa-si doreasca sa-l urmeze.

  Thumb up 0
 8. si pentru ca “sursele” au dezvaluit dedicatia, subscriu

  Thumb up 0