Om nom nom, Petreanule :)

Campanie inedită și veselă de la Meda, care personalizează spoturile tv la șunculiță și mușchiuleț în care e strigat “Viorel”… cu peste 100 alte nume. Efortul de producție merită, pentru că efectul e surprinzător și amuzant.

De pildă, am zâmbit când am fost strigat chiar eu, “Petreaanuu… Petreeeaaanuuu…”:

Carevasăzică, dacă te-ai trezit și tu în miez de noapte cu poftă să te-nfrupți dintr-o șunculiță sau un file afumat, te poți regăsi în spotul personalizat chiar cu numele tău.

Screen Shot 2016-08-10 at 20.36.06

Cum? Mecanismul e cum nu se poate mai simplu: îți alegi numele pe site-ul Medaland.ro, afișezi spotul personalizat, te râzi oleacă și-l dai mai departe pe rețelele sociale.

Screen Shot 2016-08-10 at 20.16.51

Sunt zeci și zeci de nume – vrei Romeo? E Romeo. Vrei Haralambie? Este. Robert, Ghiță, Gicu, George, Dorel, Costel, toate-s acolo. Plus Zoso :)

Screen Shot 2016-08-10 at 20.18.46În același spirit jucăuș, poți descărca un ringtone cu numele tău strigat de “zeițele” din spot. Te cheamă Mișu? Ai sunet de telefon cu Mișu, ce să mai vorbim.

Iar pentru fanii Snapchat, se poate și face swapping cu personajul original al campaniei, Viorel, care apare în afișe. Numai dacă se dorește, desigur :)

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. Spuneam la postarea precedenta ca imi plac reclamele. Asta cu zeitele salamului mi se pare cea mai enervanta/prosteasca din ce am putut sa vad in ultimii ani. Pacat pentru Meda, ca are crenvursti misto.

  Thumb up 0
 2. Mda, cum ma asteptam, Marcian nu e :(

  Thumb up 0
 3. Ce tare e! Macar finalul e bun. Iar mananci cu frigiderul deschis.

  Thumb up 0
 4. :) se observă/ se simte că este vacanță
  blogul este mai relaxat :) :)

  Thumb up 0