Tu și prietenii tăi, la una dintre semifinalele UCL!

Heineken oferă pentru 5 grupuri de câte de 3 amici posibilitatea de a participa la una dintre semifinalele UEFA Champions League de anul acesta, în condiții VIP – o experiență pe care o ții minte o viață și despre care vei povesti până adorm nepoții.

Cum?

Iată pașii:

1. Intri pe site-ul campaniei ChampionTheMatch (click aici), îți faci cont și te loghezi:

2. Alegi una dintre cele 3 tipologii de microbist în care crezi că te încadrezi (eu am ales-o p-aia de profitor, “vin și eu dacă se organizează ceva”):

3. Acum îți faci grupul de meci, adică îți inviți prin mail cei doi prieteni alături de care vrei să vezi meciul. Practic, tu devii “coach” pentru seara de meci, iar rolul tău, măcar simbolic, este să mobilizezi și să motivezi grupul:

O dată cu răspunsul lor, sunteți practic înscriși în concurs. Acesta are, cum spuneam, un Mare Premiu – o semifinală UCL pe stadion – dar și multe alte premii mișto, dintre care aș vrea să remarc, cu multă căldură, ceva ce se numește “Penthouse Heineken”, adică spațiul de la ultimul etaj al unei clădiri din cartierul Primăverii, din București, amenajat ca un vis al microbistului: ecran cât tot peretele, canapele și fotolii pentru toți prietenii, PS4 și foosball la dispoziție și, mai ales, snackuri și bere rece la discreție. Arată așa:

Peste toate, pe mine mă încântă această abordare a fotbalului ca sărbătoare, ca întâmplare pozitivă și spectacol la care n-ai nici o scuză să nu participi cu prietenii.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1

    Daca s-ar tine in Belgia…sau s-ar fi intamplat sa fie acolo…Heineken nu facea nici un ban acolo…ce bere buna fac oameni aceia!

    Thumb up 0