UMBRE, premieră duminica aceasta la HBO şi HBO GO

UMBRE, noul serial original produs de HBO Europe în România, va avea premiera duminica aceasta, de la ora 22.00, la HBO şi HBO GO.

KV portrait no airing data

Personajul central al serialului este Relu, un taximetrist bucureştean cu viaţă dublă: e căsătorit şi are doi copii, dar face şi un ban în plus ca recuperator pentru un interlop local, Căpitanu’. Relu jonglează cu cele două realităţi paralele în care trebuie să evolueze şi, curând, totul se complică, minciunile sunt din ce în ce mai greu de ascuns iar complexitatea serialului urcă spre note dramatice.

UMBRE, descris ca „o dramă cu influențe de comedie neagră”, este o adaptare a unui format australian, Small Time Gangster. “Noul serial HBO Europe, UMBRE, este cel mai complex proiect realizat până acum de compania noastră în România. Producția este extrem de îndrăzneață, calitatea este impecabilă, iar spectatorii vor avea parte de o realizare cinematografică memorabilă care vibrează de autenticitate, în interpretarea unor actori extrem de talentați.”, a declarat Carmen Harabagiu, Country Manager HBO România.

Filmările pentru UMBRE au început în iunie, în regia lui Igor Cobileanski și Bogdan Mirică, după un scenariu adaptat de Bogdan Mirică. Din distribuţie fac parte Șerban Pavlu (Toată lumea din familia noastră, Câinele japonez), Maria Obretin (Funeralii fericite, București Non-Stop), Andreea Vasile (De ce eu?, Q.E.D.), Dan Hurduc (În derivă, Domestic), Mădălina Craiu (Blu, Poarta Albă), Gabriel Huian (Principii de viață, Marilena de la P 7), Doru Ana (După dealuri, Visul lui Adalbert), Dorel Vișan (Balanța, Despre oameni și melci), Ștefan Velniciuc (Frații Jderi, Șobolanii roșii), Sergiu Costache (Domestic, Funeralii fericite), Andi Vasluianu (Minte-mă frumos, Despre oameni şi melci).

În "Umbre", o nouă producţie HBO Europe în România, Relu (Șerban Pavlu) este un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local.
În „Umbre”, o nouă producţie HBO Europe în România, Relu (Șerban Pavlu) este un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local.

Cadre din film:

Duminică de la ora 22:00, la HBO vor fi difuzate două episoade ale serialului. De altfel, aceleași două episoade vor fi disponibile şi pe HBO GO fără abonament, pentru toți cei care vor accesa site-ul www.hbogo.ro. Aruncaţi o privire şi pe pagina de Facebook UMBRE, găsiţi acolo diverse ştiri şi imagini din timpul turnării serialului.

Articol din categoria: ADVERTORIAL

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Chiar imi era dor de un nou film romanesc de actiune.

  Trailer-ul asta m-a facut sa caut serialul „Baieti buni” ….

  0
  0
 2. #2 Comentariu nou

  Am vazut aseara ceva din primul episod, am schimbat postul dupa 5 minute. Vulgaritati, violenta, modele pentru tineret la greu… M-am lamurit. N-o sa inteleg niciodata in ce consta valoarea artistica a unui dialog impanat cu cuvinte grele (nu-mi permit sa le reproduc). Autenticitate? Lasati.

  0
  0
 3. Grotesc, ca toate producțiile românești post-decembriste.

  0
  0
 4. Mh, eu n-as fi nici atat de sever, nici n-as generaliza in halul asta. E bine filmat si montat. Dialogurile sunt poate un pic fortate pe alocuri, dar asta cred ca se va regla dupa ce-si intra personajele in rol.

  0
  0
 5. #5 Comentariu nou

  Nu am reusit sa vad mai mult de 10 minute,dialogurile jalnice , replici de prost gust vedem zilnic pe starada,ce rost are sa vedem si acasa…..

  0
  0
 6. #6 Comentariu nou

  cate virgine tracasate de limbajul violent..lasati..

  0
  0