Viitorul dnei Kovesi

Octav Ganea – Inquam Photos

Ați văzut discursul de adio al dnei Kovesi, luni la amiază? Ați văzut cum a plecat de acolo, în aplauzele colegilor? Ce trebuia să fie o concediere pe motive de infamie s-a transformat, până la urmă, într-o manifestație spontană de solidaritate cu victima unui abuz politic. După ziua de ieri președintele Iohannis este un colaboraționist laș, Liviu Dragnea același personaj autoritarist sinistru, acum și mai sinistru; doar Laura Codruța Kovesi iese bine din mizeria asta.

Politicienii corupți și lătrăii de propagandă și-au luat avânt un an de zile s-o arunce de pe scenă și tot ce-au reușit a fost s-o trimită direct în brațele publicului.

Laura Codruța Kovesi refuză în continuare să intre în politică și insistă că vrea să rămână procuror. Însă, după două mandate de procuror general și unul de procuror-șef la DNA, ea nu mai poate ocupa o poziție de coordonare în Parchete. Poate că dânsa crede că va servi patria în continuare, modest, onest, cuminte, dintr-o poziție fără bătăi de cap, dar se înșală: sistemul va avea grijă s-o izoleze ermetic, pentru că, nu-i așa, administrația românească este cea mai eficientă când trebuie să-și anihileze specialiștii, ca să nu mai deranjeze nicio mediocritate în jur; dna Kovesi va ajunge să ancheteze găinari și studenți fumați, asta va face. Trist sfârșit, mai ales când alternativa e să devină liderul pe care-l așteaptă societatea.

Întrebarea e dacă dna Kovesi își va asuma, în cele din urmă, viitorul pe care-l merită.

Articol din categoria: POLITICĂ

61 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Concret, viitorul ăsta pe care ”îl merită” ar însemna basculante de rahat turnate în viața ei, în viața familiei ei, în viața prietenilor și eventual în viața vecinilor de scară, pentru că o latrină care se revarsă nu prea are bariere, murdărește tot în jur. Nu nene. Ia mai lăsați-o în pace pe Kovesi. Este un om de caracter, inteligentă, extrem de muncitoare (răspunsurile acelea documentate date spontan lui Tolontan nu se pot da dacă ai tratat școala ca Dăncilă), onestă. Ce să caute în politică?
  Ca să parafrazez un film celebru: Kovesi este eroul de care România ar avea nevoie, dar pe care România NU ÎL MERITĂ.
  În altă ordine de idei cam asta a spus și Kovesi. CTP a sesizat foarte corect.

  0
  0
  • Pai si până acum cum a fost pentru ea?

   0
   0
  • #3 Comentariu nou

   știu ce spui, există o oarecare inerție în asaltul ăsta, îmi amintesc că Ponta se războia cu fostul președinte Băsescu la alegerile câștigate de Iohannis :).. ok, o s-o mai atace, dar din ce în ce mai puțin, dacă Kovesi nu mai are funcție pur și simplu nu-i mai interesează subiectul pe spălații pe creier de la A3

   0
   0
 2. #5 Comentariu nou

  Nici până azi nu am priceput de ce a fost nevoie de Black Cube când ai avut la îndemână un personaj, e drept arată el a personaj malefic ieșit din desene animate, „iexpert” în drept constituțional… și puteai folosi cei câțiva judecători constituționali care oricum dansează după cum le cântă majoritatea care i-a cocoțat în scaune.
  Plus că pentru israeliți s-au strâns și cheltuit, chipurile, fonduri private (cine știe ce direcții DGASPC au fost fraudate sau spitale) când pentru Gargame…ăsta Tudorel și cei 4 de la CCR oricum se plătesc salarii și pensii babane de la bugetul statului.

  0
  0
  • #6 Comentariu nou

   iexpert in driept pienal! nu mai rostogoliți falsul ăsta, gargamel e pienalist, nu constituționalist, a scris și o carte! :))) (de drept penal, firește)

   0
   0
 3. #7 Comentariu nou

  Kovesi contra Firea la prezidenţiale. Cum ar fi….? 🙂

  0
  0
 4. #8 Comentariu nou

  Superb ar fi!!! N-ar avea nici o șansă fierea…😂😂😂

  0
  0
  • #9 Comentariu nou

   Eu nu cred ca Firea are sanse daca va candida impotriva unuia mai rezonabil. Daca Firea ar candida la presedintie impotriva unei maimute (dresate), ma tenteaza sa votez maimuta:)

   0
   0
  • Calculează asta: Iohannis, Firea, Tăriceanu, Cioloș, Vlad Voiculescu.

   Înainte, anintește-ți de anul 2000: Iliescu, Vadim, Isărescu, Stolojan.

   0
   0
  • #11 Comentariu nou

   E posibil sa se repete scenariu din 2000 – psd sigur isi duce candidatul in turul 2, indiferent cine va fi el va lua undeva la 35-40% in primul tur si vor mai ramane undeva la 45-50% care se vor imparti la 3: iohanis, tariceanu, ciolos si n-ar fi o mare supriza ca tariceanu sa mearga in turul 2. Voiculescu nu cred ca e un candidat serios pt turul 2 si nu cred ca ar lua mai mult decat a luat usr in 2016 iar candidatul udmr va mai lua 4-5% din voturile din primul tur.

   0
   0
  • #12 Comentariu nou

   Dupa un calcul scurt, e clar ca trebuie introdus un nume nou in lista de prezidentiabili :)) KOVESI!

   0
   0
 5. #13 Comentariu nou

  După ce va intra în vigoare noua lege se va pensiona ptr.ca are 20 ani vechime în magistratura și abia apoi va candida la președinție

  0
  0
 6. #14 Comentariu nou

  De ce ar trebui sa ramana in Romania? eventual ca procuror de provincie? Nu ma indoiesc ca orice institutie din aceasta lume (OLAF, etc) ar angaja-o in secunda 2. Imi amintesc cateva fragmente de interviuri acordate si inaintea alegerilor din 2016 (parca dupa cele locale, cand romanii au votat ca primar o persoana aflata in puscarie, asadar care nu putea prelua activitatea administrativa in viitorul aproppiat – vezi cazul Chereches) in care spunea cat de vitala este sustinerea populatiei in vederea combaterii coruptiei. daca ar intra in politica, ar fi o dovada de sacrificiu personal pe care nu stiu daca aceasta natie il merita. (suntem un popor care inca merge pe mitul eroului salvator: a, vine Kovesi, ii rupe, nu mai e nevoie sa facem noi nimic)- nu stiu daca am priceput ceva din cei 10 ani de basescu.

  0
  0
 7. #15 Comentariu nou

  Legat de subiectul Kovesi si de motivul presedintelui de a o demite fix in momentul in care avea siguranta ca e pe punctul de a-l suspenda imi tot apare in minte nedreptatea asta numita suspendare presedintelui fara RISC!

  Deci parlamentul nu risca absolut nimic in momentul in care suspenda presedintele, de aici rezulta si ce fel de democratie avem in tara, una parlamentara si nu semiparlamentara cum se tot zice.

  Corect ar fi ca atunci cand referendumul de suspendare nu este validat de popor, inseamna ca parlamentul a facut abuz de putere si deci a gresit cand a propus suspendarea, parlamentul in cazul ala trebuie sa se autodizolve iar orice decizie luata de presedintele interimar trebuie anulata iar perioada de interimat trebuie scoasa din istorie, ca si cum nu exista.

  O greseala nu poate sa aiba efecte, trebuie un balans, nu gresim apoi tragem ponoasele si mergem mai departe. Si mai important decat orice cine a gresit trebuie sa plateasca, pai in cazul asta parlamentul a gresit dar nu plateste nimic.

  Pentru ca in felul in care sunt lucrurile acum, parlamentul nu risca nimic, in momentul in care risca ceva atunci se vor gandi de 10 ori inainte de a suspenda.

  0
  0
  • #16 Comentariu nou

   Stai liniștit că nu-l suspenda nimeni
   E doar un balon de oxigen pentru a se debarasa de singurul om de neinlocuit din Romanika . Și până ieri la 10.00 ,cel mai puternic om din Romania
   Și da, sper să aibă parte de viitorul pe care îl merită

   0
   0
  • #17 Comentariu nou

   Greșit. Acreditezi ideea că o sancțiune administrată în primă instanță de o autoritate publică sau de una dintre puterile statului trebuie să fie purtătoarea unui risc echivalent. Dacă guvernul demite un prefect și prefectul câștigă în instanță atunci guvernul se demite. Dacă parlamentul suspendă președintele și acesta este plebiscitat atunci parlamentul se dizolvă.
   Nu există noțiunea asta de risc echivalent la nicio sancțiune și în nicio democrație, și nu ar îmbunătăți cu absolut nimic democrația românească regula ca parlamentul să se dizolve după o suspendare ratată a președintelui. Pur și simplu nu ar mai fi suspendat niciodată niciun președinte, și mă întreb ce ne-am face dacă președinte o să fie Firea și parlamentul majoritar USR va descoperi că Firea a dat insula Belina lui Dragnea (exemplu fictiv și ficțional, insula Belina nu mai poate fi dată lui Dragnea încă o dată).

   0
   0
  • #18 Comentariu nou

   Ceea ce ar trebui modificat, cred eu, și este de maxim ”common sense”, este faptul că un președinte interimar are din prima secundă toate puterile unui președinte ales. Crin Antonescu care primise 24 de mii de voturi în colegiul lui electoral avea aceleași puteri cu președintele pe care îl uzurpase și care fusese votat de 5 milioane de cetățeni. Normal mi s-ar părea ca președintele interimar să aibă o putere simbolică până la încheierea referendumului de demitere, moment în care ori devine președinte interimar cu puteri sporite până la organizarea unor noi alegeri, ori pleacă acasă pentru că președintele suspendat a fost plebiscitat.

   0
   0
  • #19 Comentariu nou

   Johnny, cum rămâne cu echilibrul puterilor în stat? nu vorbim de guvern – prefect, vorbim de 2 puteri între care ar trebui să existe un echlibru. Când una din ele poate să o demită pe cealaltă și nu invers… trebuie asigurate mecanismele care macar să nu permita abuzul. Ți se pare că măsura suspendării preșesintelui în istoria noastră recentă a ajutat democrația? Au fost tentativele respective justificate sau doar o modalitate de a-l șantaja pe președinte și de a-l ”pune la punct”?

   0
   0
 8. #20 Comentariu nou

  Nu ma refeream special la presedintele care a tradat cauza (lupta impotriva coruptiei), la el ma asteptam sa cedeze destul de repede, ma refeream la oricine e presedinte si la balanta total dezechilibrata in cazul suspendarii. Practic in momentul de fata, parlamentul are aproape toata puterea in stat.

  Probabil ca nu e prea bine atat timp cat restul puterilor sunt puse in umbra de parlament.

  Pentru mine, dl. Iohannis si-a mancat omenia, e un robot, fara judecata si fara suflet, cinic si rece. Sunt convins ca orice om cinic primeste la randul lui ceea ce a dat, adica cinism cu varf si indesat.

  Oricum dupa ce tradezi, singura cale fireasca de urmat este sa stearga cu tine pe jos, asa ca astept sa vad cum il suspenda si sterg cu el pe jos, sper doar sa porneasca inainte de suspendare un referendum, pe orice tema dar un referendum sa fie, macar asa robotic cum e dar sa o faca, oricum ajunge la tomberonul politic in cel mai scurt timp.

  0
  0
 9. #21 Comentariu nou

  Nu, doresc sa pastrez contextul: presedinte – parlament.

  Ideea mea pleca de la faptul ca atat presedintele cat si parlamentul sunt alesi direct de popor si reprezinta fiecare cate o putere in stat, iar dupa principiul egalitatii puterilor in stat, aici am observat problema, nu ma refer la orice context ci strict la raportul dintre cele doua puteri.

  0
  0
 10. #22 Comentariu nou

  din mulțimea de aplaudaci de pe scară, aduși forțat de slujire nefertiti faraoancă, doar 9 nouă erau procurori
  restu’ erau polițiști, grefieri și alt personal
  în curând nimeni n’o va mai băga’n seamă, ca tăticu’ ei băsescu, ajuns singur
  probabil că faraoanca se va retrage și va ajunge la pârnaie pentru toate grozăviile făcute la dna

  0
  0
  • #23 Comentariu nou

   aduși forțat de un fost șef? măă, tu încă locuiești cu maică-ta, este? :)))

   0
   0
  • #24 Comentariu nou

   Tu esti postacul ala trist care apare pe diferite bloguri, mereu cu același mesaj imbecil.
   Tristă viată trebuie să mai ai, băbăiete.

   0
   0
  • #25 Comentariu nou

   @johnny..cam da, acolo locuieste… si mie mi se pare ca suna ca un real madafaca

   0
   0
  • #26 Comentariu nou

   de asta s’a dus țara la dracu’, din cauza unor proști CA VOI
   în loc să mă combateți PE CE AM SCRIS, vă dați cu părerea despre mine, EVIDENT PROST
   dar ce să mă lungesc atât, câtă vreme SCRIEȚI DIN PROPRIA EXPERIENȚĂ, evident
   aș vrea sâ vă zic RUȘINE, da’ sunteți prea proști și nesimțiți și întocmai ca slujirea nefertiti n’aveți cei 7 ani de’acasă

   0
   0
  • #27 Comentariu nou

   Stimabile Toni „Stimnoicine”, ai fost cumva de față și i-ai cunoscut /verificat pe toți cei care au venit să o aplaude pe Kovesi? Sau ai aflat asta „pe surse”? Și, apropo, tu singur spui în pseudonim că știm cine ești 😉

   0
   0
  • #28 Comentariu nou

   Dati un leu pentru bietul pe$edeu :))

   0
   0
  • #29 Comentariu nou

   @bogdan: a arătat ghidea la antena3 câți procurori au fost pe scări și le’a dat și numele

   0
   0
  • E o falsă problema asta cu nr de procurori de pe scara, dar nu conteaza, dati-i-nainte pe langa subiect 🙂

   0
   0
 11. #31 Comentariu nou

  Cred că vă înșelați Dle Petreanu.
  Dna Kovesi va fi în continuare procuror, cel mai probabil, într-o instituție europeană sau de cooperare / colaborare internațională. Nu e nevoie „să ancheteze găinari și studenți fumați”.
  Eu, unul, mi-aș dori să o văd la conducerea acelei instituții (fantomă, că pînă la urmă nu s-a mai înființat), Agenția de recuperare a prejudiciilor din dosarele de mare corupție… (Eh, vrabia mălai visează)

  0
  0
 12. #32 Comentariu nou

  Cam multa masturbare virtuala cu cadavrul lui K. Nu dai ordinea constitutionala pentru scaunul unui procuror incompetent… enough said. Singura greseala a lui Iohannis a fost asteptarea – dadea decretul in aceeasi zi in care a primit decizia CC, lucrurile erau in regula. Asa, tot jocul asta tembel cu invalidarea mandatelor, emiterea decretului cu intrare in vigoare la anul, si celelalte prostii, nu fac decat sa submineze ideea ca rezistentii inteleg cum functioneaza jocul democratic. It’s not about winning… it’s about the *ucking constitution. Si nu, nimeni de pe strada, fie ca e Guran, profesor de drept la Iasi sau lache-croitorul priceput, nu are caderea sa spuna ca o decizie a CC e neconstitutionala. Where do you get the nerve, you weird people?! 🙂

  0
  0
  • #33 Comentariu nou

   De ce nu se poate ca o decizie CCR sa fie neconstitutionala? CCR e cumva infailibila, e un computer in care bagi datele unei probleme si printr-un algoritm stiintific si impartial da doar rezultate beton? Ca si CNA, poate da decizii politizate si care contrazic chiar Constitutia. Cazul de fata. Cum mai poti spune (Constitutia) ca justitia este independenta daca depinde de politic? Si nu mai puneti CCR pe acelasi plan cu Constitutia.

   0
   0
  • #34 Comentariu nou

   Ceea ce spune CC e prin definitie constitutional pentru ca ei interpreteaza documentul ala. Este asadar stupid sa spui ca dau decizii „evident neconstitutionale”, pentru ca, din nou, singurii care interpreteaza constitutia sunt ei. Nu tu, nu eu, nu exaltatul de Guran, nimeni altcineva decat ei.

   Daca vrei sa o interpreteze altfel… trebuie sa scrii o alta constitutie – ceea ce avem mare nevoie sa facem, insa nu e subiectul discutiei acum.

   Justitia e in continuare independenta – ma rog, independenta pe care o poate avea intr-o tara aproape bananiera ca Romania. In nici un caz nu e mai putin independenta decat inainte de aceasta interpretare data de CC. Probabil vor fi mai putine dosare DNA dar mult mai multe finalizate cu condamnari definitive. Situatia de acum in care 9 din 10 dosare se finalizeaza cu achitari e de un tembelism profund.

   0
   0
  • Asta e o dezinformare urâtă și cam suspectă. Rata achitărilor în dosarele DNA, comunicată oficial, e de 10%, și asta în condițiile în care onorata CCR a avut grijă să tot dezincrimineze infractiuni in ultima vreme.

   Apropo, când dl Dragnea va fi achitat datorită votului dat in Parlament, de partidul sau – asta va fi tot responsabilitatea DNA, nu?

   0
   0
  • #36 Comentariu nou

   Dude, 37 condamnari definitive de demnitari. In 5 ani. In acest mediu de coruptie. Trei zeci si fucking sapte. Ce tot povestesti?!

   0
   0
  • Mi se pare semnificativ si foarte mult. 2 guverne.

   Oricum, n-o sa mai vedem.

   0
   0
  • #38 Comentariu nou

   Da-o incolo, 37 in 5 ani e fix pix. Iar motivul pentru care scapa astia cu atata usurinta e ca nu poti pur si simplu sa scrii „abuz on serviciu” pe o foaie de hartie si pe urma sa zangani catusele. Trebuie sa fii, you know, procuror.

   0
   0
  • Pai numara-i si p-aia la care a blocat parlamentul urmarirea penala, de pilda.

   Si nu, nu sunt putini nicaieri in lume 37 de demnitari condamnati in 5 ani. Sa vezi peste 5 ani ce multi o sa ni se para astia 37.

   0
   0
  • #40 Comentariu nou

   Victoras are lista de propaganda de la partid. E ca un bot dintr-ala de chat, scoate-l din schema logica predefinita la partid si l-ai pierdut :)))

   0
   0
  • #41 Comentariu nou

   Ion, tu deocamdata nu ai spus nimic, te bagi in discutie precum copilul intre adulti. Cum auzi ceva ce nu-ti convine cum o dai cu propaganda PSD – te scuteste de gandit, nu-i asa? 🙂

   Vlad, ok, tie 37 ti se par multi – nu prea e de dezbatut la faza asta. Country wide… this fucking country wide… mie mi se pare o gluma si principalul cui in cosciugul lui K. Nu poti deschide sute de dosare si sa ti se intoarca aproape toate cu „fapta nu exista” sau shit like that.

   0
   0
  • #43 Comentariu nou

   @Victor, un nick nou pentru un postac vechi :))) – nu poți deschide sute de dosare și să ți se întoarcă APROAPE TOATE :))))
   Ia să vedem raportul DNA pentru 2017 – 2018 – http://www.pna.ro/obiect2.jsp?id=328
   Rezumat, 71% condamnați definitiv, 12% achitați ca urmare a unor decizii CCR, 17% încă nu au primit o decizie definitivă.
   Inculpați aflați în faza de judecată 997 (să rotunjim la 1000)
   Inculpați condamnați DEFINITIV 713
   Inculpați achitați DEFINITIV 29 ca urmare a Deciziei CCR nr.405/2016 (s-a notat, da? ca urmare a deciziei CCR)
   Inculpați achitați definitiv 92 de inculpați ca urmare a Deciziei CCR nr.405/2016 (s-a notat, da? ca urmare a deciziei CCR)
   Cum ziceai? Aproape toate? Păi ăsta e visul lui Dragnea, dar uite, chiar și cu CCR luptând din greu pentru borfași tot merg la răcoare sute de mafioți

   0
   0
 13. #44 Comentariu nou

  Doamna Kovesi, cand inca mai facea dosare, ca procuror, fix la nivelul ala era – anchetat studenti fumati si gainari. De acolo a fost propulsata direct procuror general, iar de acolo a ajuns sefa DNA.

  In functiile de conducere, pentru care nu a dat concurs, nu a anchetat personal nimic, doar a dat indicatii pretioase, a avizat ce faceau altii si le-a dat note. Si, desigur, s-a ocupat de politica relatiilor cu celelalte institutii ale statului.

  O fi asigurat, sustinut, aparat independenta procurorilor din subordine? Probabil. Mai mult decat ar fi facut-o un profesionist ajuns sef dupa o cariera de munca? Posibil, dar mai putin probabil.

  Domnule Petreanu, sinteti ziarist. Ati intalnit, desigur, prin presa sefi care n-au adus o stire in viata lor sau, sa zicem, de peste 10 ani, cam cat a trecut de cand a facut doamna Kovesi ultimul dosar. I-ati respectat? I-ati apreciat? Nu exista merit de procuror la Medias care sa te faca direct sef peste Parchetul General, asa cum nu exista merite de reporter local la Racnetul Oklahomei care sa te faca direct editor-in-chief la Washington Post.

  Faptul ca PSD va incerca acum sa o inlocuiasca pe Kovesi cu o sluga nu schimba faptul ca ea n-a ajuns acolo prin merite proprii. Daca se va fasai de tot anticoruptia – care a inceput deja sa se fasaie si sub Kovesi – nu va fi din cauza ca va lipsi ea, personal. Va fi din vina politicienilor, cu complicitatea tuturor lasilor din magistratura. Daca va mai exista anticoruptie, va fi meritul individual al fiecarui procuror si judecator corect si curajos, care lucreaza strict in limitele legii.

  Iar daca legile vor fi atat de proaste incat nu va mai exista dreptate, atunci geaba Kovesi, geaba si Superman la DNA.

  0
  0
 14. #45 Comentariu nou

  gata,s-a dat mobilizarea postacilor ?…
  infecta specie mai sunteti.

  0
  0
 15. #47 Comentariu nou

  Sa fiu in locul LCK as cere Green Card la Ambasada Americii. O aplicatie cu dovezi cum a fost/este amenintata/in pericol din cauza javrelor PSD&co. O astfel de aplicatie ar fi aprobata de SUA imediat, din doua motive: azil/refugiat politic + NIW (National Interest Waiver)! 🙂

  0
  0
 16. #48 Comentariu nou

  Inaintea lui Dragnea trebuie pus Tariceanu. Inaintea lor trebuie pusi cei din umbra, cei nevazuti.
  Unul, nu s-a mai abtinut si a iesit sa-si strige victoria de etapa, anuntandu-ne ca mai urmeaza… Sigur ca urmeaza, crunta razbunare e lunga, urmeaza distrugerea celor care i-au condamnat, rejudecarea proceselor si albirea celor „abuzati”. Cat credeti ca isi va lua, la final, despagubire pentru cei trei ani de puscarie(?) dl Felixescu?
  Sa-i albeasca, asa cum au fost albiti cei ucisi in inchisori de Partid si Securitate, adica de tagma lor.

  0
  0
 17. #49 Comentariu nou

  Ce n-au înțeles PSD-istii ăștia mai mici, dar i-au umplut cu ruj fundul lui Dragnea?
  Ei nu au înțeles ca d-na Kovesi, din postura de procuror putea matura câțiva de pe la vârf, cărora „le mirosea gura”, si asa se asigura rotația cadrelor. Dar dacă d-na Kovesi face „greșeala” sa intre in politica, cred ca va fi un pericol mai mare pentru tot PSD-ul, nu doar pentru Dragnea&Co.

  0
  0
 18. #50 Comentariu nou

  intre cei din spatele ei erau fix 10 procurori. nu era nici un sef de sectie. restul au fost grefieri si politisti.

  intreaba orice avocat cu experienta la Dna – Central si o sa iti confirme.

  asa ca iesirea “triumfala” de fapt ne-a aratat la toti ca nici colegii ei nu o inghiteau mai ales dupa ce a eliminat toata garda lui Morar si a angajat numai lingai prost pregatiti profesional.

  in al doilea rind, nu are la activ nici un dosar complex instrumentat de ea cap-coada. niciodata nu s-a ocupat de ceva important asa ca furturile de gaini sunt exact pe masura competentei sale.

  daca va intra in politica, sa vezi cum ies scheletele din dulap. nu poti face obiectul negocierii base – ponta si sa fii zina maseluta. daca acum, cit era sef la Dna, au aparut atitea lucruri noi, iti dai seama cum va fi cind va intra in politica 😂

  0
  0
 19. #51 Comentariu nou

  Mai degraba intrebarea se pune asa: va mai fi in libertate Kovesi la anul, la alegeri?
  Nu cumva, in urma multiplelor plangeri penale pe numele sau, va urmari alegerile dintro celula de la Targsor?
  Poate candida la sefia celulei, si atunci are mari sanse de ….esecuri!

  0
  0
  • #52 Comentariu nou

   Inca un punct de pe lista de la partid :)) Limbajul de lemn va deconspira. Tipic romanesc, o punga de seminte, un pachet de tigari si o tuiculita si mancati orice laturi vi se serveste :)))

   0
   0
 20. #53 Comentariu nou

  Ati vazut filmele Swordfish sau Wag the dog? Au cam aceeasi idee centrala. Devierea atentiei. De la ce e important in tara asta. Spitale infecte, infrastructura 0, mediu de afaceri infect, bani, miliarde de euro irositi. Cand oare 18000000 de oameni din tara asta vor avea de-a face cu DNA? Ce ma intereseaza pe mine sau pe voi ca DNA face abuzuri? Sa le faca. Impotriva celor care merita. Pentru ca noi, cei care muncesc si platesc taxe, slava Domnului cat de mari, nu vom suferi niciodata din cauza DNA. Pentru ca noi suntem cinstiti. Prosti de cinstiti. Si creduli. In conducatorii nostri, intr-o viata mai buna.
  Sa revenim. Ne distrag atentia de la problemele cu adevarat importante, care sunt cu miile, isi scot propriile probleme penale in fata, si le dau o asemenea importanta, alimentate si de ANTENA 3, incat multi oameni, cu educatie precara( vezi personajele de la miting-ul PSD ) se identifica cu ele, le propaga mai departe, le predica, ca apostolii lui Iisus, si uite-asa, se naste un popor dezbinat, cu oameni care se urasc unul pe celalalt, incapabil sa opuna rezistenta, de parca problemele acestor condamnati ar fi problemele oamenilor de rand.
  Va spune baiatul. Nu sunt. Sunt ale lor. Le aveti si voi pe ale voastre. Si sunt multe. Ca doar traiti in Romania. Nu le mai luati apararea. Ca v-au bagat mana in buzunare si v-au luat banii. Si mie. Si au averi incomensurabile. Si voi munciti pe branci si abia va platiti ratele. Si va certati cu toti din jurul vostru. Si va taraiti de pe-o zi pe alta. Pe astia ii aparati.
  Strategie cu 100 la suta rata de succes. E veche dar de actualitate. Si prostimea pune botul
  DIVIDE and CONQUER

  0
  0
  • #54 Comentariu nou

   Cel mai normal comentariu pe care l-am citit.
   Aveti perfecta dreptate.Au ajuns oamenii sa se lupte intre ei, sa se stropeasca cu rahat
   pentru ca unii
   au primit un post de agent sau o punga de pufulet,si se multumesc cu atat,fara sa vada
   mizeria si adevarul din jurul lor
   Pacat si rusine

   0
   0
  • #55 Comentariu nou

   @Gaby- mare dreptate ai ca nu te intereseaza abuzurile, adica de ce sa-ti obosesti mintea cu fleacuri d-astea? Eu zic sa se desfiinteze corpul judecatoresc, iar procurorii sa faca dosare- abuzive- si tot ei sa dea sentintele! Bai, mi-a venit o idee geniala: zic ca procurori sa faca tot in tara asta, sa face ei si autostrazi si spitale si scoli si uzine. Ce zici de asta?
   Se citeste si inteligenta in postarea ta: noi care muncesc? Pe bune?
   Se vede c-ai facut lb. romana cu profesorul Vanghelie, sau poate atat te duce capul si saracul profesor a fost un martir incercand sa te invete o bruma de carte!

   0
   0
  • #56 Comentariu nou

   Doamna (p)anda, hai spuneti-ne niste abuzuri concrete :)) Asta ca sa nu murim prosti :))

   0
   0
  • #57 Comentariu nou

   Las’ asa, mori prost!

   0
   0
 21. #58 Comentariu nou

  Piata Victoriei este goala. Asta spune tot!

  0
  0
 22. #59 Comentariu nou

  LKC si-a gasit usor de lucru. La DIICOT Sibiu, vanand puști care poștesc un joint si bețivani care arunca petarde in locurile publice, teroriști sadea!
  Opinia publica va fi f. interesata de cariera sa. Cate dosare va instrumenta, cu ce rezultate, cate condamnari, cate achitari, chestii-socoteli.
  Despre intrarea in politica, eu chiar mi-as dori una ca asta, atunci se va revela IQ-ul madamei, in dezbateri televizate si confruntari de idei si programe! In fiecare seara ma rog supt icoana sa faca gestul asta, sa reziste, sa lupte, sa nu capituleze!

  0
  0
 23. #60 Comentariu nou

  Mare fraier am fost ca nu am ramas in Anglia in 94… Acu am ramas blocat aici inconjurat de mafioti si borfasi care fac legi pentru infractori, iar poporul ii aclama in ritmuri de lambada difuzate de Antena3 ! 🙁

  0
  0