(Audio) Liviu Dragnea, la Antena 3: “DNA nu mai e.”

Liviu Dragnea, la Antena 3: “DNA nu mai e”. Iată și secvența audio, ca să avem baza de discuție: ce credeți că voia să zică?

Altfel, accelerează ritmul în care dl. Dragnea produce gugumănii. Pe vremuri era ceva mai rezervat, știți, pesedistul ăla alunecos-cumpănit, care zâmbea subțire pe sub mustață și vorbea rar, apăsat. Autocontrolul de-atunci a fost înlocuit cu derapaje din ce în ce mai dese și mai bizare. Încă n-a trecut hohotul național de râs legat de asasinii lui, cazați la Hilton, și a venit aseară asta cu “tentativa de lovitură de stat finanțată din străinătate” și “manifestația organizată paramilitar” din 10 august.

Aaaah, “agenturile, cercurile”, veșnicul dușman de moarte al bolșevicului, pericolul permanent care justifică inclusiv revoluția permanentă, primejdia hicleană în fața căreia trebuie strânse, unit, rândurile, întru apărarea fără șovăire a unității de monolit a partidului (și conservarea puterii absolute a liderului, desigur).

E incredibil că gulguta asta mai prinde, nu? Eh, unii nu învață niciodată. Acestora li se adresează, de altfel, dl. Dragnea, nucleului dur la cap din PSD, fanaticilor baricadați în buncărele realității paralele construite, zi de zi, de propaganda lătrăilor și gudurăilor. Lor, enormitățile de acest gen nu fac decât să le întărească convingerea că sunt ținta unei conspirații enorme. Cu cât mai bulbucată amenințarea, cu atât mai eroică rezistența, logic. Pesedistul feroce nu se luptă cu mizilicuri (autostrăzi, școli, spitale), ci cu dușmani globali, misterioși, perfizi, bine-organizați – cu soroșiști care iau bani pe câini, cu asasini de lux, cu “tentative”, cu paramilitari care atacă dezlănțuit organele cu peturi pline cu aer.

E bine să popularizăm aceste manifestări imbecile, iraționale – nu pentru sectanții dlui Dragnea, ci pentru oamenii normali din țara asta, care cred că e nevoie, totuși, nu doar de responsabilitate, ci și de stabilitate psihică în politică, indiferent dacă politica este de stânga, de centru sau de dreapta. Trebuie să fie evident pentru orice om de bună credință, clar precum lumina zilei, că PSD a fost luat ostatic și închis de actuala sa conducere în salonul de furioși al politicii. Dacă nu ești imbecil, hoț sau ticălos, e bine să te ții departe de el, măcar un timp, până se eliberează.

18 comentarii Adaugă comentariu

 1. A vrut sa zica: s-a dus ploii de suflet, adica nu se mai implica in jocuri politice si in decapari de premieri. Simplu sau ce?
  Ce ma mira( de fapt nu) e ca toti care NU vizioneaza A3 injura la greu acest post, se inspira din el, citeaza din el, fac reprosuri grave la adresa moderatorilor, la calitatea invitatilor etc!
  Ei, repet, nevizionand macar un minut de A3, ca-i de cacat, nu?
  Ha, ha, ha…..Antena 3 e aici? Da, e pa peste tot prin România ca-i simply the best!

  Thumb up 4
  • Alo, nea Sorinachio, întreabă-l pe nen’tu de ce se duce doar la A3 sau RoTV și evită alte tembeliziuni?
   Oare pentru că ceilalți nu-i ridică mingea la fileu sau de ce ?

   Thumb up 0
  • Sorin,
   Cred ca ti s-a blocat telecomanda pe A3. Mai exista si alte posturi si alte opinii. Incearca sa le asculti; fac bine la cap, poate te insanatosesti si tu, desi …

   Thumb up 0
  • Pt. toti curiosii: de ce Băsăul nemernic sau Sas-ul cu multe case n-are(sîc) curaje sa se duca ala A3 ?
   De lași, sau proști ?

   Thumb up 0
  • Sorin, esti complet spalat pe creier.

  • Domnu’ Voiculescu Sorin, e normal ca atunci cand analizezi delirurile unui bolnav la cap sa lucrezi cu materialul clientului, nu sa citezi din Platon. In rest, numai de bine despre A3, e singura autostrada a neamului prost romanesc finalizata cu succes si care strabate cu fiori intreaga Romanie.

   Thumb up 0
  • Buna ziua! In ce sens folositi cuvantul “decaparea”? Nu am inteles sensul, am cautat in DEX si apare doar cu sensul chimic de curatare. Va multumesc.

   Thumb up 0
  • S-au dus Ungureanu, Antonescu si Ciolos. Fiecare l-a facut praf pe Gadea: Ungureanu folosindu-si educatia, Antonescu folosind-si discursul iar Ciolos folosindu-si bunul simt.
   Ce mai vrei?
   Aia de la A3 sunt niste lasi: ei sunt buni doar atunci cand ataca in haita.

   Thumb up 0
 2. Aseara a3 a facut o mai mare audienta decat protv sau antena 1 psd merge pe- good cop-bad cop dragnea-firea si bad publicity is still publicity. Pe dragnea l-a luat gura pe dinainte – a scapat de dna si de diicot si se pregateste sa scape de procurorul general augustin lazar iar iohanis care tot urmareste cu ingrijorare s-ar putea sa nu prinda turul 2 in fata lui firea si tariceanu..

  Thumb up 2
  • E invers – bad cop (dragnea) – good cop – firea – care daca candideaza la presedentie nu vad cum n-ar prinde turul 2 si cu un tariceanu sustinut de psd-alde, e foarte posibil sa se repete situatia de la alegerile din 2000 – iliescu-vadim.

   Thumb up 0
 3. Si Tariceanu,si Firea au acelasi public.S-ar ajunge la o confruntare intre ei doi doar daca oamenii sanatosi la cap din tara asta nu s-ar prezenta la vot.No chance!

  Thumb up 0
 4. Deci , 800 000 de hoti ( membri PSD) si cîteva milione de idioti care au votat pentru
  acest partid la alegeri parlamentare !
  Deci , democratia care existà datorità votului universal este reprezentatà în România
  de hoti si idioti !
  Dumneata stai de o parte si analizezi si decretezi ! Apartii unei alt sistem ! În nici un
  caz democratic , pentrucà nu est nici hot nici idiot ! Dumneata protestezi ! faci parte
  din curentul nazist protestoanarhia cu spânzuràtori si efigii ale oamenilor politici în streang ! Faci parte din rezistentii care atacà fortele de ordine ci pietre , càràmizi , betoane ! De ce nu sanctionati actualul legislativ prin vot ? Cine và îmiedecà sà votati? DNA sà vinà sà và ia ? De ce sà vinà ? Ca sà încàtuseze un popor ? Và place cînd vedeti la televizor persoane încàtusate înainte de a fi judecate ?
  Sunteti cu creierul spàlat , da , pe bani càrora nu le puteti justifica originea !
  Cu idoli ca Ludovic Orban ,Laura Kovesi , Màlin Bot sunteti pe drumul DEZASTRULUI !

  Thumb up 1
  • Domnu’ adrian nicol, permiteti-mi sa va contrazic intr-o privinta: pot sa justific banii: am un unchi bogat in Teleorman, care e stapan peste multi porci, care primesc mancare pe degeaba si se ingrasa tot pe degeaba si carora putin le pasa ca se apropie Ajunul. In rest argumentatia dvs. este inatacabila, dar sa stiti ca mai bine ar suna in limba rusa.

   Thumb up 0
 5. Fiti seriosi… omul gandeste cu 3 pasi inainte… Lasati articolele previzibile si incercati sa ganditi si voi cu vreo 4 pasi inainte.

  Thumb up 0
 6. Spuneți-mi și mie că nu urmăresc TV-ul. Mai avem DNA sau a fost doar perioada de liniște din motive de concediu?

  Thumb up 0
 7. DNA nu mai exista. Jandarmeria apara criminalii. Cei mintiti, furati, abuzati, gazati si batuti devin pucisti periculosi. Infractorii jubileaza. Tentativa de lovitura de stat le-a reusit de fapt celor care terorizeaza poporul. Este momentul in care adevarul ar trebui sa doara. Probabil este cel mai bun moment in care aliatii ar trebui sa sesizeze pericolul si sa intervina pentru eliminarea teroristilor.

  Thumb up 0