Breaking Deals la Vodafone: cele mai căutate telefoane din România sunt la promoție [P]

Lucruri bune li se-ntâmplă celor care au răbdare. Un secret (care nu e chiar atât de bine ascuns) e că promoțiile de după promoții au, adesea, oferte mai bune.

Cine a trecut cu bine de “patrulaterul dragostei” și mai are ceva bănuți poate lua, acum, un telefon foarte bun cu discount excelent în promoția Breaking Deals de pe site-ul Vodafone.

În această promoție, la reduceri semnificative sau chiar gratis, cu diverse abonamente, sunt incluse 8 din cele mai căutate 20 de modele de smartphone pe Google România, în ultimele 12 luni. 3 din primele 5 sunt, de asemenea, în oferta Breaking Deals: iPhone X, Huawei P20 și Huawei P20 lite (celelalte două modele în România din top 5 căutări sunt iPhone 7 și iPhone 7).

Câteva dintre ofertele interesante din promoța Breaking Deals de la Vodafone.

La ora publicării acestui advertorial, cea mai bună ofertă, din punctul meu de vedere, este pentru iPhone XR 256GB (156 de euro), care vine cu o pereche de căști Airpods cadou (care, doar ele, sunt vreo 200 de euro), cu abonament Super RED 56.

Ar mai merita și un Nokia 7.1, care se dă acum gratis cu abonament Super RED 21 – modelul acesta de Nokia are lentile Zeiss și strălucirea și claritatea fotografiilor sunt excepționale, iar eu știu asta pentru că are cumnată-meu, care nu e în niciun caz fotograf, dar acum nu mai știe nimeni asta :)

Spun “la ora publicării” pentru că disponibilitatea e limitată și diverse oferte de pe site s-au epuizat deja. Promoția Breaking Deals ține până la sfârșitul lunii, adică încă o săptămână, dar, dacă vă bate vreun gând să vă înnoiți, cred că nu-i loc de pierdut vremea.

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. Informatiile din articol sunt foarte utile pentru cei care cauta sa-si ia un nou telefon, insa mi s-a parut simpatica aceasta mentiune a ta: “(celelalte două modele în România din top 5 căutări sunt iPhone 7 și iPhone 7)” :)
  Bine ca nu au fost toate cele 5 modele iPhone 7.

  Thumb up 1
 2. Nu e nimic gratis pe lumea asta, cu atat mai putin ceva la operatorii de telefonie mobila. Evident, platesti cumva si castile alea de 200 de euro.

  Sa iti iei abonament SUPER RED 56 inseamna sa arunci cu banii pe fereastra in conditiile in care la cartela cu 8 euro ai 80GB de net si reinnoirea extraoptiunii se face la 42 de zile. Doar la minute esti limitat, 2000 pe luna. Dar daca ai watsapp nelimitat, se poate rezola si asta daca cumva vorbesti mai mult. Asta inseamna ca te costa cam 64 de euro pe an timp in care ai 80GB x 12 de net.
  In plus, ofertele la cartele sunt foarte dinamice crescator – adica primesti tot mai mult la aceeasi bani.
  La abonament esti obligat sa stai 2 ani, timp in care oferta ta e mult sub piata.

  Scuze Vlad, stiu ca e articol (P).

  Thumb up 5
 3. Am auzit ca pe Abonamentul Vodafone este jale in Roaming la consumul de internet, la frații nostri de peste Prut platesti aproape 8Euro /1MB, pe cand la digi si orange ai preturi de sub 2 Euro. Care este smecheria ?

  Thumb up 2