🎧 Burta și cureaua largă – reportaj la un festival de food truck-uri

Azi, reportajul meu de la ultimul festival de food trucks din București, la care au venit aproape 60 de camionete, reportaj din care aflăm (dacă vrem; dacă nu, nu) câteva lucruri, cum ar fi: cât costă să-ți faci propriul tău food truck * dacă se face sau nu profit din asta * de ce nu găsim food truck-uri decât la festivaluri dedicate și nu la orice colț de stradă * cum e să renunți la o carieră în bancă pentru a deveni chef de rulotă * ce burgeri, crenvurști, steakuri, chifle și toppinguri mai poți găsi la un asemenea festival * că există înghețată de cărbune și ce gust are (indiciu: nu chiar de cărbune) * că baconul e atât de bun încât cel puțin un copil se gândește să se facă purceluș, în semn de respect față de minunăția aia de șuncă.

Reportajul a fost difuzat duminică, la Lumea Europa FM, iar înghețata de cărbune chiar există, nu e nicio glumă, iată aici momentul în care primesc cornetul (încă aștept să apar la ceva cameră ascunsă):

Încă ceva (și gata): nu știu despre voi, dar preferatul meu a fost burgerul cu guacamole de la Steakaway, dar n-aș rata pentru nimic în lume frigăruile de oaie de la Arrosticini.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. De ce nu gasim ciorbarii ambulante la orice colt de strada ? Pai o explicatie ar fi preturile de bijuterii. In timp ce afara e una dintre cele mai ieftine mancari, la noi , pretul e cel putin dublu fata de meniul zilmic dintr-un restaurant cu preturi medii.
    E cam piperat sa ceri intre 25-30 de lei pt. doua felii de paine, o felie de salam cu mucegai nobil, un strop de ,,chetup” sau maioneza si o frunza de salata cu clei de limax.
    P.s. ultima fraza e o ironie., subliniez ca poate citesc si cei asemeni sociali.

    Thumb up 10