­čÄž Burta ╚Öi cureaua larg─â – reportaj la un festival de food truck-uri

Azi, reportajul meu de la ultimul festival de food trucks din Bucure╚Öti, la care au venit aproape 60 de camionete, reportaj din care afl─âm (dac─â vrem; dac─â nu, nu) c├óteva lucruri, cum ar fi: c├ót cost─â s─â-╚Ťi faci propriul t─âu food truck * dac─â se face sau nu profit din asta * de ce nu g─âsim food truck-uri dec├ót la festivaluri dedicate ╚Öi nu la orice col╚Ť de strad─â * cum e s─â renun╚Ťi la o carier─â ├«n banc─â pentru a deveni chef de rulot─â * ce burgeri, crenvur╚Öti, steakuri, chifle ╚Öi toppinguri mai po╚Ťi g─âsi la un asemenea festival * c─â exist─â ├«nghe╚Ťat─â de c─ârbune ╚Öi ce gust are (indiciu: nu chiar de c─ârbune) * c─â baconul e at├ót de bun ├«nc├ót cel pu╚Ťin un copil se g├ónde╚Öte s─â se fac─â purcelu╚Ö, ├«n semn de respect fa╚Ť─â de minun─â╚Ťia aia de ╚Öunc─â.

Reportajul a fost difuzat duminic─â, la Lumea Europa FM, iar ├«nghe╚Ťata de c─ârbune chiar exist─â, nu e nicio glum─â, iat─â aici momentul ├«n care primesc cornetul (├«nc─â a╚Ötept s─â apar la ceva camer─â ascuns─â):

Încă ceva (și gata): nu știu despre voi, dar preferatul meu a fost burgerul cu guacamole de la Steakaway, dar n-aș rata pentru nimic în lume frigăruile de oaie de la Arrosticini.

4 comentarii Adaug─â comentariu

  1. De ce nu gasim ciorbarii ambulante la orice colt de strada ? Pai o explicatie ar fi preturile de bijuterii. In timp ce afara e una dintre cele mai ieftine mancari, la noi , pretul e cel putin dublu fata de meniul zilmic dintr-un restaurant cu preturi medii.
    E cam piperat sa ceri intre 25-30 de lei pt. doua felii de paine, o felie de salam cu mucegai nobil, un strop de ,,chetup” sau maioneza si o frunza de salata cu clei de limax.
    P.s. ultima fraza e o ironie., subliniez ca poate citesc si cei asemeni sociali.

    Thumb up 10