Se caută „Acti-vloggerul anului” pentru un premiu Superscrieri

Prieteni, azi vă invit să nominalizați pentru Superscrieri un vlogger implicat în viața cetății, un acti-vlogger, preocupat de subiecte relevante pentru societate.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că se caută acel vlogger care are potențialul de a schimba percepții prin felul în care-și selectează subiectele și își construiește aparițiile. Este vorba de un acti-vlogger.

Cu alte cuvinte, urmează să fie premiat acel vlogger care nu doar că are o voce publică – în fond, de când cu rețelele sociale, cu toții avem – ci acela dintre ei care își folosește vocea pentru a schimba percepții și care nu doar inspiră adolescenții, dar le oferă și teme de gândire cu subtext educativ.

Nu contează numărul de subscriberi, nu contează cât de mare (sau cât de mic) e, nu contează dacă e faimos sau n-a auzit de el decât colegul de bancă. Ce contează e mesajul. Pasiunea. Adevărul din poveștile lui.

Greu de găsit așa ceva?

Ba, dimpotrivă, grea e selecția. Această categorie, Acti-vloggerul anului, care a ajuns acum la a treia ediție, a avut anul trecut peste 150 de nominalizări.

Nominalizarea se face simplu: treci numele vloggerului și linkul către vlogul lui într-un formular, scrii câteva cuvinte despre motivul pentru care-l propui, adaugi numele tău și o adresă de mail, apeși submit și practic gata. Link către formular, aici, sau click pe poză, ca să fie și mai simplu:

Acest premiu special, „Acti-vloggerul anului”, este creat de Fundația Friends For Friends împreună cu Bitdefender, și este definit „ca un demers de încurajare a vocilor tinere din zona non-ficțiunii, care iau inițiativă în prezentarea unor situații/tematici cu rol educativ & inspirațional pentru comunitățile tinerilor.”

Alături de prieteni de la FFFF și Bitdefender, eu voi juriza această categorie. Aștept cu multă curiozitate nominalizările voastre – care pot fi făcute, atenție, doar până pe 17 februarie.

Articol din categoria: MEDIA, PRO BONO

8 comentarii Adaugă comentariu

 1. OTRAVĂ!!!

  0
  0
  • #3 Comentariu nou

   Apoi nush daca Otrava e vlogger sau e blogger sau ambele doua…insa din ce am citit pe blogu lu’ dânsu’, are continut bun dar scris cam neglijent spre agramat, sorry, stiu ca e foarte simpatizat dar asta e realitatea.
   (acu’, daca referirea cu OTRAVA era spre altunde, asta e…eu la blogu lui ala ma refer..:) )

   0
   0
  • #4 Comentariu nou

   Tu, petcule(cu p foarte mic), ar trebui sa-ti vezi de cocioaba ta de site(pompos intitulat blog) si sa nu mai arunci miasme pestilentiale pe blogul domnului Petreanu. Ramai in mlastina ta acolo.

   0
   0
  • argetoianu, nu mai fi așa cum ești. hai că poți fi deștept.

   0
   0
 2. #6 Comentariu nou

  Pablo, the alpaca 😀

  0
  0
 3. #7 Comentariu nou

  Cu voia dvs., as vrea sa-l propun pe ultimul din clasament. Are o gramada de videoclipuri, nici o idee si nici o perspectiva. Luuuudoviiic Orrrbaaan.

  0
  0