eMAG Black Friday 2016 – 1 milion de produse la ofertă anul acesta, aproape dublu față de 2015

Doar 3 zile au mai rămas până la ziua cu cele mai mari și mai multe reduceri din an, Black Friday la eMAG, pe 18 noiembrie.

Anul acesta eMAG oferă de Black Friday peste 1 milion de produse într-o lungă listă de categorii: de la televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatch-uri), frigidere, mașini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru masină, mobilă și altele.

Cu totul, eMAG Black Friday are în 2016 de aproape două ori mai multe produse decât în 2015. De altfel, eMAG a purtat negocieri cu toți furnizorii timp de 10 luni pentru a defini oferta acestei zile cu totul speciale, la care vor lua parte milioane de români.

Este un eveniment de shopping on-line în care poți închide ușor o bună parte, dacă nu chiar toată lista de cumpărături pentru tine și pentru cei dragi, dar în care trebuie să intri pregătit ca să nu pierzi ofertele bune pentru că pierzi vremea.

Iată un “ghid de supraviețuire” în vârtejul super-ofertelor eMAG Black Friday 2016:

1. Verifică-ți contul eMAG (valabilitate card bancar, fonduri disponibile, date de identificare, adresă de livrare etc) sau fă-ți acum un cont, nu lăsa pe ultimul moment, când servele vor fi foarte solicitate.

2. Actualizează-ți wishlist-ul. Reducerile de preț la produsele tale favorite vor fi afișate.

3. Instalează-ți aplicația de mobil eMAG, activează notificările ca să știi exact când se declanșează Black Friday și comandă direct de pe telefon, oriunde-ai fi.

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. Hmm, daca stiam de aceasta data importanta, nu-mi cheltuiam tot salariul pe prostii :) Las’ ca prind la anu’ ;)

  Thumb up 0
 2. Lol, 1 milion de produse … la anu câte o să fie, 2 meleoane ? Și peste 2 ani 4 ? Ie bengoși tare de tot ăștia de la iemag, retailerii din alte țări, nu zic care, abia reușesc sa facă reducere la câteva zeci, best case scenario. Vorba aia, mai taie din ele, dă-le dreacu’ … (nu ma refer la Vlad, el săracu lucrează cu bullshitul, pardon, cu materialul clientului).

  Thumb up 2
 3. buna dimineata,
  nu inteleg de ce acest iures(a se citi tigania) cu black friday este astazi ?
  nu cumva ar trebui sa fie in vinerea urmatoare zilei recunostintei ?-parca aceasta zi este saptamana viitoare pe 24 noiembrie.

  o zi buna

  Thumb up 0